Rayden1 Δημ. November 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2017 (edited) Ευχαριστώ! Το έχω στα χέρια μου δύο μέρες και είναι πάρα πολύ καλό. 'Εχει αλλάξει κανείς μπαταρία? Αν ναι με τι κόστος, και επειδή ανοίγεται το τηλέφωνο πρέπει να γίνει σε εξουσιοδοτημένο? Ρωτάω γιατί δεν την νοιώθω πολύ δυνατή. Αν είναι εντός διετίας η συσκευή 11 ευρώ κοστίζει η αλλαγή μπαταρίας. Αν σου βγάλουν όμως την μπαταρία ελαττωματική και είσαι μέσα στον χρόνο(η μπαταρία έχει ένα χρόνο εγγύηση) τότε δωρεάν. Αυτά ισχύουν στο επίσημο σέρβις στη μιχαλακοπουλου πήγα πρόσφατα και στο λέω σίγουρα. Edited November 14, 2017 by Rayden1 Παράθεση Nokia 3210-3410-6510-5210-5410-6230i-Sony Ericsson k750-k810-Nokia N73-N79-N86-N8-Lumia 920-LG G2-Sony Xperia Z3-Huawei Mate 8-LG V30-G8X-Samsung S21-S23 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas2712 Δημ. November 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2017 Αν είναι εντός διετίας η συσκευή 11 ευρώ κοστίζει η αλλαγή μπαταρίας. Αν σου βγάλουν όμως την μπαταρία ελαττωματική και είσαι μέσα στον χρόνο(η μπαταρία έχει ένα χρόνο εγγύηση) τότε δωρεάν. Αυτά ισχύουν στο επίσημο σέρβις στη μιχαλακοπουλου πήγα πρόσφατα και στο λέω σίγουρα. Ευχαριστώ πολύ. Πολύ χαμηλό κόστος. ----- προσθήκη μηνύματος 8 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Είμαι πολύ ευχαριστημένος από το τηλέφωνο. Η αυτόματη φωτεινότητα της οθόνης λειτουργεί επιτέλους απίστευτα άψογα :yahoo: και το dual active είναι πάρα πολύ βολικό, αυτός είναι και ο λόγος που το πήρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkaditis Δημ. November 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2017 Αν είναι εντός διετίας η συσκευή 11 ευρώ κοστίζει η αλλαγή μπαταρίας. Αν σου βγάλουν όμως την μπαταρία ελαττωματική και είσαι μέσα στον χρόνο(η μπαταρία έχει ένα χρόνο εγγύηση) τότε δωρεάν. Αυτά ισχύουν στο επίσημο σέρβις στη μιχαλακοπουλου πήγα πρόσφατα και στο λέω σίγουρα. 11 ευρώ η αλλαγή μπαταρίας? Παράθεση Η ομορφιά θα σώσει τον κόσμο!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rayden1 Δημ. November 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2017 11 ευρώ η αλλαγή μπαταρίας? Ναι γιατί όσο το κινητό είναι εντός εγγύησης των δυο χρόνων δεν σου χρεώνουν εργατικά μόνο την μπαταρία. Μετά τα δυο χρόνια βάζουν και εργατικά. Παράθεση Nokia 3210-3410-6510-5210-5410-6230i-Sony Ericsson k750-k810-Nokia N73-N79-N86-N8-Lumia 920-LG G2-Sony Xperia Z3-Huawei Mate 8-LG V30-G8X-Samsung S21-S23 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkaditis Δημ. November 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2017 Ναι γιατί όσο το κινητό είναι εντός εγγύησης των δυο χρόνων δεν σου χρεώνουν εργατικά μόνο την μπαταρία. Μετά τα δυο χρόνια βάζουν και εργατικά. Mιλάς για εργατικά λοιπόν, και το κόστος της μπαταρίας ποιό είναι? Παράθεση Η ομορφιά θα σώσει τον κόσμο!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas2712 Δημ. November 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2017 (edited) Mιλάς για εργατικά λοιπόν, και το κόστος της μπαταρίας ποιό είναι? Το κόστος της μπαταρίας είναι 11 ευρώ και δεν χρεώνουν εργατικά λόγω εγγύησης. Δεν θα πάω τελικά να αλλάξω ακόμα διότι θα κάνουν και αναβάθμιση, οπότε πρέπει να παραμετροποιήσω το τηλέφωνο από την αρχή. Στο μεταξύ έκανα μία πλήρη αποφόρτιση μέχρι να σβήσει και φαίνεται να πηγαίνει καλύτερα η μπαταρία. Οπότε θα κάνω μερικές αποφορτίσεις ακόμη για να στρώσει. Να ρωτήσω κάτι, η "ετοιμότητα κυψέλης" καθώς και το "τηλέφωνο σε αδράνεια" τι ακριβώς είναι η κάνουν, γιατί αυτά φαίνονται να έχουν το μεγαλύτερο ποσοστό μπαταρίας, με την ετοιμότητα κυψέλης να έχει το μεγαλύτερο ποσοστό. Έχω ελάχιστες εφαρμογές, το τηλέφωνο λειτουργεί με εξοικονόμηση ενέργειας και δεν υπάρχει κάτι που να ρουφάει μπαταρία, (Από το πρωί που έβγαλα το φορτιστή μέχρι τώρα, δηλαδή 6 περίπου ώρες είμαι στο 95%, με χρήση μόνο λίγες κλήσεις και όλα πάντα κλειστά.) Έχω δύο ενεργές κάρτες Κοσμοτέ εντός! Edited November 15, 2017 by kostas2712 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VasilisSam Δημ. November 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2017 Το κόστος της μπαταρίας είναι 11 ευρώ και δεν χρεώνουν εργατικά λόγω εγγύησης. Δεν θα πάω τελικά να αλλάξω ακόμα διότι θα κάνουν και αναβάθμιση, οπότε πρέπει να παραμετροποιήσω το τηλέφωνο από την αρχή. Στο μεταξύ έκανα μία πλήρη αποφόρτιση μέχρι να σβήσει και φαίνεται να πηγαίνει καλύτερα η μπαταρία. Οπότε θα κάνω μερικές αποφορτίσεις ακόμη για να στρώσει. Να ρωτήσω κάτι, η "ετοιμότητα κυψέλης" καθώς και το "τηλέφωνο σε αδράνεια" τι ακριβώς είναι η κάνουν, γιατί αυτά φαίνονται να έχουν το μεγαλύτερο ποσοστό μπαταρίας, με την ετοιμότητα κυψέλης να έχει το μεγαλύτερο ποσοστό. Έχω ελάχιστες εφαρμογές, το τηλέφωνο λειτουργεί με εξοικονόμηση ενέργειας και δεν υπάρχει κάτι που να ρουφάει μπαταρία, (Από το πρωί που έβγαλα το φορτιστή μέχρι τώρα, δηλαδή 6 περίπου ώρες είμαι στο 95%, με χρήση μόνο λίγες κλήσεις και όλα πάντα κλειστά.) Έχω δύο ενεργές κάρτες Κοσμοτέ εντός!Ετοιμότητα κυψέλης είναι το δίκτυο. Λογικά έχεις πολύ χαμηλό σήμα και δυσκολεύεται. Θα σου πρότεινα να κλείσεις το 4g αρχικά και δες οως θα πάει. Στάλθηκε από το HUAWEI NXT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas2712 Δημ. November 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2017 (edited) Ετοιμότητα κυψέλης είναι το δίκτυο. Λογικά έχεις πολύ χαμηλό σήμα και δυσκολεύεται. Θα σου πρότεινα να κλείσεις το 4g αρχικά και δες οως θα πάει. Στάλθηκε από το HUAWEI NXT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ευχαριστώ, να το βάλω στο "αυτόματο 3g/2g" η στο "3g", η δεν έχει σημασία? Να πω ότι με ενδιαφέρουν πιο πολύ οι κλήσεις και κινούμαι και σε δύσκολα σημεία σήματος. Η μία Sim είναι ολοκαίνουργια από Γερμανό και η άλλη είναι το προνομιακό whatsup από πακέτο, καινούργια και αυτή. Στη μπάρα δείχνει πολλές φορές ότι η μία έχει πολύ πιο αδύναμο σήμα, δηλαδή μία η και δύο γραμμές λιγότερες, είναι φυσιολογικό αυτό? Edited November 15, 2017 by kostas2712 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkaditis Δημ. November 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2017 Το κόστος της μπαταρίας είναι 11 ευρώ και δεν χρεώνουν εργατικά λόγω εγγύησης. Δεν θα πάω τελικά να αλλάξω ακόμα διότι θα κάνουν και αναβάθμιση, οπότε πρέπει να παραμετροποιήσω το τηλέφωνο από την αρχή. Στο μεταξύ έκανα μία πλήρη αποφόρτιση μέχρι να σβήσει και φαίνεται να πηγαίνει καλύτερα η μπαταρία. Οπότε θα κάνω μερικές αποφορτίσεις ακόμη για να στρώσει. Να ρωτήσω κάτι, η "ετοιμότητα κυψέλης" καθώς και το "τηλέφωνο σε αδράνεια" τι ακριβώς είναι η κάνουν, γιατί αυτά φαίνονται να έχουν το μεγαλύτερο ποσοστό μπαταρίας, με την ετοιμότητα κυψέλης να έχει το μεγαλύτερο ποσοστό. Έχω ελάχιστες εφαρμογές, το τηλέφωνο λειτουργεί με εξοικονόμηση ενέργειας και δεν υπάρχει κάτι που να ρουφάει μπαταρία, (Από το πρωί που έβγαλα το φορτιστή μέχρι τώρα, δηλαδή 6 περίπου ώρες είμαι στο 95%, με χρήση μόνο λίγες κλήσεις και όλα πάντα κλειστά.) Έχω δύο ενεργές κάρτες Κοσμοτέ εντός! Εγώ μιλάω για το κόστος της μπαταρίας, εκτός εγγύησης ποιο είναι? Παράθεση Η ομορφιά θα σώσει τον κόσμο!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rayden1 Δημ. November 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2017 Εγώ μιλάω για το κόστος της μπαταρίας, εκτός εγγύησης ποιο είναι? Έχει ως εξής: Αν πας την συσκευή μέσα στο χρόνο και βρεθεί ελαττωματική γίνεται αντικατάσταση δωρεάν. Αν η συσκευή είναι πάνω από ένα χρόνο αλλά λιγότερο από 2 χρόνια τότε πληρώνεις μόνο το ανταλλακτικό 11 ευρώ. Αν το κινητό είναι πάνω από δύο χρόνια εντελώς εκτός εγγύησης δηλαδή αν θυμάμαι καλά πηγαίνει στα 40 αλλά δεν είμαι σίγουρος. Παράθεση Nokia 3210-3410-6510-5210-5410-6230i-Sony Ericsson k750-k810-Nokia N73-N79-N86-N8-Lumia 920-LG G2-Sony Xperia Z3-Huawei Mate 8-LG V30-G8X-Samsung S21-S23 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkaditis Δημ. November 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2017 Ευχαριστω πολύ Παράθεση Η ομορφιά θα σώσει τον κόσμο!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VasilisSam Δημ. November 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2017 Ευχαριστώ, να το βάλω στο "αυτόματο 3g/2g" η στο "3g", η δεν έχει σημασία? Να πω ότι με ενδιαφέρουν πιο πολύ οι κλήσεις και κινούμαι και σε δύσκολα σημεία σήματος. Η μία Sim είναι ολοκαίνουργια από Γερμανό και η άλλη είναι το προνομιακό whatsup από πακέτο, καινούργια και αυτή. Στη μπάρα δείχνει πολλές φορές ότι η μία έχει πολύ πιο αδύναμο σήμα, δηλαδή μία η και δύο γραμμές λιγότερες, είναι φυσιολογικό αυτό?Βάλτο 3g/2g πιστεύω θα δεις μεγάλη διαφορά. Ναι είναι λογικό να έχει διαφθορά γιατί η 2η σιμ είναι μόνο σε 2g που 99% έχει δυνατότερο σήμα. Στάλθηκε από το HUAWEI NXT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas2712 Δημ. November 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2017 Βάλτο 3g/2g πιστεύω θα δεις μεγάλη διαφορά. Ναι είναι λογικό να έχει διαφθορά γιατί η 2η σιμ είναι μόνο σε 2g που 99% έχει δυνατότερο σήμα. Στάλθηκε από το HUAWEI NXT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas2712 Δημ. November 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2017 AnTuTu Benchmark έβγαλε 94.696 καλά είναι? Μια ερώτηση βρε παιδιά Στην οθόνη κλειδώματος βγάζει την ώρα κάτω αριστερά. Πως μπορώ να την μεταφέρω στο πάνω μέρος, όπως το έχω κάνει στην αρχική οθόνη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. November 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2017 AnTuTu Benchmark έβγαλε 94.696 καλά είναι? Μια ερώτηση βρε παιδιά Στην οθόνη κλειδώματος βγάζει την ώρα κάτω αριστερά. Πως μπορώ να την μεταφέρω στο πάνω μέρος, όπως το έχω κάνει στην αρχική οθόνη?Μην ασχολείστε με τα benchmark δεν υπάρχει λόγος. Για να αλλάξει θέση η ώρα δοκίμασε να αλλάξεις θέμα στο κινητό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. November 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2017 AnTuTu Benchmark έβγαλε 94.696 καλά είναι? τα περισσότερα midrange βγάζουν γύρω στα 60000 όποτε είσαι turbo :lol: Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas2712 Δημ. November 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2017 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις παιδιά! Δοκιμάζω και αλλάζω ταπετσαρία, αλλά η θέση της ώρας μένει χαμηλά. Δεν ξέρω πως αλλιώς μπορώ να την ανεβάσω? Οι φωτογραφίες που βγάζει μου αρέσουν πάρα πολύ για το γούστο μου, πολύ γρήγορο κινητό, με πολύ καλή οθόνη, έχω μία μικρή πρεσβυωπία, αλλά βλέπω πολύ καλά, ακόμα και σε λιακάδα. Σε σχέση με το Σάμσουνγκ Νοτε2 που είχα, έχει χαώδη διαφορά σε όλα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. December 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2017 Μόλις τώρα νεα αναβάθμιση. Ήρθε και σε εσάς ; Send by HUAWEI Mate 8 (NXT-L29) 6" DSFA with Tapatalk Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rayden1 Δημ. December 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2017 Μόλις τώρα νεα αναβάθμιση. Ήρθε και σε εσάς ; Send by HUAWEI Mate 8 (NXT-L29) 6" DSFA with Tapatalk Εδώ και 3 μέρες. Αναβάθμιση ασφαλείας με ελάχιστες μικρόπροσθηκες Παράθεση Nokia 3210-3410-6510-5210-5410-6230i-Sony Ericsson k750-k810-Nokia N73-N79-N86-N8-Lumia 920-LG G2-Sony Xperia Z3-Huawei Mate 8-LG V30-G8X-Samsung S21-S23 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. December 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2017 Εδώ και 3 μέρες. Αναβάθμιση ασφαλείας με ελάχιστες μικρόπροσθηκεςΟυσιαστικά όχι κάτι που φαίνεται στον χρήστη δηλαδή. Έπεσε κάτι στην αντίληψη σου ; Send by HUAWEI Mate 8 (NXT-L29) 6" DSFA with Tapatalk Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rayden1 Δημ. December 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2017 Ουσιαστικά όχι κάτι που φαίνεται στον χρήστη δηλαδή. Έπεσε κάτι στην αντίληψη σου ; Send by HUAWEI Mate 8 (NXT-L29) 6" DSFA with Tapatalk Στην κάμερα έχει μια επιπλέον λειτουργία που δεν έχω καταλάβει ακριβώς τι κάνει. Επίσης στις ρυθμίσεις ενημερώσεων σου δίνει την επιλογή να κάνει αυτόματη εγκατάσταση τα ξημερώματα 2-4. Καμία διαφορά στην μπαταρία. Πλέον το κινητό φοράει την emui 5.01. Παράθεση Nokia 3210-3410-6510-5210-5410-6230i-Sony Ericsson k750-k810-Nokia N73-N79-N86-N8-Lumia 920-LG G2-Sony Xperia Z3-Huawei Mate 8-LG V30-G8X-Samsung S21-S23 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gthebest Δημ. December 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2017 Στην κάμερα έχει μια επιπλέον λειτουργία που δεν έχω καταλάβει ακριβώς τι κάνει. Επίσης στις ρυθμίσεις ενημερώσεων σου δίνει την επιλογή να κάνει αυτόματη εγκατάσταση τα ξημερώματα 2-4. Καμία διαφορά στην μπαταρία. Πλέον το κινητό φοράει την emui 5.01. Κρίμα περίμενα να βελτιωθεί η μπαταρια. Οπότε δεν φεύγω για την ώρα από την Β330. Με την Β330 κάνω 7-8 ωρες sot σε 2 24ωρα περιπου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. December 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2017 Βοοταρει ποιο γρήγορα η είναι ιδέα μου ? Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpySif Δημ. December 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2017 (edited) Μια αλλαγή που έχει η καινούργια έκδοση είναι ότι εμφανίζεται ο αριθμός των ειδοποιήσεων στο Facebook στον μαμισιο launcher (μέχρι τώρα εμφανίζονταν μόνο στο messenger). Το Twitter τους έμεινε ακόμα... Επίσης, στις δίδυμες εφαρμογές, δεν εμφανίζεται πια το WhatsApp αλλά το Messenger. Edited December 6, 2017 by SpySif Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. December 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2017 Μια αλλαγή που έχει η καινούργια έκδοση είναι ότι εμφανίζεται ο αριθμός των ειδοποιήσεων στο Facebook στον μαμισιο launcher (μέχρι τώρα εμφανίζονταν μόνο στο messenger). Το Twitter τους έμεινε ακόμα... Επίσης, στις δίδυμες εφαρμογές, δεν εμφανίζεται πια το WhatsApp αλλά το Messenger. Εχω την εντυπωση οτι δεν κλειδωνει σε 4g+ πλεον ευκολα. Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts