Jump to content

OEBE Electric Hellas: Κερδίστε τα Elephone P8000 και Shinecon VR!


myphone.bot
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Kαλημέρα myphonerzz, χρονια πολλά και... καλή χρονιά! Χωρίς την παραμικρή διακοπή, οι γιορτινοί διαγωνισμοί μας συνεχίζονται πιο δυναμικά από ποτέ, στην προσπάθειά μας - όλα τα μέλη μας- να έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν και από ένα δώρο!

 

Αυτή τη φορά ο πρώτος μεγάλος διαγωνισμός του 2016, είναι μια προσφορά της ΟΕΒΕ Electric Hellas S.A., που επιλέγει να κάνει δυναμική επανείσοδο στους πασίγνωστους διαγωνισμούς μας, διαθέτοντας για τα μέλη μας ένα Elephone P8000 και ένα VR Shinecon (Μάσκα Εικ. Πραγματικότητας), για 2 υπερτυχερούς από εσάς!

 

 

Όπως πάντα, για να συμμετάσχετε στην κλήρωση η διαδικασία είναι εξαιρετικά απλή. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι κατά σειρά:

 

 

  • Like στο Fanpage του Myphone.gr (κλικ εδώ) και Like στο Fanpage της Elephone Hellas (κλικ εδώ)
  • Ένα σχόλιο συμμετοχής ανά χρήστη, σε αυτό το θέμα που διαβάζετε. H κλήρωση θα γίνει με βάση τις συμμετοχές σας σε αυτό το θέμα και αποκλειστικά σε αυτές

 

Οι συμμετοχές είναι ανοικτές από σήμερα και θα κλείσουν την Κυριακή, 10 Ιανουαρίου 2016, στις 23.59. ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο πρώτος νικητής που θα κληρωθεί, παίρνει το Elephone P8000 και ο δεύτερος που θα κληρωθεί το Shinecon VR! :)

 

Όλοι οι νικητές θα ενημερωθούν μέσω PM και email. Τα δώρα τους θα παραδοθούν μετά από συνεννόηση με την ΟΕΒΕ Electric Hellas S.A. Αν δεν απαντήσουν μέσα σε μία εβδομάδα, το myphone.gr διατηρεί το δικαίωμα επανάληψης της κλήρωσης.

 

 

http://content.myphone.gr/photo/full/47572/3d-vr-glasses-review-quality-product-3d.jpg

 

 

  • Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι εγγεγραμμένοι χρήστες του myphone.gr
  • Επιτρέπεται μόνο ΕΝΑ μήνυμα ανά χρήστη.
  • Η κλήρωση γίνεται με τυχαία σειρά
  • Αν παρατηρηθούν διπλά μηνύματα ή περισσότερα, από ένα μέλος τότε όλα τα μηνύματά του θα διαγράφονται - χωρίς προειδοποίηση, δεν θα συμμετέχει στο διαγωνισμό και ο χρήστης θα απομακρύνεται από την κοινότητα του myphone.gr (ban).
  • Greeklish μηνύματα απαγορεύονται στο φόρουμ εδώ και χρόνια, έτσι δεν θα λαμβάνονται υπόψην στην κλήρωση. Αν κληρωθεί κάποιο greeklish μήνυμα, η κλήρωση θα επαναλαμβάνεται.
  • Για τεχνικούς λόγους, ο «μετρητής» που εμφανίζεται δίπλα από κάθε μήνυμα (post counter) θα αλλάξει στην περίπτωση που μηνύματα τα οποία είχαν προηγηθεί αφαιρεθούν επειδή δεν ήταν σύμφωνα με τους όρους του διαγωνισμού.
  • Η συμμετοχή επιτρέπεται και στα μέλη της Ομάδας Διαχείρισης του myphone.gr.
  • Eρωτήσεις για τον διαγωνισμό, μπορείτε να κάνετε μέσω PM εδώ

 

 

Χορηγοί επικοινωνίας: http://www.saveandwin.gr/, http://ediagonismoi.gr/, http://www.diagonismos.gr/, http://www.e-contest.gr/.

Edited by Mythozz

myphone.bot

don't send any PMs, 'cause I am a bot.

don't add me to your friends list, 'cause I am always online.

Link to comment
Share on other sites

  • Απαντήσεις 2,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Καλή Χρονιά σε όλους
Motorola v50,Nokia 3650,Motorola Razr 3,Nokia 8850,Sony Ericsson P990i,Iphone ,Iphone 3GS ,Blackberry Bold 9700 ,Sony Ericsson Ray,Sony Ericsson Xperia L,Iphone 4S,Iphone 5S ,Nokia Lumia 920,Samsung S5,Iphone 6,HUAWEI P20 Lite
Link to comment
Share on other sites

Ευτυχισμένο το 2016
ANDROID DEVICES: OnePlus 7 Pro / ONEPLUS 6T / ONEPLUS 5T / ONEPLUS 3T / MOTOROLA NEXUS 6 / LG G2 / LG OPTIMUS G / LG E960 NEXUS 4 / GOOGLE NEXUS 7 / GOOGLE GALAXY NEXUS / NEXUS S (BY SAMSUNG) / NOKIA 5800 / SAMSUNG WAVE / SAZEM MY V-65
Link to comment
Share on other sites

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση


×
×
  • Create New...