Jump to content

Huawei Mate 8

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Η φωτογραφία αυτή είναι κακή ;Ρωτάω τους πιο έμπειρους στο θέμα γιατι στα δικά μου μάτια και πολλών άλλον που την είδαν τους φάνηκε πολύ καλή ιδικά για κινητό.

http://s33.postimg.org/qyx24jhmn/IMG_20160526_213413.jpg

Πολυ καλη φωτογραφια για κινητο. Την εχεις τραβηξει με ανοιχτο διαφραγμα για καποια δευτερολεπτα?

• Απαντήσεις 3,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

κακή δεν τη λες.. αλλά αναλόγως πώς βγήκε.. ήταν η μηχανή σε τρίποδο ή τράβηξες με κάποιο συγκεκριμένο mode; Ήταν στο αυτόματο;;;

Κι επίσης θα βοηθούσε σύγκριση με ανάλογο τηλέφωνο για να καταλάβουμε διαφορές.. δηλαδή μπορείς δίπλα ένα s7 (λέεεμε τώρα) να'βγαζε πιο ευδιάκριτη εικόνα κ να φαίνονταν πιο καθαρά άλλα 100 αστέρια.. κατάλαβες πώς το λέω ε;;

Πάντως αν το'χα σαν τηλέφωνο, αν έβγαζε τέτοια φωτογραφία στο αυτόματο κ χωρίς να πρέπει να κάνω ταρζανιές, θα με ικανοποιούσε.

http://image.prntscr.com/image/4a8c53c531ad46bb83cfbc20ce53e8bb.jpeg

Το είχα ακουμπήσει κάπου να είναι σταθερό και είχα επιλέξει την λειτούργει έναστρο ουρανό να δοκιμάσω. Γιατί ήταν τελείως σκοτάδι δεν δοκίμασα manual. Εγραψε κάπου 23 δευτερόλεπτα και η λειτουργία αυτή έχει σηκώσει το iso στα 800 οπότε έχει αυξηθεί και ο θόρυβος .Στο αυτόματο ακόμα και το g4 που είχε φοβερή κάμερα δεν βγάζει τόσο καλές φωτογραφίες στο σκοτάδι σε manual κάνει φοβερά πραγματικά η κάμερα του. Έχω παρατήρηση ότι στο αυτόματο μόνο η Samsung κάνει καλές επιλογές στις ρυθμίσεις στις φωτογραφίες. Τώρα όσο αναφορά το mate 8 δεν βλέπω να είναι χάλια η κάμερα και φυσικά είναι καλύτερη του note 4 που διάβασα και ο λόγος είναι το manual mode όπου μπορείς να κάνεις πολλά περισσότερα .

Το είχα ακουμπήσει κάπου να είναι σταθερό και είχα επιλέξει την λειτούργει έναστρο ουρανό να δοκιμάσω. Γιατί ήταν τελείως σκοτάδι δεν δοκίμασα manual. Εγραψε κάπου 23 δευτερόλεπτα και η λειτουργία αυτή έχει σηκώσει το iso στα 800 οπότε έχει αυξηθεί και ο θόρυβος .Στο αυτόματο ακόμα και το g4 που είχε φοβερή κάμερα δεν βγάζει τόσο καλές φωτογραφίες στο σκοτάδι σε manual κάνει φοβερά πραγματικά η κάμερα του. Έχω παρατήρηση ότι στο αυτόματο μόνο η Samsung κάνει καλές επιλογές στις ρυθμίσεις στις φωτογραφίες. Τώρα όσο αναφορά το mate 8 δεν βλέπω να είναι χάλια η κάμερα και φυσικά είναι καλύτερη του note 4 που διάβασα και ο λόγος είναι το manual mode όπου μπορείς να κάνεις πολλά περισσότερα .
οταν λες έναστρο ουρανό εννοεις την βέλτιστη νυχτερινή λήψη ας πούμε ή είναι κάποια ρύθμιση του επαγγελματικού προγράμματος την οποία δεν έχω ανακαλύψει?
samsung galaxy tab s 10.5 lte, nokia lumia 730, lenovo vibe shot, nokia lumia 930, motorola moto x style, iphone 6s plus, samsung note 9, iphone xs max...

Θα πας ζωγραφική με φώς είναι η αριστερή επιλογή στην καμερα και απο πάνω θα σου βγάλει κάποια επιλογή με άσπρα μικρά γράμματα θα πατήσεις πάνω και θα σε βγάλει σε ένα μενού με διάφορες επιλογές φωτογραφίες με χαμηλό φωτισμό.

Θα πας ζωγραφική με φώς είναι η αριστερή επιλογή στην καμερα και απο πάνω θα σου βγάλει κάποια επιλογή με άσπρα μικρά γράμματα θα πατήσεις πάνω και θα σε βγάλει σε ένα μενού με διάφορες επιλογές φωτογραφίες με χαμηλό φωτισμό.
καλό είναι , αλλά πράγματι θέλει τρίποδο η σταθερή τοποθέτηση του κινητού αλλιώς δεν κάνεις δουλειά
samsung galaxy tab s 10.5 lte, nokia lumia 730, lenovo vibe shot, nokia lumia 930, motorola moto x style, iphone 6s plus, samsung note 9, iphone xs max...

καλό είναι , αλλά πράγματι θέλει τρίποδο η σταθερή τοποθέτηση του κινητού αλλιώς δεν κάνεις δουλειά

Οτι κινητό και να πάρεις αν θες να βγάλεις αστέρια, ουρανό,πολυ σκοτάδι τότε αναγκαστικά θέλει τρίποδα.

Οτι κινητό και να πάρεις αν θες να βγάλεις αστέρια, ουρανό,πολυ σκοτάδι τότε αναγκαστικά θέλει τρίποδα.

Ακόμα και επαγγελματική κάμερα να έχεις για αυτές θέλει τρίποδο.

Έχει κανείς το Moonlight Silver? Πάνω και κάτω από την οθόνη το πλαίσιο είναι λευκό ή ίδιο ακριβώς χρώμα με το πίσω μέρος;

Επίσης με τις εφαρμογές nova go & ote tv go υπάρχει κάποιο πρόβλημα ή παίζουν κανονικά;

Edited by antonis_kiriazis

https://www.imageupload.co.uk/image/cxO6

Δεν την λες και άσχημη . Και στο g4 σε χειροκίνητο σε χαμηλό φωτισμό ήθελες τρίποδα.Σε αυτόματο δεν ήταν τόσο καλό το αποτέλεσμα αλλα δεν χρειαζόσουν τρίποδα.

Ειναι πολύ χάλια,

Πάρε ένα παράδειγμα απο G5

2016-05-25_11-12-07

So this is how liberty dies, with thunderous applause

Ειναι πολύ χάλια,

Πάρε ένα παράδειγμα απο G5

2016-05-25_11-12-07

Και εγώ αν και έχω Mate 8 δεν τη βρήκα καθόλου καλή... Καμία σχέση με τις φώτο που έβαζα με το LG V10... Αν υπολογίσουμε ότι το G5 βγάζει ακόμα καλύτερες....!

Προσεχώς έρχεται και ένα τούμπανο τηλέφωνο από την ZTE το Axon 7...δείτε στο σχετικό θέμα....

Edited by tsiglas
Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2

Η φωτογραφία που μου δείχνεις χωρίς να ειμαι ειδικός δεν μου αρέσει έχω δει πολύ καλύτερες με το g4 οπότε πιστεύω και το g5 δεν θα πηγαίνει πίσω. ((((( λάθος φοβερή φωτογραφια άργησε να μου την ανοίξει την φωτογραφία ))) Δες άλλη μια του mate 8 που έβαλα στην προηγούμενη σελίδα. Πιστεύω πώς βγάζει μια χαρα φωτογραφίες το mate 8 .

Αλή μια τώρα.

http://s33.postimg.org/jyf6ftn6n/IMG_20160529_024920.jpg

Edited by msdxgr

Θα ηθελα να ρωτησω πως μπορω να δω αν ενα mate 8 ειναι root? Υπαρχει καποια ενδειξη η καποιος κωδικος? Ευχαριστω!!

Αν δεν κάνω λάθος για να το ροοταρης θα πρέπει πρώτα να ξεκλειδωσεις τον bootloader οπότε μόλις το κάνεις αυτό σε κάθε ενεργοποίηση - επανεκκίνησηεπανεκκίνηση θα σου βγάζει μηνυμα ασφάλεια...
Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2

H L29 ειναι δικαρτη έκδοση σωστά?

"κρειττον τοις ποσιν ολισθειν ή τη γλώσση"

Ειναι προτιμότερο το στραβοπάτημα με τα ποδια παρά με τη γλώσσα.

ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΛΑΕΡΤΙΟΣ

66 π.Χ

Πριν λίγο κάποιος ανέβασε στο xda την νέα L29C432B320 δίκαρτο για όποιον ενδιαφέρεται....

http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=67073446&postcount=1172

Όπως επίσης και για το μονοκαρτο L09C432B320

http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=67074867&postcount=1178

ΧΑΜΌΣ θα γίνει πάλι...

Edited by tsiglas

εγώ καταλήγω καλύτερα χωρίς εγγύηση παρά εγγύηση αρβατο...

Αυτό δεν είναι δυνατόν να το πιστεύεις.

Πριν λίγο κάποιος ανέβασε στο xda την νέα L29C432B320 δίκαρτο για όποιον ενδιαφέρεται....

http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=67073446&postcount=1172

Όπως επίσης και για το μονοκαρτο L09C432B320

http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=67074867&postcount=1178

ΧΑΜΌΣ θα γίνει πάλι...

Ξεκινάμε λοιπών.

Αυτό δεν είναι δυνατόν να το πιστεύεις.

Ξεκινάμε λοιπών.

με αυτά που διαβάζω για το συγκεκριμένο σέρβις ναι το πιστεύω

σκέφτομαι καλύτερα να το πάρω από έξω γλιτώνοντας ένα ποσό που θα είναι αρκετό να καλύψει ενδεχόμενη βλάβη με πιθανότητα 10-20% παρά, να το πληρώσω 100-200 ευρώ παραπάνω και να μου πουν δεν ισχύει η εγγύηση.

1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed

με αυτά που διαβάζω για το συγκεκριμένο σέρβις ναι το πιστεύω

σκέφτομαι καλύτερα να το πάρω από έξω γλιτώνοντας ένα ποσό που θα είναι αρκετό να καλύψει ενδεχόμενη βλάβη με πιθανότητα 10-20% παρά, να το πληρώσω 100-200 ευρώ παραπάνω και να μου πουν δεν ισχύει η εγγύηση.

Όπως νομίζεις πάντως εγώ έχω φτιάξει 2 Τηλέφωνα Χωρίς κανένα πρόβλημα από αρβατο. .

Με την αναβάθμιση που βγήκε σωστά διάβασα ότι είναι μετατροπή για το Α29 αν την έχει βάλει κανέναν ας μας πει Γιατί τα αγγλικά μου δεν υπάρχουν για να διαβάσω xda

Θα ηθελα να ρωτησω πως μπορω να δω αν ενα mate 8 ειναι root? Υπαρχει καποια ενδειξη η καποιος κωδικος? Ευχαριστω!!

Κατέβασε αυτήν την εφαρμογή ενεργοποίησε την και θα σου πει. Λογικά με αυτό θα κάνεις δουλειά.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.jrummyapps.rootchecker

Edited by araditsas

Ξεκινάμε λοιπών.

Οποίος με το καλό βάλει την B320 ας μας δώσει λεπτομέρειες σχετικά με κάμερα-βίντεο 60ft - ήχος κτλ...

Και όπωσδηποτε να μας πει πάνω από πια την έβαλε...

Εγώ λέω να περιμένω την έκδοση μου C636B320 (όταν με το καλό βγει) μιας και δεν έχω κανένα πρόβλημα με την τωρινή Β180

Οποίος με το καλό βάλει την B320 ας μας δώσει λεπτομέρειες σχετικά με κάμερα-βίντεο 60ft - ήχος κτλ...

Και όπωσδηποτε να μας πει πάνω από πια την έβαλε...

Εγώ λέω να περιμένω την έκδοση μου C636B320 (όταν με το καλό βγει) μιας και δεν έχω κανένα πρόβλημα με την τωρινή Β180

Εγώ πείρα το κινητό με την L29C432B152 .

Έβαλα μετά μια αναβάθμιση και τώρα λέει C900Β180. Τώρα δεν ξέρω αν μπορώ να βάλω αυτήν και αν πρέπει λόγο του ότι διάβασα πως δεν είναι ορίτζιναλ αλλά κάποιος την έκανε μετατροπή .

Αν κάνω λάθος ας με διορθώσει κάποιος.

Έχω μπερδευτεί κάργα.χαχαχα