Jump to content

Money wallets (viva, skrill, revolut κλπ)

nico4gr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Επειδή ολες τις πληρωμες τις κανω με e-banking, που εχουν μηχανακι pos για πληρωμη λογαριασμου ΔΕΗ;

στο ταμειο εχουν κανονικα μηχανακι

• Απαντήσεις 4,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

στο ταμειο εχουν κανονικα μηχανακι

Ευχαριστώ. Στο ταμειο της Τραπεζας ειδα τωρα τελευταια pos. Ταμειο η ΔΕΗ δεν εχει στον Νομο μου !!!! (Αλλα μαλλον εννοεις τα ταμεια των τραπεζων)

Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ;

Ευχαριστώ. Στο ταμειο της Τραπεζας ειδα τωρα τελευταια pos. Ταμειο η ΔΕΗ δεν εχει στον Νομο μου !!!! (Αλλα μαλλον εννοεις τα ταμεια των τραπεζων)

στο ηρακλειο κρητης εχει κανονικα μηχανακι pos και στα 2 καταστηματα. exoyn to μηχανακι μεσα και εξω απο το τζαμι κατι σαν 'αριθμητικο πληκτρολογιο' για να βαζεις τον κωδικο.

• 4 weeks later...

Τελικα στην ρεβολουτ μπορούμε να φορτωσουμε χρηματα απευθειας απο καρτα μαεστρο εθνικής τραπεζας?

Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk

Τελικα στην ρεβολουτ μπορούμε να φορτωσουμε χρηματα απευθειας απο καρτα μαεστρο εθνικής τραπεζας?

Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk

Λογο CC δεν επιτρέπετε ακομα η φορτιση με ελληνικες καρτες στην revolut.

• 2 weeks later...
Παιδιά έκανα έμβασμα πριν 3 μέρες και σήμερα μου ήρθε ειδοποίηση ότι μπήκαν. Μόλις όμως μπαίνω μου λέει ότι πρέπει να πάω στο προφίλ και να κάνω verify intetity.τι πρέπει να κάνω δηλαδή??? Για revolut παντα μιλάω Edited by dynamic4

Παιδιά έκανα έμβασμα πριν 3 μέρες και σήμερα μου ήρθε ειδοποίηση ότι μπήκαν. Μόλις όμως μπαίνω μου λέει ότι πρέπει να πάω στο προφίλ και να κάνω verify intetity.τι πρέπει να κάνω δηλαδή??? Για revolut παντα μιλάω

Πρεπει να ανεβάσεις την ταυτότητα η ενα δίπλωμα οδήγησης σου και θα βγάλεις μια φωτογραφια (selfie) του προσώπου σου.

Πρεπει να ανεβάσεις την ταυτότητα η ενα δίπλωμα οδήγησης σου και θα βγάλεις μια φωτογραφια (selfie) του προσώπου σου.

Και μετά πρέπει να περιμένω μέρες για να τα ταυτοποιήσουν?

Και μετά πρέπει να περιμένω μέρες για να τα ταυτοποιήσουν?

Γινετε αυτοματα απο το συστημα.Παιρνει 15 λεπτα με 1 ωρα.Αν εχεις ταυτότητα παλιου τυπου(Χειρόγραφη) θα πρεπει να κανεις την ταυτοποίηση μεσω του chat.

• 2 weeks later...

Το τελευταίο διάστημα παρατηρώ μία έξτρα χρέωση στη revolut, σαν προμήθεια.

Για παράδειγμα, κάνω ανανέωση 5€ στην Cosmote μέσω Paypal (η Revolut είναι συνδεδεμένη στο Paypal), και με χρεώνει 5.25€.

Γνωρίζετε κάτι;

Για παράδειγμα, κάνω ανανέωση 5€ στην Cosmote μέσω Paypal (η Revolut είναι συνδεδεμένη στο Paypal), και με χρεώνει 5.25€.

Γνωρίζετε κάτι;

Το πιο πιθανόν να μην ειναι απο την revolut

να ειναι η επιλογη για το ποιος κανει την μετατροπη συναλαγματος. Η καρτα ή το paypal

Τωρα θα μου πεις εσυ, σε ευρω πληρωνεις, σε ευρω ειναι ο λογαριασμός, ολα ευρω, τι μετατροπη λεω ?

Αλλα καποτε που ειχα πληρωσει με paypal και δεν ειχα τσεκαρειτην επιλογη για μετατροπη απο την καρτα, κατι τετοιο καταλαβα. Δεν μπορω να το αποδειξω, μια γνωμη ειπα

Γνωρίζετε κάτι;

Μαλλον το paypal βλεπει την καρτα σαν αγγλικη και εσυ δεν εχεις βαλει να χρεωνει την καρτα στο νομισμα που πληρωνεις και ετσι θα την χρεωσε σε GBP και θα πηρε και την προμήθεια του το paypal απο GBP σε EUR.

Λοιπόν, είχα αφήσει να κάνει τη μετατροπή το PayPal. Μόλις το γύρισα στο "Bill me in the currency listed on the seller's invoice". Βέβαια, μέχρι πρότινος χρέωνε το ποσό πληρωμής, χωρίς κάποια προμήθεια. Δεν καταλαβαίνω πώς άλλαξε η συγκεκριμένη ρύθμιση, τέλος πάντων.

Σχετικά με αυτά που αναφέρατε, μου έκανε εντύπωση επειδή η κάρτα ναι μεν είναι αγγλική, αλλά το ποσό που έχει είναι σε ευρώ, όπως και η πληρωμή έγινε σε ευρώ. Οπότε, θεωρητικά δεν έγινε κάποια μετατροπή συναλλάγματος για να πάρει προμήθεια το PayPal.

Όπως και να έχει, θα το παρακολουθήσω στην επόμενη συναλλαγή. Υποπτεύεστε πως χρειάζεται κάποια άλλη ρύθμιση;

Λοιπόν, είχα αφήσει να κάνει τη μετατροπή το PayPal. Μόλις το γύρισα στο "Bill me in the currency listed on the seller's invoice". Βέβαια, μέχρι πρότινος χρέωνε το ποσό πληρωμής, χωρίς κάποια προμήθεια. Δεν καταλαβαίνω πώς άλλαξε η συγκεκριμένη ρύθμιση, τέλος πάντων.

Σχετικά με αυτά που αναφέρατε, μου έκανε εντύπωση επειδή η κάρτα ναι μεν είναι αγγλική, αλλά το ποσό που έχει είναι σε ευρώ, όπως και η πληρωμή έγινε σε ευρώ. Οπότε, θεωρητικά δεν έγινε κάποια μετατροπή συναλλάγματος για να πάρει προμήθεια το PayPal.

Όπως και να έχει, θα το παρακολουθήσω στην επόμενη συναλλαγή. Υποπτεύεστε πως χρειάζεται κάποια άλλη ρύθμιση;

Οχι άλλη. Η ιδια χρειαζεται. Καθε φορα θα κανεις την ρυθμιση να κανει την μετατροπη η καρτα και οχι το paypal. για προφανεις λογους το paypal την αλλαζει πολυ συχνα μονο του

Το κυριο νομισμα της καρτας δεν ειναι το ευρω,και σε ενα ATM να βαλεις την καρτα για να κανεις ανάληψη θα σε ρωτήσει το ΑΤΜ αν θελεις να κανει την μετατροπη η τραπεζα του ΑΤΜ απο GBP σε ευρω η να χρεωθεί το ποσο σε ευρω απο την καρτα.

Ok, σας ευχαριστώ παιδιά για τη βοήθεια. Δεν μου είχε τύχει να αλλάξει η συγκεκριμένη ρύθμιση μέχρι τώρα.

Θα ελέγξω τη χρέωση και στην επόμενη συναλλαγή με ευρώ που θεωρητικά δεν θα υπάρχει μετατροπή.

• 4 weeks later...

Θέλω να έχω υπόλοιπο στη revolut 1000 λίρες όποτε αναγκαστικά θα κάνω έμβασμα από 2 ελληνικούς λογαριασμούς. Μπορείτε να μου πείτε μέχρι ποιο ποσό η χρέωση είναι 1€; θα πρέπει να κάνω υποχρεωτικά και ταυτοποίηση λογαριασμού ;

Και Επίσης καλύτερα συμφέρει να επιλέξω από την εθνική να γίνουν λίρες η να τα μετατρέψω από τη ρεβολουτ όταν σταλούν ;

Sent from my iPhone using Tapatalk

:w00t:

Θέλω να έχω υπόλοιπο στη revolut 1000 λίρες όποτε αναγκαστικά θα κάνω έμβασμα από 2 ελληνικούς λογαριασμούς. Μπορείτε να μου πείτε μέχρι ποιο ποσό η χρέωση είναι 1€; θα πρέπει να κάνω υποχρεωτικά και ταυτοποίηση λογαριασμού ;

Και Επίσης καλύτερα συμφέρει να επιλέξω από την εθνική να γίνουν λίρες η να τα μετατρέψω από τη ρεβολουτ όταν σταλούν ;

Θα χρειαστεί να κανεις ταυτοποιηση.Τα στελνεις σε ευρω και τα μετατρεπεις σε λιρες μεσω του app για να παρεις την καλύτερη ισοτιμία.Μεχρι 12.500 ευρω ειναι η χρεωση 1 ευρω για το εμβασμα.

Θα χρειαστεί να κανεις ταυτοποιηση.Τα στελνεις σε ευρω και τα μετατρεπεις σε λιρες μεσω του app για να παρεις την καλύτερη ισοτιμία.Μεχρι 12.500 ευρω ειναι η χρεωση 1 ευρω για το εμβασμα.

Ευχαριστώ πολύ !

Θα ήθελα να ρωτήσω επίσης το η μεταφορά χρημάτων μεταξύ revolut χρεώνονται ; και ποσό χρόνο παίρνει περίπου ;

Θα ήθελα να ρωτήσω επίσης το η μεταφορά χρημάτων μεταξύ revolut χρεώνονται ; και ποσό χρόνο παίρνει περίπου ;

Απο revolut account σε ενα αλλο;Καμια χρεωση και γινετε αμεσα.

Απο revolut account σε ενα αλλο;Καμια χρεωση και γινετε αμεσα.

Ευχαριστώ και πάλι !

Οχι δεν εχει χρέωση και ειναι άμεση

• 2 weeks later...

Ξανά επανέρχομαι με μια ακόμα ερώτηση :P

Προσπαθώ να κάνω έμβασμα για πρώτη φορά από τη Eurobank. Όταν συμπληρώνω το Bic της revolut στο αντίστοιχο πεδίο συμπληρώνει μόνο του διεύθυνση κλπ και δε μπορώ να τα αλλάξω ! Στην εφαρμογή έχει αλλά στοιχεία. Ξέρει κάνεις πως ; 9d38dd91b9b4ef474896abf89bf65e0a.jpg