nikaki71 Δημ. April 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2017 Επισήμως LinageOS για τους τολμηρούς... http://www.androidauthority.com/lineage-os-support-15-new-devices-quick-settings-762860/ Τι ειναι αυτο,rom?? Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astrah Δημ. April 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2017 (edited) Έχει κανένας θέμα με δεδομένα το τελευταίο διάστημα; Δεν μπαίνει καθόλου Edit: όλα οκ τελικά Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited April 11, 2017 by astrah Παράθεση Xiaomi MI9T pro 128Gb Xiaomi RN3 pro 32Gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 12, 2017 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2017 (edited) Τι ειναι αυτο,rom?? Custom rom. Ελαχιστα,αλλα ναι και κυριως στο εξωτερικο... Τόσο ελάχιστα που τα ίδια ποσοστά έχουν και όλες οι υπόλοιπες συσκευές των άλλων εταιριών. Οι συσκευές που έχουν πραγματικό θέμα με bootloop είναι όσες φοράνε τον 808 (G4, V10 & Nexus 5x). Edited April 12, 2017 by athanaso77 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas701 Δημ. April 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2017 Custom rom. Τόσο ελάχιστα που τα ίδια ποσοστά έχουν και όλες οι υπόλοιπες συσκευές των άλλων εταιριών. Οι συσκευές που έχουν πραγματικό θέμα με bootloop είναι όσες φοράνε τον 808 (G4, V10 & Nexus 5x). Επίσης να προσθέσω και το flex 2 που ναι μεν δεν έχει θέμα bootloop για αλλαγή πλακέτας αλλά έχει θέμα μπαταρίας, στο χρόνο πας για καινούργια. Το έχω επιβεβαιώσει με 2 φίλους που το έχουν και δεν είναι και heavy users να πω ότι την γονάτισαν. Έχει αναφερθεί νομίζω και στο αντίστοιχο thread. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 12, 2017 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2017 Μικρό το κακό όταν η μπαταρία είναι replaceable. Αλλά ας μην επεκταθούμε άλλο σε άλλες συσκευές γιατί θα βγούμε εκτός θέματος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chapostolopoulos Δημ. April 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2017 Μόλις το έλαβα Στάλθηκε από το LG-H850 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimaska Δημ. April 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2017 Ηρθε σε κανεναν αλλο αναβαθμιση; Παράθεση Το κραζεις;;;; το θαυμαζεις!!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dleyteris Δημ. April 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2017 Οχι σε εμενα ..ρουμανικο Παράθεση iPhone 11 Apple Watch Series 5 iPad Air 3 (2019) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. April 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2017 Ουτε εδω,Unbranded GR... Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimaska Δημ. April 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2017 Οχι σε εμενα ..ρουμανικο Κι εμενα ρουμανικο ειναι. Δεν μας ειπε ο φιλος τι προελευση ειναι το δικο του. ----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Απο οτι ειδα ολες οι εκδοσεις v20d που βγηκαν ειναι branded. Vodafone. Μαλλον θα περιμενουμε κι αλλο μεχρι να βγει η open Παράθεση Το κραζεις;;;; το θαυμαζεις!!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chapostolopoulos Δημ. April 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2017 Κι εμενα ρουμανικο ειναι. Δεν μας ειπε ο φιλος τι προελευση ειναι το δικο του. ----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Απο οτι ειδα ολες οι εκδοσεις v20d που βγηκαν ειναι branded. Vodafone. Μαλλον θα περιμενουμε κι αλλο μεχρι να βγει η open Ναι είναι branded vodafone Στάλθηκε από το LG-H850 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimaska Δημ. April 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2017 Απο οτι ειδα ολες οι εκδοσεις v20d που βγηκαν ειναι branded. Vodafone. Μαλλον θα περιμενουμε κι αλλο μεχρι να βγει η open Παράθεση Το κραζεις;;;; το θαυμαζεις!!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 14, 2017 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2017 Ποια V20d; Εδώ οι περισσότεροι έχουν μείνει με την V20a... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimaska Δημ. April 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2017 Μα κι εγω με 20α ειμαι. Ρουμανικο. Το θεμα ειναι αν θα ερθει και για μας τα open η μονο για τα branded Παράθεση Το κραζεις;;;; το θαυμαζεις!!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dleyteris Δημ. April 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2017 Ξερουμε διάφορες; Παράθεση iPhone 11 Apple Watch Series 5 iPad Air 3 (2019) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
loumos123 Δημ. April 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2017 (edited) παιδια μου ηρθε το g5 se παρακαλω πειτε μου οτι δεν ειναι και αυτο refurbished ευχαριστω https://imeidata.net/warranty/lg?imei=357975076307638 καλο πασχα σε ολους υ.γ παντως παιδια δουλευοντας και το g4 για καποιους μηνες σε σχεση με το g5 se εχω παρατηρησει παρολο που στα benchmarks o 808 me ton 652 ειναι σχεδον το ιδιο,ειδα οτι το g5 se ειναι κοματι πιο γρηγορο και πολυ πιο ΚΡΥΟ. to g4 βγαζεις 2 φωτο και ζεσταινεται,οτι και να κανεις το g5 ειναι κρυο, δεν ξερω αν ειναι θεμα επεξεργαστη αυτο η θεμα software μιας και η vanilla του g5 ειναι εντελως στεγνη και χωρις blotaware, αν μπορει ας μου απαντησει καποιος τα πραραπανω ευχαριστω και παλι παντα πολυτιμες οι βοηθιες σας Edited April 17, 2017 by loumos123 Παράθεση "το 'να χέρι νίβει τ' άλλο και τα δυο το πρόσωπο" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggmanos Δημ. April 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2017 παιδια μου ηρθε το g5 se παρακαλω πειτε μου οτι δεν ειναι και αυτο refurbished ευχαριστω https://imeidata.net/warranty/lg?imei=357975076307638 καλο πασχα σε ολους υ.γ παντως παιδια δουλευοντας και το g4 για καποιους μηνες σε σχεση με το g5 se εχω παρατηρησει παρολο που στα benchmarks o 808 me ton 652 ειναι σχεδον το ιδιο,ειδα οτι το g5 se ειναι κοματι πιο γρηγορο και πολυ πιο ΚΡΥΟ. to g4 βγαζεις 2 φωτο και ζεσταινεται,οτι και να κανεις το g5 ειναι κρυο, δεν ξερω αν ειναι θεμα επεξεργαστη αυτο η θεμα software μιας και η vanilla του g5 ειναι εντελως στεγνη και χωρις blotaware, αν μπορει ας μου απαντησει καποιος τα πραραπανω ευχαριστω και παλι παντα πολυτιμες οι βοηθηες σας Με βάση τις πληροφορίες που δίνει το παραπάνω link πρέπει να είναι καινούργιο. Sent from my LG-H840 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
loumos123 Δημ. April 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2017 (edited) παιδια ευχαριστω για τα παραπανω, το play store τα χει παιξει καιι δεν κατεβαζει τις εφαρμογες, εχω το κινητο 3 μερες και δεν μπορω να κανω τιποτα, εκανα clear cache,clear data,uninstall updates(για το play store,play services kai play framework,) επισης αλλαξα την ωρα manually, τελος εκανα και factory reset επισης διεγραψα και τολ λογ/μο και τον ξαναπερασα και εκανα sync τιποτα δεν δουλευει ΔΕΝ ξερω τι αλλο να κανω για να ισιωσει το google play....... Edited April 17, 2017 by loumos123 Παράθεση "το 'να χέρι νίβει τ' άλλο και τα δυο το πρόσωπο" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mindtrapper Δημ. April 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2017 παιδια μου ηρθε το g5 se παρακαλω πειτε μου οτι δεν ειναι και αυτο refurbished ευχαριστω https://imeidata.net/warranty/lg?imei=357975076307638 καλο πασχα σε ολους υ.γ παντως παιδια δουλευοντας και το g4 για καποιους μηνες σε σχεση με το g5 se εχω παρατηρησει παρολο που στα benchmarks o 808 me ton 652 ειναι σχεδον το ιδιο,ειδα οτι το g5 se ειναι κοματι πιο γρηγορο και πολυ πιο ΚΡΥΟ. to g4 βγαζεις 2 φωτο και ζεσταινεται,οτι και να κανεις το g5 ειναι κρυο, δεν ξερω αν ειναι θεμα επεξεργαστη αυτο η θεμα software μιας και η vanilla του g5 ειναι εντελως στεγνη και χωρις blotaware, αν μπορει ας μου απαντησει καποιος τα πραραπανω ευχαριστω και παλι παντα πολυτιμες οι βοηθιες σας Αν δεν κάνω λαθος, ο 808 έχει την φήμη οτι είναι ζεστός επεξεργαστής και είχε και θέμα throttling. Παρόλα αυτά ο 652 είναι στα 28nm και ο 808 στα 20nm. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakisliako Δημ. April 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2017 Γεια σας παιδια γιατι δεν μ έχει έρθει αναβάθμιση;v20a είμαι ακόμα σε ιταλικό κιν Στάλθηκε από το LG-H850 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. April 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2017 Γεια σας παιδια γιατι δεν μ έχει έρθει αναβάθμιση;v20a είμαι ακόμα σε ιταλικό κιν Στάλθηκε από το LG-H850 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ολοι αυτην την εκδοση εχουμε... Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
loumos123 Δημ. April 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2017 (edited) ξαφνικα το google play ξεφλασαρε και δουλευει ευχαριστω Edited April 17, 2017 by loumos123 Παράθεση "το 'να χέρι νίβει τ' άλλο και τα δυο το πρόσωπο" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 17, 2017 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2017 παιδια μου ηρθε το g5 se παρακαλω πειτε μου οτι δεν ειναι και αυτο refurbished ευχαριστω https://imeidata.net/warranty/lg?imei=357975076307638 καλο πασχα σε ολους υ.γ παντως παιδια δουλευοντας και το g4 για καποιους μηνες σε σχεση με το g5 se εχω παρατηρησει παρολο που στα benchmarks o 808 me ton 652 ειναι σχεδον το ιδιο,ειδα οτι το g5 se ειναι κοματι πιο γρηγορο και πολυ πιο ΚΡΥΟ. to g4 βγαζεις 2 φωτο και ζεσταινεται,οτι και να κανεις το g5 ειναι κρυο, δεν ξερω αν ειναι θεμα επεξεργαστη αυτο η θεμα software μιας και η vanilla του g5 ειναι εντελως στεγνη και χωρις blotaware, αν μπορει ας μου απαντησει καποιος τα πραραπανω ευχαριστω και παλι παντα πολυτιμες οι βοηθιες σας Δεν ξέρω αν το έχεις καταλάβει αλλά γράφεις σε λάθος θέμα. Το G5 SE και το G4 έχουν δικά τους θέματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas701 Δημ. April 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2017 Καλησπέρα και χρόνια πολλά. Έχει αγοράσει κάποιος την 360 camera? Ξέρετε πως δουλεύει η ρημάδα; την πήρα χθες μια φορά συνδέθηκε και μια μέρα τώρα παλεύω αλλά τίποτα. Δοκίμασα με LG friends και LG camera manager και δεν συνδέεται. Καλοδεχούμενη κάθε βοήθεια γιατί είμαι στα όρια πριν την σπάσω :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 17, 2017 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2017 Καλησπέρα και χρόνια πολλά. Έχει αγοράσει κάποιος την 360 camera? Ξέρετε πως δουλεύει η ρημάδα; την πήρα χθες μια φορά συνδέθηκε και μια μέρα τώρα παλεύω αλλά τίποτα. Δοκίμασα με LG friends και LG camera manager και δεν συνδέεται. Καλοδεχούμενη κάθε βοήθεια γιατί είμαι στα όρια πριν την σπάσω :p Ρίξε μια ματιά εδώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts