Jump to content

Doogee Homtom HT7

telefoneri
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 1,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Καλησπέρα,

Αγοράσα πριν κάποιο καιρό ένα Homtom HT7 και το δωσα σε έναν φίλο μου ο οποίος αντιμετωπίζει το εξής ζήτημα. Το κινητό κάνει restart στα καλά καθούμενα από μόνο του. Ξέρετε τί μπορεί να φταίει?? Έχει συμβεί σε κάποιον άλλον??

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

iPhone 4 -Xiaomi Redmi Note 3 Pro- Zuk Z2- Χiaomi Redmi Pro- Mi5s

Καλησπέρα,

Αγοράσα πριν κάποιο καιρό ένα Homtom HT7 και το δωσα σε έναν φίλο μου ο οποίος αντιμετωπίζει το εξής ζήτημα. Το κινητό κάνει restart στα καλά καθούμενα από μόνο του. Ξέρετε τί μπορεί να φταίει?? Έχει συμβεί σε κάποιον άλλον??

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Δεν εχω διαβασει να παρουσιασθει και σε αλλον αυτο....

Πολλα μπορει να φταινε! Καλου κακου ξεκινα με μια επαναφορα και βλεπεις.

Με εκτιμηση Ευαγγελος.

Επειδη δεν ξερω πως να το ρουταρω σιγουρα ας βοηθηση καποιος .Εχω την τελευταια ρομ 2.1.0

Παράγγειλα και εγώ από vickmall για έναν φίλο που ήθελε απλά ένα πολύ οικονομικο τηλέφωνο. Ήθελα να το πάρω από banggood αλλά έλεγε θα έχει ξανά stock μετά τις 22 Απριλίου οπότε προτίμησα vickmall που πιθανόν να το έχει άμεσα και να το στείλει για να το έχω στα χέρια μου μέχρι το Πάσχα. Ήθελα να ρωτήσω βαριά παιχνίδια παίζει? (πχ Asphalt 8) επίσης σε απλές βαριές εφαρμογές (fb, κτλ) κολλάει? Ακόμα έχει προβλήματα με διαφημίσεις που σου πετάει από κινέζικα APP που έχει μέσα γιατι κάπου το διάβασα και αυτό. Android 6 θα πάρει? Ευχαριστώ.

Επειδη δεν ξερω πως να το ρουταρω σιγουρα ας βοηθηση καποιος .Εχω την τελευταια ρομ 2.1.0

κατέβασε το kingroot,τρέξτο και θα το rootάρει αυτόματα

Android uber alles

κατέβασε το kingroot,τρέξτο και θα το rootάρει

αυτόματα

Ευχαριστω.Εγινε αστερι το κινητο τωρα.

Παράγγειλα και εγώ από vickmall για έναν φίλο που ήθελε απλά ένα πολύ οικονομικο τηλέφωνο. Ήθελα να το πάρω από banggood αλλά έλεγε θα έχει ξανά stock μετά τις 22 Απριλίου οπότε προτίμησα vickmall που πιθανόν να το έχει άμεσα και να το στείλει για να το έχω στα χέρια μου μέχρι το Πάσχα. Ήθελα να ρωτήσω βαριά παιχνίδια παίζει? (πχ Asphalt 8) επίσης σε απλές βαριές εφαρμογές (fb, κτλ) κολλάει? Ακόμα έχει προβλήματα με διαφημίσεις που σου πετάει από κινέζικα APP που έχει μέσα γιατι κάπου το διάβασα και αυτό. Android 6 θα πάρει? Ευχαριστώ.

Δεν ξέρω να σου πω για τα παιχνίδια ούτε για το fb, αλλά γενικά το κινητό τρέχει ότι του βάλαμε μια χαρά. Προβλήματα με τις εφαρμογές έιχαν κάποια τηλέφωνα, όταν είχαν τις παλιές εκδόσεις λογισμικού, όχι τις νέες v2. αντρόιντ6 δε νομίζω να πάρει. Αλλά να ξέρεις δεν λέει τίποτα αυτό γιατί οι εταιρείες απλά κάνουν συμβατό το τηλέφωνο με τη νέα έκδοση και δεν ενσωματώνουν τις νέες δυνατότητες (εδώ δεν έχουν ούτε τις παλιές) του λειτουργικού. Πχ Πόσα κινητά τραβάνε φωτογραφία σε DNG (RAW) φορματ και έχουν manual ρυθμίσεις κάμερας, που υπάρχει στο 5? Ελάχιστα.

Γενικά το τηλέφωνο το προτείνεις άνετα ή το ΗΤ3

Και μετα το kingroot τερμα οι αναβαθμισεις ota;

Συνήθως έτσι γίνεται

Και μετα το kingroot τερμα οι αναβαθμισεις ota;

ναι γιατί αν πας να το αναβαθμίσεις μέσω ota,όντας έχοντας αλλάξει το recovery,τέζα το ρομποτάκι

Android uber alles

ναι γιατί αν πας να το αναβαθμίσεις μέσω ota,όντας έχοντας αλλάξει το recovery,τέζα το ρομποτάκι

Αν το κανουμε unroot πρωτα;

Μόλις παρέλαβα τις 2 συσκευές και τις παρέδωσα.

Στο ένα όμως έλειπε το καλωδιάκι των ακουστικών!

Στάλθηκε μύνημα στο Vickmall και περιμένω απάντηση.

Τώρα για τις συσκευές,οι πιτσιρικάδες τρελλάθηκαν! Έτοιμοι για πουλ μουρ στις παρέες τους είναι!

Υ.Γ. Την αναβάθμιση να την κάνω τώρα ή να τα δουλέψουν 2-3 μέρες?

Σ'αυτή που έλειπε το καλωδιάκι (earphone converter),είναι η βελτιωμένη έκδοση με διορθωμένο αυτό το θέμα.Μπαίνουν απ'ευθείας τα ακουστικά.

Έχει περασμένη και τη τελευταία ROM (2.1).

Update πήρε το άλλο κινητό χωρίς κανένα παρατράγουδο.

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Αν το κανουμε unroot πρωτα;
Κάνεις unroot πρώτα για να γίνει OTA.

Μου ήρθαν 2 κινητά φίλων έβαλα το gps ( SyGic v15.6.1 ) και δεν πιάνει καθόλου δορυφόρους.

Χλωμό το βλέπω αλλά υπάρχει περίπτωση να μην λειτουργεί γιατί δεν έχω ενεργοποίηση το google play?

Μου ήρθαν 2 κινητά φίλων έβαλα το gps ( SyGic v15.6.1 ) και δεν πιάνει καθόλου δορυφόρους.

Χλωμό το βλέπω αλλά υπάρχει περίπτωση να μην λειτουργεί γιατί δεν έχω ενεργοποίηση το google play?

Οχι καμια σχεση,για δοκιμασε το gps test να δεις.

Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio)

Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε......

ΟΚ με το gps άλλα έχω άλλο πρόβλημα τώρα.

Μετά την αναβάθμιση 2.1 μου ζητήθηκε και έκανα αναβάθμιση το google play.

Μετά από αυτό το τηλ τρελάθηκε. Μου έγραφε ότι το google play σταμάτησε να λειτουργεί,

το SyGic δεν άνοιγε,γιατί είχαν διαγράφει τα αρχεία του από το τηλ.

Αναγκάστηκα και έκανα επαναφορά και τώρα λειτουργεί.

Ρωτώντας έναν φίλο μου είπε ότι και σε αυτόν έκανε τα ίδια και ότι μετά την επαναφορά του ζητήθηκε και ξανάκανε αναβάθμιση το google play.

5 μέρες όμως μετά ξανά τα ίδια. Έχει συμβεί σε άλλον,υπάρχει λύση ή μήπως πρέπει να βάλω την 2.07?

Οταν λες ΟΚ με το GPS ; :blink:

Αφου δημοσιοποιησες το προβλημα, κανε το ιδιο και για την λυση!

Με εκτιμηση Ευαγγελος.

Έχεις δίκιο,λοιπόν επειδή μου έχει ξανατύχη να μην λειτουργεί σε τηλ μια βερσιόν από το SyGic ( στην προκειμένη περίπτωση η v15.6.1 )

έβαλα την 16.0.12 και λύθηκε το πρόβλημα

Εσένα,μετά την μετά την αναβάθμιση 2.1 σου ζητήθηκε η αναβάθμιση του google play?

Έχεις το ίδιο θέμα με μένα?

Έχεις δίκιο,λοιπόν επειδή μου έχει ξανατύχη να μην λειτουργεί σε τηλ μια βερσιόν από το SyGic ( στην προκειμένη περίπτωση η v15.6.1 )

έβαλα την 16.0.12 και λύθηκε το πρόβλημα

Εσένα,μετά την μετά την αναβάθμιση 2.1 σου ζητήθηκε η αναβάθμιση του google play?

Έχεις το ίδιο θέμα με μένα?

Φιλε μου θα σου ειχα απαντησει ενοειται, αλλα ειναι παρκαρισμενα στη ντουλαπα. Ειχα ΗΤ7 σαν δευτερο, δεν τα χρησιμοποιω ποια μιας και σημερα παρελαβα το προ οποτε ... παιζω με αυτο τωρα! :happy:

Με εκτιμηση Ευαγγελος.

Πως είναι το PRO? πετάει ?

Για την τιμη του ναι! :up:

Αν δεν κανει τιποτα κουτσουκελες με το λειτουργικο του, μια χαρα αγορα ειναι!

Με εκτιμηση Ευαγγελος.

Πως είναι το PRO? πετάει ?

Το Pro είναι εξαιρετικο. Έχω γράψει κάποια reviews στο επίσημο θέμα του. Ούτε bloatware ούτε τίποτα πάει τρένο.

Στάλθηκε από NOTE 3 CM13