Jump to content

myphone POLL: Τι σας εκνευρίζει στις συσκευές σας;

Psylos_
 Κοινοποίηση

Τι σας εκνευρίζει στο smartphone σας;  

1.229 members have voted

1. 1. Τι σας εκνευρίζει στο smartphone σας;

• Η διάρκεια της μπαταρίας
      488
    • Η φωτεινότητα της οθόνης
      31
    • Η ανάλυση της οθόνης
      16
    • Οι επιδόσεις της συσκευής
      77
    • Ο σχεδιασμός / Η ποιότητα κατασκευής
      38
    • Bugs στο software
      195
    • Δεν είναι αρκετά παραμετροποιήσιμο
      57
    • Δεν έχει user friendly interface
      7
    • Δεν παίρνει πλέον αναβαθμίσεις
      161
    • Άλλο (γράψτε στα σχόλια)
      52
    • Τίποτα, έχω το τέλειο κινητό!
      107
    • Δεν ξέρω / Δεν απαντώ
      0

Recommended Posts

• Απαντήσεις 154
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

LG G3 από τον Οκτώβρη του 2014. Δε με ενόχλησε τίποτα και δεν το μετάνιωσα ούτε για μια στιγμή.
I watched a snail crawl along the edge of a straight razor. That's my dream! That's my nightmare. Crawling, slithering, along the edge of a straight razor... and surviving.

εμενα με εννοχλει περισσοτερο που η mediatek δεν δινει τον κωδικα. αυτο μου προκαλει την μονη ελλειψη που για μενα ειναι σοβαρη μιλαω για ελλειψη gestrus unlock δηλαδη να χτυπας την οθονη και να ξυπνα το κινητο κατα τα αλλα ειμαι ενας πολυ ευχαριστημενος κατοχος coolpad f1

1) Μπαταρία (ούτε τα 3000Mah δεν με έχουν σώσει μέχρι τώρα, περιμένω το 950XL μπας και :p )

2) Η έλλειψη μερικών παιχνιδιών και Gapps

Φυσικά ό,τι αφορά το SW λύνεται με τον έναν ή τον άλλον τρόπο, το HW είναι το θέμα ;)

spacer.png& άλλα που δεν φαίνονται =(

myName: Γιαννης

Οι διαστάσεις!

-Κάποτε τα κινητά χωρούσαν στο χέρι μας. Τώρα δεν υπάρχουν κινητά με ικανό hardware σε συσκευές έως 125 χιλιοστά.

-Τα bezels δεν λένε να συμμαζευτούν κι ας μπαίνουμε στο 2016...

Κάνε το καλό, και άσε το WiFi της γιαγιάς ανοικτό 🙂
Φορητότητα προς Frog

Τέλειο δεν είναι αλλά δεν υπάρχει κάτι που να με εκνευρίζει. Μια χαρά είναι σε γενικές γραμμές και ελπίζω να μείνει έτσι. Oneplus One.

Απο οσα κινητα ειχα μεχρι τωρα αυτο που ηθελα να πεταξω απο το παραθυρο ηταν το iphone 4s λογω της ελλειψης παραμετροποιησης

Μετά από 2 χρόνια, με εβδομαδιαία ανανέωση ρομ, με άπειρα πεσίματα το xiaomi redmi 1 εξακολουθεί να λειτουργεί άψογα! Φοβερή επένδυση τα 150€ της αγοράς του. Κι οτιδήποτε και να εμφανίσει (1 φορά μέχρι σήμερα) μ' ένα factory reset γίνεται καινούργιο. Τελικά, η συγκεκριμένη εταιρία νομίζω έχει πετύχει τον άψογο συνδυασμό μεταξύ hardware & software.

Τίποτα, έχω το τέλειο κινητό!

Πάντοτε είχα "καλά" κινητά, αλλά το Note 4 ξεπερνά οτιδήποτε άλλο. Σημαντική σημείωση, το κινητό έγινε τέλειο μόνο μετά το ρουτάτισμά του. Και πριν ήταν εξαιρετικό, αλλά με ρουτ και custom rom το κινητό ανεβαίνει επίπεδο και δεν του λείπει πλέον τίποτα.

Τίποτα; Χμ, ήθελα οπωσδήποτε FM radio, αλλά το ξεπέρασα με το Sony SBH50. Α, και λίγο τα bezels, διάολε...

σε όλα του τέλειο το galaxy a7 αυτή η ρημάδα η μπαταρία να κράταγε περισσότερο θα ήταν άψογο.Βέβαια το bloatware είναι ακόμα λίγο ενοχλητικό αλλά παλεύεται σε σχέση με το παρελθόν.Ας μην υπήρχε και αυτή η λαλακία το knox να γράφει και να χάνεις εγγύηση κάθε φορά που θές να πειράξεις το λογισμικό....

Το μέγεθος, αυτό με εκνευρίζει, βέβαια εις γνώσιν μου το αγόρασα. Κατά τα άλλα το oneplus one, τα σπάει.
Sent it From outer Space.

Αυτό,

Το ότι δεν υπάρχει στην πραγματικότητα multitasking, οι εφαρμογές μπαίνουν σε freeze στο backround, σε αντίθεση με symbian όπου γίνονταν όλα ταυτόχρονα στο παρασκήνιο.

Η μπαταρία και γενικότερα το λογισμικό οι εφαρμογές... που όσο πάνε "βαραίνουν"...

ΔΕΝ ΗΞΕΡΕΣ ... ΔΕΝ ΡΩΤΑΓΕΣ...

Nokia 2110, 2600c, 3120c, 3230, 3410, 3510i, 6070, 6110, 6150, 6210, 6220c, 6230, 6310i , 6510, 6600, 7110, 7650, 8110, 8110i, Ν70, E 66, C5, C5-03, 500, 700, Ν 86, C3-00, Lumia 920, Ν8, Lumia 925, Lumia 1020 , ΔΕΝ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ :mad:

Γκρινιάζω κάθε φορά κυρίως για την αυτονομία, στα υπόλοιπα μένω ικανοποιημένος.

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Αχ αυτή η μπαταρία....

Βέβαια αν έχεις καλομάθει στο g2 μετά είναι κάπως περίεργα τα πράγματα.

Αν είχε την μπαταρία του g2 το g4θα ήταν το τέλειο...

Practice what you preach

καλημερα.Στο Νοτε2 που δουλευω δεν με ενοχλει τιποτε.κανει τα παντα υποδειγματικα,η αυτονομια σουπερ ,ειναι και το τελευταιο απο οτι φαινεται νοτε με ραδιο<γιαυτο εμεινα στο 2,η φοβερη οθονη του 4 δεν μπορεσε να με καμψει και να το θυσιασω>.Η καμερα στεκεται ακομη καλα,για φωτο αλλης κλασης εχω τον αθανατο γεροΝ8 που κουβαλαω μαζι μου παντα στο τσαντακι για δευτερο

Το μόνο πράγμα που μου τη σπάει σε μια συσκευή σαν το νοτε 4 είναι η απουσία του fm radio
Rules are meant to be broken :shifty:

Το μέγεθος, αυτό με εκνευρίζει, βέβαια εις γνώσιν μου το αγόρασα. Κατά τα άλλα το oneplus one, τα σπάει.

Ακριβώς το ίδιο! Αλλά η ελευθερία που σου δίνει λόγο του ότι είναι ξεκλείδωτο, με πολλές ρομ, δουλεύει άψογα και σε ανταμείβει με την πλούσια οθόνη του, όσα δεν φτάνει η αλεπού...

Τώρα που βγάλανε το χ σιγά μην αγοράζω κάθε χρόνο κινητό.Όλες τις αναβαθμίσεις παίρνει, bloatware δεν έχει, όλα μια χαρά.

http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=193941&dateline=1426239248

1) οι πολυ υψηλές θερμοκρασίες που ανεβάζει η συσκευή με απειροελάχιστη χρήση.

2) πολλές φορές όταν τραβάω φωτο δείχνει να τις αποθηκεύει αλλά όταν πάω στο άλμπουμ να τις δω η θα έχει αποθκευσει Μόνο τις μισές και τις άλλες θα τις έχει χάσει η θα Υπάρχουν στο αλμπουμ αλλά θα έχουν θέμα. Δηλαδή θα είναι από την μέση και κάτω άσπρες (Σαν καμένες ).