Jump to content

Huawei Mate 8

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

υπαρχει καποιο λινκ να αγοραστει το ματε 8? εκτος απο σκρουτζομαγαζα που το ξερω

εστω και μετ6αχειρισμενο

"κρειττον τοις ποσιν ολισθειν ή τη γλώσση"

Ειναι προτιμότερο το στραβοπάτημα με τα ποδια παρά με τη γλώσσα.

ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΛΑΕΡΤΙΟΣ

66 π.Χ

• Απαντήσεις 3,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Αυτό υπήρχε και στην Β320 και μιλάει για της ρυθμίσεις και επιλογές της κάμερας που πλέον υπάρχουν σερνοντας το δάχτυλο δεξιά και αριστερά της οθόνης...

Λοιπόν έχω πάνω την Β321 περίπου 1 ώρα... Κάμερα δεν είδα για να έχω γνώμη αν και με την C636B320 εγώ δεν είδα διαφορές από την Β180... Σίγουρα όμως το σήμα του wifi επανήλθε στην εικόνα που είχε στην B180.... Δηλαδή full... Κατά τα άλλα δεν είδα καμία διαφορά... Μένει αύριο να τσεκάρω την κάμερα...

Δες λίγο ποια έκδοση της εφαρμογής της κάμερας φοράει; Επίσης γίνετε σε περίπτωση που θελήσει κάποιος να γυρίσει στην C432Β320 από την C636B321, σωστά;

Μόλις βγήκε και για το ΜΟΝΟΚΑΡΤΟ L09C432B322 OTA 52MB Όχι full rom

http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=67298482&postcount=81

Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2

οκ τα καταφερα να μπω στην twrp και ειμαι πλεον και root :)

- να ρωτησω με το titanium backup εκτος απο εφαρμογες μπορω να κρατησω backup και accounts και ρυθμισεις συστηματος ? πχ μεγεθoς γραμματων - Permissions - κλπ ? ....η δν γινεται αυτο και αν φλασαρω αλλη ρομ πρεπει να ξανακανω τις ρυθμισεις απο την αρχη ?

Εντυπώσεις με την L29C636B320

Χωρίς φυσικό φως και οι 2 στο αυτόματο και εντελώς αυτόματο focus χωρίς HDR

Σαλόνι 1 λάμπα αναμενη:

http://s33.postimg.org/mk222p91r/IMG_20160612_130341.jpg

gif uploader"]http://s33.postimg.org/mk222p91r/IMG_20160612_130341.jpg

gif uploader[/url]

Σαλόνι 4 λάμπες αναμενες:

http://s33.postimg.org/8k5zafbin/IMG_20160612_130514.jpg

upload a gif"]http://s33.postimg.org/8k5zafbin/IMG_20160612_130514.jpg

upload a gif[/url]

Επανέρχομαι μετά από την αναβάθμιση από L29C636B320 σε Β321

Παρατηρήσεις:Το auto focus στην κάμερα λειτουργεί παραδειγματικα σε όλες τις συνθήκες. Ακαριαιο και χωρίς καθυστέρηση. Τώρα η δυνατότητα του φακού και η ποιότητα στις σκοτεινες λήψης είναι αυτό που είναι! Ισχύουν οι ίδιες προϋποθέσεις. Συγνώμη για τις τεράστιες φώτο αλλά έκανα παράθεση και αυτές από την Β320 για άμεση σύγκριση και ακούω τα συμπεράσματα σας.

Σαλόνι 1 λάμπα αναμενη:

IMG_20160614_001702.jpgimage ru

Σαλόνι 4 λάμπες αναμένες:

IMG_20160614_001827.jpgfree photo upload"]IMG_20160614_001827.jpgfree photo upload[/url]

Σαλόνι ελάχιστο φως από φωτάκι τοίχου:

IMG_20160614_002155.jpgpic host"]IMG_20160614_002155.jpgpic host[/url]

Σαλόνι φωτάκι τοίχου με φλας:

IMG_20160614_002241.jpgscreen shots"]IMG_20160614_002241.jpgscreen shots[/url]

Και μια μέρα στην δουλειά:

IMG_20160613_085804.jpgimage hosting free no registration"]IMG_20160613_085804.jpgimage hosting free no registration[/url]

Δεν ξέρω για εσάς αλλά εγώ είμαι αρκετά ευχαριστημένος με τα αποτελέσματα... Απλά το συμπέρασμα είναι ότι σε σκοτεινά μέρη με φλας θα έχετε ένα πολύ καλό αποτέλεσμα

Edited by tsiglas
Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2

Μια χαρά είναι και εγώ δεν έχω θέμα με την ποιότητα που βγάζει με ικανοποιεί .

Στάλθηκε από το HUAWEI NXT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Στο δικό μου που έχει ακόμη την L29C432B170 καμια ελπιδα για ΟΤΑ υπάρχει?

Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Στο δικό μου που έχει ακόμη την L29C432B170 καμια ελπιδα για ΟΤΑ υπάρχει?

Δεν ξέρω φίλε πόσο θα χρειαστεί να περιμένεις... Για να πάρεις την Β320 ίσως και μήνες αν φανταστείς ότι έχεις να παίρνεις Β180 - Β302 και μετά Β320 ... Αναβάθμισε με dload μέθοδο... Τι περιμένεις...?

Edited by tsiglas

Έχω κατεβάσει την 320. Αλλά επειδή δεν διάβασα κ τα καλύτερα δεν την πέρασα

Έχω κατεβάσει την 320. Αλλά επειδή δεν διάβασα κ τα καλύτερα δεν την πέρασα

Βάλε την 321 δεν υπάρχει λόγος να περιμένεις αλλά Έτσι για το μπινελίκι μην περιμένεις και τπτ τόσο σπουδαίο από την αναβάθμιση στην ουσία λίγο καλύτερο φοκους και μια ακόμα σβελταδα σε ολο το κινητό. Δεν τα λες και λίγα όμως βάλε την

https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160614/29faeaa257f85334c36f4b7941f8a5b2.jpg

Μου αρέσει που το τηλέφωνο μου νομίζει ότι είμαι κινέζος τουρίστας στην Ελλαδα ....

Στάλθηκε από το HUAWEI NXT-AL10 μου

Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p

την b321 μπορω να την φλασαρω κ μεσω του γνωστου τροπου dload...η μπορω και μεσω twrp μια που την εχω περασμενη ?

την b321 μπορω να την φλασαρω κ μεσω του γνωστου τροπου dload...η μπορω και μεσω twrp μια που την εχω περασμενη ?

Μεσω twrp κανεις οτι γουστερνεις...

Μάριος...

Παιδιά ξέρετε τι είναι η πρώτη επιλογή "απενεργοπιηση συστηματος" ? Αν την απενεργοποιησω τι θα συμβεί?

http://s32.postimg.org/bklokei7p/Screenshot_2016_06_14_22_34_35.png

image hosting"]http://s32.postimg.org/bklokei7p/Screenshot_2016_06_14_22_34_35.png

image hosting[/url]

Edited by tsiglas

Παιδιά ξέρετε τι είναι η πρώτη επιλογή "απενεργοπιηση συστηματος" ? Αν την απενεργοποιησω τι θα συμβεί?

http://s32.postimg.org/bklokei7p/Screenshot_2016_06_14_22_34_35.png

image hosting"]http://s32.postimg.org/bklokei7p/Screenshot_2016_06_14_22_34_35.png

image hosting[/url]

Δεν χρησιμοποιω την εφαρμογη του facebook, εχει απειρο drain...metal η facebook lite...

Μάριος...

Δεν χρησιμοποιω την εφαρμογη του facebook, εχει απειρο drain...metal η facebook lite...

Οποία εφαρμογή και αν χρησιμοποιείς αυτή είναι ρύθμιση του τηλεφώνου και όχι της εφαρμογης... Την έχει σχεδόν σε όλες τις εφαρμογές...

Ρυθμίσεις - Συνθέτες ρυθμίσεις - Διαχείριση μπαταρίας - Επίπεδο κατανάλωση - και εκεί διαλέγεις και πατάς κάποια από τις εφαρμογές και εμφανίζεται αυτό το μενού...

Για δες το λίγο...!

Οποία εφαρμογή και αν χρησιμοποιείς αυτή είναι ρύθμιση του τηλεφώνου και όχι της εφαρμογης... Την έχει σχεδόν σε όλες τις εφαρμογές...

Ρυθμίσεις - Συνθέτες ρυθμίσεις - Διαχείριση μπαταρίας - Επίπεδο κατανάλωση - και εκεί διαλέγεις και πατάς κάποια από τις εφαρμογές και εμφανίζεται αυτό το μενού...

Για δες το λίγο...!

Μαλλον ξυπναει τη συσκευη απο hibernate

Μάριος...

Η 321 έχει την καλύτερη μέχρι τώρα μπαταρία μαζί με την 170 .

Βγάζω και πάλι πάνω από 9μισή ώρες οθόνη.

Η 321 έχει την καλύτερη μέχρι τώρα μπαταρία μαζί με την 170 .

Βγάζω και πάλι πάνω από 9μισή ώρες οθόνη.

Η 321 εχει βελτιωσει καθολου την καμερα? Γιατι γιαυτο δεν εβαλα την 320 καθολου. Να παω σε αυτην?

Μάριος...

Ακόμα και στην 350 τα ίδια είναι η κάμερα έχω δείγματα δύο τρεις σελίδες πίσω

Βάλε την 321 δεν υπάρχει λόγος να περιμένεις αλλά Έτσι για το μπινελίκι μην περιμένεις και τπτ τόσο σπουδαίο από την αναβάθμιση στην ουσία λίγο καλύτερο φοκους και μια ακόμα σβελταδα σε ολο το κινητό. Δεν τα λες και λίγα όμως βάλε την

Επειδή το δικό μου είναι το L29C432B170, δεν πρέπειν να φλασάρω το αντίστοιχο? Μέχρι 320 βρήκα.

Επειδή το δικό μου είναι το L29C432B170, δεν πρέπειν να φλασάρω το αντίστοιχο? Μέχρι 320 βρήκα.

Και εμένα αυτό είναι αλλά την έβαλα την 321 δεν τρέχει τίποτα αρκεί να είναι L29.

Η κάμερα είναι καλύτερη από την 320 με διαφορά στην γρήγορη εστίαση κάτι μικροδιαφορες αν υπάρχουν εγώ δεν μπορώ να τις διακρίνω η φώτο του κινητού είναι πολύ καλή αλλά σε φως δωματίου ζορίζεται όπως τα περισσότερα κινητά.

Μια ερώτηση από περιέργεια έχω να κάνω, μια και σύντομα θα το αποκτήσω και γω το συγκεκριμένο κινητό. Έχει κάποιο θέμα με την κάμερα και τις φωτογραφίες το τηλ αυτό? Γιατί τόσος πανικός με τις αναβαθμίσεις? Αυτη που φορά κανονικά το τηλ έχει κάποιο θέμα?

Κανένας πανικός με τις αναβαθμίσεις φίλε ή κάμερα του είναι πολύ καλή έχει ένα θεματακι σε χαμηλό φωτισμό