telefoneri Δημοσιεύτηκε November 11, 2015 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε November 11, 2015 (edited) Kingzone K2 $170 οθονη 5" (FHD, 2.5D, corning gorilla glass 3) android 5.1 δικαρτο (2 micro sim) 2G/3G/4G (4G bands: 1/3/7/20) επεξεργαστης 1.3 8πυρηνος mtk6753 (64bit) 3gb ram, 16gb rom, tf card slot 64gb γραφικα mali t720 καμερες 8mp & 13mp sony imx214 (διχρωμο φλας) οπισθιο fingerprint scanner / ραδιοφωνο / otg hotknot, screen gestures (tap to wake κ.α.) πλαϊνο κουμπι για φωτο, βιντεο, φακο μπαταρια 2600mah μη αφαιρουμενη breathing light (notification light) υπο διευκρινιση: - android 6 update ?? - ενοποιημενη rom ?? - ταυτοχρονη χρηση 2 sim + tf card ?? - εργοστασιακα ελληνικα ?? via Edited November 11, 2015 by telefoneri Παράθεση ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixalis_kr Δημ. November 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2015 Καλημέρα σε όλους. Σήμερα σκέφτομαι να παραγγείλω από το to2c αυτό το κινητό. Δεν το έχει πάρει μέχρι τώρα κανείς? Δεν υπάρχει κανένα νέο γιαυτό το κινητό? Παράθεση Σαν τα Xiaomi τίποτα!!! :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xux99 Δημ. November 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2015 Υπάρχει και σε προσφορά εδώ. http://i34.photobucket.com/albums/d102/xux99/Forums/Myphone/KingzoneK2.png~original Παράθεση Ταπετσαρίες για κινητά τηλέφωνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lighting93 Δημ. November 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2015 (edited) Καλησπερα θελω να αγορασω απο το παραπανω site το παραπανω τηλεφωνο και θα ηθελα να ρωτησω τι γινεται με τα τελωνεια εαν καποιος γνωριζει.(Εαν περναει απο τελωνειο,για τι ποσο μιλαμε). Edited December 1, 2015 by impreza_sti Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 30, 2015 Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2015 Γράφεις σε λάθος μέρος. Διάβασε εδώ... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=375316 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stavros_P Δημ. December 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2015 Kingzone K2 $170 οθονη 5" (FHD, 2.5D, corning gorilla glass 3) android 5.1 δικαρτο (2 micro sim) 2G/3G/4G (4G bands: 1/3/7/20) επεξεργαστης 1.3 8πυρηνος mtk6753 (64bit) 3gb ram, 16gb rom, tf card slot 64gb γραφικα mali t720 καμερες 8mp & 13mp sony imx214 (διχρωμο φλας) οπισθιο fingerprint scanner / ραδιοφωνο / otg hotknot, screen gestures (tap to wake κ.α.) πλαϊνο κουμπι για φωτο, βιντεο, φακο μπαταρια 2600mah μη αφαιρουμενη breathing light (notification light) υπο διευκρινιση: - android 6 update ?? - ενοποιημενη rom ?? - ταυτοχρονη χρηση 2 sim + tf card ?? - εργοστασιακα ελληνικα ?? via Ενδιαφέρουσα περίπτωση συσκευής. 1) ενοποιημένη rom==> Έχει 2) Σε συνομιλία που είχα με την Selina του Vickmall με διαβεβαίωσε ότι δουλεύουν ταυτόχρονα και οι 2 sim ΚΑΙ η micro sd και μου έστειλε και φωτογραφίες, δείτε παρακάτω. 3) Ελληνικά έχει 4) Εάν θα πάρει andriod 6.0...είναι άγνωστο. http://s9.postimg.org/ohpbyd1bf/King3.jpg Παράθεση Στη ζωή όσο ζεις μαθαίνεις .- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telmusic Δημ. December 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2015 Το παρήγγειλα την περασμενη βδομάδα απο vickmail. Για να δούμε... Παράθεση Honor 6 Xiaomi Note 3 Prime Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stavros_P Δημ. December 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2015 Με το καλό φίλε μου, περιμένουμε νέα σου και review εννοείται ! ;) Παράθεση Στη ζωή όσο ζεις μαθαίνεις .- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telmusic Δημ. December 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2015 Ε ναι εννοείται. Παράθεση Honor 6 Xiaomi Note 3 Prime Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geopip Δημ. December 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2015 Τι είναι η ενοποιημένη ROM? :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. December 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2015 Η εσωτερική μνήμη του κινητού να είναι ένα ενιαίο partition στο οποιο βάζεις ειτε εφαρμογες,ειτε αρχεια. Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geopip Δημ. December 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2015 Παιδιά... Υπάρχουν αρκετά τηλέφωνα με σχεδόν ίδια specs, 5ιντσα που βγαίνουν αυτή τη περίοδο. Kingzone k2 Bluboo Xtouch Elite 1 Be touch 3 Cubot x17 Αυτό το κινητό είναι μια καλή πρόταση. Για μένα θα ήταν ένα μεγάλο + η υποστήριξη σε roms. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lalatoel Δημ. December 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2015 και εγω παράγγειλα δυο ενα απο το banggood και ενα απο το everbuying και τα περιμενω και ελπιζω να μην εχουνε προβληματα :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixalis_kr Δημ. December 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2015 Και εγώ περιμένω ένα από to2c παραγγελία που έχει κολλήσει το status ότι έχει φύγει από Ολλανδία για Ελλάδα εδώ και 10 μέρες λες και έρχεται με τα πόδια!!! :lol: Αλλά για τα προβλήματα που λες δυστυχώς έχω διαβάσει πολύ αρνητικά σχόλια για τη sim1 που δεν αναγνωρίζει καμιά κάρτα, για τη μπαταρία που μετά το 15% πέφτει σα νερό, για gps που δε πιάνει κτλ. Μακάρι να μην ισχύουν γιατί αλλιώς τη πατήσαμε!!! Παράθεση Σαν τα Xiaomi τίποτα!!! :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lalatoel Δημ. December 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2015 Μιχαλη ελπιζω να μην ειναι ετσι γιατι αλλιώς την βαψαμε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lalatoel Δημ. December 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2015 σημερα τα παρελαβα και η καλη μερα απο το πρωι φανηκε πηγα να ανοιξω αυτο που πηρα απο το banggood και δεν ανοιγε .μετα απο μιση ωρα που προσπαθουσα τα καταφερα και αρχισα να το ρυθμίζω γλωσσα κλπ και μετα μπηκα στο play store να κατεβασω καμια εφαρμογη .Κατεβασα λοιπον το skype το viber το messeger αλλα δεν προλαβα κατι αλλο εκλεισε και απο τοτε δεν ξαναανοιξε ουτε φορτιζει ουτε ανοιγει ειναι νεκρο.το αλλο απο το everbuying ανοιξε αμεσως και το ρύθμισα αλλα ακομα δεν κατεβασα τιποτα και ουτε του εχω βαλει καρτες μεσα για να δω τι κανει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixalis_kr Δημ. December 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2015 (edited) Εγώ αύριο παραλαμβάνω τελικά αλλά είμαι έτοιμος για όλα! χαχα! Στο είχα πει ότι έχω διαβάσει πολύ αρνητικά σχόλια από αγοραστές του στο εξωτερικό! Δυστυχώς τη πατήσαμε!!! Θα κάνεις dispute στο paypal για αυτό που δεν ανοίγει; Εγώ αν δω ότι κάτι δε πάει καλά αυτό θα κάνω κατευθείαν!!! Οk παρέλαβα κανονικά και μου άνοιξε αμέσως αλλά δεν έχω micro sim όποτε δε μπόρεσα να το δουλέψω, απλά είδα το μενού του κτλ. Η πρώτη κάρτα sim πως μπαίνει; Από τη μια πλευρά μπαίνει η sim1 και από την άλλη πλευρά η sim2 & η sd card; Η sim1 σου δουλεύει κανονικά και σε 3g & σε 4g γιατί όλοι λένε ότι έχουν πρόβλημα... Edited December 23, 2015 by athanaso77 Συνεχόμενα μηνύματα Παράθεση Σαν τα Xiaomi τίποτα!!! :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stavros_P Δημ. December 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2015 Οk παρέλαβα κανονικά και μου άνοιξε αμέσως αλλά δεν έχω micro sim όποτε δε μπόρεσα να το δουλέψω, απλά είδα το μενού του κτλ. Η πρώτη κάρτα sim πως μπαίνει; Από τη μια πλευρά μπαίνει η sim1 και από την άλλη πλευρά η sim2 & η sd card; Η sim1 σου δουλεύει κανονικά και σε 3g & σε 4g γιατί όλοι λένε ότι έχουν πρόβλημα... Καλορίζικο και καλομίλητο να ’ναι. Από ποιό μαγαζί το αγόρασες; Παράθεση Στη ζωή όσο ζεις μαθαίνεις .- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixalis_kr Δημ. December 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2015 to2c. Μόλις έκοψα μια παλιά wind που είχα και στη sim1 δεν την αναγνώρισε αλλά ευτυχώς την "είδε" στη sim2. Άρα το πρόβλημα με τη sim1 είναι υπαρκτό. Δηλαδή έτσι πάει το δίκαρτο και θα είμαι πάλι με 1 sim!!! Παράθεση Σαν τα Xiaomi τίποτα!!! :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stavros_P Δημ. December 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2015 to2c. Μόλις έκοψα μια παλιά wind που είχα και στη sim1 δεν την αναγνώρισε αλλά ευτυχώς την "είδε" στη sim2. Άρα το πρόβλημα με τη sim1 είναι υπαρκτό. Δηλαδή έτσι πάει το δίκαρτο και θα είμαι πάλι με 1 sim!!! Δηλαδή δεν αναγνωρίζει δίκτυο στο tray 1; παράξενο. Από το vickmall που μου έστειλαν φωτογραφία για επιβεβαίωση της ταυτόχρονης λειτουργίας 2sim και κάρτας μνήμης, όλα έδειχναν να δουλεύουν σωστά. Παράθεση Στη ζωή όσο ζεις μαθαίνεις .- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixalis_kr Δημ. December 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2015 Ναι βάζω την ίδια κάρτα στη sim 1 και λέει ότι δεν υπάρχει καν κάρτα και μετά στη sim2 όλα είναι τέλεια! Παράθεση Σαν τα Xiaomi τίποτα!!! :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stavros_P Δημ. December 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2015 Ναι βάζω την ίδια κάρτα στη sim 1 και λέει ότι δεν υπάρχει καν κάρτα και μετά στη sim2 όλα είναι τέλεια! Δες την φωτογραφία που έχω βάλει στην προηγούμενη σελίδα, στο δικό σου υπάρχει θέμα πιθανότατα, οπότε μάλλον πας για dispute μου φαίνεται...;) Παράθεση Στη ζωή όσο ζεις μαθαίνεις .- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telmusic Δημ. December 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2015 Σημερα παρελαβα και εγω. Οι πρωτες εντυπώσεις θετικοτατες. Πολυ ομορφο κινητο. Πηρα το λευκο με την χρυσαφί περίμετρο. Ευχάριστη έκπληξη το notification led που μεν μονο σε ενα χρωμα ( κόκκινο) αλλα απο το ολότελα... Παράθεση Honor 6 Xiaomi Note 3 Prime Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stavros_P Δημ. December 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2015 Σημερα παρελαβα και εγω. Οι πρωτες εντυπώσεις θετικοτατες. Πολυ ομορφο κινητο. Πηρα το λευκο με την χρυσαφί περίμετρο. Ευχάριστη έκπληξη το notification led που μεν μονο σε ενα χρωμα ( κόκκινο) αλλα απο το ολότελα... Καλορίζικο, όποτε μπορέσεις δώσε μας ένα αναλυτικό review και τσέκαρε εάν σου είναι εύκολο αυτό με την ταυτόχρονη λειτουργία 2 sim ΚΑΙ κάρτα μνήμης. Παράθεση Στη ζωή όσο ζεις μαθαίνεις .- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixalis_kr Δημ. December 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2015 Σημερα παρελαβα και εγω. Οι πρωτες εντυπώσεις θετικοτατες. Πολυ ομορφο κινητο. Πηρα το λευκο με την χρυσαφί περίμετρο. Ευχάριστη έκπληξη το notification led που μεν μονο σε ενα χρωμα ( κόκκινο) αλλα απο το ολότελα... Σου δουλεύουν κανονικά και οι 2 sim? Βασικά η sim 1 δουλεύει; Παράθεση Σαν τα Xiaomi τίποτα!!! :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts