Jump to content

Doogee Homtom HT7

telefoneri
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδια οσοι εχετε θεμα καντε και κατι ακομα

Αφου το κανετε εργ.ρυθμισεις πατε ασφαλεια και τικαρετε την επιλογη App permissions

Δεν ξερω αν πιασει αλλα καντε μια προσπαθεια

Απο Δευτερα που μου ηρθε(προς το παρον)δεν εχω τετοιο θεμα

Πληροφοριακα κι εγω να πω οτι το τηλεφωνο το πηρα απο Ali πακετο με σιλικονη και τζαμι σε αψογη συσκευασια

Εκδοση 1.0.8

• Απαντήσεις 1,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Παιδια εμενα δε μου ξαναπερασε απο χθες που εκανα format.επισης δεν εχω καρτα μεσα γιατι το εχω για χαβαλε στο σπιτι αλλα αυτα ειναι σοβαρα πραγματα.οπως λεει το παιδι πιο πανω ενεργοποιηστε τα app permitions,εγω τα εχω ενεργα με αποτελεσμα μολις μου εβαζε εφαρμογη εβγαινε το ασφαλιστικο κ μου ελεγε η ταδε εφαρμογη θελει προσβαση καπου κ ετσι παταγα το deny κ πηγαινα κ τα εβγαζα.δε ξερω αυτο δε το εχω ξαναματαδει.οι κινεζοι ειναι κ πολυ λαμογια.ειπαμε φθηνο τηλ το android ειναι τρυπιο αλλα οχι κ ετσι.

Xωρίς επαναφορά μόνο που έβαλα τον app permission να ζητά επιβεβαίωση εκ του αποτελέσματος δεν είχε κανένα αποτέλεσμα.

εγω εκανα δυο φορες επαναφορα και τιποτα :X

http://forum.xda-developers.com/general/general/homtom-ht7-t3251520/page3

για να μην νομιζουμε οτι ειμαστε τρελλοι.το παλιοτηλ εχει malware απο μονο του.το caller id κ ο uni launcher τα κανουν ολα,αλλα αν δε γινεις root δε μπορεις να τα βγαλεις.θα διαβασω στο ισπανικο site να δω αν καταφερω κατι.διαβαστε το νημα.φθηνο φθηνο αλλα;

προσπαθησα των ισπανικο τροπο (http://www.elchiringuitochino.es/2016/01/rootear-homtom-ht7-e-instalacion-de.html)μαπα το καρπουζι.δεν κανει install την recovery.

Edited by georgerapp

http://forum.xda-developers.com/general/general/homtom-ht7-t3251520/page3

για να μην νομιζουμε οτι ειμαστε τρελλοι.το παλιοτηλ εχει malware απο μονο του.το caller id κ ο uni launcher τα κανουν ολα,αλλα αν δε γινεις root δε μπορεις να τα βγαλεις.θα διαβασω στο ισπανικο site να δω αν καταφερω κατι.διαβαστε το νημα.φθηνο φθηνο αλλα;

προσπαθησα των ισπανικο τροπο (http://www.elchiringuitochino.es/2016/01/rootear-homtom-ht7-e-instalacion-de.html)μαπα το καρπουζι.δεν κανει install την recovery.

Τελικά ο τρόπος για ρουτ με update γίνεται μόνο στα ηλέφωνα με τουλάχιστον την 1.1.2 ρομ λένε στο 4pda & ίσως και να δημιουργήσει πρόβλημα στην εκκίνηση. Μάλλον έχουν αρκετές αλλαγές άλλο kernel κλπ και έχουν πρόβλημα και μετον άλλο τρόπο ρουτ γιατι το recovery TWRP είναι για 1.1.2 και μετά

Πρέπει να περιμενουμε λίγο για να μην μπρικάρουμε τις συσκευές.

Με το κινγροοτ ή το rootgenius δοκίμασε κανένας?

βιντεάκι των ρώσων

Edited by mixanikosgr

τα ξαναεβαλε απιστευτο μας τρολαρουν οι κινεζοι

Εγω μετα το φορματ πηγα στις εφαρμογες κ απενεργοποιησα τα.πληκτρολογιο go,began keyboard,beauty center,ht xender,luxury,omacp,suiyueuge,theme1,ενημερωσεις συστηματος.επισης φυσικα αλλαξα launcher εβαλα smart κ τον εκανα προεπηλογη.2 μερες τιποτα χωρις φυσικα να ειμαι σιγουρος.

καλημερα. ποιες εφαρμογες σας εγκαθηστα μονο του και τι προβληματα κανουν; εγω δεν του εχω καθολου σιμ μεσα, το λειτουργο με wifi και το εχω σαν ταμπλετ στο σπιτι μονο.Δεν το βγαζω καθολου εξω.

καλημερα. ποιες εφαρμογες σας εγκαθηστα μονο του και τι προβληματα κανουν; εγω δεν του εχω καθολου σιμ μεσα, το λειτουργο με wifi και το εχω σαν ταμπλετ στο σπιτι μονο.Δεν το βγαζω καθολου εξω.

Clean master,watchup,battery doctor,apus launcher κ συμφωνα με το παιδι παραπανω κ ενα παιχνιδι με φουσκες το οποιο του εφαγε κ την καρτα.

εμενα μια που εκανα το λαθος και ανοιξα μου εφαγε ολη την καρτα με μηνύματα απο το 54534

----- προσθήκη μηνύματος 61 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Εγω μετα το φορματ πηγα στις εφαρμογες κ απενεργοποιησα τα.πληκτρολογιο go,began keyboard,beauty center,ht xender,luxury,omacp,suiyueuge,theme1,ενημερωσεις συστηματος.επισης φυσικα αλλαξα launcher εβαλα smart κ τον εκανα προεπηλογη.2 μερες τιποτα χωρις φυσικα να ειμαι σιγουρος.

τα εκανα και εγω το πρωι αυτα για να δουμε φιλε μου

Aν πιστευετε οτι με το Kingoroot θα κανετε δουλεια ειστε γελασμενοι.

Ισως η ποιο αχρηστη εφαρμογη.

γιατι εβγαλες το ht xender???

Δειτε τι επεξεργαστη φοραει, ποση μνημη και περνατε αλλη ρομ εφαμιλου κινητου.

Μην σκατε με τον καθε κινεζο που προσπαθει να παιξει φουστιά

εκανα ακριβώς οτι και εσυ kai μολις ανοιξα wifi παλι τα ιδια και μαλιστα αμεσως :X

Aν πιστευετε οτι με το Kingoroot θα κανετε δουλεια ειστε γελασμενοι.

Ισως η ποιο αχρηστη εφαρμογη.

γιατι εβγαλες το ht xender???

Δειτε τι επεξεργαστη φοραει, ποση μνημη και περνατε αλλη ρομ εφαμιλου κινητου.

Μην σκατε με τον καθε κινεζο που προσπαθει να παιξει φουστιά

Τι ειναι το htxender;το εβγαλα πανω στην μανια μου για λυση.

----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

εκανα ακριβώς οτι και εσυ kai μολις ανοιξα wifi παλι τα ιδια και μαλιστα αμεσως :X

Αδελφε εισαι στην χειρωτερη θεση μακραν.μακαρι να μπορουσα να σε βοηθησω.υπομονη θα την βρουμε την ακρη.καθε μερα σε χωρες που εχει μοαχοπουλησει το παλευουν κ κατι θα κανουν αυτοι που πραγματικα γνωριζουν οχι σαν εμενα που θα το brikαρω αν συνεχισω.

Τι ειναι το htxender;το εβγαλα πανω στην μανια μου για λυση.

----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Αδελφε εισαι στην χειρωτερη θεση μακραν.μακαρι να μπορουσα να σε βοηθησω.υπομονη θα την βρουμε την ακρη.καθε μερα σε χωρες που εχει μοαχοπουλησει το παλευουν κ κατι θα κανουν αυτοι που πραγματικα γνωριζουν οχι σαν εμενα που θα το brikαρω αν συνεχισω.

παντως ειναι τρελα πραγματα αυτα φιλε μου δεν παμε καλα

παντως ειναι τρελα πραγματα αυτα φιλε μου δεν παμε καλα

Σου δειχνουν εν μερη το ποσο απροστατευτα ειναι ολα τα ηλεκτρονικα απο τηλ μεχρι pc κ οτι οι εταιρειες εχουν κ την πιτα κ το μαχαιρι στην ιδιωτικοτητα του καθενα.απλα εδω ο κινεζος δεν κρατα ουτε τα προσχηματα κ στα τριβει στην μαπα καθε φορα.επισης βλεπουμε οτι οι κινεζικες εταιρειες δεν θελουν πελατες αλλα οτι ριχνουν αποχη κ οτι βγαλουν καθε φορα απο τον αφρο με τα φθηνα κινητα τους.

Ρε παιδια, το ht xender ειναι εφαρμογη επικοινωνιας του υπολογιστη σας με το κινητο. Διαμοιραζει αρχεια, φωτογραφιες, και οτι αλλο θελετε μεσα απο αυτην την εφαρμογη, μεσω wifi

Η μοναδικη εφαρμογη που δεν πρεπει να πειραξετε ειναι αυτη.

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Σου δειχνουν εν μερη το ποσο απροστατευτα ειναι ολα τα ηλεκτρονικα απο τηλ μεχρι pc κ οτι οι εταιρειες εχουν κ την πιτα κ το μαχαιρι στην ιδιωτικοτητα του καθενα.απλα εδω ο κινεζος δεν κρατα ουτε τα προσχηματα κ στα τριβει στην μαπα καθε φορα.επισης βλεπουμε οτι οι κινεζικες εταιρειες δεν θελουν πελατες αλλα οτι ριχνουν αποχη κ οτι βγαλουν καθε φορα απο τον αφρο με τα φθηνα κινητα τους.

Σε αυτο που λες θα συμφωνησω εν μερη. Γιατι μονο η Doogee και οι θυγατρικες της οπως ΗΟΜΤΟΜ το κανει. Σε καμια αλλη δεν βλεπεις τετοια φαινομενα. Το πολυ αντε μια -δυο εφαρμογες αλλα φευγουν με συνοπτικες.

Εγω βλεπω οτι εχετε θεματα οσοι το αγορασατε απο την προσφορα και απο συγκεκριμενο καταστημα,εχω φερει 6 μεχρι τωρα απο το vic και ειναι ολα με 1.0.8,δεν μου εκαναν κανενα update,ολα ειχαν μεσα το γνησιο ανταπτορακι(δεν ξερω εαν παιζει ρολο αλλα το γραφω και αυτο) και φυσικα δεν κατεβαζει τιποτα μονο του.......μπας και το καταστημα..........λεω εγω τωρα......και σε ολα αλλα μοντελα τησ doogee εχω φερει,και ειναι πολλα,δεν ειχα ποτε παρομοια θεματα.....

Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio)

Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε......

Εμενα αυτες οι εφαρμογες τρεχουν μολης το ανοιγουν

Δεν μπορω να ανεβασω κατι screenshots που πηρα απο το κινητο.Ας μου πει καποιος πως θα τα ανεβασω.

Εγω βλεπω οτι εχετε θεματα οσοι το αγορασατε απο την προσφορα και απο συγκεκριμενο καταστημα,εχω φερει 6 μεχρι τωρα απο το vic και ειναι ολα με 1.0.8,δεν μου εκαναν κανενα update,ολα ειχαν μεσα το γνησιο ανταπτορακι(δεν ξερω εαν παιζει ρολο αλλα το γραφω και αυτο) και φυσικα δεν κατεβαζει τιποτα μονο του.......μπας και το καταστημα..........λεω εγω τωρα......και σε ολα αλλα μοντελα τησ doogee εχω φερει,και ειναι πολλα,δεν ειχα ποτε παρομοια θεματα.....

ποιο ιδιο καταστημα βρε φιλε για διαβασε καλυτερα απο διαφορετικα ειναι μην γραφουμε οτι ναναι

και εμενα μετα απο 20 μερες αρχισε να κατεβαζει σαβουρα οποτε μην βαζεις το χερι σου στην φωτια οτι εισαι οκ

Edited by mples