geornirv Δημ. March 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2016 Σου ειπα οτι και εγω ειχα παραλληλη note5-mate 8.... Δεν εχουν αισθητες διαφορες οι φωτο και υπο συνθηκες με το mate 8 εβγαλα και καλυτερες... Αφη? Καλα ενταξει αν το ενα παιρνει βαθμολογια 9.1 και το αλλο 9.3 ειναι διαφορες αυτες? Και εκει τα θεωρω ισαξια με πολυ μικρες διαφορες. Ποιοτητα κατασκευης? Μπαταρια ειδικα? Ποιοτητα σηματος και θερμοκρασιες? Για μενα υπερεχει σε συνολο το mate. Προσωπικη αποψη! Μα αυτό δεν λέω και εγώ ??? Σε όλα είναι καλύτερο το mate 8 εκτός απο φώτο/κάμερα και αφή (που και η αφή μια χαρά είναι,έχω βγαλει και το screen protector και την επιλογή με το γάντι την έχω ενεργοποιήσει , δεν λέω ότι έχει κάποιο θεμα η αφή του . Απλά η αφή των samsung είναι η καλύτερη από όλα τα κινητά. Πως να το κάνουμε, το καταλαβαίνεις αμέσως. Παράθεση Realme X2 pro/Sam Note 9/Mate 20 pro/ Sam s9 plus/Mate 10 pro/Sam s7 edge/ZTE Axon 7/Huawei P9 Plus/Xiaomi Note 3 Pro/Galaxy Note 5/Mate 8/Meizu Pro 5/Nokia 950 XL/Oppo R7 Plus/Meizu MX5/LeTV LE1 X600/Meizu M1 Note/Lenovo K3 Note/Asus ZenFone 2/Jiayu S3 Advanced/Huawei Honor 6 Plus/Huawei P8/Galaxy S6 Edge/Lenovo Vibe Z2 Pro/LG G3/Mate 7/Xperia Z3/Oppo Find 7/Oneplus One/Galaxy Note 3/Galaxy s3/Xperia S Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
icy20 Δημ. March 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2016 Μα αυτό δεν λέω και εγώ ??? Σε όλα είναι καλύτερο το mate 8 εκτός απο φώτο/κάμερα και αφή (που και η αφή μια χαρά είναι,έχω βγαλει και το screen protector και την επιλογή με το γάντι την έχω ενεργοποιήσει , δεν λέω ότι έχει κάποιο θεμα η αφή του . Απλά η αφή των samsung είναι η καλύτερη από όλα τα κινητά. Πως να το κάνουμε, το καταλαβαίνεις αμέσως. Συμφωνοι εκτος απο το οτι τα samsung εχουν καλυτερη αφη απο ολα. Ιδια με sony τουλαχιστον ειναι η αφη οπως και τα μηλοφωνα εχουν εξισου καλη. Παράθεση Μάριος... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geornirv Δημ. March 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2016 Συμφωνοι εκτος απο το οτι τα samsung εχουν καλυτερη αφη απο ολα. Ιδια με sony τουλαχιστον ειναι η αφη οπως και τα μηλοφωνα εχουν εξισου καλη. Ναι εντάξει για τα μηλόφωνα δεν μίλησα γιατί εχω αρκετό καιρό να πιάσω μηλόφωνο. Παράθεση Realme X2 pro/Sam Note 9/Mate 20 pro/ Sam s9 plus/Mate 10 pro/Sam s7 edge/ZTE Axon 7/Huawei P9 Plus/Xiaomi Note 3 Pro/Galaxy Note 5/Mate 8/Meizu Pro 5/Nokia 950 XL/Oppo R7 Plus/Meizu MX5/LeTV LE1 X600/Meizu M1 Note/Lenovo K3 Note/Asus ZenFone 2/Jiayu S3 Advanced/Huawei Honor 6 Plus/Huawei P8/Galaxy S6 Edge/Lenovo Vibe Z2 Pro/LG G3/Mate 7/Xperia Z3/Oppo Find 7/Oneplus One/Galaxy Note 3/Galaxy s3/Xperia S Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kos_77 Δημ. March 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2016 Καλησπέρα παίδες. Σε dual screen mode έχουν προσθέσει και άλλες εφαρμογές, όπως Chrome, Gmail ή ακόμα παραμένουν οι 8 Huawei stock; ενδέχεται σε κάποιο update να προσθέσουν και άλλες επιλογές; ευχαριστώ προκαταβολικά για την οποία απάντηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolisvol Δημ. March 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2016 Παιδια καλημερα Εχω το 4g με την κινεζικη ρομ αλλα χωρις google apps και services εγκατεστημενα ...τι μου προτεινετε να κανω ??? Πως μπορω να τα εγκαταστησω ?? Ευχαριστω πολυ Το κινητο πεταει πραγματικα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
icy20 Δημ. March 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2016 Παιδια καλημερα Εχω το 4g με την κινεζικη ρομ αλλα χωρις google apps και services εγκατεστημενα ...τι μου προτεινετε να κανω ??? Πως μπορω να τα εγκαταστησω ?? Ευχαριστω πολυ Το κινητο πεταει πραγματικα... Η βρες τα apk κ περασε τα η μπες στο store της hua κ ψαξε για google. Μετα πατα στο banner πανω κ στα βγαζει ολα... Παράθεση Μάριος... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolisvol Δημ. March 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2016 Η βρες τα apk κ περασε τα η μπες στο store της hua κ ψαξε για google. Μετα πατα στο banner πανω κ στα βγαζει ολα... Ετσι απλα ??? Δεν πρεπει να γινουν εφαρμογες συστηματος??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
icy20 Δημ. March 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2016 Ετσι απλα ??? Δεν πρεπει να γινουν εφαρμογες συστηματος??? Ναι ετσι απλα. Μετα απλα πρεπει να τους δωσεις δικαιωματα Παράθεση Μάριος... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolisvol Δημ. March 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2016 Ναι ετσι απλα. Μετα απλα πρεπει να τους δωσεις δικαιωματα Το οτι δεν μου συγχρονιζει το ημερολογιο τι μπορει να φταει??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
icy20 Δημ. March 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2016 Το οτι δεν μου συγχρονιζει το ημερολογιο τι μπορει να φταει??? To calendarsync το εχεις? Παράθεση Μάριος... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolisvol Δημ. March 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2016 To calendarsync το εχεις? Μπορεις να μου στειλεις link της εφαρμογης??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CRISPAF77 Δημ. March 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2016 Μπορεις να μου στειλεις link της εφαρμογης??? Πήγαινε στο hiapp πληκτρολογησε Google πάτησε πάνω στην φωτογραφία που έχει τις εφαρμογές της Google και μετά κατέβασε το Play store την εφαρμογή που έχει το μπλε ανθρωπάκι (συγχρονισμός επαφών) και την τελευταία (λογικά) που έχει τα τετραγωνάκια με πράσινο χρώμα (συγχρονισμός ημερολογίου). Μετά είσαι έτοιμος . Παράθεση OnePlus 12R Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolisvol Δημ. March 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2016 Πήγαινε στο hiapp πληκτρολογησε Google πάτησε πάνω στην φωτογραφία που έχει τις εφαρμογές της Google και μετά κατέβασε το Play store την εφαρμογή που έχει το μπλε ανθρωπάκι (συγχρονισμός επαφών) και την τελευταία (λογικά) που έχει τα τετραγωνάκια με πράσινο χρώμα (συγχρονισμός ημερολογίου). Μετά είσαι έτοιμος . Θα το δοκιμασω και θα σας πω... Ευχαριστω πολυ.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. March 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2016 Μπορεις να μου στειλεις link της εφαρμογης??? κατέβασε αυτό και δώσε full permissions. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kos_77 Δημ. March 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2016 Καλησπέρα παίδες. Σε dual screen mode έχουν προσθέσει και άλλες εφαρμογές, όπως Chrome, Gmail ή ακόμα παραμένουν οι 8 Huawei stock εφαρμογές; ενδέχεται σε κάποιο update να προσθέσουν και άλλες επιλογές; ευχαριστώ προκαταβολικά για την οποία απάντηση. Καλησπέρα σε όλους. Κάποια απάντηση για το παραπάνω μήνυμα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
icy20 Δημ. March 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2016 Καλησπέρα σε όλους. Κάποια απάντηση για το παραπάνω μήνυμα; Δεν το εχω χρησιμοποιησει ποτε αυτο σε κανενα κινητο που ειχα και ας υπηρχε... Ουτε εχω ψαξει πως μπορει να γινεται... LOL Παράθεση Μάριος... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kos_77 Δημ. March 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2016 Δεν το εχω χρησιμοποιησει ποτε αυτο σε κανενα κινητο που ειχα και ας υπηρχε... Ουτε εχω ψαξει πως μπορει να γινεται... LOL Καλά μην νομίζεις ότι και εγώ το χρησιμοποιώ ιδιαίτερα, άντε 2 φορές στις 10. Απλά λόγω των 6 ιντσών το να τρέχουν δυο εφαρμογές παράλληλα κάνει το multitasking παιχνίδι. Κρίμα που πέρα των 8 στοκ εφαρμογών δεν υπάρχει επιλογή για 3rd party εφαρμογές. Ας ελπίσουμε με μια αναβάθμιση να ανοίξει η επιλογή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sosimple2 Δημ. March 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2016 Δεν το εχω το κινητο, αλλά το εψαχνα λιγο στο xda, μιας και είναι όντως καλη περίπτωση κινητού, να δω τι παιζει απο υποστήριξη. Και μεταξυ αλλων βρηκα και αυτο, οπου καποιος εχει ανεβάσει183 θεματα (2 γιγα) .. Μπαίνουν λεει και χωρις ροοτ. Νομιζω θα ενδιαφέρει καποιους οποτε το βαζω: http://forum.xda-developers.com/mate-8/themes-apps/themes-t3312560 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
icy20 Δημ. March 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2016 Δεν το εχω το κινητο, αλλά το εψαχνα λιγο στο xda, μιας και είναι όντως καλη περίπτωση κινητού, να δω τι παιζει απο υποστήριξη. Και μεταξυ αλλων βρηκα και αυτο, οπου καποιος εχει ανεβάσει183 θεματα (2 γιγα) .. Μπαίνουν λεει και χωρις ροοτ. Νομιζω θα ενδιαφέρει καποιους οποτε το βαζω: http://forum.xda-developers.com/mate-8/themes-apps/themes-t3312560 Τα εχω εδω κ καιρο αλλα επειδη τα εικονιδια αν κρατησεις το emui γινονται λιγο χαλια στα περισσοτερα μονο ενα απο το mate 7 τα εχει ωραια. Παράθεση Μάριος... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lfotopoulos Δημ. March 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2016 (edited) Μπορεί να απαντήσει κάτοχος αν μπορεί να κάνει screen mirroring εύκολα σε tv? Πχ με το note 4 μπορείς να παίξεις ταινία με υπότιτλους στην tv από τον stock video player της samsung over wifi. Μπορεί να το κάνει αυτό το mate 8? Γενικά πως τα πάει με σύνδεση με tv, έχει dlna; Επίσης η οθόνη σε σχέση με samsung amoled πως συγκρίνεται πχ τα χρώματα είναι εξίσου ζωντανά; Edited March 3, 2016 by lfotopoulos Παράθεση MSCRE (Microsoft Certified Reboot Engineer) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
icy20 Δημ. March 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2016 Μπορεί να απαντήσει κάτοχος αν μπορεί να κάνει screen mirroring εύκολα σε tv? Πχ με το note 4 μπορείς να παίξεις ταινία με υπότιτλους στην tv από τον stock video player της samsung over wifi. Μπορεί να το κάνει αυτό το mate 8? Γενικά πως τα πάει με σύνδεση με tv, έχει dlna; Επίσης η οθόνη σε σχέση με samsung amoled πως συγκρίνεται πχ τα χρώματα είναι εξίσου ζωντανά; Απανταω σε σχεση με την οθονη του κινητου καθως την αλλη επιλογη δεν την εχω χρησιμοποιησει και η τηλεοραση μου ειναι λιγο παλια. Εχει απο τις καλυτερες υλοποιησεις LCD που εχω δει τα τελευταια χρονια. Πολυ ωραια χρωματα (οι amoled εχουν πιο εντονα αλλα το θεωρω υπερβολικο) Παράθεση Μάριος... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geornirv Δημ. March 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2016 Απανταω σε σχεση με την οθονη του κινητου καθως την αλλη επιλογη δεν την εχω χρησιμοποιησει και η τηλεοραση μου ειναι λιγο παλια. Εχει απο τις καλυτερες υλοποιησεις LCD που εχω δει τα τελευταια χρονια. Πολυ ωραια χρωματα (οι amoled εχουν πιο εντονα αλλα το θεωρω υπερβολικο) Θα συμφωνήσω και εγώ. Μαζί με το Oppo R7 plus έχουν το καλύτερο λευκό που έχω δει σε κινητό. Και τα χρώματα είναι πολύ καλά , και οι γωνίες θέασης καλύτερες απο μια IPS. Παράθεση Realme X2 pro/Sam Note 9/Mate 20 pro/ Sam s9 plus/Mate 10 pro/Sam s7 edge/ZTE Axon 7/Huawei P9 Plus/Xiaomi Note 3 Pro/Galaxy Note 5/Mate 8/Meizu Pro 5/Nokia 950 XL/Oppo R7 Plus/Meizu MX5/LeTV LE1 X600/Meizu M1 Note/Lenovo K3 Note/Asus ZenFone 2/Jiayu S3 Advanced/Huawei Honor 6 Plus/Huawei P8/Galaxy S6 Edge/Lenovo Vibe Z2 Pro/LG G3/Mate 7/Xperia Z3/Oppo Find 7/Oneplus One/Galaxy Note 3/Galaxy s3/Xperia S Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lfotopoulos Δημ. March 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2016 Θα συμφωνήσω και εγώ. Μαζί με το Oppo R7 plus έχουν το καλύτερο λευκό που έχω δει σε κινητό. Και τα χρώματα είναι πολύ καλά , και οι γωνίες θέασης καλύτερες απο μια IPS. Ευχαριστώ!. troll alert: φίλε geonirv, από την υπογραφή σου, έχεις ή είχες κάποτε όλα αυτά τα κινητά; Παράθεση MSCRE (Microsoft Certified Reboot Engineer) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bechli Δημ. March 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2016 Παιδιά στο mediamarkt έχει το Mate 8 και στο μοντέλο γράφει 51090EHS, πρώτη φορά το βλέπω, ξέρει κανείς τίποτα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geornirv Δημ. March 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2016 Ευχαριστώ!. troll alert: φίλε geonirv, από την υπογραφή σου, έχεις ή είχες κάποτε όλα αυτά τα κινητά; Λες να τα βαζω για να πουλάω μουρη;; Παράθεση Realme X2 pro/Sam Note 9/Mate 20 pro/ Sam s9 plus/Mate 10 pro/Sam s7 edge/ZTE Axon 7/Huawei P9 Plus/Xiaomi Note 3 Pro/Galaxy Note 5/Mate 8/Meizu Pro 5/Nokia 950 XL/Oppo R7 Plus/Meizu MX5/LeTV LE1 X600/Meizu M1 Note/Lenovo K3 Note/Asus ZenFone 2/Jiayu S3 Advanced/Huawei Honor 6 Plus/Huawei P8/Galaxy S6 Edge/Lenovo Vibe Z2 Pro/LG G3/Mate 7/Xperia Z3/Oppo Find 7/Oneplus One/Galaxy Note 3/Galaxy s3/Xperia S Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts