fatsionas Δημ. August 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2016 καλησπερα παιδια,μολις περασα την ελληνικη dev και προσπαθω να βρω με πιο προγραμμα γραφει 160 χαρακτηρες???ξερει κανεις να μου πει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis808 Δημ. August 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2016 καλησπερα παιδια,μολις περασα την ελληνικη dev και προσπαθω να βρω με πιο προγραμμα γραφει 160 χαρακτηρες???ξερει κανεις να μου πει? Ακριβώς μια σελίδα πίσω απαντηθηκε φίλε μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostis123456 Δημ. August 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2016 Εγω ενα εχω να πω απογοητευμενος δηλωνω οτι ενα κινητο των 77 ευρω (στην ελλαδα εξω ειναι για να γελαμε η τιμη) ξεβρακωσε το κινητο μας ασυζητητη στην καμερα...παιδια επαθα πλακα με το τι φωτο βγαζει...ειναι 8mp με sony φακο και τα μετατρεπει σε εικονικα 13mp οι διαφορα? Η μερα και η νυχτα...ενω το εχω λατρεψει το κινητακι μας απογοητευτηκα πολυ ασχημα ! http://www.skroutz.gr/s/9329087/Cubot-Rainbow-16GB.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
naxiand Δημ. August 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2016 Το έφερε κ εδώ παιδιά, όσοι θέλουν από Ελλάδα. http://www.e-shop.gr/tilepikoinonies-kinita-smartphones-xiaomi-5.31-eos-5.99-list?table=TEL&category=%CA%C9%CD%C7%D4%CF+%D4%C7%CB%C5%D6%D9%CD%CF&filter-13392=1&filter-11079=1 Sent from my HTC One S using Tapatalk Σε αυτά τα χρήματα 250 από Ελλάδα huawei p9 lite ;) Sent from my CW-Hi8-super using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. August 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2016 Εγω ενα εχω να πω απογοητευμενος δηλωνω οτι ενα κινητο των 77 ευρω (στην ελλαδα εξω ειναι για να γελαμε η τιμη) ξεβρακωσε το κινητο μας ασυζητητη στην καμερα...παιδια επαθα πλακα με το τι φωτο βγαζει...ειναι 8mp με sony φακο και τα μετατρεπει σε εικονικα 13mp οι διαφορα? Η μερα και η νυχτα...ενω το εχω λατρεψει το κινητακι μας απογοητευτηκα πολυ ασχημα ! http://www.skroutz.gr/s/9329087/Cubot-Rainbow-16GB.html Από λόγια χορτάσαμε.... Που είναι οι αποδείξεις; ----- προσθήκη μηνύματος 34 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- καλησπερα παιδια,μολις περασα την ελληνικη dev και προσπαθω να βρω με πιο προγραμμα γραφει 160 χαρακτηρες???ξερει κανεις να μου πει? κεφαλαίαααααααα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis808 Δημ. August 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2016 Εγω ενα εχω να πω απογοητευμενος δηλωνω οτι ενα κινητο των 77 ευρω (στην ελλαδα εξω ειναι για να γελαμε η τιμη) ξεβρακωσε το κινητο μας ασυζητητη στην καμερα...παιδια επαθα πλακα με το τι φωτο βγαζει...ειναι 8mp με sony φακο και τα μετατρεπει σε εικονικα 13mp οι διαφορα? Η μερα και η νυχτα...ενω το εχω λατρεψει το κινητακι μας απογοητευτηκα πολυ ασχημα ! http://www.skroutz.gr/s/9329087/Cubot-Rainbow-16GB.html Από λόγια καλά πάνε όλα τα κινεζακια. Εδώ δουλέψει cubot με τα δίπλα λεφτά. Ανύπαρκτη η καμερα του. Συγκριτικό or nevertheless happened :P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fatsionas Δημ. August 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2016 γιατι ρε παιδια δεν μπορω να κατεβασω απο to google play μου βγαζει σφαλμα??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gama Δημ. August 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2016 @nininikos Συμφωνώ 100% και επαυξάνω 1000%. @geoanto555 Γιώργο, το 6 είναι πιο ασφαλές και χρησιμοποιεί το ξεκλείδωμα εφαρμογών με δαχτυλικό αποτύπωμα. Και προφανώς και άλλα που δεν τα γνωρίσω. Δεν είναι δυνατόν να μείνει το RN3 Pro με 5αρι. Αδιανόητο για μένα... from my RN3 pro Και στην ελληνική dev μπορείς να ξεκλειδωσεις τις εφαρμογές με fingerprint. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimosgol Δημ. August 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2016 Εχει βαλει κανεις την qualcom rom? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos3924 Δημ. August 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2016 Έχει βάλει κανείς cyanogen ή κάποια άλλη rom εκτός miui; Από custom rom τί πιο αξιόπιστο υπάρχει απ την official miui; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DonLeKout Δημ. August 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2016 το android πιανει πολυ εκει ειναι το θεμα της καταναλωσης.τωρα αμα εχεις official global καλο ειναι να την ξαναπερασεις.αλλα να εισαι σιγουρος οτι εχεις official μην εχεις μυλτι και μπρικαρει! οπως ειπε και ο deni πες μας ακριβως ποια εκδοση miui εχεις! Λοιπόν, η έκδοση ειναι: MIUI GLOBAL 7.3 / Stable 7.3.7.0 (LHOMIDD) Κατέβασα αυτην για fastboot εκδοση ωστε να κανω καθαρη εγκατάσταση. Απο το σαιτ της Xiaomi νομίζω την κατέβασα χωρίς να είμαι σίγουρος. Δεν έχει ελληνική γλώσσα ούτε ελληνικό Locale οπότε έβαλα ισπανικό! Βάζω να ξανακατεβαίνει η ROM αν και σκέφτομαι να επιλέξω καμια άλλη έκδοση μπας και.... Εν τω μεταξύ πρώτη φορα χρησιμοποιώ miflash μιας και πάντα είχα κινητό με επεξεργαστή mediatek και χρησιμοποιούσα το sp flash tools. Υπάρχει κάποια επιλογή στο miflash με την οποία να σιγουρέυουμε οτι διαγράφει όλα τα δεδομένα και μετα να εγκαθιστά την ROM? Κατα την εγκατάσταση επέλεξα το flash all... Ευχαριστώ πολύ σε όλους και αν έχετε καμια αλλη ιδέα είναι ευπρόσδεκτη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. August 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2016 Υπάρχει κάποια επιλογή στο miflash με την οποία να σιγουρέυουμε οτι διαγράφει όλα τα δεδομένα και μετα να εγκαθιστά την ROM? Κατα την εγκατάσταση επέλεξα το flash all... Το flash all είναι η καθαρή εγκατάταση.. και flash all lock είναι μαζι και κλείδωμα bootloader. ----- προσθήκη μηνύματος 42 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Και στην ελληνική dev μπορείς να ξεκλειδωσεις τις εφαρμογές με fingerprint. Δεν μιλάει ακριβώς γι αυτό..... Ξεκλείδωμα e-banking κλπ.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filosofos77 Δημ. August 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2016 Έχει βάλει κανείς cyanogen ή κάποια άλλη rom εκτός miui; Από custom rom τί πιο αξιόπιστο υπάρχει απ την official miui; Απλά κοιτά για την official cm μέσα στο XDA. Πιστεύω απο custom ROM απο τις πιο πλήρης και σταθερή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. August 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2016 Έχει κανένας θέμα με κατέβασμα μεγάλων αρχείων με δεδομένα κινητής??? κάποιος μου το πες προχθές... δεν θυμάμαι.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kongeo1994 Δημ. August 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2016 Έχει κανένας θέμα με κατέβασμα μεγάλων αρχείων με δεδομένα κινητής??? κάποιος μου το πες προχθές... δεν θυμάμαι.. Νομιζω οτι καπου στις ληψεις ρυθμιζεις το οριο ληψης.. αν λεμε το ίδιο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foivos_s Δημ. August 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2016 Τους έστειλες κάποιο μύνημα να αφαιρέσουν κινέζικες εφαρμογές, να βάλουν δώρα , mark as low cost κτλ που βλέπω κάτω στα σχόλια της σελίδας ή δεν είναι απαραίτητο?? Επίσης με ποιά rom σου ήρθε? Όχι, μου ήρθε με την original dev, το μόνο που έκανα ήταν να κάνω αλλαγή της γλώσσας από κινέζικα σε αγγλικά.. και στην συνέχεια με τον οδηγό του Γιώργου πέρασα Ελληνική dev 6.8.18 τώρα και όλα τέλεια. Το μόνο πρόβλημα που διαπίστωσα όταν κάνω update νέα ρομ μου ανοίγει την επιλογή φραγή κλήσεων στο φίλτρο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. August 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2016 Νομιζω οτι καπου στις ληψεις ρυθμιζεις το οριο ληψης.. αν λεμε το ίδιο έχεις τέτοια επιλογή εσύ μέσα στις λήψεις-ρυθμίσεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foivos_s Δημ. August 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2016 έχεις τέτοια επιλογή εσύ μέσα στις λήψεις-ρυθμίσεις; Ναι πατρίδα, υπάρχει στο Διαχείριση σιμ/ set data plan/ ορισμός χρήσης δεδομένων.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. August 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2016 (edited) Ναι πατρίδα, υπάρχει στο Διαχείριση σιμ/ set data plan/ ορισμός χρήσης δεδομένων.. όχι αυτό βρε... Κάποιος παραπονέθηκε ότι δεν μπορεί να κατεβάσει μεγάλα αρχεία από playstore.(με δεδομένα) Η ρύθμιση είναι μέσα στο λήψεις/ρυθμίσεις... έλα που στις Ελληνικές δεν υπάρχει αυτό το μενού. Edited August 25, 2016 by geoanto555 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kongeo1994 Δημ. August 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2016 όχι αυτό βρε... Κάποιος παραπονέθηκε ότι δεν μπορεί να κατεβάσει μεγάλα αρχεία από playstore.(με δεδομένα) Η ρύθμιση είναι μέσα στο λήψεις/ρυθμίσεις... έλα που στις Ελληνικές δεν υπάρχει αυτό το μενού. Μπρααααβο αυτο ηταν το θεμα οτι δεν το εχει η ελληνικη :ρ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. August 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2016 Μπρααααβο αυτο ηταν το θεμα οτι δεν το εχει η ελληνικη :ρ Έλα δίπλα να σε κάνω κανα μάθημα γτ δεν σε βλέπω καλά...:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkontos10 Δημ. August 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2016 Παιδιά στο RMN3pro της γυναίκας μου της είχα περάσει την 7.2.2 ελληνική Stable και είναι πολύ ευχαριστημένη αλλά βλέπω τώρα έχει βγει η πρώτη V8... Αξίζει να κάνω την αλλαγή, σε θέματα μπαταρίας, διαχείρισης και bugs?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. August 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2016 Παιδιά στο RMN3pro της γυναίκας μου της είχα περάσει την 7.2.2 ελληνική Stable και είναι πολύ ευχαριστημένη αλλά βλέπω τώρα έχει βγει η πρώτη V8... Αξίζει να κάνω την αλλαγή, σε θέματα μπαταρίας, διαχείρισης και bugs?? Δεν βγήκε ακόμη miui 8 σε stable.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kongeo1994 Δημ. August 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2016 Έλα δίπλα να σε κάνω κανα μάθημα γτ δεν σε βλέπω καλά...:lol: υπαρχω διπλα και συμμετεχω αλλα ερχεσαι και παιρνεις την δοξα λεγοντας οτι λεω :chair::chair::chair::chair: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. August 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2016 υπαρχω διπλα και συμμετεχω αλλα ερχεσαι και παιρνεις την δοξα λεγοντας οτι λεω :chair::chair::chair::chair: Μ αρέσεις...... Εκεί στην παραλία που είσαι...:lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts