gthebest Δημ. June 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2016 (edited) Κανένας πανικός με τις αναβαθμίσεις φίλε ή κάμερα του είναι πολύ καλή έχει ένα θεματακι σε χαμηλό φωτισμό Στάλθηκε από το HUAWEI NXT-AL10 μου Δηλ δεν εστιαζει σωστα? Ή έχει "κοκκο" δηλ θορυβο σε χαμηλο φωτισμο? Edited June 16, 2016 by gthebest Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stef08 Δημ. June 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2016 Ή εστίαση έχει φτιαχτεί είναι απλά λίγο θορυβώδης Στάλθηκε από το HUAWEI NXT-AL10 μου Παράθεση Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiglas Δημ. June 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2016 Δηλ δεν εστιαζει σωστα? Ή έχει "κοκκο" δηλ θορυβο σε χαμηλο φωτισμο? Αν πας περίπου 2 σελίδες πίσω έχω ανεβάσει 5 φώτο σε φουλ ανάλυση στο αυτόματο με χαμηλό φωτισμό... Δες τες και κρινε μόνος σου.... Εγώ πάντως που είχα σήμερα στα χέρια μου ένα s7 edge και έκανα συγκρίσεις στις κάμερες έξω στον ήλιο, στην σκιά, και στο φωτεινό γραφείο μου δεν είδα κάποιες τραγικές διαφορές... Εντάξει ίσως όταν ζουμαρα στο τέρμα τις φώτο εκεί ήταν καλύτερη η απεικόνιση του s7... Σε σκοτεινό σημείο που δοκίμασα εκεί το s7 ήταν αρκετά καλύτερο αν και δεν θα κρατούσα ούτε του s7 edge ούτε του MATE 8 τις φώτο έτσι όπως είχαν βγει (στο αυτόματο πάντα)... Θα κρατούσα όμως και τις 2 με χρήση φλας που και στα 2 τηλέφωνα ήταν πάρα πολύ καλές ( αν και νομίζω ότι το LG V10 έβγαζε ακόμα καλύτερες φώτο σε όλες τις περιστάσεις ) Παράθεση Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiglas Δημ. June 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2016 (edited) Λοιπόν έκανα κάποια συγκριτικά τεστ σε σχέση με το S7 EDGE... Ο ήχος του MATE είναι λίγο πιο μπασαριστος και λίγο πιο δυνατός από του S7 edge και στα 5 ακριβώς ίδια αρχεία mp3 που δοκιμασα Φωτογραφίες Mate 8 DARK photoupload"]photoupload[/url] S7 edge DARK photo hosting"]photo hosting[/url] MATE 8 flash post images"]post images[/url] S7 edge FLASH how to screen capture"]how to screen capture[/url] MATE 8 φυσικο φως δωματίου free upload"]free upload[/url] S7 edge φυσικό φως δωματίου upload pic"]upload pic[/url] Τό δικό μου συμπέρασμα είναι ότι σε απλά φωτεισμενο περιβάλλον δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από ίσως την καλύτερη κάμερα στην αγορά (S7 EDGE)... Το ίδιο και στην χρήση φλας... Αλλά σε αρκετά σκοτεινό περιβάλλον χωρίς φλας εκεί το S7 EDGE του δινει και καταλαβαίνει.... Τεράστια η διαφορά... Edited June 17, 2016 by tsiglas Παράθεση Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geornirv Δημ. June 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2016 (edited) Ο ηχος δηλ με το s7 edge ειναι περιπου ιδιος; Edited June 17, 2016 by navi55 ανούσια τεράστια παράθεση Παράθεση Realme X2 pro/Sam Note 9/Mate 20 pro/ Sam s9 plus/Mate 10 pro/Sam s7 edge/ZTE Axon 7/Huawei P9 Plus/Xiaomi Note 3 Pro/Galaxy Note 5/Mate 8/Meizu Pro 5/Nokia 950 XL/Oppo R7 Plus/Meizu MX5/LeTV LE1 X600/Meizu M1 Note/Lenovo K3 Note/Asus ZenFone 2/Jiayu S3 Advanced/Huawei Honor 6 Plus/Huawei P8/Galaxy S6 Edge/Lenovo Vibe Z2 Pro/LG G3/Mate 7/Xperia Z3/Oppo Find 7/Oneplus One/Galaxy Note 3/Galaxy s3/Xperia S Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiglas Δημ. June 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2016 Ο ηχος δηλ με το s7 edge ειναι περιπου ιδιος; Περίπου ίδιος αλλά λίγο καλύτερος για τα δικά μου γούστα είναι του MATE 8 μιας και είναι ένα τικ πιο δυνατός και λίγο πιο γεμάτος - μπάσο.... Παράθεση Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miltos74 Δημ. June 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2016 Φίλε tsiglas και με το φλας πολύ ανώτερο το edge Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiglas Δημ. June 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2016 (edited) Φίλε tsiglas και με το φλας πολύ ανώτερο το edge Επειδή τα είδα ζωντανά στις φώτο με φυσικό φως το Mate αποτυπωσε τον φωτισμό ακριβώς όπως τον έβλεπα με τα μάτια μου... Το S7 EDGE τον φωτισε παραπάνω από το πραγματικό (κακία συνήθεια των Samsung) και το ίδιο θεωρώ ότι θα συμβαίνει σε οποιαδήποτε άλλη κατάσταση λήψης φωτογραφίας μιας και το s7 edge έχει την δυνατότητα να δώση φως στον φακό (και παραπάνω από ότι χρειάζεται ή πρέπει) ενώ το Mate 8 φτάνει μέχρι εκεί... Βέβαια θα πρεπει να πω πως και στην dark φωτογραφία το Mate 8 την κράτησε περίπου όπως την έβλεπα με τα μάτια μου... Δηλαδή δεν είδα το τηλέφωνο να κάνει προσπάθεια να δώση φως στην εικόνα... Σε αντίθεση με το S7 EDGE που την έκανε μέρα...και λέω τώρα εγώ ότι ίσως εκτός από την ποιότητα του φακού να είναι και θέμα software της Huawei που κρατάει σε πολύ χαμηλά επίπεδα την φωτεινότητα σε σκοτεινες λήψεις.... Όλα αυτά θα πρεπει να πω ότι έγιναν στο φτερό χωρίς να προσπαθήσω να πάρω καλές φώτο και τελείως auto κατάσταση και στις 2 περιπτώσεις Edited June 17, 2016 by tsiglas Παράθεση Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gthebest Δημ. June 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2016 Παιδια και παλι γεια σας. Σημερα πηρα τελικα το νεο μου mate 8 με 471 ευρωπουλα. Ελπιζω να μην βιαστηκα και πεσει και αλλο η τιμη του. Λοιπον πανω εχει την B170. Τι μου προτεινετε να κανω; Αυτο που με ενδιαφερει περισσότερο ειναι η διαρκεια της μπαταριας και οχι τοσο πολυ η καμερα. Φοβαμαι μηπως αλλαζοντας του εκδοση λογισμικου χειροτερεύσει η μπαταρια. Η φωτογραφικη του παντως εμενα μου φαινεται εκπληκτική μεχρι στιγμης! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stef08 Δημ. June 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2016 Βάλε την 320 που λένε τα παιδιά άφοβα Στάλθηκε από το HUAWEI NXT-AL10 μου Παράθεση Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. June 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2016 Παιδια και παλι γεια σας. Σημερα πηρα τελικα το νεο μου mate 8 με 471 ευρωπουλα. Ελπιζω να μην βιαστηκα και πεσει και αλλο η τιμη του. Λοιπον πανω εχει την B170. Τι μου προτεινετε να κανω; Αυτο που με ενδιαφερει περισσότερο ειναι η διαρκεια της μπαταριας και οχι τοσο πολυ η καμερα. Φοβαμαι μηπως αλλαζοντας του εκδοση λογισμικου χειροτερεύσει η μπαταρια. Η φωτογραφικη του παντως εμενα μου φαινεται εκπληκτική μεχρι στιγμης! Καλός ήρθες αλά δεν είναι λίγο άσχημο τώρα που το πήρες να ελπίζεις να μην πέσει και άλλο η τιμή του τι λες; Ίσως και κάποιος να περιμένει να το Πάρει ακόμα χαμηλότερα. ΚΑλορίζικο και να το χαρείς. Βάλε την 320 που λένε τα παιδιά άφοβα Στάλθηκε από το HUAWEI NXT-AL10 μου ΑΣ βάλει την 321 . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiglas Δημ. June 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2016 .ΑΣ βάλει την 321 . Γιατί να βάλει την 321? Να κάνει η Μάνα...! :p Παράθεση Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Green_Dragon Δημ. June 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2016 Το απόγευμα σήμερα μου κόλλησε η συσκευή ενω σερφάριζα στο Internet...έμεινε εκεί παγωμένη...ούτε μπρος ούτε πισω...ούτε μετάβαση στην αρχική οθόνη...τίποτα! Αναγκάστηκα να το κλεισω απο το power button...οπότε αντί για shutdown που περίμενα, μου έκανε επανεκκίνηση. Στην επανεκκίνηση κόλλησε στην οθόνη εισαγωγής του pin. Ξανά πάλι το κλείνω...κάνει μονο του επανεκκίνηση και ξανακολλάει στο ίδιο σημείο. Το ξανάκανε άλλες 3-4 φορές και φοβήθηκα οτι ηταν η πλακέτα. Τελικά κάποια στιγμή ξεκίνησε κανονικά και εδώ και κάποιες ώρες λειτουργεί κανονικά. Έχετε κάποια ιδέα τι μπορεί να ήταν και τι να περιμένω απο εδω και πέρα;;;;; Σας εχει συμβεί κατι παρόμοιο με τη συσκευή σας;;; ή αν έχετε διαβάσει κάτι σε ξένο forum;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiglas Δημ. June 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2016 Το απόγευμα σήμερα μου κόλλησε η συσκευή ενω σερφάριζα στο Internet...έμεινε εκεί παγωμένη...ούτε μπρος ούτε πισω...ούτε μετάβαση στην αρχική οθόνη...τίποτα! Αναγκάστηκα να το κλεισω απο το power button...οπότε αντί για shutdown που περίμενα, μου έκανε επανεκκίνηση. Στην επανεκκίνηση κόλλησε στην οθόνη εισαγωγής του pin. Ξανά πάλι το κλείνω...κάνει μονο του επανεκκίνηση και ξανακολλάει στο ίδιο σημείο. Το ξανάκανε άλλες 3-4 φορές και φοβήθηκα οτι ηταν η πλακέτα. Τελικά κάποια στιγμή ξεκίνησε κανονικά και εδώ και κάποιες ώρες λειτουργεί κανονικά. Έχετε κάποια ιδέα τι μπορεί να ήταν και τι να περιμένω απο εδω και πέρα;;;;; Σας εχει συμβεί κατι παρόμοιο με τη συσκευή σας;;; ή αν έχετε διαβάσει κάτι σε ξένο forum;;; Φίλε πρώτη φορά ακούω κάτι τέτοιο... Δεν παίζει πουθενά.... Και παρακολουθώ 3 φόρουμ... Εγώ στην θέση σου ιδιαίτερα αν δεν είχα εγγύηση (που δεν έχω) θα έκανα ολική επαναφορά πέρασμα της τελευταίας ρομ της έκδοσης μου, ξανά επαναφορά, ξανά πέρασμα της τελευταίας ρομ και ξανά επαναφορά και στήσιμο από την αρχή και παρακολούθηση... Παράθεση Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
msdxgr Δημ. June 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2016 (edited) Αυτά μπορεί να είναι προβλήματα απο κάμπια εφαρμογή . Στάλθηκε από το HUAWEI NXT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited June 17, 2016 by msdxgr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Green_Dragon Δημ. June 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2016 Φίλε πρώτη φορά ακούω κάτι τέτοιο... Δεν παίζει πουθενά.... Και παρακολουθώ 3 φόρουμ... Εγώ στην θέση σου ιδιαίτερα αν δεν είχα εγγύηση (που δεν έχω) θα έκανα ολική επαναφορά πέρασμα της τελευταίας ρομ της έκδοσης μου, ξανά επαναφορά, ξανά πέρασμα της τελευταίας ρομ και ξανά επαναφορά και στήσιμο από την αρχή και παρακολούθηση... Εννοείς. να περάσω την Β320 με τη διαδικασία που περιγράφεις;;; Εχω το L29 C432... Αυτά μπορεί να είναι προβλήματα απο κάποια εφαρμογή . Θα το παρατηρήσω μήπως το ξανακάνει με συγκεκριμένη εφαρμογή! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geornirv Δημ. June 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2016 Έχει χρησιμοποιήσει κανείς το app της Τράπεζας Πειραιώς με fingerprint αντί κωδικών; Δεν μου το ενεργοποιεί Παράθεση Realme X2 pro/Sam Note 9/Mate 20 pro/ Sam s9 plus/Mate 10 pro/Sam s7 edge/ZTE Axon 7/Huawei P9 Plus/Xiaomi Note 3 Pro/Galaxy Note 5/Mate 8/Meizu Pro 5/Nokia 950 XL/Oppo R7 Plus/Meizu MX5/LeTV LE1 X600/Meizu M1 Note/Lenovo K3 Note/Asus ZenFone 2/Jiayu S3 Advanced/Huawei Honor 6 Plus/Huawei P8/Galaxy S6 Edge/Lenovo Vibe Z2 Pro/LG G3/Mate 7/Xperia Z3/Oppo Find 7/Oneplus One/Galaxy Note 3/Galaxy s3/Xperia S Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. June 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2016 Έχει χρησιμοποιήσει κανείς το app της Τράπεζας Πειραιώς με fingerprint αντί κωδικών; Δεν μου το ενεργοποιεί Όχι δεν δουλεύει στην συσκευή μας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cris4524 Δημ. June 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2016 Έχει χρησιμοποιήσει κανείς το app της Τράπεζας Πειραιώς με fingerprint αντί κωδικών; Δεν μου το ενεργοποιεί Και εγώ το δοκίμασα και δεν δουλεύει. :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis_kiriazis Δημ. June 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2016 Α κι εγώ νόμιζα πως έκανα κάτι λάθος :mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. June 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2016 Η έκδοση με τα 3gb ram που κυκλοφορεί στην Ελλάδα, περιέχει τη flip case στη συσκευασία; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. June 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2016 Η έκδοση με τα 3gb ram που κυκλοφορεί στην Ελλάδα, περιέχει τη flip case στη συσκευασία; Μια πλαστική διαφανές για τα γούστα μου χάλια είναι.Αυτή έχει μέσα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiglas Δημ. June 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2016 Μπορεί κάποιος που έχει βάλει την C636B321 να μας πει αν στις ρυθμίσεις του βίντεο υπάρχει η ρύθμιση IOS και αν ναι αν έκανε καθαρή εγκατάσταση... Εγω πάντως με την Β321 δεν την έχω... Και δεν θυμάμαι αν την είχα με την Β320 Παράθεση Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stef08 Δημ. June 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2016 Επισης αν κάποιος είναι με 350 στο AL 10 να δει αν υπάρχει το huawei keyboard δύο καθαρές εγκαταστάσεις έκανα και ακόμα δεν το βγάζει Στάλθηκε από το HUAWEI NXT-AL10 μου Παράθεση Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiglas Δημ. June 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2016 Επισης αν κάποιος είναι με 350 στο AL 10 να δει αν υπάρχει το huawei keyboard δύο καθαρές εγκαταστάσεις έκανα και ακόμα δεν το βγάζει Στάλθηκε από το HUAWEI NXT-AL10 μου Στην Β350 υπάρχει η ρύθμιση ΙΟS? Παράθεση Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts