Jump to content

Χριστουγεννιάτικος διαγωνισμός φωτογραφίας 2015 - Η ψηφοφορία!


charlie_pace4
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

[imgalign]http://news.myphone.gr/my.png[/imgalign]Οι συμμετοχές για τον Διαγωνισμό Φωτογραφίας «Χριστούγεννα 2015» του myphone.gr ολοκληρώθηκαν πριν από λίγες μέρες, με τον αριθμό των συμμετοχών, αλλά και την ποιότητα των φωτογραφιών, να ξεπερνά τις προσδοκίες μας. Αφού σας ευχαριστήσουμε για σχεδόν 70 συμμετοχές, τις οποίες μπορείτε να δείτε στο σχετικό μας σετ στο flickr, όλα είναι έτοιμα ώστε να περάσουμε στην ψηφοφορία για την ανάδειξη της καλύτερης φωτογραφίας των Χριστουγέννων!

 

Η διαδικασία είναι εξαιρετικά απλή: Αφού πρώτα δείτε όλες τις φωτογραφίες από το σετ μας στο Flickr, επιστρέφετε στο θέμα που διαβάζετε αυτήν τη στιγμή και μας αναφέρετε, με ένα σχόλιο σας, τις τρεις καλύτερες φωτογραφίες με τη σειρά προτίμησης σας γράφοντας το nickname του μέλους που ανήκει η κάθε φωτογραφία. Το κάθε μέλος έχει δικαίωμα να ψηφίσει τρία μέλη δίνοντας τους από 5, 3 και 2 πόντους στον καθένα. Έτσι το σχόλιο σας θα πρέπει να έχει την παρακάτω μορφή:

 

5 πόντοι: nickname1

3 πόντοι: nickname2

2 πόντοι: nickname3

 

Στο σχόλιο σας (που θα πρέπει να είναι ένα και μοναδικό σε αυτό το topic) θα πρέπει αρχικά να αναφέρετε μόνο τα nicknames των μελών που τράβηξαν τις φωτογραφίες που ψηφίζετε (τα nicknames βρίσκονται ακριβώς κάτω από την κάθε φωτογραφία στο σετ μας) με τους αντίστοιχους πόντους, στο format που δίνεται παραπάνω, έτσι ώστε να αποφευχθούν λάθη. Στη συνέχεια, και εφόσον θέλετε, μπορείτε να αιτιολογήσετε τις ψήφους σας. Όσοι πήραν μέρος δεν μπορούν να ψηφίσουν τον εαυτό τους (δεν θα είχε νόημα μια τέτοια ψήφος) ενώ, φυσικά, κάθε μέλος θα πρέπει να ψηφίζει μια και μοναδική φορά (σε αντίθετη περίπτωση, καμία ψήφος από το μέλος αυτό δεν θα λαμβάνεται υπόψιν). Κάθε χρήστης μπορεί να δώσει μια κατηγορία πόντων (5,3,2) σε μία μόνο φωτογραφία. Δηλαδή για παράδειγμα, ΔΕΝ γίνεται δώσει κάποιος τους βαθμούς 5 και 2 σε μια φωτογραφία, αλλά μπορεί να δώσει μόνο το 5 ή μόνο το 2. Επίσης κάθε χρήστης καλείται να ψηφίσει τρεις φωτογραφίες, και όχι μόνο μία ή δύο.

 

Η διαδικασία θα κρατήσει από αυτήν τη στιγμή μέχρι και την Δευτέρα 18/01/2016 στις 23:59. Ο νικητής, που θα αναδειχθεί μετά από την ψηφοφορία και τη σχετική καταμέτρηση, θα κερδίσει το σχετικό τίτλο κάτω από το avatar του στο myphone.gr, περισσότερο χώρο αποθήκευσης για προσωπικά μηνύματα καθώς επίσης και προβολή της φωτογραφίας του στην κεντρική σελίδα και στα προβεβλημένα θέματα στην κορυφή αυτής!

 

Ξεκινάμε λοιπόν από τώρα την ψηφοφορία, καλή επιτυχία σε όλους!

 

Όλες οι συμμετοχές εδώ: Διαγωνισμός φωτογραφίας «Χριστούγεννα 2015»

 

Υ.Γ. Για απορίες και διευκρινήσεις σχετικά με την διαδικασία της ψηφοφορίας μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον charlie_pace4[/member]

Edited by Mythozz
Link to comment
Share on other sites

  • Απαντήσεις 75
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

5 πόντοι: dabo$$

3 πόντοι: everyperson

2 πόντοι: H38

http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση!

 

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes.

Link to comment
Share on other sites

5 πόντοι : Adversus

3 πόντοι : AntonisStaras

2 πόντοι : oal

Elisa-Saunalahti Huoleton Premium+ with Unlimited Voice, SMS, MMS, video calls

Unlimited 5G mobile internet

+ 20gb data roaming per month in EU countries

Price : 31,90 € το μήνα χωρίς δεσμεύσεις

Link to comment
Share on other sites

5 πόντοι: thanos24

3 πόντοι: everyperson

2 πόντοι: GoutosGr

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

Link to comment
Share on other sites

5 πόντοι: vlasismiriagos

3 πόντοι: symmetryboy

2 πόντοι: rallistas

 

Ψήφισα με βάση τι μου θυμίζει Χριστούγεννα και τι θα ταίριαζε σε μία χριστουγεννιάτικη κάρτα. Τοπ φωτογραφίες ήταν του everyperson και guskok21 απλά μου θυμίζουν περισσότερο χειμώνα και όχι Χριστούγεννα για αυτό και δεν τις ψήφισα για τον Χριστουγεννιάτικο διαγωνισμό!

Link to comment
Share on other sites

5 ποντοι: Karthan7

3 ποντοι: H38

2 ποντοι: paok4270

Link to comment
Share on other sites

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση


×
×
  • Create New...