narcsoul Δημ. June 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2016 εγω εχω τ L29 - Η εκδοση b320 που βλεπω εχει θεματα με τις ειδοποιησεις ?? απο μπαταρια ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiglas Δημ. June 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2016 εγω εχω τ L29 - Η εκδοση b320 που βλεπω εχει θεματα με τις ειδοποιησεις ?? απο μπαταρια ?? Αν κάνεις σωστά όλες τις ρυθμίσεις που υπάρχουν στο πρώτο ποστ τότε δεν θα έχεις κανένα θέμα με τις ειδοποιήσεις ούτε με την Β180 και φυσικά ούτε και με την Β320 η οποία είναι λίγο καλύτερη σε μπαταρία από την Β180... Η άποψη μου είναι να βάλεις οπωσδήποτε την Β320 και σε αναμονή για την Β331 που από ότι λένε στο κινέζικο AL10 διόρθωσε και κάποια θέματα με την κάμερα. Παράθεση Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stef08 Δημ. June 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2016 Ετοιμος με b331 το μονο προβλημα που βλεπω ειναι οτι εξαφανιστηκε το πληκτρολογιο της huawei εμεινε μονο το aosp... Στάλθηκε από το HUAWEI NXT-AL10 μου Παράθεση Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
narcsoul Δημ. June 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2016 (edited) πρεπει να κσνω επαναφορα πριν περασω τη ρομ ? Edited June 5, 2016 by narcsoul Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. June 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2016 Ετοιμος με b331 το μονο προβλημα που βλεπω ειναι οτι εξαφανιστηκε το πληκτρολογιο της huawei εμεινε μονο το aosp... Στάλθηκε από το HUAWEI NXT-AL10 μου Αυτό είναι πολύ κακό Έτσι είναι ισχύει ; Μήπως κάτι δεν έκατσε καλά και θα πρέπει να κάνεις καθαρή εγκατάσταση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stef08 Δημ. June 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2016 Ίσως να θέλει καθαρή αλλά επειδή μόλις τώρα το έστησα βαριεμαι να το ξανακανω ίσως στις επόμενες μέρες να του κάνω μία καθαρή Στάλθηκε από το HUAWEI NXT-AL10 μου Παράθεση Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
icy20 Δημ. June 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2016 Ετοιμος με b331 το μονο προβλημα που βλεπω ειναι οτι εξαφανιστηκε το πληκτρολογιο της huawei εμεινε μονο το aosp... Στάλθηκε από το HUAWEI NXT-AL10 μου Δεν σε ενοχλουν τα κινεζικα στις εφαρμογες (πχ μουσικη) η απλα δεν χρησιμοποιεις του συστηματος? Επισης στο dialer αν δεν το εχεις root δεν βγαινει ο κινεζικος χρυσος οδηγος... Εγω γιαυτο δεν βαζω κινεζικες ρομ πια... Παράθεση Μάριος... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stef08 Δημ. June 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2016 Δεν χρησιμοποιώ την μουσική του συστήματος όσον για τον dialer τον χρυσό οδηγό δεν τον πείραζω και δεν με πειράζει κάθετε ήσυχος σε μία γωνιά μπορεί όμως να του περάσω την international έκδοση , την κινεζική την έχω λόγω των πιο γρήγορων update Στάλθηκε από το HUAWEI NXT-AL10 μου Παράθεση Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
icy20 Δημ. June 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2016 Δεν χρησιμοποιώ την μουσική του συστήματος όσον για τον dialer τον χρυσό οδηγό δεν τον πείραζω και δεν με πειράζει κάθετε ήσυχος σε μία γωνιά μπορεί όμως να του περάσω την international έκδοση , την κινεζική την έχω λόγω των πιο γρήγορων update Στάλθηκε από το HUAWEI NXT-AL10 μου Ναι το ειχα σκεφτει και εγω να μεινω με τις κινεζικες αλλα επειδη καθε φορα επρεπε να καθομαι να πειραζω τα services που αφορουν το google ειπα να παω σε international που εκει απλα δεν πειραζεις τιποτα και παιζουν ολα... Παράθεση Μάριος... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stef08 Δημ. June 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2016 Όσον αφορά τις international εκδόσεις εγώ με την al 10 μπορώ να βάλω οποιαδήποτε με τον γνωστό τρόπο ή χρειάζεται κάποια έξτρα διαδικασία; Στάλθηκε από το HUAWEI NXT-AL10 μου Παράθεση Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. June 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2016 Είμαι με την 170. Δεν έχω notification led για αναπάντητες κλήσεις. Πρέπει να ρυθμίσω κάτι; Επίσης έκανα και τα βήματα του 1ου post για το viber αλλά ούτε κι εκεί έχω notification led. Στάλθηκε από το HUAWEI NXT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiglas Δημ. June 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2016 Είμαι με την 170. Δεν έχω notification led για αναπάντητες κλήσεις. Πρέπει να ρυθμίσω κάτι; Επίσης έκανα και τα βήματα του 1ου post για το viber αλλά ούτε κι εκεί έχω notification led. Στάλθηκε από το HUAWEI NXT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Εφόσον έχεις κάνει όλα όσα λέει το 1ο ποστ και έχεις ενεργοποίηση στις ρυθμίσεις - προβολή - φωτεινή ένδειξη και εξακολουθεις να μην έχεις Led τότε αναβάθμισε σε Β320... Αν και αυτό είναι το πρώτο που έπρεπε να έχεις κάνει.... Παράθεση Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. June 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2016 Είπα να περιμένω ΟΤΑ την αναβάθμιση. Στάλθηκε από το HUAWEI NXT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. June 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2016 Δεν σε ενοχλουν τα κινεζικα στις εφαρμογες (πχ μουσικη) η απλα δεν χρησιμοποιεις του συστηματος? Επισης στο dialer αν δεν το εχεις root δεν βγαινει ο κινεζικος χρυσος οδηγος... Εγω γιαυτο δεν βαζω κινεζικες ρομ πια... Στο dialer (τουλάχιστον στο P9+) εάν κάνεις disable τον κινεζικο χρυσό οδηγό, δεν εμφανίζεται πιά. Έχεις κανονικά dialer, contacts και favourites στο πάνω μέρος. Sent from my VIE-AL10 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
icy20 Δημ. June 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2016 Όσον αφορά τις international εκδόσεις εγώ με την al 10 μπορώ να βάλω οποιαδήποτε με τον γνωστό τρόπο ή χρειάζεται κάποια έξτρα διαδικασία; Στάλθηκε από το HUAWEI NXT-AL10 μου Οχι το περνας με custom recovery απλα, το μονο που ισως χρειαστει για να μπορεις να αλλαξεις themes ειναι ισως να κανεις flash καποια images το cust νομιζω απο την πρωτη rom... Παράθεση Μάριος... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stef08 Δημ. June 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2016 Μάλιστα δηλαδή από al σε international πρέπει να περάσω twrp και install τις ρομ από εκεί Στάλθηκε από το HUAWEI NXT-AL10 μου Παράθεση Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
icy20 Δημ. June 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2016 (edited) Μάλιστα δηλαδή από al σε international πρέπει να περάσω twrp και install τις ρομ από εκεί Στάλθηκε από το HUAWEI NXT-AL10 μου Ειναι απο παλια βεβαια αλλα το ιδιο περιπου ισχυει και τωρα... Σημαντικο που ειχα ξεχασει γιατι αλλιως το τηλεφωνο θα μπει σε bootloop ειναι το insecure boot. Το περιγραφω στο λινκ... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6601001#post6601001 Απλα στο ποστ εκεινο ειχα κανει λαθος στο 2ο λινκ την ρομ την κατεβαζουμε απο εδω http://forum.xda-developers.com/mate-8/general/howto-load-international-mate-8-t3293619 Και βεβαια οι εκδοσεις των recovery insecure boot και των ρομ εχουν αλλαξει απο τοτε... Edited June 5, 2016 by icy20 Παράθεση Μάριος... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stef08 Δημ. June 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2016 Πήρα μία ιδέα στο XDA θα ρίξω και λίγο διάβασμα το βράδυ και αύριο θα του περάσω twrp μου αρέσει που έδωσα το Nexus για να φύγω λίγο από τα φλασαρισματα χαχαχα Στάλθηκε από το HUAWEI NXT-AL10 μου Παράθεση Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
narcsoul Δημ. June 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2016 Συγνωνη που ξαναρωταω... πρεπει να κανω reset πριν περασω τη νεα ρομ ? και επιπλεον τη προβληματα με την καμερα υπαρχουν με την Β320 ???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiglas Δημ. June 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2016 (edited) Συγνωνη που ξαναρωταω... πρεπει να κανω reset πριν περασω τη νεα ρομ ? και επιπλεον τη προβληματα με την καμερα υπαρχουν με την Β320 ???? Αν δεν το έχεις στήσει το τηλέφωνο καλό θα ήταν να κάνεις καθαρή εγκατάσταση (δηλαδή επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων πριν και μετά την αναβάθμιση) αλλά επειδή πολύ σύντομα θα βγει η Β330 μπορείς αν θες να κάνεις τότε την επαναφορά... Η κάμερα για εμένα που δεν είμαι ειδικός μου μοιάζει ίδια (όπως και σε πολλούς άλλους) αλλά κάποιοι αναφέρουν ότι με την Β320 κάτι δεν πάει καλά με την αυτόματη εστίαση και αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να ρίχνει την ποιότητα των φωτογραφιών λίγο κάτω (πράγμα που από ότι λένε διορθώθηκε με την Β331 που πήρε η κινεζική έκδοση) Αλλά μη φανταστείς κάτι τραγικό, ανεπαισθητο θα έλεγα... Κατά τα άλλα για μένα που έχω περάσει όλες τις ρομ η Β320 είναι καλύτερη όλων και σε μπαταρία αλλά και σπιρταδα, ειδοποιησεων όπως και η emui 4.1 αν και με μικρές αλλαγές μου αρέσει περισσότερο Edited June 5, 2016 by tsiglas Παράθεση Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stef08 Δημ. June 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2016 (edited) Παιδιά κάποιος που έχει AL 10 μήπως ξέρει να μου πει αν υπάρχει τρόπος να παρακαμψουμε το κινέζικο region για να κάνω register στο αναγνωριστικό huawei Στάλθηκε από το HUAWEI NXT-AL10 μου Edited June 6, 2016 by Stef08 Παράθεση Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
icy20 Δημ. June 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2016 Παιδιά κάποιος που έχει AL 10 μήπως ξέρει να μου πει αν υπάρχει τρόπος να παρακαμψουμε το κινέζικο region για να κάνω register στο αναγνωριστικό huawei Στάλθηκε από το HUAWEI NXT-AL10 μου Δεν σε καταλαβα...Την εφαρμογη της hua στο κινητο θελεις να χρησιμοποιησεις? Παράθεση Μάριος... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stef08 Δημ. June 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2016 Ναι για το hicare το υγεία κλπ μου ζητάει να συνδεθω με το αναγνωριστικό huawei όταν πάω να κάνω λογαριασμό μου λέει ότι δεν υποστηρίζεται η περιοχή μου Στάλθηκε από το HUAWEI NXT-AL10 μου Παράθεση Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CRISPAF77 Δημ. June 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2016 Ναι για το hicare το υγεία κλπ μου ζητάει να συνδεθω με το αναγνωριστικό huawei όταν πάω να κάνω λογαριασμό μου λέει ότι δεν υποστηρίζεται η περιοχή μου Στάλθηκε από το HUAWEI NXT-AL10 μου Δοκίμασες να δώσεις όλες τις απαραίτητες άδειες στην εφαρμογη; Παράθεση OnePlus 12R Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stef08 Δημ. June 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2016 Δεν έχει να κάνει με τις άδειες αφού μου βγάζει ότι δεν υποστηρίζεται για την περιοχή μου Στάλθηκε από το HUAWEI NXT-AL10 μου Παράθεση Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts