Jump to content

Doogee Homtom HT3

telefoneri
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 373
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Πολυ καλη τιμη στα 40$ στο banngood σε προσφορα για λιγα κομματια.Εχωντας το ht7 σε αυτη την τιμη θα χτυπαγα και ενα ht3 να υπαρχη. Παντως σε αυτη την τιμη για τα στοιχεια που εχει ειναι λουκουμι. ειδικα η μπαταρια που ειναι ιδια με το 7αρι πρεπει να κανει παπαδες.

Πολυ καλη τιμη στα 40$ στο banngood σε προσφορα για λιγα κομματια.Εχωντας το ht7 σε αυτη την τιμη θα χτυπαγα και ενα ht3 να υπαρχη. Παντως σε αυτη την τιμη για τα στοιχεια που εχει ειναι λουκουμι. ειδικα η μπαταρια που ειναι ιδια με το 7αρι πρεπει να κανει παπαδες.

δώσε ένα λινκ

Κάτοχος κι εγώ του HT3 που το πηρα για την κορη μου μια εβδομαδα τωρα.

Ολα καλα με το τηλέφωνο και νομιζω και παραπανω απο οτι περιμενει κανεις δεδομενης της τιμης.

Το μονο προβλημε που αντιμετοπιζω είναι οτι δεν μπορεσα να το συνδεσω με τον υπολογιστή, σαν να μην το βλεπει καν.

Και δεν ειναι θεμα drivers κλπ γιατι συνδεονται χωρις προβλημα τα υπολοιπα κινητα της οικογενειας (samsung, cubot, pulid) αλλά δεν εχω καταφερει να εντοπισω τι του φταιει.Οι ενημερωσεις εχουν γινει στο τηλέφωνο αλλα δεν αλαξε κατι.

Εχει παρατηρησει κανεις το ιδιο προβλημα;

Καμια ιδέα;

Ευχαριστώ

Κάτοχος κι εγώ του HT3 που το πηρα για την κορη μου μια εβδομαδα τωρα.

Ολα καλα με το τηλέφωνο και νομιζω και παραπανω απο οτι περιμενει κανεις δεδομενης της τιμης.

Το μονο προβλημε που αντιμετοπιζω είναι οτι δεν μπορεσα να το συνδεσω με τον υπολογιστή, σαν να μην το βλεπει καν.

Και δεν ειναι θεμα drivers κλπ γιατι συνδεονται χωρις προβλημα τα υπολοιπα κινητα της οικογενειας (samsung, cubot, pulid) αλλά δεν εχω καταφερει να εντοπισω τι του φταιει.Οι ενημερωσεις εχουν γινει στο τηλέφωνο αλλα δεν αλαξε κατι.

Εχει παρατηρησει κανεις το ιδιο προβλημα;

Καμια ιδέα;

Ευχαριστώ

Το τηλ λόγω ύπαρξης android 5.1 συνδέεται στον υπολογιστή ως mtp device. Αν τα υπόλοιπα τηλ που ανέφερες συνδέονται ως usb storage τότε μιλάμε για διαφορετικό τύπο σύνδεσης και χρειάζεται προφανώς νεότερους drivers για να δουλέψει.

Το τηλ λόγω ύπαρξης android 5.1 συνδέεται στον υπολογιστή ως mtp device. Αν τα υπόλοιπα τηλ που ανέφερες συνδέονται ως usb storage τότε μιλάμε για διαφορετικό τύπο σύνδεσης και χρειάζεται προφανώς νεότερους drivers για να δουλέψει.

Ευχαριστώ πολύ, αυτο ηταν, να σαι καλά.

Μπορείτε να με πείτε πόση ώρα χρειάζεται για φόρτιση και με διαφορετικό φορτιστή?

LG Optimus 2X,THL W8,Xiaomi mi2s,Xiaomi mi4, Xiaomi mi4c, Letv le1, Lg g2, Lg g3, Lg g4,Xiaomi mi5,Samsung Galaxy S6 Edge,Lg g5,Galaxy s7,Xiaomi mi5s,Xiaomi mi6,Galaxy s8,Lg g6,Oneplus 5,Oneplus 5t,Xiaomi mi note 3,Huawei mate 10 pro,Xiaomi mi mix 2s,Galaxy s9+,Huawei P20 Pro,Xiaomi mi 9,Huawei mate 20 pro,Xiaomi mi note 10,Huawei p30 pro,Samung s10 plus,Samsung s20 plus,Xiaomi mi 10,Pixel 4xl,Samsung s20 fe

Μπορείτε να με πείτε πόση ώρα χρειάζεται για φόρτιση και με διαφορετικό φορτιστή?

Από το 5% περίπου που το φορτίζω 3 ώρες τουλάχιστον, όταν λες διαφορετικό φορτιστή θα πρέπει να ξέρεις και mA που βγάζει για να κάνεις στο περίπου έναν υπολογισμό..

Από το 5% περίπου που το φορτίζω 3 ώρες τουλάχιστον, όταν λες διαφορετικό φορτιστή θα πρέπει να ξέρεις και mA που βγάζει για να κάνεις στο περίπου έναν υπολογισμό..

Aυτο ήθελα να πω φορτιστή με περισσότερα mA από το δικο του

LG Optimus 2X,THL W8,Xiaomi mi2s,Xiaomi mi4, Xiaomi mi4c, Letv le1, Lg g2, Lg g3, Lg g4,Xiaomi mi5,Samsung Galaxy S6 Edge,Lg g5,Galaxy s7,Xiaomi mi5s,Xiaomi mi6,Galaxy s8,Lg g6,Oneplus 5,Oneplus 5t,Xiaomi mi note 3,Huawei mate 10 pro,Xiaomi mi mix 2s,Galaxy s9+,Huawei P20 Pro,Xiaomi mi 9,Huawei mate 20 pro,Xiaomi mi note 10,Huawei p30 pro,Samung s10 plus,Samsung s20 plus,Xiaomi mi 10,Pixel 4xl,Samsung s20 fe

Έχω δοκιμάσει αρκετούς φορτιστές, και με το δικό του που είναι 1000ma αλλά και από άλλα τηλέφωνα με λιγότερα, άλλα και 2000ma, περίπου τριάμισι ώρες κάνει να φορτίσει.

Έχω καταλήξει μιας και τον θεωρώ ποιο αξιόπιστο σε ένα Sony που μου έχει ξεμείνει και είναι 550ma και με αυτόν την ίδια ώρα κάνει - άντε Κανά μισάωρο και πολύ λέω, παραπάνω.

Προτιμώ την αργή φόρτιση.

:!:

Έχει αναφερθεί ότι η συσκευή έχει όριο στα ma που δέχεται. Οπότε όσο "γρήγορος" και να είναι ο φορτιστής δεν αλλάζει κάτι.

μολις χτες το πηρα και εγω για την μανα μου (ελαφρως μεταχειρισμενο) στα 40 ευρο ! το παιδι το ειχε λιγοτερο απο μηνα σαν 2η συσκευη, οποτε ειναι ουσιαστηκα καινουργιο!

με ενθουσιασε αρκετα μπορω να πω ! για τα λεφτα του ειναι εξαιρετικο ! νταξει δεν εχει Multitasking αλλα για την μανα μου ειναι διαολε ποιος νοιαζεται ! Δεν κολλαει , αξιοπρεπες ηχειο και καμερα( για τα λεφτα του παντα ετσιιι ) μια χαρα η οθονη και με την -ελαχιστη- χρηση που θα το κανει θα βγαζει 2-3 μερες ανετα η μπαταρια !

Κατ αρχήν Καλησπέρα θα ήθελα από κάποιον που έχει φλασαρι την ρομ να μου στείλει τα λινκ από την ρομ τους drivers καθώς και πια έκδοση sp flash tools χρησιμοποιείσ, το τηλέφωνο το πήρα από φίλο του οποίου του κρασαρε και δεν άνοιγε με τίποτα έγραφε μόνο HOMTOM το έφτιαξα μια φορά και έσβησα τα αρχεία από τον υπολογιστή μου γνωστή η διαδικασία την είχα ξανακάνει αλλά δύο μέρες μετά έκανε πάλι το ίδιο τώρα για κάποιο λόγο δεν μπορώ να το κάνω ελπίζω να μην σας κούρασα κάθε βοήθεια δεκτη :cry: WINDOWS 10 32bit

Παιδιά επειδή θέλω να αγοράσω τη συγκεκριμένη συσκευή σα δώρο, υπάρχει θέμα με κάποιο virus? Παλεύω να βγάλω άκρη με το 4pda αλλά δεν είμαι σίγουρος, κάποιοι λένε πως μετά το 2.0.2 update δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα.

Screen protector η tempred gass εχει βρει κανενας?

Το δικό μου είχε περασμένο από το κατάστημα που το είχε πάρει ο προηγούμενος! Νομίζω στα φτηνά κινητά έχει και ένα screen protector δώρο

Θα ηθελα να ρωτησω απο σημα πως τα παει; Δηλαδη εαν το εχει δοκιμασει κανεις σε περιοχη με οριακο σημα, και οχι μονο σε ομιλια αλλα και σε data. Γιατι εχω κακη εμπειρια στο συγκεκριμενο θεμα με κινεζικα τηλεφωνα! Ευχαριστω!

Θα ηθελα να ρωτησω απο σημα πως τα παει; Δηλαδη εαν το εχει δοκιμασει κανεις σε περιοχη με οριακο σημα, και οχι μονο σε ομιλια αλλα και σε data. Γιατι εχω κακη εμπειρια στο συγκεκριμενο θεμα με κινεζικα τηλεφωνα! Ευχαριστω!

Μια χαρά σήμα όπου κι αν το δοκίμασα, σε data δεν έχω άποψη γιατί στην περιοχή μου δεν παίζει γενικώς καλό 3G, πάντως σίγουρα δεν ευθύνεται η συσκευή.

Πηρε κανεις ενηνερωση για 2.0.5 ?

Προχθές πέρασα την 2.0.5 ,πήρε λίγη ώρα, είναι κοντα στα 100mb, μια χαρά όλα κανένα πρόβλημα.

Ενταξει τωρα...μεγαλη μ.....ια. Αλλαξαν τον launcher σε αυτον τον πανυγηρτζιδικο κι επιπλεον η ram ειναι και 100mb χαμηλοτερα μαλλον λογω του launcher. Εχει κανεις λινκ για να περασω τον προηγουμενο ?

Μην το γενικευεις σε ολα τα κινεζικα! Πατατες παντου υπαρχουν οπως και αξιοπρεπεις συσκευες.:)

Με εκτιμηση Ευαγγελος.

Μην το γενικευεις σε ολα τα κινεζικα! Πατατες παντου υπαρχουν οπως και αξιοπρεπεις συσκευες.:)

Εχεις δικιο αλλα οποιος εχει καει με τον χυλο φυσαει και το γιαουρτι! :lol: Οποιος θελει παντως να με κατατοπίσει ειδικα στο θεμα σηματος για δεδομενα γιατι θελω να το παραγγειλω για καποιον που μεινει επαρχεια και το ιντερντετ εκει σε 3G λειτουργει οριακα!

Ευκολη διαδικασια root για HOMTOM HT3.

1) Κατεβαζετε το αρχειο απο εδω (δεξια οπως κοιτατε ειναι το download) και το κανετε μετονομασια σε update.zip και το μεταφερετε χυμα στην εξωτερικη καρτα SDCARD (οχι στου τηλεφωνου)

2) Απενεργοποιήστε το τηλέφωνό σας, περιμενετε μεχρι να κλεισει τελειως.

3) Κρατήστε πατημένο το πλήκτρο "Volume +" και ταυτοχρονα πατηστε το "Power" μεχρι να εμφανιστει το μενου του bootloader (3 επιλογες)..

Μολις εμφανιστει το menu αφηστε και τα 2 πληκτρα.

4) Πατωντας "Volume +" μεταφερεται το βελακι στην επιλογη "Recovery" (1η επιλογη).

5) Προσοχη..για να επιλεξετε τωρα το "Recovery" (1η επιλογη) επιβαιβεωνεται πατωντας "Volume -"

μολις το επιλεξετε περιμενετε λιγο μεχρι να εμφανισει το ξαπλωμενο ρομποτακι και θα γραφει "no command".

6) Οσο βλεπετε το ξαπλωμενο ρομποτακι πατηστε το "Power button" και αμεσως πατηστε το "Volume +"

οπου και θα σας εμφανισει το εργοστασιακο Recovery.

7) Εφοσον λοιπον βλεπετε το εργοστασιακο Recovery, με τα πληκτρα φωνης "Volume + ή Volume -" βρισκετε

την ενδειξη "Update from sdcard" και πατωντας το πληκτρο "Power" θα ανοιξει τα περιεχομενα της sd.

Στη συνεχεια παλι με τα πληκτρα φωνης "Volume + ή Volume -" βρισκετε το "update.zip" και με το "Power" επιβεβαιωνετε για να αρχισει η εγκατασταση.

Μολις τελειωσει η εγκατασταση με "Volume + ή Volume -" βρισκετε το "Reboot" και τελος.

Η παραπανω διαδικασια την εκανα στη συσκευη μου με το τελευταιο update 2.0.5

Αφου ξηλωσα οτι κινεζια βρηκα το τηλ. σαφως πεταει κι εχω και περισσοτερη ελευθερη Ram περιπου 650 - 700 MB.

Ουσιαστικα περναει τον superUser στο system partition για να δωσει δικαιωματα root.

Το κανετε με δικη σας ευθυνη !

Edited by jazzfrequency