George_Kont Δημ. January 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2005 Λοιπόν παιδιά η εταιρεία ξαναχτύπησε με e-mail... :worry: Παραθέτω το ακριβές κείμενο. Υπόψην ότι έβαλα ότι με λένε Παπαδόπουλο. :p Σε μετάφραση πάνω-κάτω λέει να συμμορφωθώ και ότι πέρασε η διορία και λέει θα χρεωθώ με παραπάνω κόστος αν δεν τα πληρώσω εντός 2 ημερών και δίνει και το στίγμα της "παρανομίας" μου. Να δούμε πού μπορεί να φτάσει η κωλοεταιρεία και τα τσιράκια της. :mad: :mad: Μήπως τελικά φίλε θα έπρεπε να τα πληρώσεις?????? Επικοινώνησε με την Αρχή Προστασίας Καταναλωτών. ΙΝΚΑ ------------------------------------------------------------------------------------------------- Θεέ μου, κάθε φορά που φτιάχνεις ένα @##@#$@ δώσε και οδηγίες χρήσεως Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkal Δημ. January 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2005 Συμφωνώ το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να επικοινωνήσεις με το ΙΝΚΑ. http://briefcase.pathfinder.gr/download/317490 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
seeker Δημ. January 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2005 Μήπως τελικά δεν αξίζει όλη αυτή η ταλαιπωρία τα 10€? Δώστους τα για να ηρεμήσεις κι εσύ και να "πλουτίσουν" αυτοί... Ψάχνετε πληροφορίες για το Linux? Τότε επισκεφθείτε το LinuxOS Club Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. January 23, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2005 Ρε παιδιά και να θέλω να τους τα δώσω δε με συμφέρει. Μου δίνουν στοιχεία λογαριασμού Γερμανικής τράπεζας που για να πληρώσω σε αυτήν θα πρέπει πρώτα να χρεωθώ τέλη εμβάσματος κάπου 20 ευρώ. Δηλαδή για να πληρώσω 10 ευρώ πρέπει να δώσω άλλα 20; Γιατί ξαφνικά αλλάξατε γνώμη; Εγώ δε χέστηκα καθόλου πάντως με τους βλάκες. Στηρίζομαι σε κάτι που είπε κάποιος φίλος ότι η ταυτότητα του ΙΡ ξεγράφεται μετά 3μηνο. Αυτό έχει γίνει στις 8.Ιουνίου 2004, δηλαδή κανά 7μηνο και παραπάνω. Σιγά μην έχουν τα στοιχεία μου. Και αφού δεν έχουν τα πραγματικά μου στοιχεία. Ας πάνε να βρούνε αυτόν τον Παπαδόπουλο όπου θέλουν. :p :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. January 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2005 To πολυ πολυ διαγραφεις το account σου.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hydro Δημ. January 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2005 βρες εναν φιλο σου που να ξερει κατι παραπανω απο εμας στους υπολογιστες (hacker) και πες του να τα κανει λαμπικο εκει για να εχεις το κεφαλι σου ησυχο πες του να σβησει ολο το site ετσι ωστε να μην μπορουν να κλεψουν και αλλους η ριξε τους εσυ μια αγωγη Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostis Δημ. January 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2005 Λοιπόν παιδιά η εταιρεία ξαναχτύπησε με e-mail... :worry: Παραθέτω το ακριβές κείμενο. Υπόψην ότι έβαλα ότι με λένε Παπαδόπουλο. :p Σε μετάφραση πάνω-κάτω λέει να συμμορφωθώ και ότι πέρασε η διορία και λέει θα χρεωθώ με παραπάνω κόστος αν δεν τα πληρώσω εντός 2 ημερών και δίνει και το στίγμα της "παρανομίας" μου. Να δούμε πού μπορεί να φτάσει η κωλοεταιρεία και τα τσιράκια της. :mad: :mad: Βασικά αυτό το λινκ που σου έβαλαν με το λογαριασμό είναι τρικ για να διαπιστώσουν αν η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σου είναι ενεργός. Και τώρα που το πάτησες κι εσύ και δεν ξέρω κι εγώ πόσοι άλλοι από το φόρουμ δεν πρόκειται να σε αφήσουν σε ησυχία. Προτείνω να τους αποκλείσεις από το mail σου ως spammers και να μην ξανασχοληθείς. Αυτό που σου λέει για τα Mahnkosten είναι κοινώς τα έξοδα του δικαστικού επιμελητή όταν πχ κάνει επίδοση. To SCHUFA είναι κάτι σαν τον Τειρεσία εδώ. Α, και γενικά: όταν μπαίνουμε ίντερνετ στο εξής να προσέχουμε :) [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. January 24, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2005 Βασικά αυτό το λινκ που σου έβαλαν με το λογαριασμό είναι τρικ για να διαπιστώσουν αν η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σου είναι ενεργός. Σιγά μην πήγαινα στα link τους. Το ήξερα ότι μπορούσαν να καταλάβουν αν θα πήγαινα και δεν πήγα. Πήγε κανένας από σας; :o Με κάψατε! :p Δεν πειράζει, ό,τι και να καταλάβουν σιγά. Το κακό με τους spammers όμως είναι ότι δεν επιστρέφονται τα e-mail και δεν καταλαβαίνουν ποτέ αυτοί ότι δεν τα πήρες. Το θέμα δεν είναι να μην τα λαμβάνω εγώ, αλλά να μην μπορούν να τα στείλουν αυτοί σε μένα, να τους έρχεται δηλαδή κάτι σαν "Delivery failed". Γίνεται κάτι τέτοιο; Αν ναι τότε μάλιστα να το κάνω. :mad: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. January 24, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2005 To πολυ πολυ διαγραφεις το account σου.. Ποιο account; :blink: Στο site τους εννοείς; Ούτε που τους έχω ξαναεπισκεφτεί! Όχι γιατί μου στείλαν αυτά, αλλά γιατί δεν ξαναχρειάστηκε. Όλη η δουλειά που μιλάμε τώρα είναι για 5-6 μηνύματα που έχω στείλει όλο κι όλο που να μην τα έστελνα 1000 χρόνια πια! Έλεος! Και μάλιστα ελεεινά μηνύματα, έτσι για την πλάκα. Αν ήξερα ότι θα επροκαλείτο τόσος πανικός δεν θα έστελνα Χριστό.Αλλά σας είπα οι Γερμανοί είναι τρελοί, μέχρι και στον Υπουργό Δικαιοσύνης θα μπορούσαν να φτάσουν... Διαβάσατε την άλλη περιπέτεια που είχα όταν ζούσα εκεί στην αρχή του τόπικ... :whistle: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostolis Δημ. January 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2005 Εννοεί να σβήσεις τον λογαριασμό του e-mail σου έτσι ώστε ν α μην ξαναλάβεις mail απο αυτούς, και ό,τι σου στέλνουν να τους γυρνάει πίσω ;) [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. January 24, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2005 Τον λογαριασμό email λίγο δύσκολο να τον σβήσω, καταλαβαίνετε όλοι, είναι μπελάς μετά. Έκανα edit στο λινκ μην πιάσουν και σας μετά που μπήκατε στο λινκ. :p Α και πού είστε ρε παιδιά. Θα έρχεται κανένας στη φυλακή που θα με βάλουν να μου κάνει και λίγη παρέα; :cry: Προφανώς αστειεύομαι. Αλλά ο τρόπος με τον οποίο γράφουν τα e-mail για όποιον ξέρει γερμανικά είναι πολύ απειλητικός. Μ'αρέσει που στο τέλος γράφει κιόλας "Φιλικά" κλπ. Τρομοκρατία, έφυγα και γλίτωσα από τους κρυόκωλους Γερμανούς. Και ναι παιδιά σας το ξαναλέω, να γενικεύσετε την στάση των Γερμανών από αυτό το θέμα. Τέτοιοι είναι και χειρότεροι. Στο ρουφιανιλίκι πρώτοι (εκείνο με την αστυνομία θα το έκανε ποτέ Έλληνας; ) και για τα δικαστήρια για ασήμαντους λόγους επίσης πρώτοι. Άχρηστος λαός. Απέχει έτη φωτός από τον φιλότιμο Έλληνα. :mad: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blackup Δημ. January 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2005 Φίλε δεν μπορούν να σου κάνουν τίποτα! Σκέψου ότι ακόμα και αν έχουν το νομικό υπόβαθρο να το κάνουν (χλωμό το βλέπω κι αυτό) δεν θα βάλουν δικηγόρο εκτός της χώρας τους για να διεκδικήσουν 10 ευρώπουλα. Μόνο τα παράβολα που θα πληρώσουν θα μπουν μέσα και θα πάνε φυλακή. Ψαρωτικά είναι όλα τα μηνύματα μπας και πάρουν κανά φράγκο από κανένα θύμα. Επιπλέον, για μένα είναι θέμα αρχής ότι δεν πληρώνω απατεώνες. Ας έρθουν να με πιάσουν και θα τους εξηγήσω το όνειρο. :p "The reasonable man adapts himself to the world; the unreasonable one persists in trying to adapt the world to himself. Therefore, all progress depends on the unreasonable man." George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. January 24, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2005 Thanks φίλε! Μα το λέω για πολλοστή φορά δεν είναι τα 10 ευρώ, είναι το γαμώτο σ'αυτή την περίπτωση. Γιατί κυρία eusms να σε πληρώσω; Επειδή με απειλείς; Όχι δε θα υποκύψω στους εκβιασμούς της! :mad: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spartak Δημ. January 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2005 Μην τους δώσεις δραχμή και μην χάνεις την ώρα σου. Το ποσό είναι αστείο για να μπουν στη διαδικασία να σε βρούν. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thief Δημ. February 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2005 Τελικά τι έγινε με το θέμα? ex - BlackBerry moderator @ myphone.gr Th|eF Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. February 10, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2005 Τίποτα παιδιά κανένα νέο. Σας είπα όποτε έχω νέα θα επισυνάπτω το mail τους. Κάτι απειλούσαν για 2 μέρες αν δε στείλω τα χρήματα (απειλές κλπ) αλλά έχει περάσει αρκετός καιρός και τίποτα. Ε τι να κάνουν κι αυτοί. Για κορόιδα ψάχνουν μάλλον... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIB Δημ. February 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2005 file mou , apantise tous , gine proklitikos kirie papadopoule, e ma ti lete re paidia! an eixane ta @@ na zitane toso swbara ta lefta 8a eixane kai ta @@ na sou steiloune gramma (etsi einai ta episima) sto spitaki sou , kai tote malista , na xesteis kai na ta dwseis! (an kai pali 8a to sizitousame) loipon rixtous ligo doulema , kai pes tou tin, afou den morei na ginei tipota parapanw oute na dwseis kamia pliroforia parapanw gia sena sto mail, milise tous, kai bristous, enw taytoxrona na eksigeis giati exeis dikio, , eimai poly periergos na dw pws 8a antidrasoun. ;) mi psaroneis, afta einai xaza! mporei na einai germanoi kai na milane germanika kai me apiles germanikes , alla afta einai gia germanous! ;) stin agglia pou einai kapws paromia ta pragmata enas filos mou eixe kanei mia sindesi gia kalodiaki tv, teliose tin sxoli tou kai tin ekane xwris na tous plirosei . exoun perasei 5 xronia kai den tou exoun kanei tipota, xalara den lew einai i idia periptosi , ala stin prokieni periptosi , to 8ema einai asteio! kai mono pou psaroses kai mas egrapses sto myphone gia na mas to peis , dixnei oti mexri ena simeio aftoi kataferan na petixoun to skopo tous, na se fobisoun (kai kala) e se alli periptosi mporei na ton fobizan perisotero kai na ta edeine! ;) xalarowse kai grapstous kanonika, oles oi sobares eteries SMS , gia na steileis SMS prota plironeis kai meta stelneis, kai an steileis merika pio prin 8a einai dwrean, opote aftoi astous na trabiounte So this is how liberty dies, with thunderous applause Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. February 10, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2005 Δεν ασχολούμαι μαζί τους, δεν τους στέλνω τίποτα, σιγά! Απλά μεταφέρω σε σας την κατάσταση. Η αλήθεια είναι ότι τα είδα όλα όταν πρωτοαπείλησαν γιατί όπως σας είπα και στην αρχή υπήρχε εκείνη η περίπτωση με την γερμανική νοοτροπία που με έκανε να πιστέψω ότι αυτοί οι Γερμανοί είναι ικανοί να κάνουν όλο τον κόσμο άνω-κάτω για να με βρουν... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIB Δημ. February 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2005 to mono pou mporoun an kanoun anw katw einai ta @@ tous So this is how liberty dies, with thunderous applause Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
resurection_boy Δημ. February 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2005 xwris na exw diavasei to otidipote apo ayto to topic ektos apo to proto post sou lew to exis: an o filos sou exei figei apo ekei kai esy meneis edw mhn fovase kanenan. apla grapstous giati logika gia 10 eyrw den tha kinithoun dikastika kathos ta synolika exwda tha einai pio polla. kai gia to gamoto re paidi mou min tous plirwseis. to poli poli ama pane dikastikos na plirwseis enan dikigoro kai ta 10 eyrw syn ena mikro prostimo. dld to poli na xwdepsis 100 ala na to eyxaristithis san 200 alla kai pali min fovase. to na kinithoun dikastikos einai telios trelo apo tin stigmh pou tous exeis dwsei lanthasmena stoixia na se pane sta dikastiria. kai na se pane pes pws kapios hacker katafere na xrisimopoisi to e-mail sou kai to kinito tou filou sou to vrike mesa se ena mail pou sou eixe stilei o filos sou mesw mail. ante meta na apodixoun oti den isxioun afta pou les Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. February 10, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2005 Το φιλαράκι έχει φύγει από Γερμανία, διεύθυνση έχω δώσει λάθος, στοιχεία ότι με λένε Παπαδόπουλο ( :p ). Τρέχα γύρευε. Το μόνο που μπορούν να κάνουν είναι να κάψουν το φιλαράκι. :O Στο γερμανικό καρτοκινητό έχει αληθινά στοιχεία (στη Γερμανία δε παίρνεις καρτοκινητό αν δεν δώσεις διαβατήριο= αληθινά στοιχεία). Αλλά και πάλι δεν τα δίνει έτσι τα στοιχεία η εταιρεία υποθέτω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stratus Δημ. February 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2005 Μια ερωτηση να κανω παιδια.Αν πραγματικα εγραφε (αν λεω ξανα) οτι πρεπει να πληρωσεις για την χρηση δεν θα πρεπει να πληρωσει ο φιλος μας?Δεν το βρισκω μαγκια το να μην πληρωνεις για καποιες υπηρεσιες που εχεις χρησιμοποιησει.Βεβαια παλι τονιζω οτι το θεμα ειναι αν εγραφε οτι χρεωνεσε. Η συζήτηση έχει υπερεκτιμηθεί ως μέσο επίλυσης διαφορών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. February 10, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2005 Το θέμα είναι ότι πάνε να σε ξεγελάσουν. Σου λένε ότι χρησιμοποίησε το ΤΑΔΕ πακέτο με δωρεάν μηνύματα, ΧΩΡΙΣ ΧΡΕΩΣΗ, και ξαφνικά "αλλάζουν γνώμη" και λένε: α και πού είσαι, ρίξε και κανά δεκάρικο γιατί ξαφνικά ανακαλύπτουν ότι ΝΑΙ γράφαμε ότι το πακέτο κόστιζε τελικά ή μπορεί να είχαν κανέναν όρο όπως είπα με πολύ μικρά γράμματα. ΔΕΝ έγραφε όμως ότι χρεώνεται η υπηρεσία. Και όπως πολύ σωστά είπαν μερικοί φίλοι ποια σοβαρή εταιρεία στο ιντερνετ γενικότερα παρέχει υπηρεσίες και ζητάει (ή μάλλον παρακαλάει-ζητιανεύει) τα... ¨δεδουλευμένα" της αργότερα; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stratus Δημ. February 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2005 Αν κανεις συμβολαιο με εταιρεια κινητης τηλεφωνιας εχει ψιλα γραμματα,αν κανεις ασφαλεια ζωης εχει ψιλα γραμματα,αν παρεις δανειο εχεις ψιλα γραμματα κλπ.Δεν τους υποστηριζω γιατι την εχω πατησει και εγω καποτε.Αυτο που λεω ειναι οτι αν κανεις μια μαλ.... να το παρεδεχθεις και αλλη φορα να προσεχεις. Η συζήτηση έχει υπερεκτιμηθεί ως μέσο επίλυσης διαφορών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis_thess Δημ. February 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2005 Και δεν ειναι μονο τα δικαστηκα εξοδα αλλα πρεπει να κανουν εισαγγελικη παρεμβαση και να ζητηθη βαση της ΙΡ απο τον Ι.S.P. που ειχες τοτε (π.χ. hol-otenet-forthnet) ποιος και που εισαι, και απο κει και περα τα γνωστα δικαστικα. ΑΡΑ μαλλον δεν προκετα να γινουν ολα αυτα ΕΚΤΟΣ της απειλες. παντος πιστευω πως θα ειναι καλα να τους απαντησεις οτι: "θα τους κανεις μυνηση για παραβιαση προσωπικων δεδομενων και προσβλητηκη συμπεριφορα και αθετηση ορων" μονο και μονο για να μην φανεις ασχετος (του νομου). :up: Myphone Meeting @ Thessaloniki 14/12/14 ! XARISETO.GR Μην το πετάς... XariseTo.gr ! 2030.gr Οδηγος camping Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts