Jump to content

MP3 players (τιμές, συγκρίσεις, εντυπώσεις και mini-FAQ)

teorizo
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

να σου πώ την αλήθεια, βλέπω ότι όλα βγαίνουν το πολύ μέχρι 8 γίγα, πράγμα που δεν με ικανοποιεί.

Βέβαια, το zen που έχω είναι μόνο 4 γίγα, αλλά του έχω και κάρτα μνήμης, οπότε η εσωτερική μνήμη δεν με νοιάζει.

Το μόνο που βγαίνει και 16 γίγα είναι το cowon i7, αλλά με την οθονίτσα που έχει δεν μου κάνει καρδιά να αντικαταστήσω το zen.

Μάλλον προς το παρόν θα μείνω εδώ που είμαι.

Ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια πάντως.:):)

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350

• Απαντήσεις 5,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Και το Cowon S9 και τα Samsung P2 & P3 βγαίνουν ΚΑΙ στα 16 GB !!!

Δεν τα βρήκα στο skroutz.gr

να σου πώ την αλήθεια, βλέπω ότι όλα βγαίνουν το πολύ μέχρι 8 γίγα, πράγμα που δεν με ικανοποιεί.

Βέβαια, το zen που έχω είναι μόνο 4 γίγα, αλλά του έχω και κάρτα μνήμης, οπότε η εσωτερική μνήμη δεν με νοιάζει.

Το μόνο που βγαίνει και 16 γίγα είναι το cowon i7, αλλά με την οθονίτσα που έχει δεν μου κάνει καρδιά να αντικαταστήσω το zen.

Μάλλον προς το παρόν θα μείνω εδώ που είμαι.

Ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια πάντως.:):)

Απο πλευρας ηχου ενδεχομενως να σε ενδιεφερε και το ipod touch 2G

"When grubbing for necessities man is still an animal. He becomes uniquely human when he reaches out for the superfluous and extravagant."- Eric Hoffer.

Απο πλευρας ηχου ενδεχομενως να σε ενδιεφερε και το ipod touch 2G

Ειλικρινα δεν ξερω απο ηχο τι λεει, αλλα το γεγονος οτι δεν εχει ραδιοφωνο με κανει να το αποκλειω

Είναι προτιμότερο να φορτίζεται από το pc το Sansa Clip δηλαδή? Επειδή σκέφτομαι σοβαρά να πάρω ένα..

οχι γιατι μενει αρκετη ωρα ανοιχτη η οθονη με τα γραφικα και θα σου χαλασει η oled οθονη. ειναι προβλημα αυτο και εχει αναφερθει στα αντιστοιχα forums. Με τον τοιχο σβηνει σε μερικα δευτερα

οχι γιατι μενει αρκετη ωρα ανοιχτη η οθονη με τα γραφικα και θα σου χαλασει η oled οθονη. ειναι προβλημα αυτο και εχει αναφερθει στα αντιστοιχα forums. Με τον τοιχο σβηνει σε μερικα δευτερα

Έχω μπερδευτεί, επειδή ο φίλος πιο πάνω πρότινε οτί μέσω pc είναι ο καλύτερος τρόπος.

Μέ φορτιστή πού θα το βρώ, γιατί όπως είδα στο e-shop (που με βολεύει να το πάρω από εκεί) δεν αναφέρει τίποτα για φορτιστή. Πόσα € πάει ο ένας?

Και κάτι ακόμα.

Για το Samsung YP-Q1 16 GB τι έχετε να πείτε?

http://www.trustedreviews.com/images/article/inline/9301-samsungq1.jpg

Το έχει κανείς να μας πει γνώμη? Το pixmania το έχει σε προσφορα στα 69 € που βασικά με τα μεταφορικά και όλα φτάνει στα 91 €.

Ξέρουμε αν είναι plug&play η θέλει ειδικό software για μεταφορά αρχείων?

Τώρα που το είδα αναθεώρησα για το Sansa Clip μιας και είναι και διπλάσιο σε χωριτηκότητα αν και 30€ ακριβότερο..

Σιγα ρε μεγαλε τη σουπερ ντουπερ οθονη OLED που εχει...Δεν ειναι δα και τοσο ευαισθητη.

Και εν πασει περιπτωση καλο ειναι να βοηθαμε τους συνφορουμιτες εδω μεσα.

2 clip εχει καψει φορτιζοντας τα απο φορτιστη.

Ακομα αυτο προτεινεις ως τον ορθοτερο τροπο φορτισης τους?????????:cry:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Σιγα ρε μεγαλε τη σουπερ ντουπερ οθονη OLED που εχει...Δεν ειναι δα και τοσο ευαισθητη.

Και εν πασει περιπτωση καλο ειναι να βοηθαμε τους συνφορουμιτες εδω μεσα.

2 clip εχει καψει φορτιζοντας τα απο φορτιστη.

Ακομα αυτο προτεινεις ως τον ορθοτερο τροπο φορτισης τους?????????:cry:

το μπλε οργανικο χρωμα εχει το λιγοτερο χρονο ζωης. μη κοιτας για μια φορα. θα εχεις αυτο το mp3 για 2 χρονια τουλαχιστον. και η οθονη σβηνει μετα απο 1 ωρα οταν φορτιζει απο το pc. για μια ωρα συνεχως παιζει το μπλε.

εγω τα εκαψα γιατι δεν ειχα συνειδητοποιησει οτι μου εδινε +-10% στα 5 βολτ αντι του -+5% που επιτρεπει η θυρα. απλα το ζεν μικρο παιζει και με +-10% εχει μεγαλυτερη ανοχη

Απο την αλλη για 2 χρονια σε καλυπτει και η εγγυηση.Αν και προσωπικα το κοβω πιο ρεαλιστικο να μην συμπληρωσει 2 χρονια στα χερια μου,αλλα και στα χερια ενος μεσου χρηστη γενικοτερα
"When grubbing for necessities man is still an animal. He becomes uniquely human when he reaches out for the superfluous and extravagant."- Eric Hoffer.

Απο την αλλη για 2 χρονια σε καλυπτει και η εγγυηση.Αν και προσωπικα το κοβω πιο ρεαλιστικο να μην συμπληρωσει 2 χρονια στα χερια μου,αλλα και στα χερια ενος μεσου χρηστη γενικοτερα

το θεμα ειναι οτι δεν αλλαζει και μπαταρια. οποτε μεχρι 2 χρονια θα αντεξει το πολυ. μετα θα εχει χασει πολυ απο την δυναμη της

Εχω κατεβασει το mediamonkey,το συγχρονιζω με το zen αλλα μολις παω να παιξω ενα τραγουδι δεν κανει τιποτα...ουτε μετονομαζει ουτε τιποτ...ξερει κανεις τι γινεται??
:w00t:

εχω ενα ipod nano 1gb και αναρωτιεμαι αν μπορω να του περασω παιχνιδια ,γινεται?εκτος απο το touch βλεπω οτι υπαρχουν αλλα δεν ξερω πως

Όσοι θυσιάζουν στοιχειώδεις ελευθερίες για λίγη ασφάλεια, δεν αξίζουν ούτε ελευθερία ούτε ασφάλεια.

Μη πάντα επίστασθαι προθύμεο, μη πάντων αμαθής γένη.

• 2 weeks later...

Ρε παιδιά.. έλεος... ψάχνω να βρω mp3 player με AA ή AAA μπαταρία, αλλά απλά δεν βγαίνει πλέον...

μόνο iRiver T60.

Υπάρχει κάτι άλλο που μου διαφεύγει ?

http://farm3.static.flickr.com/2691/4355497255_7c56e0d919_m.jpg

Δεν πιστευω να βρεις πολλες προτασεις στην αγορα.Ειναι γενικα παρωχημενη και υψηλου σχετικου κοστους λυση τροφοδοσιας

Δεν πιστευω να βρεις πολλες προτασεις στην αγορα.Ειναι γενικα παρωχημενη και υψηλου σχετικου κοστους λυση τροφοδοσιας

Κρίμα πάντως... Φωτογραφική βρήκα ευτυχώς με ΑΑ μπαταρίες τουλάχιστον.

Μάλλον πάω για το sansa Fuze λοιπόν ...

http://farm3.static.flickr.com/2691/4355497255_7c56e0d919_m.jpg

Μου το κανε και μενα ενα ZVP που ειχα.Το συνδεεις απευθειας σε USB?Αναβαθμιση δοκιμασες?

Nαι απευθειας το συνδεω?πως αλλιως?αναβαθμιση πως??

http://support.creative.com/downloads/welcome.aspx?nDriverType=4&bLatest=1

Δες ποια εκδοση φοραει το δικο σου κι αν δεν ειναι η τελευταια αναβαθμιζεις

Το αναβαθμισα κ προς το παρον δεν ανοιγοκλεινει...μηπως ξερεις κ γιατι το mediamonkey δεν παιζει τα τραγουδια??

Δυστυχως,δεν εχω ασχοληθει με το mediamonkey.Οταν λες δεν τα παιζει τι εννοεις?Μηπως δεν ειναι συμβατα?Ή μηπως ειναι προστατευομενα αρχεια?

Απλα οταν παταω σενα κομματι αρχιζει να σκαναρει ολα τα τραγουδια,φτανει δτο τελος κ δεν παιζει..

Παιδια θελω ενα mp3 περιπου με 50 -60 ευρω.Δεν το θελω για "σκληρη"χρηση,μονο για να ακουω στο τραινο οταν ταξιδευω.Θελω στανταρ να εχει οθονη.Ποιο μου προτεινετε?
[sIGPIC][/sIGPIC]