gjimmys Δημ. August 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2016 Ναι. Δεν θα κάνα reset αλλά έπρεπε για να βγει το encryption ----- προσθήκη μηνύματος 10 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μόλις φλασαρα το surround mod για να παίζει κ το πάνω ηχείο.. Καλά είναι απίστευτο Το εχεις root; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikchris Δημ. August 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2016 Δύσκολο να συμβαίνει αυτό γιατί η Ν είναι η dp5 με 50mb fixes. 99% ίδια δηλαδή. Sent from my Nexus 5X using Tapatalk 50mb fixes δηλαδη ειναι 99% η ιδια; Ποση ειναι δηλαδη ολη; 5gb; Και μισο mb να ειναι η αλλαγη, μπορει να το προκαλεσει αυτο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. August 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2016 50mb fixes δηλαδη ειναι 99% η ιδια; Ποση ειναι δηλαδη ολη; 5gb; Και μισο mb να ειναι η αλλαγη, μπορει να το προκαλεσει αυτο. Μεταφορικά το είπα. Διαβάζοντας τι λένε διάφοροι developers για Kernel κλπ κατέληξα σε αυτό το συμπέρασμα. Άλλο η σύγκριση 6.0.1 με 7.0 άλλο 7dp5 με 7.0. Αν έχεις κάνα στοιχείο παραπάνω βάλτο να διαβάσω ευχαρίστως. Sent from my Nexus 5X using Tapatalk Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UsualSuspect Δημ. August 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2016 Δεν ξέρω Gialakia, ότι παρατηρώ γράφω και εγώ. Ίσως θέλει τις μέρες του για να στρώσει, ποιος ξέρει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. August 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2016 Κοίτα. Γράφοντας ότι είναι καλύτερη ή χειρότερη δεν λέει κάτι. Ο καθένας έχει ένα σωρό εφαρμογές που μερικές δεν έχουν γίνει optimized για 7 ακόμα. Αυτό και μόνο μπορεί να βυθίσει τη μπαταρία. Επίσης άλλοι τα έχουν όλα ανοιχτά άλλοι ανοιγοκλεινουν WiFi bluetooth location 3g4g κλπ. Δεν μπορώ να βγάλω συμπέρασμα. Γενικότερα έχω παρατηρήσει με την ενασχόληση με Nexus από το '10 ότι λίγα πράγματα αλλάζουν στη διάρκεια μπαταρίας με χρήση. Βελτιώνεται περισσότερο το idling. Παίζει πολύ το placebo όπως και οι βιαστικες κρίσεις της μιας μέρας. Δεν βγαίνει συμπέρασμα έτσι. Προσωπική άποψη και καθόλου επικριτικη προς κανένα. Sent from my Nexus 5X using Tapatalk Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimkord Δημ. August 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2016 Επειδή πιθανολογω ότι δεν θες κάποιο κινητό και να σε απασχολεί το root και λοιπα, θα σου πρότεινα το g4. Πάρε μόνο παρτίδα που να μην βγάζει πρόβλημα. Στα σχόλια του skroutz λένε ποιες παρτίδες είναι καλές. Τσεκαρε και το Huawei P9 lite. Ένα κινητό να κάνει τη δουλειά του θέλει ο άνθρωπος, σιγά μην κάθεται να ψάχνει τις παρτίδες ενός προβληματικου τηλεφώνου. Μία χαρά είναι το 5x για τη χρήση που το θέλει. Επίσης και το P9 lite που προτεινεις είναι καλή επιλογή. Το G4 όχι από μένα. ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Και γω έχω χειρότερη μπαταρία με nougat σε σχέση με marshmallow. Διαβάζω όμως ότι πολλοί έχουν αισθητά καλύτερη μπαταρία με nougat. Ίσως έχει σχέση με κάποιες εφαρμογές που δεν έχουν γίνει update ακόμα. Ελπίζω να στρώσει για όλους Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
brian13 Δημ. August 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2016 Γενικότερα έχω παρατηρήσει με την ενασχόληση με Nexus από το '10 ότι λίγα πράγματα αλλάζουν στη διάρκεια μπαταρίας με χρήση. Βελτιώνεται περισσότερο το idling. 100℅ αυτό! Και φυσικά το optimization κάθε εφαρμογής που χρησιμοποιούμε. Το οποίο μπορεί να αλλάξει ακόμα και σε ένα απλό update εφαρμογής ή λειτουργικού. (Π.χ. Facebook και Skype έχουν αστείες εφαρμογές όσο αναφορά το optimize και στο Android και στο iOS. Ευτυχώς δεν έχω face..) ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- @dimkord Κάποιες παρτίδες g4 έβγαλαν προβλήματα bootloop σε μακροχρόνια χρηση, ενώ κάποιες άλλες όχι. Προτείνω το g4 ή το p9lite έναντι του Nexus, γιατί έχουν πιο ολοκληρωμένα λειτουργικά στη stock εκδοχή τους. Ενώ το stock Android θέλει πολύ play store. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. August 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2016 Καλησπέρα. Αγορασα το nexus 5x. Από κατάστημα της περιοχής, αγορασα usb OTG type C, που όμως δεν κουμπονει. Αν γνωρίζετε ένα κατάστημα στην Ελλαδα, για να το προμηθευτώ ,, ένα link,, ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. August 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2016 Καλησπέρα. Αγορασα το nexus 5x. Από κατάστημα της περιοχής, αγορασα usb OTG type C, που όμως δεν κουμπονει. Αν γνωρίζετε ένα κατάστημα στην Ελλαδα, για να το προμηθευτώ ,, ένα link,, ευχαριστώ. Θες αντάπτορα ή στικακι C; Sent from my Nexus 5X using Tapatalk Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. August 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2016 Υπάρχει μικρό καλώδιο, λέγεται usb OTG type C, και συνδέεται φλασακι usb με το κινητό, στην θύρα usb. Έχω απλό usb OTG, με χρήση σε Xiaomi mi max κλπ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. August 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2016 (edited) Υπάρχει μικρό καλώδιο, λέγεται usb OTG type C, και συνδέεται φλασακι usb με το κινητό, στην θύρα usb. Έχω απλό usb OTG, με χρήση σε Xiaomi mi max κλπ Δες σκρουτζ, έχει πολλά. Δε βάζω μην είναι θέμα διαφήμισης. Sent from my Nexus 5X using Tapatalk Edited August 31, 2016 by Gialakias Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimkord Δημ. September 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2016 @dimkord Κάποιες παρτίδες g4 έβγαλαν προβλήματα bootloop σε μακροχρόνια χρηση, ενώ κάποιες άλλες όχι. Προτείνω το g4 ή το p9lite έναντι του Nexus, γιατί έχουν πιο ολοκληρωμένα λειτουργικά στη stock εκδοχή τους. Ενώ το stock Android θέλει πολύ play store. Εγώ λοιπόν το g4 δε θα το πρότεινα σε κανέναν. Υπάρχουν τόσα άλλα που δεν έχουν καμία προβληματική παρτίδα. Γιατί να μπει κάποιος στη διαδικασία να ψάχνει ποια παρτίδα είναι καλή και ποια όχι; Αυτό έπρεπε να το κάνει η ίδια ή LG και να έχει αποσύρει τα προβληματικά. Είμαι της άποψης ότι πρέπει να τιμωρούμε εταιριες που δεν κάνουν σωστή δουλειά. Για το λειτουργικό, υπάρχουν άνθρωποι που το προτιμούν τελείως γυμνό, για να βάζουν μόνο αυτά που θέλουν οι ίδιοι. Εμένα της LG με είχε κουράσει με όλες αυτές τις ρυθμίσεις που έπρεπε να βρω και να απενεργοποιήσω. Κάνα δυό μήνες την πάλεψα και μετα έβαλα cyanogen. Επισης το θεωρώ και άσχημο/κακογουστο. Γούστα είναι αυτά. Όλα αυτά τελείως φιλικά, απλά τη γνώμη μας λέμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cirith Δημ. September 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2016 Λίγο (πιο) κιτρινιάρα δεν έχει γίνει η οθόνη με το Μαντολάτο; Και λιγότερο φωτεινή (στο ίδιο επίπεδο ρύθμισης)... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xambos Δημ. September 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2016 Γεια σας παιδια . Έχω ένα πρόβλημα... Κανονικά έπρεπε να είχα πάρει το νέο android 7n στο κινητό μου αλλά ακόμα τίποτα ... Ξέρετε τίποτα ? Nexus 5x Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokos Δημ. September 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2016 καλησπέρα παιδιά, αξίζει η αγορά του τώρα ή με τα ίδια χρήματα καλύτερα κάτι με νεότερο SoC ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. September 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2016 καλησπέρα παιδιά, αξίζει η αγορά του τώρα ή με τα ίδια χρήματα καλύτερα κάτι με νεότερο SoC ; Αν μπορείς να πάρεις κάποιο με 805 810 820 με τα ίδια περίπου πάρε. Αλλιώς αξίζει. Sent from my Nexus 5X using Tapatalk Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dentaltech_13 Δημ. September 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2016 καλησπέρα παιδιά, αξίζει η αγορά του τώρα ή με τα ίδια χρήματα καλύτερα κάτι με νεότερο SoC ; αναλογα γιατι το θες. για φωτογραφιες ειναι η μοναδικη επιλογη σε αυτα τα λεφτα.αν δεν σου ακουγεται καλα το 2g ram πας σε κατι αλλο πχ xiaomi.αλλα στη χρηση δεν εχει καμια διαφορα το κινητο ειναι γρηγορο.εγω εχω κολλησει με ενα παιχνιδακι nova που δεν το λες και ελαφρυ,παιζω καθε μερα κανα μισαωρο χωρις προβλημα.απλα ανεβαζει θερμοκρασια.ειναι απο τα μειονεκτηματα του αυτο αλλα τα περισσοτερα ετσι ειναι. γενικα στα 245 250ε βρισκεις αλλο ετσι τοσο καλο? p9lite ισως. εγω πιστευω για τα χρηματα που εχει τωρα ειναι αν οχι η καλυτερη επιλογη σιγουρα απο τις καλυτερες.το παιρνεις και εχεις nugat κατευθειαν.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. September 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2016 Καλησπέρα. Αγορασα το nexus 5x. Από κατάστημα της περιοχής, αγορασα usb OTG type C, που όμως δεν κουμπονει. Αν γνωρίζετε ένα κατάστημα στην Ελλαδα, για να το προμηθευτώ ,, ένα link,, ευχαριστώ. Τελικά αγορασα από Αθηνα, από κατάστημα ίντερνετ, αναπτορα, καλώδιο, usb type c. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nokisas Δημ. September 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2016 Παιδιά στην nougat αν μπορεί κάποιος να περάσει το here maps από το play store Να κατεβάσει τον ελληνικό χάρτη και τη φωνή και να μου πει πως δουλεύει το κινητό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. September 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2016 Θελω να βαλω την 7 αλλα κατι διαβασα οτι κανεις καπου εγραφη... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makrixeris92 Δημ. September 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2016 έχω stock MTC20F και ακόμα να έρθει update για nougate... θα το σπάσω πείτε τους :lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoramix77 Δημ. September 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2016 έχω stock MTC20F και ακόμα να έρθει update για nougate... θα το σπάσω πείτε τους :lol::lol: Γράψου φιλε μου στην beta να γουσταρεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. September 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2016 (edited) Γράψου φιλε μου στην beta να γουσταρεις Πως γίνεται ή εγράφη;;;; ----- προσθήκη μηνύματος 14 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Για δοκίμασε εδώ : https://g.co/androidbeta Sent from my Nexus 5X using Tapatalk Από εδώ περνει την 7 στην συσκευή;;;κάνουμε εγγραφή συσκευής και όταν ολοκληρωθεί ή διαδικασία την διαγράφουμε την συσκευή;;; Αν όμως κάνουμε διαγραφή συσκευής αυτόματα θα έρθει OTA με την τελευταία επίσημη rom που είναι διαθέσιμη για την συσκευή μας. Σωστά;;; Edited September 4, 2016 by jimlost Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. September 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2016 Πως γίνεται ή εγράφη;;;; ----- προσθήκη μηνύματος 14 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Από εδώ περνει την 7 στην συσκευή;;;κάνουμε εγγραφή συσκευής και όταν ολοκληρωθεί ή διαδικασία την διαγράφουμε την συσκευή;;; Αν όμως κάνουμε διαγραφή συσκευής αυτόματα θα έρθει OTA με την τελευταία επίσημη rom που είναι διαθέσιμη για την συσκευή μας. Σωστά;;; Ναι. Αλλιώς με adb sideload το Full ota zip. Έχει τις οδηγίες στο site της Google αν γράψεις Full ota zip στο search. Sent from my Nexus 5X using Tapatalk Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makrixeris92 Δημ. September 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2016 (edited) εγώ γράφτηκα εγκατέστησα τα 7 όλα κομπλέ δεν είναι επίσημο αυτό ? τώρα μου λέει αριθμός έκδοσης nrd90m Edited September 4, 2016 by makrixeris92 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts