Kaboomzer Δημ. April 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2016 Πάλι μπερδεύτηκα. Νόμιζα πως υπάρχουν 3 επιλογές κατά την παραγγελία: 1) Η custom multilanguage των κινεζομάγαζων με ελληνικά χωρίς κινεζοεφαρμογές, αλλά με προβλήματα σταθερότητας και χωρίς αναβαθμίσεις 2) Η official κινεζοαγγλική είτε stable είτε developer με κινεζοεφαρμογές και χωρίς ελληνικά/play store, αλλά με αναβαθμίσεις. 3) Η official global stable χωρίς ελληνικά και κινεζοεφαρμογές, αλλά με playstore και αναβαθμίσεις. Κάνω λάθος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junior288009 Δημ. April 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2016 Πάλι μπερδεύτηκα. Νόμιζα πως υπάρχουν 3 επιλογές κατά την παραγγελία: 1) Η custom multilanguage των κινεζομάγαζων με ελληνικά χωρίς κινεζοεφαρμογές, αλλά με προβλήματα σταθερότητας και χωρίς αναβαθμίσεις 2) Η official κινεζοαγγλική είτε stable είτε developer με κινεζοεφαρμογές και χωρίς ελληνικά/play store, αλλά με αναβαθμίσεις. 3) Η official global stable χωρίς ελληνικά και κινεζοεφαρμογές, αλλά με playstore και αναβαθμίσεις. Κάνω λάθος;[/QUO Χωρις ακομη να εχω το κινητο,εξ οσων εχω διαβασει δεν κανεις λαθος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lallasgr Δημ. April 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2016 Από παραδρομή εγραψα global την official εννοούσα παραπάνω, αλλά να ξέρετε οτι η global είναι τροποποιημένη official από τα κινεζομάγαζα με περισσότερες γλώσσες ίσως περισσότερα bugs και τίποτα παραπάνω. Δεν έχει την αξιοπιστία και υποστήριξη της official giasoy τα έχεις μπερδέψει λιγο τα πράγματα και μπερδεύεις και τον κόσμο που διαβάζει. Αυτή που βάζουν τα κινεζομάγαζα παρόλο που γράφει Global για να την ξεχωρίζουμε την ονομάζουμε Multi. Οπότε έχουμε και λέμε. Από ρομ υπάρχουν οι παρακάτω επιλογές: Multi (αυτή που βγάζουν τα κινεζομάγαζα και δεν είναι official) Global (official χωρίς κινεζιές μέσα και προεγκατεστημένα gapps) Chinish (official τίγκα στις κινεζιές χωρίς gapps) Η πρώτη που είναι και μη official δεν παίρνει updates και γενικά έχει διάφορα θεματάκια. Οι άλλες δύο που είναι official παίρνουν κανονικά updates και δουλεύουν απροβλημάτιστα. Οι παραπάνω ρομ είναι οι τρεις επιλογές που έχει κάποιος όταν παραλάβει το κινητό. Ή θα έχει φορτωμένη κάποια multi ή κάποια official rom. Τώρα για τις Multi rom (αυτές που βάζουν τα κινεζομάγαζα) μέχρι στιγμής έχουν παρουσιαστεί τρεις version. Η πρώτη είναι η έκδοση 7.1.9.0 η οποία έχει πρόβλημα με τις sims και κάποια ακόμα. Η δεύτερη που κυκλοφορεί είναι μία 7.17.9.0 αν θυμάμαι καλά η οποία από αναφορές που έχουν γίνει δουλεύει χωρίς κανένα πρόβλημα ΑΛΛΑ δύο παιδιά που την είχαν μετά από 1-2 βδομάδες και οι δύο ανέφεραν ότι το κινητό έκλεισε απότομα και δεν ξανάνοιγε (προσωπικά έχω καταλήξει ότι φταίει η συγκεκριμένη ρομ μιας και οι δυο είχαν αυτή). Πρόσφατα εμφανίστηκε και η ρομ με αριθμό 7.98.9.0 αλλά δεν ξέρω πολλά για αυτή. Τέλος υπάρχει και η Ελληνική ρομ που θέλει μια διαδικασία για να περαστεί από τη στιγμή που παραλάβει κάποιος το κινητό αλλά για μένα είναι η καλύτερη. Δεν έχει κινεζιές. Έχει gapps που δουλεύουν από την αρχή απροβλημάτιστα και είναι βασισμένη στις αυθεντικές. Παίρνει manual updates βασισμένη στα official updates και γενικά δουλεύει smooth και χωρίς προβλήματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlidisc Δημ. April 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2016 giasoy τα έχεις μπερδέψει λιγο τα πράγματα και μπερδεύεις και τον κόσμο που διαβάζει. Αυτή που βάζουν τα κινεζομάγαζα παρόλο που γράφει Global για να την ξεχωρίζουμε την ονομάζουμε Multi. Οπότε έχουμε και λέμε. Από ρομ υπάρχουν οι παρακάτω επιλογές: Multi (αυτή που βγάζουν τα κινεζομάγαζα και δεν είναι official) Global (official χωρίς κινεζιές μέσα και προεγκατεστημένα gapps) Chinish (official τίγκα στις κινεζιές χωρίς gapps) Η πρώτη που είναι και μη official δεν παίρνει updates και γενικά έχει διάφορα θεματάκια. Οι άλλες δύο που είναι official παίρνουν κανονικά updates και δουλεύουν απροβλημάτιστα. Οι παραπάνω ρομ είναι οι τρεις επιλογές που έχει κάποιος όταν παραλάβει το κινητό. Ή θα έχει φορτωμένη κάποια multi ή κάποια official rom. Τώρα για τις Multi rom (αυτές που βάζουν τα κινεζομάγαζα) μέχρι στιγμής έχουν παρουσιαστεί τρεις version. Η πρώτη είναι η έκδοση 7.1.9.0 η οποία έχει πρόβλημα με τις sims και κάποια ακόμα. Η δεύτερη που κυκλοφορεί είναι μία 7.17.9.0 αν θυμάμαι καλά η οποία από αναφορές που έχουν γίνει δουλεύει χωρίς κανένα πρόβλημα ΑΛΛΑ δύο παιδιά που την είχαν μετά από 1-2 βδομάδες και οι δύο ανέφεραν ότι το κινητό έκλεισε απότομα και δεν ξανάνοιγε (προσωπικά έχω καταλήξει ότι φταίει η συγκεκριμένη ρομ μιας και οι δυο είχαν αυτή). Πρόσφατα εμφανίστηκε και η ρομ με αριθμό 7.98.9.0 αλλά δεν ξέρω πολλά για αυτή. Τέλος υπάρχει και η Ελληνική ρομ που θέλει μια διαδικασία για να περαστεί από τη στιγμή που παραλάβει κάποιος το κινητό αλλά για μένα είναι η καλύτερη. Δεν έχει κινεζιές. Έχει gapps που δουλεύουν από την αρχή απροβλημάτιστα και είναι βασισμένη στις αυθεντικές. Παίρνει manual updates βασισμένη στα official updates και γενικά δουλεύει smooth και χωρίς προβλήματα. Απόλυτα κατατοπιστικός και συνεκτικός! Με ΞΕ-μπέρδεψες αρκετά έως ΠΟΛΥ...:) Υ.Γ Επιβεβαιώνω ότι η 7.1.9.0 έχει θέμα με τις sim. Το τηλέφωνο μου ήρθε με αυτήν επάνω. Προσωπικά μου κάνει νερά στην sim1. Κατά 70% είναι στο «ΚΑΜΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ». Η sim2 δουλεύει κανονικά. Υπομονή μέχρι να έρθει το Ξε-κλειδωτικό SMS για να βάλω την Ελληνική. Παράθεση iPhone 15 Pro Max - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris_789 Δημ. April 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2016 καλημέρα στο φόρουμ. εδώ και μια εβδομάδα προστέθηκα και εγώ στην παρέα με το 3/32 μετά από αρκετό καιρό με το νοτε 2 prime. το πήρα από Vick εννοείται με την official dev με την προοπτική να ξεκλειδώσω day one,για να μπει η ελληνική dev όπως στο νοτε 2. Έλα όμως που έχει μουλαρωσει και δεν ξεκλειδώνει με την καμία,σταματαει στο 50. έχω δοκιμάσει με 3 εκδόσεις του unlock tool ακόμα και με τις κινεζικές που ανέφερε ένα παιδί αρκετά ποστ πίσω χωρίς επιτυχία. έχω διαβάσει όλο το νήμα,εχω κάνει όσα πρέπει να κάνω σύμφωνα με τον οδηγό,αλλα αυτό εκεί έχει μουλαρωσει. καμιά ιδέα κανείς; ξέχασα να αναφέρω ότι δοκίμασα με την dev που ήρθε και με την τελευταία που έκανε οτα update μόνο του Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lallasgr Δημ. April 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2016 Κάπου θα κολάει η όλη ιστορία. Είτε στην επικοινωνία με τον σέρβερ, είτε κάτι δεν κάνει verify. Φαντάζομαι από όσα γράφεις ότι είναι όλα σωστά, λογαριασμοί ίδιοι έχεις κάνει το find my device έχεις ενεργοποιήσει το oem unlock στα developer options κλπ κλπ οπότε δεν τα γράφω πάλι!!!Δοκίμασε αν έχεις δυνατότητα να πας και σε άλλο σπίτι (εννοώ άλλη γραμμή ίντερνετ) για να δοκιμάσεις το unlock! :) Σαν τελική λύση θα έλεγα να περάσεις την άλλη dev rom και να δοκιμάσεις και με αυτή. Αν δηλαδή έχεις stable dev, βάλε την chinish dev και το ανάποδο!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris_789 Δημ. April 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2016 Κάπου θα κολάει η όλη ιστορία. Είτε στην επικοινωνία με τον σέρβερ, είτε κάτι δεν κάνει verify. Φαντάζομαι από όσα γράφεις ότι είναι όλα σωστά, λογαριασμοί ίδιοι έχεις κάνει το find my device έχεις ενεργοποιήσει το oem unlock στα developer options κλπ κλπ οπότε δεν τα γράφω πάλι!!!Δοκίμασε αν έχεις δυνατότητα να πας και σε άλλο σπίτι (εννοώ άλλη γραμμή ίντερνετ) για να δοκιμάσεις το unlock! :) Σαν τελική λύση θα έλεγα να περάσεις την άλλη dev rom και να δοκιμάσεις και με αυτή. Αν δηλαδή έχεις stable dev, βάλε την chinish dev και το ανάποδο!! το πρόβλημα με το network error το είχα την πρώτη φορά,συνδέθηκα σε άλλο δίκτυο και λύθηκε αυτό. το unlock tool συνδέεται κανονικά στο λογαριασμό μου,βλεπει κανονικά το τηλ και βγάζει το κουμπί unlock το πατάω φτάνει στο 50 και πετάγεται ζονκ!!! could not verify και από κάτω could not Connect MI device. λες να φταίει ότι δεν έχω σιμ μέσα;διαβασα ότι δεν παίζει ρόλο αυτό,και δεν έχω άλλη μικροσιμ να δοκιμάσω. official dev έχω την 6.4.14 μόλις πάω σπίτι θα περάσω οτα αυτή που βγήκε σήμερα. με έχει εκνευρίσει,εχω flashάρει άπειρα τηλ έχω ξεκλειδώσει bootloader ακόμα και με test point method και έχω κολλήσει άσχημα με αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lallasgr Δημ. April 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2016 Νομίζω ότι κάνει verify και την sim Που έχεις μέσα. Αν ξεκλειδώνανε χωρίς sim τότε θα μπορούσαν όλα τα κινεζομάγαζα να ξεκλειδώνουν όλα τα κινητά και να περνάνε ότι θέλουν μέσα. Για μένα πρώτα βάλε για 5 λετπά την 1 microsim που έχεις στο κινητό για να ξεκλειδώσει και μετά την βάζεις πίσω στο κινητό που ανήκει!! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris_789 Δημ. April 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2016 Νομίζω ότι κάνει verify και την sim Που έχεις μέσα. Αν ξεκλειδώνανε χωρίς sim τότε θα μπορούσαν όλα τα κινεζομάγαζα να ξεκλειδώνουν όλα τα κινητά και να περνάνε ότι θέλουν μέσα. Για μένα πρώτα βάλε για 5 λετπά την 1 microsim που έχεις στο κινητό για να ξεκλειδώσει και μετά την βάζεις πίσω στο κινητό που ανήκει!! :) ελπίζω να φταίει αυτό,θα το δοκιμάσω αύριο γιατί τώρα δεν έχω το τηλ μαζί μου. ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giangosgr Δημ. April 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2016 καλημέρα στο φόρουμ. εδώ και μια εβδομάδα προστέθηκα και εγώ στην παρέα με το 3/32 μετά από αρκετό καιρό με το νοτε 2 prime. το πήρα από Vick εννοείται με την official dev με την προοπτική να ξεκλειδώσω day one,για να μπει η ελληνική dev όπως στο νοτε 2. Έλα όμως που έχει μουλαρωσει και δεν ξεκλειδώνει με την καμία,σταματαει στο 50. έχω δοκιμάσει με 3 εκδόσεις του unlock tool ακόμα και με τις κινεζικές που ανέφερε ένα παιδί αρκετά ποστ πίσω χωρίς επιτυχία. έχω διαβάσει όλο το νήμα,εχω κάνει όσα πρέπει να κάνω σύμφωνα με τον οδηγό,αλλα αυτό εκεί έχει μουλαρωσει. καμιά ιδέα κανείς; ξέχασα να αναφέρω ότι δοκίμασα με την dev που ήρθε και με την τελευταία που έκανε οτα update μόνο του σορρυ που περνω το θάρρος αν και νεος σε αυτο το κομμάτι ,αλλα επειδή και εμενα εκανε τα ιδια πηγα μεσα στο τηλ στην εφαρμογη που ειναι ο λογαριασμος ΜΙ και εβαλα και εκει το μαιλ μου και το pass που εχω απο την σελιδα που εκανα αιτημα για να ξεκλείδωσει και βουαλα πηγε 100% και ολα ωραια και ολα αυτα χωρις την sim ......δεν ξερω αν βοηθησα Παράθεση Ποτέ μην τα βάζεις μ' έναν ηλίθιο. Είναι βέβαιο ότι θα σε ρίξει στο επίπεδό του και θα σε νικήσει εκ πείρας!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lallasgr Δημ. April 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2016 σορρυ που περνω το θάρρος αν και νεος σε αυτο το κομμάτι ,αλλα επειδή και εμενα εκανε τα ιδια πηγα μεσα στο τηλ στην εφαρμογη που ειναι ο λογαριασμος ΜΙ και εβαλα και εκει το μαιλ μου και το pass που εχω απο την σελιδα που εκανα αιτημα για να ξεκλείδωσει και βουαλα πηγε 100% και ολα ωραια και ολα αυτα χωρις την sim ......δεν ξερω αν βοηθησα Καλά έκανες και το έγραψες για να ξέρουμε λοιπόν και επίσημα ότι δεν είναι απαραίτητη η sim. Εννοείται ότι πρέπει ο λογαριασμός να είναι συνδεδεμένος στην εφαρμογή mi!!!Είναι από τα πρώτα που πρέπει να κάνει κάποιος για να μπορέσει να ξεκλειδώσει! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giasoy Δημ. April 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2016 (edited) giasoy τα έχεις μπερδέψει λιγο τα πράγματα και μπερδεύεις και τον κόσμο που διαβάζει. Αυτή που βάζουν τα κινεζομάγαζα παρόλο που γράφει Global για να την ξεχωρίζουμε την ονομάζουμε Multi. Οπότε έχουμε και λέμε. Από ρομ υπάρχουν οι παρακάτω επιλογές: Multi (αυτή που βγάζουν τα κινεζομάγαζα και δεν είναι official) Global (official χωρίς κινεζιές μέσα και προεγκατεστημένα gapps) Chinish (official τίγκα στις κινεζιές χωρίς gapps) Η πρώτη που είναι και μη official δεν παίρνει updates και γενικά έχει διάφορα θεματάκια. Οι άλλες δύο που είναι official παίρνουν κανονικά updates και δουλεύουν απροβλημάτιστα. Οι παραπάνω ρομ είναι οι τρεις επιλογές που έχει κάποιος όταν παραλάβει το κινητό. Ή θα έχει φορτωμένη κάποια multi ή κάποια official rom...... . Έχεις δίκιο και sorry. Αλλά για πες μου κάτι, εγώ παρέλαβα από vickmall με Αγγλοκινέζικα χωρις Gaps και full κινέζικες εφαρμογές, 7,1,χχ αν θυμάμαι καλά, αυτή ποιά από τις 3 που αναφέρεις πιο πάνω είναι? η Chinish? Edited April 22, 2016 by giasoy Παράθεση Παναγιώτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zato23 Δημ. April 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2016 giasoy Chinish (Chinese-English) ,δηλαδη αγγλοκινεζικη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lallasgr Δημ. April 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2016 Έχεις δίκιο και sorry. Αλλά για πες μου κάτι, εγώ παρέλαβα από vickmall με Αγγλοκινέζικα χωρις Gaps και full κινέζικες εφαρμογές, 7,1,χχ αν θυμάμαι καλά, αυτή ποιά από τις 3 που αναφέρεις πιο πάνω είναι? η Chinish? Ναι λογικά εσύ παρέλαβες με την official αγγλοκινέζικη stable 7.1.18 ή 7.1.20 :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giasoy Δημ. April 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2016 (edited) Αρα για να ανακεφαλαιώσουμε: Multi (αυτή που βγάζουν τα κινεζομάγαζα και δεν είναι official) δεν έχει Ελληνικά, δεν παίρνει update. Global (official χωρίς κινεζιές μέσα και προεγκατεστημένα gapps) δεν έχει Ελληνικά, παίρνει update. Link εδώ Chinish (official τίγκα στις κινεζιές χωρίς gapps) δεν έχει Ελληνικά, παίρνει update. Link:εδώ και τέλος οι Ελληνικές, με Gaps, Ελληνικά, υποστήριξη και update από την Ελληνική κοινότητα και αρκετά extra. Link: εδώ Ορθόν?? Edited April 22, 2016 by giasoy Παράθεση Παναγιώτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex21 Δημ. April 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2016 δεν έχω παραλάβει ακόμα το κινητό αλλα όλα σωστά τα λες εκτος από το πρώτο. η multi έχει ελληνικά αλλα έχει bugs και δεν έχει updates ;) Παράθεση HTC Touch Diamond 2 ----> LG Optimus G ----> Redmi Note 3 PRO ----> Xiaomi Mi Mix 2 ----> Huawei P30 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giasoy Δημ. April 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2016 δεν έχω παραλάβει ακόμα το κινητό αλλα όλα σωστά τα λες εκτος από το πρώτο. η multi έχει ελληνικά αλλα έχει bugs και δεν έχει updates ;) Σωραίος!! άρα έχουμε: Multi (αυτή που βγάζουν τα κινεζομάγαζα και δεν είναι official) έχει Ελληνικά, δεν παίρνει update. Global (official χωρίς κινεζιές μέσα και προεγκατεστημένα gapps) δεν έχει Ελληνικά, παίρνει update. Link εδώ Chinish (official τίγκα στις κινεζιές χωρίς gapps) δεν έχει Ελληνικά, παίρνει update. Link:εδώ και τέλος οι Ελληνικές, με Gaps, Ελληνικά, υποστήριξη και update από την Ελληνική κοινότητα και αρκετά extra. Link: εδώ Παράθεση Παναγιώτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petran66 Δημ. April 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2016 σορρυ που περνω το θάρρος αν και νεος σε αυτο το κομμάτι ,αλλα επειδή και εμενα εκανε τα ιδια πηγα μεσα στο τηλ στην εφαρμογη που ειναι ο λογαριασμος ΜΙ και εβαλα και εκει το μαιλ μου και το pass που εχω απο την σελιδα που εκανα αιτημα για να ξεκλείδωσει και βουαλα πηγε 100% και ολα ωραια και ολα αυτα χωρις την sim ......δεν ξερω αν βοηθησα Καλά έκανες και το έγραψες για να ξέρουμε λοιπόν και επίσημα ότι δεν είναι απαραίτητη η sim. Εννοείται ότι πρέπει ο λογαριασμός να είναι συνδεδεμένος στην εφαρμογή mi!!!Είναι από τα πρώτα που πρέπει να κάνει κάποιος για να μπορέσει να ξεκλειδώσει! :) Και μενα το ιδιο ακριβως εγινε και κοντεψα να σκασω!:p Μου εφαγε 2 ωρες τζαμπα να παιδευομαι!!Χωρις υπερβολη!Και βρεθηκε ενα παιδι εδω-δε θυμαμαι το user name του και να 'ναι καλα-που μου ειπε να δοκιμασω να βαλω στο Mi της συσκευης,μονο το email και τον κωδικο,γιατι μ αυτα εμπαινα στο unlook-δε ζηταει κινητο-και βουαλα!!Βεβαια,δε ξερω αν ο φιλος με το ιδιο προβλημα,διαπιστωσε οτι αλλο αριθμο λογαριασμου δειχνει στο unlook οταν μπαινει με τα στοιχεια του και αλλο στο mi account της συσκευης. Παράθεση Apple iPhone 14 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris_789 Δημ. April 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2016 Και μενα το ιδιο ακριβως εγινε και κοντεψα να σκασω!:p Μου εφαγε 2 ωρες τζαμπα να παιδευομαι!!Χωρις υπερβολη!Και βρεθηκε ενα παιδι εδω-δε θυμαμαι το user name του και να 'ναι καλα-που μου ειπε να δοκιμασω να βαλω στο Mi της συσκευης,μονο το email και τον κωδικο,γιατι μ αυτα εμπαινα στο unlook-δε ζηταει κινητο-και βουαλα!!Βεβαια,δε ξερω αν ο φιλος με το ιδιο προβλημα,διαπιστωσε οτι αλλο αριθμο λογαριασμου δειχνει στο unlook οταν μπαινει με τα στοιχεια του και αλλο στο mi account της συσκευης. εμένα και στο unlock tool έχει κανονικά τον ίδιο λογαριασμό.το μόνο που δεν έκανα είναι να βάλω το pass που λέει το παλικάρι πιο πάνω στην εφαρμογή mi. που ακριβώς το βάζουμε αυτό; ένα screenshot θα βοηθούσε πολύ κοντεύω να σκάσω με αυτό το πράγμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimis_pj Δημ. April 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2016 παιρνω το θαρρος να γραψω γιατι λετε πολλοι οτι η official Αγγλοκινεζικη είναι τιγκα στις κινεζιες. Ναι εχει κινεζικες εφαρμογές , αλλα τις απεγκαθιστας πανευκολα οπως οποιαδηποτε κοινη εφαρμογή. Αν δεν σε ενοχλουν τα Αγγλικα στο μενου, τοτε βάζεις swiftkey για να χεις ελληνικα στο πληκτρολόγιο, βαζεις next sms για να χεις 160 χαρακτηρες στο μηνυμα και δεν χρειάζεται τίποτα αλλο! Να φανταστείτε οτι ειχα λαβει μηνυμα για ξεκλειδωμα πριν μου ερθει το κινητο κ ακομη δεν το χω ξεκλειδωσει γιατι δουλεύει απροβληματιστα και πριν λιγο ηρθε update stable 7.2.4 LHOCNDA. Οποτε αν δεν σας ενοχλουν τα Αγγλικα στο μενου μην τρελαινεστε για φλασαρισματα. Κ το λεω εγω προερχόμενος απο Samsung galaxy s, Samsung galaxy s2 και Samsung note 2, οπου πρεπει να χα φλασαρει συνολικα πανω απο 50 rom μεσα σε αυτα τα 5 χρονια για να λειτουργούν αξιοπρεπως... Παράθεση Habeo quem fugiam, quem sequar non habeo.. Cicero Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petran66 Δημ. April 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2016 εμένα και στο unlock tool έχει κανονικά τον ίδιο λογαριασμό.το μόνο που δεν έκανα είναι να βάλω το pass που λέει το παλικάρι πιο πάνω στην εφαρμογή mi. που ακριβώς το βάζουμε αυτό; ένα screenshot θα βοηθούσε πολύ κοντεύω να σκάσω με αυτό το πράγμα Κατ' αρχην ψυχραιμια!!:) Ειναι απλο αυτο?Γιατι κολησες?Οταν εκανες λογαριασμο στο mi account εβαλες ενα email κι ενα κωδικο οκ?Ε αυτα θα βαλεις και στο unlock!(στο κομπιουτερ εννοω).Και δες αν αυτα τα στοιχεια ειναι τα ιδια μ αυτο που εχεις στο mi account της συσκευης ;) Παράθεση Apple iPhone 14 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris_789 Δημ. April 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2016 Κατ' αρχην ψυχραιμια!!:) Ειναι απλο αυτο?Γιατι κολησες?Οταν εκανες λογαριασμο στο mi account εβαλες ενα email κι ενα κωδικο οκ?Ε αυτα θα βαλεις και στο unlock!(στο κομπιουτερ εννοω).Και δες αν αυτα τα στοιχεια ειναι τα ιδια μ αυτο που εχεις στο mi account της συσκευης ;) είναι ακριβώς τα ίδια. αλλά και πάλι σταματάει στο 50,και γράφει could not verifying και από κάτω could not connect mi device. όταν το συνδέω σε fastboot το tool το βλέπει σαν mi device μήπως έπρεπε να λέει νοτε 3 pro; δεν έχω και άλλο υπολογιστή να δοκιμάσω αν και δεν παίζει να φταίει αυτο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lallasgr Δημ. April 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2016 είναι ακριβώς τα ίδια. αλλά και πάλι σταματάει στο 50,και γράφει could not verifying και από κάτω could not connect mi device. όταν το συνδέω σε fastboot το tool το βλέπει σαν mi device μήπως έπρεπε να λέει νοτε 3 pro; δεν έχω και άλλο υπολογιστή να δοκιμάσω αν και δεν παίζει να φταίει αυτο Μου μυρίζει θέμα με τους drivers. Δεν ξανατσεκάρεις να περάσεις εκ νέου τους drivers??Μόλις έβαλα το κινητό μου σε fastboot και μου το εμφάνισε έτσι: http://i.imgur.com/cUEE4Pr.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris_789 Δημ. April 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2016 Μου μυρίζει θέμα με τους drivers. Δεν ξανατσεκάρεις να περάσεις εκ νέου τους drivers??Μόλις έβαλα το κινητό μου σε fastboot και μου το εμφάνισε έτσι: http://i.imgur.com/cUEE4Pr.jpg παίζει να είναι αυτό. έχω windows 7 64bit ποιους πρέπει να βάλω; απλά αν μπορεί κάποιος να μου πει πως φαίνεται στο unlock tool όταν συνδέει το τηλ σε fastboot θα ήμουν υπόχρεος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lallasgr Δημ. April 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2016 παίζει να είναι αυτό. έχω windows 7 64bit ποιους πρέπει να βάλω; απλά αν μπορεί κάποιος να μου πει πως φαίνεται στο unlock tool όταν συνδέει το τηλ σε fastboot θα ήμουν υπόχρεος Βασικά αν εγκαταστήσεις το MiPhone πρέπει να μπαίνουν και οι σωστοί drivers μαζί Αν δεν στο βρει αυτόματα και να στο αναγνωρίσει όπως σου έδειξα στην photo τότε κάνε δεξί κλικ πάνω του και update drivers και πήγαινε στην διεύθυνση: C:\Program Files (x86)\Xiaomi\MiPhone\Qualcomm\Driver Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts