lek88 Δημ. December 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2016 Μόλις μπήκα στο messenger μου για να στειλω ενα μηνυμα και βλεπω μεγάλη αλλαγή στην εμφάνιση!!! Έτσι απο μόνο του!! Χωρίς να του κάνω εγω κάποιο update!! Και εννοείται πως εχω απενεργοποιησει τις αυτόματες ενημερώσεις του play store. Εχει συμβεί σε άλλον;;; Samsung Galaxy A5 2016 Android 6.0.1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rtifosi Δημ. December 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2016 https://f-droid.org/repository/browse/?fdid=me.zeeroooo.materialfb είναι ένα εύχρηστο και πλήρως λειτουργικό wrapper του mobile site με έξτρα δυνατότητες και λειτουργούν κανονικότατα τα μηνύματα ενώ έχει κι ειδοποιήσεις. Επίσης δοκίμασε και το επίσημο Facebook Lite, αν και είναι πολύ προβληματική εφαρμογή με ελλείψεις Ανοίγει κανονικά το messenger ή σου λέει να κατεβάσεις την εφαρμογή; Μόλις μπήκα στο messenger μου για να στειλω ενα μηνυμα και βλεπω μεγάλη αλλαγή στην εμφάνιση!!! Έτσι απο μόνο του!! Χωρίς να του κάνω εγω κάποιο update!! Και εννοείται πως εχω απενεργοποιησει τις αυτόματες ενημερώσεις του play store. Εχει συμβεί σε άλλον;;; Samsung Galaxy A5 2016 Android 6.0.1 Για αυτό ρώτησα για αντικαταστάτη του messenger. Σιγά σιγά γίνεται για όλους, χωρίς να κάνουμε αναβάθμιση... Live to ride, ride to live Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. December 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2016 Τι αλλαγη δηλαδή,? Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. December 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2016 (edited) Τι αλλαγη δηλαδή,? Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Στην εμφάνιση. Επίσης προστεθηκε και story σαν αυτό του instagram. https://uploads.tapatalk-cdn.com/20161216/7f11c8745684cd2d316cd0974ddf75c9.jpg https://uploads.tapatalk-cdn.com/20161216/b811087a6101f3b8a586df573d702dd0.jpg η εκδοση που εχω είναι σχετικά παλια. Υπαρχει περίπτωση να κάνει κάποιου είδους force update αν έχουμε παλιά έκδοση;;; εχω την https://uploads.tapatalk-cdn.com/20161216/183ce3df7d287b0f56b0d635232fc2e4.jpg Αρκετά παλιά σε σχέση με αυτη που είναι τώρα στο Google play. Samsung Galaxy A5 2016 Android 6.0.1 Edited December 16, 2016 by lek88 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. December 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2016 https://f-droid.org/repository/browse/?fdid=me.zeeroooo.materialfb είναι ένα εύχρηστο και πλήρως λειτουργικό wrapper του mobile site με έξτρα δυνατότητες και λειτουργούν κανονικότατα τα μηνύματα ενώ έχει κι ειδοποιήσεις. Επίσης δοκίμασε και το επίσημο Facebook Lite, αν και είναι πολύ προβληματική εφαρμογή με ελλείψεις μπορω να μαθω γιατι ειναι "προβληματικη με ελλειψεις" γιατι την εχω παρα πολυ καιρο και δεν εχω διαπιστωσει κατι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rtifosi Δημ. December 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2016 @lek88 εμένα δεν μου έκανε καν update (έχω σταματήσει να αναβαθμίζω την συγκεκριμένη εφαρμογή πάνω από δύο μήνες επειδή πρώτον έκανε συνέχεια αναβαθμίσεις και δεύτερον γιατί δεν έλεγε ΠΟΤΕ τι αλλάζει) απλά άλλαξε μόνο του χωρίς update... Με τις υγείες μας. Live to ride, ride to live Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ch_makis Δημ. December 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2016 Προβληματική συμπεριφορά από τον messenger. Σε συνδυασμό με το πληκτρολόγιο Google μου κολλάει στην αλλαγή γλώσσας και στις λέξεις.... Πφφφφφ Sent from my Nexus 6P using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. December 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2016 (edited) @lek88 εμένα δεν μου έκανε καν update (έχω σταματήσει να αναβαθμίζω την συγκεκριμένη εφαρμογή πάνω από δύο μήνες επειδή πρώτον έκανε συνέχεια αναβαθμίσεις και δεύτερον γιατί δεν έλεγε ΠΟΤΕ τι αλλάζει) απλά άλλαξε μόνο του χωρίς update... Με τις υγείες μας. Live to ride, ride to live Κ εγω μια απο τα ίδια. Εχω καιρό να αναβαθμίσω γιατί έβλεπα όλο αρνητικά σχόλια στο Google play και λεω αν αναβαθμίσω για να κολλάει χειρότερα άστο καλυτερα. Να όμως που οι αλλαγές μπαίνουν μετα απο λιγο διάστημα από μόνες τους αυτόματα χωρις update.... Τώρα βλέπω ότι μου πετάει μήνυμα και το Facebook kai λέει να αναβαθμίσω. Γεννικαπριν κανω κατι πρώτα διαβάζω τα σχόλια των άλλων στο play και αν έχει αρκετά θετικά προχωράω. Samsung Galaxy A5 2016 Android 6.0.1 Edited December 16, 2016 by lek88 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rtifosi Δημ. December 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2016 Βρήκανε τρόπο να το παρακάμψουν αυτό... Δυστυχώς. Live to ride, ride to live Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Evaggelos1 Δημ. December 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2016 Πηρα ενα μεγαλο μνμ στο Viper οτι πλεον θα ειναι με πληρωμη και για να την γλυτωσω πρεπει να το κοινοποιησω σε 10 επαφες μου. Μηπως ειναι μουφα? Λιγο παραλογο δεν ειναι να στελνω στο ασχετο μνμ σε ασχετους ανθρωπους? Παράθεση Με εκτιμηση Ευαγγελος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WPerty Δημ. December 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2016 Πηρα ενα μεγαλο μνμ στο Viper οτι πλεον θα ειναι με πληρωμη και για να την γλυτωσω πρεπει να το κοινοποιησω σε 10 επαφες μου. Μηπως ειναι μουφα? Λιγο παραλογο δεν ειναι να στελνω στο ασχετο μνμ σε ασχετους ανθρωπους? Εννοείται ότι είναι μούφα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. December 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2016 Πηρα ενα μεγαλο μνμ στο Viper οτι πλεον θα ειναι με πληρωμη και για να την γλυτωσω πρεπει να το κοινοποιησω σε 10 επαφες μου. Μηπως ειναι μουφα? Λιγο παραλογο δεν ειναι να στελνω στο ασχετο μνμ σε ασχετους ανθρωπους? Είναι σπαμ. Το εχουν αναφέρει κ αλλα παιδια. Samsung Galaxy A5 2016 Android 6.0.1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Evaggelos1 Δημ. December 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2016 Σας ευχαριστω για τις απαντησεις παιδια. Οποτε δεν δινω σημασια. Παράθεση Με εκτιμηση Ευαγγελος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. December 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2016 Εγω ουτε update εκανα ουτε αλλαξε κατι σε σχέση με πριν Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasiszn Δημ. December 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2016 Όχι, ρωτάω αν υπάρχει άλλη εφαρμογή αντί του messenger αλλά να δουλεύει σαν το messenger. Δηλαδή να βγάλω το messenger τελείως να βάλω μια άλλη εφαρμογή και να κάνει το ίδιο πράγμα, αλλά χωρίς τις βλακείες που έβαλαν. Μόνο τσατ και λοιπά απλά χαρακτηριστικά, όχι φίλτρα, ζωγραφιές και άλλες τέτοιες χαζομάρες. Messenger chat client. Live to ride, ride to live Υπάρχει το Disa. Όλα τα messengers σε μια εφαρμογή. Στάλθηκε από το Lenovo P70 μου χρησιμοποιώντας Kali NetHunter Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. December 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2016 Υπάρχει το Disa. Όλα τα messengers σε μια εφαρμογή. Στάλθηκε από το Lenovo P70 μου χρησιμοποιώντας Kali NetHunter οχι viber ομως Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. December 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2016 μπορω να μαθω γιατι ειναι "προβληματικη με ελλειψεις" γιατι την εχω παρα πολυ καιρο και δεν εχω διαπιστωσει κατι; Με συγχωρείς αλλά είναι σκουπίδι. Κολλάει συνέχεια και δε φορτώνει, δεν υποστηρίζει βασικές λειτουργίες, που υποστηρίζει το mobile site, ούτε καν τα emoticons στα μηνύματα και τα love,sad,angry,wow μ αποτελεσμα ν μην δειχνει ουτε τις σχετικές ειδοποιήσεις, κοινώς δεν συνεργάζεται σωστά με τη πλατφόρμα κάτι που ναι απαράδεκτο για επίσημη εφαρμογή. Ανοίγει κανονικά το messenger ή σου λέει να κατεβάσεις την εφαρμογή; ανοίγει κανονικά σου πα παραπάνω. μπαίνει με agent blackberry μ αποτέλεσμα να προβάλλει κανονικά τα μηνύματα αντί να σου λέει ν κατεβάσεις το messenger Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. December 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2016 προσωπικα με καλυπτει, μονο για messenger την εχω ουσιαστικα, τα feeds τα διαβαζω απ το mobile site Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rtifosi Δημ. December 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2016 Με συγχωρείς αλλά είναι σκουπίδι. Κολλάει συνέχεια και δε φορτώνει, δεν υποστηρίζει βασικές λειτουργίες, που υποστηρίζει το mobile site, ούτε καν τα emoticons στα μηνύματα και τα love,sad,angry,wow μ αποτελεσμα ν μην δειχνει ουτε τις σχετικές ειδοποιήσεις, κοινώς δεν συνεργάζεται σωστά με τη πλατφόρμα κάτι που ναι απαράδεκτο για επίσημη εφαρμογή. ανοίγει κανονικά σου πα παραπάνω. μπαίνει με agent blackberry μ αποτέλεσμα να προβάλλει κανονικά τα μηνύματα αντί να σου λέει ν κατεβάσεις το messenger Καταρχάς ευχαριστώ ξανά! Απλά έχω ένα άγχος να δώσω τους κωδικούς μου σε third party εφαρμογή... Sent from my LG-D855 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nitrox Δημ. December 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2016 Γινετε στο φβ να κανεις μια φιλια αλλα να μην δει κανενας οτι ο ταδε εγινε φιλος με τον ταδε? Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. December 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2016 Γινετε στο φβ να κανεις μια φιλια αλλα να μην δει κανενας οτι ο ταδε εγινε φιλος με τον ταδε? Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Ναι. Αν έχετε και οι δύο την λίστα των φίλων σας απόρρητη!!! Από τις ρυθμίσεις!! Ερώτηση κ από μένα σχετικά με το instagram τωρα... Γίνεται να κανω κάποιον tag σε μια φωτογραφία μου και να μπει και στον δικό του "τοίχο" η φωτο πως στο Facebook? Υπάρχει τρόπος να γίνει αυτό; Samsung Galaxy A5 2016 Android 6.0.1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. December 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2016 Ναι. Αν έχετε και οι δύο την λίστα των φίλων σας απόρρητη!!! Από τις ρυθμίσεις!! Ερώτηση κ από μένα σχετικά με το instagram τωρα... Γίνεται να κανω κάποιον tag σε μια φωτογραφία μου και να μπει και στον δικό του "τοίχο" η φωτο πως στο Facebook? Υπάρχει τρόπος να γίνει αυτό; Samsung Galaxy A5 2016 Android 6.0.1 Όχι, μπαινει μόνο στο τελευταίο tab στο προφίλ του που είναι τα tags. Sent from my Nexus 6P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. December 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2016 Όχι, μπαινει μόνο στο τελευταίο tab στο προφίλ του που είναι τα tags. Sent from my Nexus 6P Δηλαδή; μπορείς να το εξηγήσεις λίγο γιατί είμαι άσχετη; Samsung Galaxy A5 2016 Android 6.0.1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo29 Δημ. January 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2017 καλησπέρα έχω το εξής θέμα.... είχα έναν λογαριασμό instagram προ adroind συσκευή.... όταν πήγα σ adroind από κεκτημένη ταχύτητα πάτησα σύνδεση μέσω f/b με αποτέλεσμά να έχω 2 instagram με το ίδιο email..... θέλω με κάποιον τρόπο να κρατήσω τον πρώτο λογαριασμό που έχω ανεβασμένες φώτο και να τον ενσωματώσω με το f/b η να ενοποιήσω τα 2 instagram σ ένα..... αν κάνω σύνδεση με το email με πάει στο άδειο instagram... μόνο με το όνομα με συνδέει στο ενεργό υπάρχει λύση....; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. January 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2017 (edited) Καλησπέρα παιδιά.. Θέλω έναν player που θα παίζει mkv,dts ηχο,υποτιτλους srt και γενικά όσα παραπάνω format εικόνας και ήχου γίνεται.. Τι προτείνετε;; Άλλα τα παίζει ο mxplayer,αλλα ο bsplayer..Θα ήθελα κάτι νά τά παίζει όλα!! Edited January 6, 2017 by Da_rudakos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts