Shinig Δημ. November 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2016 Απο οσο ξερω ο radon εχει ενσωματομενο το fix για goodix,απλα το επιλεγεται στο aroma installer απο την εκδοση 2.8 νομιζω..καλο ειναι να περνατε την εκδοση 2.8 και 3.0.0 που ειναι λιγο πιο δοκιμασμενες και δουλευουν σχεδον αψογα(αυτες δεν μου εκαναν κιχ με 3.0.0 ειμαι και ολα πανε ορολοι!)ο iakovow εβγαλε και 2 firmware update για οποιον θελει να το περασει/δοκιμασει. Παράθεση Xiaomi Mi8 Global 6/128 Xiaomi.eu Dev Rom Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zurabi_97 Δημ. November 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2016 Γεια σας παιδιά, ένας φίλος μου έχει πρόβλημα με τη συσκευή, θέλαμε να περάσουμε μέσω Miflash την τελευταία global Dev ROM fastboot μέσω EDL, ενώ οι drivers είναι σωστά εγκατεστημένοι, στην αρχή (δηλαδή μετά από 18 δευτερόλεπτα έβγαλε σφάλμα) και τώρα ο υπολογιστής το διαβάζει σαν Qualcomm HS-Usb Diagnostic 900E και αναβοσβηνει το λαμπάκι πάνω δεξιά κόκκινο χρώμα όταν είναι συνδεδεμένο σε υπολογιστή. Πιθανόν να brickαρε. Υπάρχει καμία λύση.... Είχα βρει μία στο xiaomitips com ότι πρέπει να βγαλεις το καπάκι και να αποσυνδέσεις το καλώδιο της μπαταρίας για 10" και να το συνδέσεις και μετά το USB κάτι εκεί και κανείς σύνδεση /αποσυνδεση, αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Πάλι το 900Ε δείχνει.... Βοήθεια παρακαλω!!!! ☹️☹️ Παράθεση [img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lkint Δημ. November 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2016 Το δευτερο firmware εχω βαλει και εγω.Τελευταια nightly και gapps .Μετα περασα goodix ειχα bootloop. Περναω radon μπουταρει κανονικα Μετα ξαναπερναω goodix και ξανα bootloop Και μετα ξαναπερασα παλι radon για να μπουταρω παλι και το χω ετσι τωρα αλλα κανει αυτο το bug που δονειται κατα τη διαρκεια μιας κλησης. Recovery εχω alka twrp 3.0.0-0 ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Εμενα μου γραφει σκετο FP στο model και manufacturer goodix. ----- προσθήκη μηνύματος 91 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Αφου περασα την radon εμενα μου εμφανιστικε επιλογη για fignerprints στις ρυθμισεις.Μηπως δεν επελεξες goodix απο aroma στην εγκατασταση του radon ? Όχι, δεν επέλεξα goodix αφού έχω τον άλλο sensor FPC102. Πάντα στον Radon επέλεγα τον FPC και ποτέ δεν είχα πρόβλημα (miui7). Θά δοκιμάσω και λίγο πιο παλιά nightly από αρχές Νοεμβρίου Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filosofos77 Δημ. November 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2016 @lkint, συγνώμη για την καθυστέρηση. Δες λίγο τι ειπαν πριν εδώ και ενημερωσε. Αν παλι δεν. . .αρχισε απο μια σταθερή αν και δεν νομιζω. Δες παλι αν κάτι δεν κανεις σωστα.. Εν έχουμε τα ίδια τοτε κάτι άλλο παίζει... @Shinig ,το νεο firmware είπαν στο XDA στο δικο μας δεν έχει πιστοποιηθεί οτι παίζει καλά σαν το προηγούμενο, αρα για την ωρα στο ψυγείο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimanothirio Δημ. November 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2016 Ναι αλλα στο προγραμμα μου βγαζει μυνημα "your mi account doesnt have the permissions" πριν μ πεταξει μυνημα να συνδεσω το κινητο...οποτε δεν φτανω καν στο σημειο να το συνδεσω Γνωρίζει τελικα κανεις τιποτα γι αυτο;; :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dadmcleader Δημ. November 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2016 Αν πας τηλέφωνο -> ρυθμίσεις -> ήχοι και δόνηση, έχει μια επιλογή που λέει δόνηση κάθε ένα λεπτό στις εξερχομενες κλήσεις. Μήπως το έχεις ενεργό; Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk τελικα εφταιγε οτι κατα την εγκατασταση του radon επελεξα enable double tap 2 wake και αυτο μαλλον απο bug προσπαθουσε να ανοιξει την οθονη και κατα τη διαρκεια της κλησης που ειναι κλειστη βεβαια ξανακλεινε κατευθειαν οποτε απλα εκανε δονηση.το απενεργοποιησα και το προβλημα λυθηκε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lkint Δημ. November 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2016 Όχι, δεν επέλεξα goodix αφού έχω τον άλλο sensor FPC102. Πάντα στον Radon επέλεγα τον FPC και ποτέ δεν είχα πρόβλημα (miui7). Θά δοκιμάσω και λίγο πιο παλιά nightly από αρχές Νοεμβρίου Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk @lkint, συγνώμη για την καθυστέρηση. Δες λίγο τι ειπαν πριν εδώ και ενημερωσε. Αν παλι δεν. . .αρχισε απο μια σταθερή αν και δεν νομιζω. Δες παλι αν κάτι δεν κανεις σωστα.. Εν έχουμε τα ίδια τοτε κάτι άλλο παίζει... Τζίφος... Τα ίδια και με την nightly 14/11... Θα δοκιμάσω αύριο με ακόμα παλιότερη... Ή σειρά είναι σωστή. Σε ένα σημείο στις αρχικές ρυθμίσεις, αμέσως μετά το Google account, προσπαθεί να κάνει κάτι (πιθανώς να ρυθμίσει το fingerprint sensor???) αλλά δεν προχωράει για κανένα δεκάλεπτο και το κάνω skip. Ίσως αυτό να είναι. Δεν έχω προηγούμενη εμπειρία από CM και δεν ξέρω αν όντως σε αυτό το σημείο ζητάει να βάλεις το fingerprint... Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dskopa Δημ. November 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2016 Με την τελευταία χθεσινή αναβάθμιση της clobal dev ειδα ότι χωρίς να εχω κάποιο κωδικό η μοτίβο η ότι άλλο για ξεκλείδωμα της οθόνης δεν ξυπνάει το κιν με το Δακτυλικό αισθητήρα. Πριν την αναβάθμιση έβαζα ενα δακτυλο και ανοιγε η οθόνη . Τώρα όμως όχι... Καμία βοήθεια? Παράθεση Htc One X Samsung Galaxy S 3 Samsung Galaxy S plus redmi note 3 pro redmi note 5 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oraiustepe Δημ. November 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2016 Με την τελευταία χθεσινή αναβάθμιση της clobal dev ειδα ότι χωρίς να εχω κάποιο κωδικό η μοτίβο η ότι άλλο για ξεκλείδωμα της οθόνης δεν ξυπνάει το κιν με το Δακτυλικό αισθητήρα. Πριν την αναβάθμιση έβαζα ενα δακτυλο και ανοιγε η οθόνη . Τώρα όμως όχι... Καμία βοήθεια? Επιτέλους το φτιάξανε αυτό το πρόβλημα; εννοείς χωρίς να έχεις ενεργοποιησει το δαχτυλικο αποτύπωμα με το που ακουμπουσες το δάχτυλο στο δαχτυλικο σου άνοιγε η οθόνη σωστά; εγώ αυτό το θεωρούσα bug. Στην miui 7 δεν υπήρχε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alphonso79 Δημ. November 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2016 βάζω οποιοδήποτε live wallpaper και μόλις βγω από μια εφαρμογή στην αρχική οθόνη δεν δουλευει αλλά βλέπω το default theme του κινητού.. Τι μπορεί να φταίει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zurabi_97 Δημ. November 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2016 Γεια σας παιδιά, ένας φίλος μου έχει πρόβλημα με τη συσκευή, θέλαμε να περάσουμε μέσω Miflash την τελευταία global Dev ROM fastboot μέσω EDL, ενώ οι drivers είναι σωστά εγκατεστημένοι, στην αρχή (δηλαδή μετά από 18 δευτερόλεπτα έβγαλε σφάλμα) και τώρα ο υπολογιστής το διαβάζει σαν Qualcomm HS-Usb Diagnostic 900E και αναβοσβηνει το λαμπάκι πάνω δεξιά κόκκινο χρώμα όταν είναι συνδεδεμένο σε υπολογιστή. Πιθανόν να brickαρε. Υπάρχει καμία λύση.... Είχα βρει μία στο xiaomitips com ότι πρέπει να βγαλεις το καπάκι και να αποσυνδέσεις το καλώδιο της μπαταρίας για 10" και να το συνδέσεις και μετά το USB κάτι εκεί και κανείς σύνδεση /αποσυνδεση, αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Πάλι το 900Ε δείχνει.... Βοήθεια παρακαλω!!!! ☹️☹️ Θα μου απαντήσει τουλάχιστον κάποιος στο θέμα αυτό; Παράθεση [img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dskopa Δημ. November 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2016 Επιτέλους το φτιάξανε αυτό το πρόβλημα; εννοείς χωρίς να έχεις ενεργοποιησει το δαχτυλικο αποτύπωμα με το που ακουμπουσες το δάχτυλο στο δαχτυλικο σου άνοιγε η οθόνη σωστά; εγώ αυτό το θεωρούσα bug. Στην miui 7 δεν υπήρχε Τι bug.... Εμένα με βόλευε πάρα πολύ... Κρίμα. Παράθεση Htc One X Samsung Galaxy S 3 Samsung Galaxy S plus redmi note 3 pro redmi note 5 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filosofos77 Δημ. November 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2016 Θα μου απαντήσει τουλάχιστον κάποιος στο θέμα αυτό; Ρίξε μια ματια εδώ,προς το τέλος αναφέρεται τι κανεις όταν εχεις αυτό το πρόβλημα για να συνεχίσεις. https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/13290-Ελληνικός-οδηγός-Unbrick-Flash-Official-Rom-για-το-Redmi-Note-3-Pro-Kenzo/?pageNo=1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keylogia Δημ. November 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2016 Παιδιά κολλάει και εσάς το κινητό; Το έχω μόνο 3 μήνες και έχει ήδη κολλήσει γύρω στις 6 φορές και πρέπει να το κάνω ρεσταρτ για να ξαναδουλέψει. Οταν λέω κολλαει εννοω δεν ανταποκρινεται σττο αγγιγμα μου. το fingerprint δουλευει κανονικα και το κουμπι για να το σβησω. Μονο το touchscreen σταματα να δουλευει τελειως. Χθες δεν μου εβγαζε το στατους μπαρ ομως δουλευε το touchscreen και σημερα το πρωι δεν δουλευε το touchscreen παλι, μεχρι που το έκανα ρεσταρτ. Εχω official stable global rom απο το Vickmall Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fothek Δημ. November 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2016 Καλησπερα.ενδιαφερομαι να αγορασω xiaomi redmi note 3 pro η xiaomi redmi note 4.ποιο να επιλεξω απο τα 2;ποια εκδοση λειτουργικου android χρησιμοποιει το redmi note 3 pro και η συσκευη ειναι μεταλλικη απο πισω;ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamatis3133 Δημ. November 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2016 Καλησπερα.ενδιαφερομαι να αγορασω xiaomi redmi note 3 pro η xiaomi redmi note 4.ποιο να επιλεξω απο τα 2;ποια εκδοση λειτουργικου android χρησιμοποιει το redmi note 3 pro και η συσκευη ειναι μεταλλικη απο πισω;ευχαριστω. To xiaomi redmi note 3 pro εχει βγει πολυ καλο, δεν νομιζω οτι υπαρχει λογος να πας στο νεο μιας και ειναι σχεδον ιδια. Θα παρει marshamallow το xiaomi redmi note 3 pro αν δεν εχει ηδη παρει (εγω το εχω με Lollipop). Ειναι μεταλικη πισω αλλα δεν ειναι για πολλα, το κινητο θελει θηκη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fothek Δημ. November 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2016 Το xiaomi redmi note 3 pro εαν χρησιμοποιηθει με 2 sim δεν παιρνει καρτα μνημης;ειναι σιγουρο για την εκδοση 6 android? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george_21 Δημ. November 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2016 Το xiaomi redmi note 3 pro εαν χρησιμοποιηθει με 2 sim δεν παιρνει καρτα μνημης;ειναι σιγουρο για την εκδοση 6 android? κανονικά αν βάλεις δύο σιμ δεν παίρνει κ κάρτα μνήμης,αλλα υπάρχει τρόπος να τα έχεις όλα αυτά:) χτυπά το στο YouTube κ θα δεις τον τρόπο-πατεντα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimanothirio Δημ. November 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2016 Καλησπερα παιδια..μια ερωτηση θελω να κανω...αν κανω επανεκκινηση το κινητο καποιες φορες μου λεει οτι δεν εχω μεσα κάρτα σιμ και θελει να το βαλω-βγαλω αρκετες φορες για να τν διαβασει...αμα τν διαβασει μετα δν μ το ξανακανει οσο το εχω ανοιχτό...ξερει κανεις τι φταιει; Μηπως ειναι θεμα ρομ; Εχω global developer αλλα μου το κανε και με stable 8.0.1 που ειχε το κινητο μολις το πηρα... Ευχαριστώ :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nininikos Δημ. November 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2016 Καλησπερα παιδια..μια ερωτηση θελω να κανω...αν κανω επανεκκινηση το κινητο καποιες φορες μου λεει οτι δεν εχω μεσα κάρτα σιμ και θελει να το βαλω-βγαλω αρκετες φορες για να τν διαβασει...αμα τν διαβασει μετα δν μ το ξανακανει οσο το εχω ανοιχτό...ξερει κανεις τι φταιει; Μηπως ειναι θεμα ρομ; Εχω global developer αλλα μου το κανε και με stable 8.0.1 που ειχε το κινητο μολις το πηρα... Ευχαριστώ :) Μηπως ειναι φθαρμενη η σιμ? Δοκιμασε με αλλη. Sent from my Redmi 3S using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimanothirio Δημ. November 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2016 Μηπως ειναι φθαρμενη η σιμ? Δοκιμασε με αλλη. Sent from my Redmi 3S using Tapatalk Οχι η σιμ μια χαρα ειναι στο προηγούμενο κινητο δν ειχε κανένα θεμα κ το που την εβαλα σε αυτο μ το κανε... δυστυχώς δε μπορω να δοκιμάσω αλλη..δεν εχω αλλη μικρο σιμ δηλαδη αλλα ειμαι 100% σιγουρος οτι δεν φταιει η σιμ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xrcoolpad Δημ. November 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2016 Μετά την ενημέρωση με την 6.11.24 μόλις σκαναρο το αποτύπωμα μου βγάζει αυτό σφάλμα https://uploads.tapatalk-cdn.com/20161128/0f70b34fc49ff671aa6e53f363c7d41b.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/20161128/7b38217d5a6498c468a1a910b8795d44.jpg Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pimpfdm Δημ. November 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2016 καλησπερα εχω το xiaomi note 3 pro me official miui 8 clobal 6.11.24 beta με ελληνικα κανονικα παιρνει ενημερωσεις.Ηθελα απλα να ρωτησω τι διαδικασια θελει για να περασω μονο αυτο θελω dolby atmos αν μπορει καποιος να μου γραψει το τροπο αναλυτικα γιατι ειμαι ολιγον αρχαριος σε αυτα τα θεματα και βασικα αν μπορει να περαστει σε αυτη την εκδοση ευχαριστω πολυ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pimpfdm Δημ. November 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2016 καλημερα φιλε μου και εμενα το ιδιο προβλημα εβγαλε να βαλεις την αγγλικη γλωσσα οχι την ελληνικη και μετα να το σκαναρεις δουλευει κανονικα και μετα γυρνα παλι στα ελληνικα τη γλωσσα και ειναι οκ ετσι εκανα και εγω στο δικο μου και δουλευει κανονικα :) ----- προσθήκη μηνύματος 68 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μετά την ενημέρωση με την 6.11.24 μόλις σκαναρο το αποτύπωμα μου βγάζει αυτό σφάλμα https://uploads.tapatalk-cdn.com/20161128/0f70b34fc49ff671aa6e53f363c7d41b.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/20161128/7b38217d5a6498c468a1a910b8795d44.jpg Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk καλημερα φιλε μου και εμενα το ιδιο προβλημα εβγαλε να βαλεις την αγγλικη γλωσσα οχι την ελληνικη και μετα να το σκαναρεις δουλευει κανονικα και μετα γυρνα παλι στα ελληνικα τη γλωσσα και ειναι οκ ετσι εκανα και εγω στο δικο μου και δουλευει κανονικα ----- προσθήκη μηνύματος 17 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- ηθελα και εγω να ρωτησω κατι φιλε μου εχω το xiaomi note 3 pro me official miui 8 clobal 6.11.24 beta με ελληνικα κανονικα παιρνει ενημερωσεις.Ηθελα απλα να ρωτησω τι διαδικασια θελει για να περασω μονο αυτο θελω dolby atmos αν μπορει καποιος να μου γραψει το τροπο αναλυτικα γιατι ειμαι ολιγον αρχαριος σε αυτα τα θεματα και βασικα αν μπορει να περαστει σε αυτη την εκδοση ευχαριστω πολυ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tacolla Δημ. November 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2016 καλημερα στη παρεα, εκανα ταξιδι στο εξωτερικο και δε μπορουσα να παρω τηλεφωνο, λαμβανα κανονικα κλησεις και μηνυματα, εστελνα μηνυματα, αλλα δε μπορουσα να κανω κλησεις, φυσικα εβαζα το 0030 μπροστα, αλλα τιποτα. Τι μπορει να φταει, γνωριζει κανεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts