Jump to content

Συζητήσεις / Προβλήματα / Απορίες για το LG G4

giannis12a
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δες εδώ. Αυτή πρέπει να εννοείς.

Ναι σε ευχαριστω πολυ!!Μονο που ειναι σε καφε χρωμα θα τους παρω να δω αν εχουν την διαφανη τελειως σευχαριστω και παλι...

• Απαντήσεις 921
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Μπορει καποιος να βρει αυτη την θηκη απο Ελλαδα γιατι οσο εψαξα την βρηκα μονο σαυτο το μαγαζι που εχω παρει κιαλλες αλλα αυτη τη στιγμη δεν υπαρχει θα την εχει σε λιγο καιρο....

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6639472#post6639472

Ειστε σε λαθος θεμα παιδια :p

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6639472#post6639472

Ειστε σε λαθος θεμα παιδια :p

Πω χιλια συγνωμη δικο μου λαθος ειδα τον φορτιστη πιο πανω και μπερδευτικα αν μπορει καποιος ας το μεταφερει....

Το φορτίζει πιο γρήγορα το βλέπετε κάπου η το λέτε έτσι;

Το γράφει!! Δες την φωτο που έβαλα πριν!! Από το site την πήρα. Εκτός κ αν δεν ισχύει και το γράφουνε έτσι στο site. Αν και δεν νομίζω.... Αφού λέει το παιδί ότι βλέπει μια μικρή διαφορά στην φόρτιση!!

Σήμερα θα δοκιμάσω κ εγώ τον φορτιστη από το ipad που είχα και δίνει λίγο παραπάνω... να δω αν φανεί καθόλου διαφορά. Δίνει 2.1Α αυτός.

Edited by lek88

Το φορτίζει πιο γρήγορα το βλέπετε κάπου η το λέτε έτσι;

Ναι φιλε μου το φορτιζει πιο γρηγορα απο το δικο του φορτιστη το εκανα δοκιμη χτες..η διαφορα ειναι πολυ αισθητη.αλλα δεν ξερω για την διαρκεια της μπαταριας μηπως απο καποιο διαστημα μηπως βγαλει προβλημα...θα δειξει...

Edited by mpompa

Λοιπόν... Δοκίμασα να το φορτίσω με του ipad (που είχα ξεχάσει ότι τον εχω) . Φόρτισε από 24% που το ξεκίνησα μέχρι 100% μέσα σε 1 ωρα και 10 λεπτά!!!!

Με τον δικό του από 24% μέχρι 100% ήθελε 2 ώρες πάνω κάτω.

Επειδή όμως ο δικός του άρχισε τα προβλήματα τις τελευταίες μέρες, είπα να ψάξω για άλλον φορτιστή.... Τελικά θα κρατήσω του ipad μιας και βλέπω διαφορά!!!!

O δικος του φορτιστης γεμιζει 1% καθε ενα λεπτο.

Αρα σε 100 λεπτα εχουμε 100% φορτιση της μπαταριας.

Στον quick charger για να δουμε και να αξιζει η αγορα του θα πρεπει να ειχαμε 2% καθε ενα λεπτο φορτιση της μπαταριας.

Το να κερδισουμε 0.2% καθε λεπτο για φορτιση με την αγορα ενος νεου φορτιστη προσωπικα το θεωρω πεταμενα χρηματα.

Δίνει 0.3 a παραπάνω και φόρτισε 50 λεπτά πιο γρήγορα.. Μάλιστα.... μην λέτε μερικοί ότι να ναι γιατί θα τρέξουν μερικοί να δώσουν λεφτά και μετά θα απορουν γιατί δεν γίνεται σε αυτούς Edited by Cutthroat

Λοιπόν... Δοκίμασα να το φορτίσω με του ipad (που είχα ξεχάσει ότι τον εχω) . Φόρτισε από 24% που το ξεκίνησα μέχρι 100% μέσα σε 1 ωρα και 10 λεπτά!!!!

Με τον δικό του από 24% μέχρι 100% ήθελε 2 ώρες πάνω κάτω.

Επειδή όμως ο δικός του άρχισε τα προβλήματα τις τελευταίες μέρες, είπα να ψάξω για άλλον φορτιστή.... Τελικά θα κρατήσω του ipad μιας και βλέπω διαφορά!!!!

Το δικο μου (οπως και κατα δηλωση των περισσοτερων) φορτιζει με τον δικο του φορτιστη σε 1:30 λεπτα απο το 5% εως το 100%.

Με wifi ανοιχτο και με κλειστο gps και κλειστο 3g-4g (gsm network)

Και αυτος ο χρονος χρειαζεται καθε φορα.

Πιθανολογω οτι ισως κατι τρεχει με την συσκευη/φορτιστη σου.

2 ωρες απο 24-100% δεν μου ακουγεται φυσιολογικο.

Αν έχεις το daydream καθυστερεί , Το παρατήρησα σήμερα. Αλλιως κάνει μιάμιση ώρα περίπου .

Το δικο μου (οπως και κατα δηλωση των περισσοτερων) φορτιζει με τον δικο του φορτιστη σε 1:30 λεπτα απο το 5% εως το 100%.

Με wifi ανοιχτο και με κλειστο gps και κλειστο 3g-4g (gsm network)

Και αυτος ο χρονος χρειαζεται καθε φορα.

Πιθανολογω οτι ισως κατι τρεχει με την συσκευη/φορτιστη σου.

2 ωρες απο 24-100% δεν μου ακουγεται φυσιολογικο.

Μπορεί να έτυχα σε προβληματικό φορτιστή από την αρχή... Δεν ξέρω!!! 2 ώρες με τον δικο του μου φαίνονται κ εμένα πολλές!!! Αλλά αφού με άλλον φορτιστή γεμίζει σε 1 ωρα και 10 λεπτά, τότε είναι θέμα φορτιστή κ όχι μπαταρίας κινητού το προβλημα....

----- προσθήκη μηνύματος 57 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Αν έχεις το daydream καθυστερεί , Το παρατήρησα σήμερα. Αλλιως κάνει μιάμιση ώρα περίπου .

Όχι δεν έχω!!!

Edited by lek88

• Administrators
Δίνει 0.3 a παραπάνω και φόρτισε 50 λεπτά πιο γρήγορα.. Μάλιστα.... μην λέτε μερικοί ότι να ναι γιατί θα τρέξουν μερικοί να δώσουν λεφτά και μετά θα απορουν γιατί δεν γίνεται σε αυτούς

Σωστή τοποθέτηση, ωστόσο να επισημάνω ότι σε αρκετές περιπτώσεις και για διαφορετικούς λόγους, οι πραγματικές τιμές διαφέρουν αρκετά από τις ονομαστικές με αποτέλεσμα η πρακτική διαφορά που αντιλαμβάνεται ένας χρήστης να είναι και η αληθινή.

Modpic.gif

Η οποία διαφορά όμως δεν οφείλεται στον φορτιστή αποκλειστικά. Γενικά υπάρχουν παράγοντες και το να συγκρίνουμε με διαφορετικούς τέτοιους δύο φορτιστές είναι άτοπο.

Παρατηρώ ότι η ρυθμός "αδειάσματος" της μπαταρίας αυξάνεται όσο μειώνεται το ποσοστό της, π.χ. η μετάβαση από το 80% στο 50% γίνεται σε περισσότερο χρόνο απ'ότι η μετάβαση από το 50% στο 20%. Έχει παρατηρήσει κανείς κάτι ανάλογο;

Σε όλα τα κινητά αυτό γινόταν που είχα. Επίσης άμα το φορτίσεις τελείως και δεν το βγάλεις από την πρίζα κατευθείαν κάνει παραπάνω να πάει από 100-99

ερωτηση αρχαριου:

εχω κατεβάσει την εφαρμογή ampere για να συγκρίνω φορτιστές καλώδια κτλ ...

εχω μπερδευτεί αρκετά ...

με ίδιο φορτιστή και καλώδιο στο ίδιο σπίτι στην ίδια πρίζα ποτέ δεν μου δείχνει τα ίδια v και A.

Επίσης αυξομειώνονται οι τιμές v & A και δεν ειναι σταθερές...

Λογικό?

Σαφέστατα! Επίσης το ampere δεν μ αρέσει γενικά προτιμώ το current widget battery monitor οχι οτι ειναι κακό. Ανάλογα Άμα είναι ανοιχτό, κλειστό φορτίζει πιο γρήγορα /αργά. Σε κλειστή οθόνη φορτίζει πιο γρήγορα από όταν το χρησιμοποιείς. Παίζουν και άλλοι παράγοντες ρόλο βέβαια Edited by Cutthroat

Σαφέστατα! Επίσης το ampere δεν μ αρέσει γενικά προτιμώ το current widget battery monitor οχι οτι ειναι κακό. Ανάλογα Άμα είναι ανοιχτό, κλειστό φορτίζει πιο γρήγορα /αργά. Σε κλειστή οθόνη φορτίζει πιο γρήγορα από όταν το χρησιμοποιείς. Παίζουν και άλλοι παράγοντες ρόλο βέβαια

Ευχαριστώ για την απάντηση.

Επίσης ήθελα να ρωτήσω με το μαμα φορτιστή καλώδιο ( και με άλλους εκ των οποίων ο ενας ειναι της ανκερ qualcom 3.0 quick charge και με αντίστοιχο καλώδιο ή το μαμά) δεν έχω δει ποτέ πάνω απο 1300mha (μαχ τιμή) ...

Είναι στη 2η φόρτιση βεβαια η συσκευή (αν παίζει κάποιο ρόλο αυτό)

Να ανησυχώ ??? :ninja:

Παιδες, με μετρια χρηση (πιο πολυ browsing και fb messenger, ελαχιστες κλησεις και καθολου παιχνιδι) σε WIFI με ολα τα αλλα κλειστα μου βγαζει 3-3μιση ωρες SOT..

Πως τα καταφερνετε 4μιση+ ωρες;

6 μερες το εχω το κινητο, απενεργοποιησα και απεγκατεστησα ολες τις αχρηστες εφαρμογες της LG και της Google, εχω φωτεινοτητα μαξ στο 50%, και παλι δεν καταφερνω να ξεπερασω τις 3μιση ωρες με τιποτα..

Παιδες, με μετρια χρηση (πιο πολυ browsing και fb messenger, ελαχιστες κλησεις και καθολου παιχνιδι) σε WIFI με ολα τα αλλα κλειστα μου βγαζει 3-3μιση ωρες SOT..

Πως τα καταφερνετε 4μιση+ ωρες;

6 μερες το εχω το κινητο, απενεργοποιησα και απεγκατεστησα ολες τις αχρηστες εφαρμογες της LG και της Google, εχω φωτεινοτητα μαξ στο 50%, και παλι δεν καταφερνω να ξεπερασω τις 3μιση ωρες με τιποτα..

Οταν λεμε τοσες ωρες εννοουμε καπου στο 5-10% της μπαταριας εχουμε τετοιο sot.

Χτες ειχα και παιχνιδι ειχα και αλλα πραγματα, και τωρα ειμαι στο 36% με 3μιση ωρες sot. Δε ξερω τι γινεται με εσενα, αλλα γενικα εστρωσε μετα απο 3-4 μερες εμενα η μπαταρια. Πως το φορτιζεις; επισης οταν παει 100% το αφηνω παντα κανα 20λεπτο παραπανω. Απο 100 σε 99% κανει 20 λεπτα να παει !!!

Ε οταν παει κατω απο 5% το βαζω για φορτιση μεχρι 100% και επειδη το ξεχναω το αφηνω παραπανω..

Τωρα ειμαι με 3 ωρες και 15 λεπτα SOT και 3% μπαταρία..

Τι φωτεινότητα το βάζετε; Δεν γινεται ρε παιδια να απολαυσεις το κινητο, να παιζεις παιχνιδια και να εχεις πανω απο 4 ωρες SOT.

Εγω την εχω 35% περιπου μεσα στο σπιτι ,και εξω παντα βαζω αυτοματο. Δεν ξερω ρε συ , πραγματικα μου φαινεται περιεργο πως σε ορισμενους τους τη ρουφα ετσι τη μπαταρια :/

Μαλιστα δεν εχω δει πουθενα αλλου τετοια διαχειριση σε idle. Πραγματικα. Εχτες το αφησα στο 63% στη 1 το βραδυ, και σημερα στις 8 ειχα....63% !!!

Βρε παιδες για να μη κλαιτε την μπαταρια σας συντομοτερα φορτιση μαξ οταν φτασει στο 15% και καλο ειναι μεχρι το 95% να το βγαζετε.. Τωρα αν θελετε να κραταει λιγοτερο σε συντομοτερο χρονικο διαστημα αφηστε την μεχρι να κλεισει και φορτιστε την στο 100% + 30 λεπτα :p

Αυτο το κανουμε μια φορα στις 2 εβδομαδες με το 100% ++ και το 5% ;)

https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160413/ea13e5626cb4e3d5af96c9ac6c82ed06.jpg

https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160413/aa654ef9f478250a5ed4ad7c5bf0a13d.jpg

Αυτά ειναι τα stats σχεδόν παντα. Δεν μπορώ να πω ότι είναι σούπερ αλλά ούτε και άσχημα . Συνήθως βάζω νωρίτερα το φορτιστή .

https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160413/ea13e5626cb4e3d5af96c9ac6c82ed06.jpg

https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160413/aa654ef9f478250a5ed4ad7c5bf0a13d.jpg

Αυτά ειναι τα stats σχεδόν παντα. Δεν μπορώ να πω ότι είναι σούπερ αλλά ούτε και άσχημα . Συνήθως βάζω νωρίτερα το φορτιστή .

Είσαι 5+ ώρες με mm; Μια χαρά

• The title was changed to Συζητήσεις / Προβλήματα / Απορίες για το LG G4