Jump to content

Redmi Note 3 Pro

akis44
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Στειλε ενα μειλ να ζητας να αν μππρπυν να το στειλουν με official rom και οχο με την μυλτι

Αλλιως υπομονη οταν ερθει θα σε βοηθησουμε να το φτιαξεις

----- προσθήκη μηνύματος 9 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Υπαρχει αυτος: https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/14015-%CE%95%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CF%8C%CF%82-%CE%BF%CE%B4%CE%B7%CE%B3%CF%8C%CF%82-Flash-Official-Rom-%CE%BC%CE%B5-%CF%84%CE%BF-Mi-PC-Suite-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%8C%CE%BB%CE%B1-%CF%84%CE%B1-Xiaomi-%CE%B1%CE%BA%CF%8C%CE%BC%CE%B1-%CE%BA%CE%B1/

αλλα δεν πετυχαινει παντα...αμα δεν πετυχει θες 64αρια και τον δυσκολο τροπο

ωραία αυτό είναι ποιο εύκολο. μακάρι να πετύχει.

έχει κάνει κανείς την πατέντα για ταυτόχρονη χρήση 2 sim και sd card ?

δουλεύει το κόλπο?

Htc One X

Samsung Galaxy S 3

Samsung Galaxy S plus

redmi note 3 pro

redmi note 5 pro

• Απαντήσεις 20,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

''

'

στις γλωσσες δεν ειδα να εχει Ελληνικα, καιμ επισης υποστηριζει οτα.. εχουν οτα οι μουλτι οι κινεζιες?

εσυ για το international version,official ειναι δεν νομιζω να εχει κινεζιες

ωραία αυτό είναι ποιο εύκολο. μακάρι να πετύχει.

έχει κάνει κανείς την πατέντα για ταυτόχρονη χρήση 2 sim και sd card ?

δουλεύει το κόλπο?

καποιος το εκανε και δουλευε..θελει προσοχη !

Καλημέρα, αντιμετωπίζει κανείς πρόβλημα με τα handsfree; Έχω δοκιμάσει δυο διαφορετικά ακουστικά και ενώ εγώ ακούω πολύ δυνατά και καλά μουσική και επίσης κανονικά και πολύ καθαρά τους συνομιλητές μου. Εκείνοι όμως δεν με ακούνε πολλές φορές και άλλες φορές δεν με ακούν καθόλου ή πολύ χαμηλά. Γνωρίζει κανείς τι μπορεί να συμβαίνει; Κάποια ρύθμιση ίσως; Έχω δοκιμάσει διαφορετικές ρυθμίσεις απο το μενού για τα ακουστικά αλλά τίποτα .Σκέφτομαι ότι μπορεί να είναι θέμα συμβατότητας ακουστικών και λέω να πάρω τα piston 3 για να δουλεύουν κανονικά. Αξίζουν;

Τελικά το ξεκλείδωμα της 800άρας απέτυχε οριστικά? Να προχωρήσω σε παραγγελία απέξω?

| Ericsson GF768 | Sony Ericsson Z600 | Sony Ericsson Z550i | ZTE Blade | MOTOROLA ATRIX | ELEPHONE P3000s | Lenovo K3 Note | Lenovo Vibe P1 Pro | Samsung Galaxy Note 9 | Samsung Galaxy S22 Ultra |

Τελικά το ξεκλείδωμα της 800άρας απέτυχε οριστικά? Να προχωρήσω σε παραγγελία απέξω?

Φιλε καλημερα αφου ακομα δεν εχεις παραγγειλει και με 170 δολλαρια παιρνεις το international me την 800αρα αγορασε το να εχεις το κεφαλι σου ησυχο και να μην κανεις πατεντες!

Ενοικιαζομενα δωμάτια και διαμερίσματα στην παραλία των Μυλων Αργολιδος δέκα λεπτά απο το Ναύπλιο σε προσιτές τιμές.

Φιλε καλημερα αφου ακομα δεν εχεις παραγγειλει και με 170 δολλαρια παιρνεις το international me την 800αρα αγορασε το να εχεις το κεφαλι σου ησυχο και να μην κανεις πατεντες!

Οι λόγοι που προτιμώ να αγοράσω από Ελλάδα και γι αυτό περιμένω να δω μήπως πετύχει η πατέντα είναι:

1. Εγγύηση

2. Οχι αναμονή ενός μήνα

3. Η έκδοση international δεν είναι ακόμα δοκιμασμένη.

Προσωπικά γλιτώνω το ΦΠΑ οπότε έρχομαι στα ίδια.

| Ericsson GF768 | Sony Ericsson Z600 | Sony Ericsson Z550i | ZTE Blade | MOTOROLA ATRIX | ELEPHONE P3000s | Lenovo K3 Note | Lenovo Vibe P1 Pro | Samsung Galaxy Note 9 | Samsung Galaxy S22 Ultra |

Οι λόγοι που προτιμώ να αγοράσω από Ελλάδα και γι αυτό περιμένω να δω μήπως πετύχει η πατέντα είναι:

1. Εγγύηση

2. Οχι αναμονή ενός μήνα

3. Η έκδοση international δεν είναι ακόμα δοκιμασμένη.

Προσωπικά γλιτώνω το ΦΠΑ οπότε έρχομαι στα ίδια.

Αν εννοεις από ελληνικό κατάστημα έχω κάποιες διαφωνίες αν εννοεις κινέζικο καταστημα που έχει αποθήκη Ευρωπη ή Ελλαδα προχωρα άφοβα.

Εγγύηση έχεις την ίδια σε όλες τις περιπτώσεις εκτός και πρόκειται για DOA. Κινα θα φύγει και από το ελληνικό κατάστημα Κινα και από το κινέζικο. Άρα έχεις 1 μήνα μέσο όρο αναμονής. Αν είναι τόσο σημαντικός παράγοντας για εσένα προτίμησε κάτι άλλο με επίσημη αντιπροσωπεία στην Ελλαδα.

Όσον αφορά την αποστολή πιθανόν να έρθει πιο γρήγορα απο ευρωπαϊκή αποθήκη κινέζικου παρά από το κάθε eShop . Το κέρδος του φπα θα αντισταθμίσει τις τεράστιες διαφορές στις τιμές μεταξύ Ελλαδα - Κινας.

Τα ζυγιζεις όλα και αποφασιζεις.

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

Καλημέρα. Πέρασα χθες την GTV 6.8.18 και δείχνει να πηγαίνει αρκετά καλά. Ανέβηκε λίγο το ποσοστό στα Google services στην κατανάλωση μπαταρίας. Ένα +5%.

Μου έχει έρθει update της εφαρμογής superuser από Play Store. Δεν την κάνω έτσι;

Καλημέρα. Πέρασα χθες την GTV 6.8.18 και δείχνει να πηγαίνει αρκετά καλά. Ανέβηκε λίγο το ποσοστό στα Google services στην κατανάλωση μπαταρίας. Ένα +5%.

Μου έχει έρθει update της εφαρμογής superuser από Play Store. Δεν την κάνω έτσι;

Καλημερα και εγω την ιδια φοράω εδω και μια εβδομάδα,φαίνεται καλή και εκανα κανονικά το update της εφαρμογής superuser από Play Store.Δεν εχω καποιο θεμα,την έκανε κανονικά την ενημέρωση,καντην και εσυ αν θες .

Θα κανει την ενημέρωση και μετα θα σοου ζητήσει επανεκκίνηση .:cool::cool:

Xiaomi Redmi Note 3 Pro,:I am man :rocket:Rom by Gkalen

Για όσους έχουν χάσει το 4G με το mod της 800άρας, επανέρχεται με αυτή τη διαδικασία (και ταυτόχρονα λύνεται το θέμα με το 4G στη SIM 2) http://en.miui.com/thread-335643-1-1.html .:)

EDIT: ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΤΟ ΙΜΕΙ ΠΡΙΝ ΚΑΝΕΤΕ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ!

Επειδή περιμένω την συσκευή ποιο είναι το πρόβλημα με το 4G; Παρακολουθώ το νήμα αλλά δεν θυμάμαι να είδα κάτι εκτός αν μου ξέφυγε.

Να μην κάνετε ενημέρωση το supersu..

Καλημερα φιλε,γιατι οχι εγω την έκανα άλλα το απ ενεργοποίησα μετά μέσα απο το μενου της εφαρμογής και τώρα είναι ανενεργό.

Συνέχεια το ζητούσε να το ενημερωση.:cool::cool:

Καλημερα φιλε,γιατι οχι εγω την έκανα άλλα το απ ενεργοποίησα μετά μέσα απο το μενου της εφαρμογής και τώρα είναι ανενεργό.

Συνέχεια το ζητούσε να το ενημερωση.:cool::cool:

Γιατί στο μέλλον μπορεί να μπερδέψει αρχεία μέσα στο system και να σε αναγκάσει να σβήσεις λογισμικό,

Γιατί στο μέλλον μπορεί να μπερδέψει αρχεία μέσα στο system και να σε αναγκάσει να σβήσεις λογισμικό,

ΟΚ ευχαριστώ για την πληροφορία,προσωρινά την εχω εκτός αλλα και σε νέα μελλοντική αναβάθμιση δεν θα την ξανα ενημερώσω την εφαρμογη.:ninja::ninja:

ΟΚ ευχαριστώ για την πληροφορία,προσωρινά την εχω εκτός αλλα και σε νέα μελλοντική αναβάθμιση δεν θα την ξανα ενημερώσω την εφαρμογη.:ninja::ninja:

Μην νομίζεις και εγώ το χω κάνει πολλές φορές αλλά δεν είναι καλό.:happy:

Καλημέρα εγώ που είμαι με αυτήν την rom δεν παίρνω αναβάθμιση ota πως μπορώ να το αναβάθμισω?https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160906/38ac14750e4097f97f62373bb9832b8d.jpg

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Να μην κάνετε ενημέρωση το supersu..

Καλά θυμάμαι. Ευχαριστώ ρε συ Γιώργο ευχαριστώ και το προηγούμενο παιδί που απάντησε.

Ίσως χαζή ερώτηση. Πως το κάνω να μην μου έρχεται ειδοποίηση χωρίς να απενεργοποιησω την εφαρμογή;

καλησπέρα, μια φίλη έχει το κινητό με Global 8.0.1.0.

και πριν γίνει miui 8 και τώρα που πήρε την αναβάθμιση δεν λειτουργούν τα ακουστικά. Ενώ βγάζει ψηλά στην μπαρα ειδοποιήσεων το σύμβολο με τσ ακουστικά.

εγώ έχω το ίδιο κινητό και την ίδια rom και λειτουργούν κανονικά. Δοκίμασα λοιπόν τρία διαφορετικά headset, που λειτουργούν σε εμένα, στο δικό της κινητό αλλά τίποτα. Έχετε καμία ιδέα τι μπορεί να φταίει;

καλημέρα, μήπως γνωρίζει κάτι κανένας;

Παίδες έχει φίλος το κινητό περίπου τρεις μέρες και παρατηρούμε θέμα με τη θερμοκρασία αλλά και τη μπαταρία.

Όσον αφορά το πρώτο, όχι κάτι υπερβολικό αλλά σε περίπου 15 λεπτά χρήσης και χωρίς καν να το βαραίνει με κάποιο παιχνίδι π.χ. φαίνεται σταδιακή άνοδος, κάνει μπαμ δηλαδή αν και δε τσουρουφλίζει κιόλας λολ, αυτό έλειπε, είναι φυσιολογικό;

Για το δεύτερο θέμα, επειδή ξέραμε ότι το συγκεκριμένο είναι και "τέρας", σε ένα τετράωρο με λίγο browsing και γενικά δυο-τρεις εφαρμογές με ίντερνετ, χρειάζεται οπωσδήποτε φόρτισμα. Πώς ακουγονται αυτά;

Φοραει την stable 7.4.9.0.

Edited by Leon_CP3

📱Siemens C45-Siemens MC60-Siemens M65-Nokia N70-Ericsson W890i-Nokia N95-iPhone 3GS-LG G2-iPhone 6S-Oneplus 5T-Asus ROG Phone 2-Huawei Nova 5T-Samsung S10 Lite-Samsung S21 Ultra-Samsung S23 Ultra

Καλημέρα εγώ που είμαι με αυτήν την rom δεν παίρνω αναβάθμιση ota πως μπορώ να το αναβάθμισω?

Στην πρώτη σελίδα έχει οδηγίες...

Έχεις unofficial και πρέπει να πας σε official.

----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Παίδες έχει φίλος το κινητό περίπου τρεις μέρες και παρατηρούμε θέμα με τη θερμοκρασία αλλά και τη μπαταρία.

Όσον αφορά το πρώτο, όχι κάτι υπερβολικό αλλά σε περίπου 15 λεπτά χρήσης και χωρίς καν να το βαραίνει με κάποιο παιχνίδι π.χ. φαίνεται σταδιακή άνοδος, κάνει μπαμ δηλαδή αν και δε τσουρουφλίζει κιόλας λολ, αυτό έλειπε, είναι φυσιολογικό;

Για το δεύτερο θέμα, επειδή ξέραμε ότι το συγκεκριμένο είναι και "τέρας", σε ένα τετράωρο με λίγο browsing και γενικά δυο-τρεις εφαρμογές με ίντερνετ, χρειάζεται οπωσδήποτε φόρτισμα. Πώς ακουγονται αυτά;

Η ρομ που έχει θα φταίει λογικα...

Δες αν είναι eu...

Αν δεν είναι --->>>ειναι σίγουρα unofficial..

μπορεις να βαλεις ενα screenshot απο το about phone στις ρυθμίσεις;

Xiaomi MI9T pro 128Gb

Xiaomi RN3 pro 32Gb

Δες αν είναι eu...

Οντως ειναι unofficial μολις το κοιταξα και λενε καποιοι για προβληματα.

μπορεις να βαλεις ενα screenshot απο το about phone στις ρυθμίσεις;

Φωτο γιατι ειμαι απο iphone και δεν εχει ιντερνετ να μου στειλει. :p

http://imgur.com/ZpWBlju

📱Siemens C45-Siemens MC60-Siemens M65-Nokia N70-Ericsson W890i-Nokia N95-iPhone 3GS-LG G2-iPhone 6S-Oneplus 5T-Asus ROG Phone 2-Huawei Nova 5T-Samsung S10 Lite-Samsung S21 Ultra-Samsung S23 Ultra

Δες αν είναι eu...

Ποιες οι διάφορες της official με την unofficiall? Πως ξέρω αν έχω κλειδωμένο boot loader?

Edited by ippo88

Ποιες οι διάφορες της official με την unofficiall? Πως ξέρω αν έχω κλειδωμένο boot loader?

Aλλαγή από unofficial σε official ρομ ή Ελληνική.(redmi note 3 pro)

Καλά θυμάμαι. Ευχαριστώ ρε συ Γιώργο ευχαριστώ και το προηγούμενο παιδί που απάντησε.

Ίσως χαζή ερώτηση. Πως το κάνω να μην μου έρχεται ειδοποίηση χωρίς να απενεργοποιησω την εφαρμογή;

Πας ρυθμίσεις- εφαρμογες- supersu- εμφάνιση ειδοποιησεων- κλεινεις τον διακόπτη, προς αριστερά