georgb Δημ. August 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2016 Sygic παίδες μια ερώτηση . το πρόγραμμα αυτό μετά της 8 μέρες σου αφαιρεί την premium έκδοση αλλά σε αφήνει να βρεις offline διευθυνσης κάτι που μόνο αυτό με νοιάζει . και να πω πως ξέρω υπάρχει της microsoft η χάρτες αλλά είναι πολύ ποιο γρήγορο το sygic στο WP μετά της 8 μέρες σε αφήνει ? η κλειδώνεται όλο το πρόγραμμα ? Δεν κλειδωνει , λειτουργει κανονικα αλλα δεν εχει φωνητικη πλοηγηση και ενα δυο ακομα επιλογες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
st1313 Δημ. August 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2016 Αμα βαλουμε ένα προορισμο στο χαρτη ξεκινήσουμε την πλοηγηση και κλεισουμε τη φωνη τι γινεται ? Αμα δε μας αρεσει αυτό, το πρόγραμμα που αναφερα ποιο πανω κανει ελευθερη περιηγηση. Ετσι κι αλλοιως στους here δυο προγράμματα χρησιμοποιούσαμε here maps(ελευθερη περιηγηση) και heredrive (κανονικη πλοηγηση) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. August 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2016 Αμα βαλουμε ένα προορισμο στο χαρτη ξεκινήσουμε την πλοηγηση και κλεισουμε τη φωνη τι γινεται ? Αμα δε μας αρεσει αυτό, το πρόγραμμα που αναφερα ποιο πανω κανει ελευθερη περιηγηση. Ετσι κι αλλοιως στους here δυο προγράμματα χρησιμοποιούσαμε here maps(ελευθερη περιηγηση) και heredrive (κανονικη πλοηγηση) Εγώ με here drive έκανα ελεύθερη περιήγηση! ;) Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sniaf Δημ. August 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2016 Δεν κλειδωνει , λειτουργει κανονικα αλλα δεν εχει φωνητικη πλοηγηση και ενα δυο ακομα επιλογες. α ωραία σε ευχαριστώ . δεν με ενδιαφέρει η πλοήγηση μόνο για της οδούς το θέλω Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
st1313 Δημ. August 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2016 Εγώ με here drive έκανα ελεύθερη περιήγηση! ;) Κλεισε την φωνη και μια χαρα περιηγηση κανεις.Αλλα είναι τα προβλήματα των maps(κατά την γνωμη μου παντα) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. August 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2016 Για όσους δεν είχαν φωνητική πλοήγηση τι κάνατε? Έχει μια φίλη μου το 930 και από τότε που αναβάθμισε σε windows 10 δεν έχει φωνή. Η γλώσσα είναι στα ελληνικά με κατεβασμένους τους χάρτες και με ανοιχτή ένταση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
st1313 Δημ. August 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2016 Για όσους δεν είχαν φωνητική πλοήγηση τι κάνατε? Έχει μια φίλη μου το 930 και από τότε που αναβάθμισε σε windows 10 δεν έχει φωνή. Η γλώσσα είναι στα ελληνικά με κατεβασμένους τους χάρτες και με ανοιχτή ένταση. Το εγραψα και παραδίπλα. Δεν κλειδωνει το gps όπως πρεπει στην 67. Εμενα περιέργως εστρωσε μετα από 2-3 μερες. Αν η αποκλιση που εχει το gps από την πραγματικη σου θεση είναι πανω από 20-25μετρα η φωνητικη πλοηγηση δεν δουλευει. Πατωντας πανω στο κυκλακι της τοποθεσιας βλέπεις στα ποσα μετρα εχει κλειδωσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. August 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2016 Για όσους δεν είχαν φωνητική πλοήγηση τι κάνατε? Έχει μια φίλη μου το 930 και από τότε που αναβάθμισε σε windows 10 δεν έχει φωνή. Η γλώσσα είναι στα ελληνικά με κατεβασμένους τους χάρτες και με ανοιχτή ένταση. Διαγραφει τους χάρτες, κάνει ένα soft reset και τους ξανακατεβάζει. Περιμένω αποτελέσματα. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
st1313 Δημ. August 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2016 Θεμα κλειδώματος του gps είναι οι χαρτες δεν φταινε. Το κανει και με άλλες εφαρμογες πλοηγησης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jamesc Δημ. August 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2016 Σε κάποιο από τα τελευταία updates προσθεσαν τη πυξίδα και ο χάρτης περιστρέφετε όπως συνέβαινε στους Here. Παράθεση - There is no place like 127.0.0.1 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dekaohtoura Δημ. August 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2016 Όπως ακριβώς το γράφει ο James...προστέθηκε η περιήγηση στην τελευταία αναβάθμιση της εφαρμογής. Δυστυχώς, εδώ πάνω που είμαι (Καβάλα - Δράμα - Θάσο), διαπίστωσα τις μεγάλες ελλείψεις σε ΡΟΙ. Η πλοήγηση είναι εξαιρετική (οι gmaps στο g3 της κοπελιάς είναι τραγικοί ή στην καλύτερη αλλά αντί άλλων), αλλά για τα περισσότερα μέρη, αναγκάζομαι να βάζω διεύθυνση αφού στην αναζήτηση είτε ελληνικά είτε αγγλικά δεν υπάρχουν. Πρέπει να το δουλέψει αυτή η ΜS μαζί με τη Here. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. August 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2016 Παρ' όλα αυτά πάλι μπερδεύεται. Ο στόχος έρχεται προς εμένα όταν πάω ευθεία και όταν στριβω πάει λοξά σαν τον κάβουρα! :( Η οθόνη συνεχίζει να σβήνει... Έχει πολύ δρόμο η περιηγηση ακόμα για να φτάσει τους here! ;) Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktlk Δημ. August 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2016 Σε πλοήγηση σβήνει η οθόνη. Και δεν στριβει και ο χάρτης?κάτι αλλο φταίει...εμας μια χαρα δουλευει Παράθεση KTLK Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgb Δημ. August 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2016 Μάλλον εννοεί ότι θέλει να το κανει και όταν δεν είναι σε πλοήγηση. Σε αυτή την περιπτωση του εδωσα την λυση παραπανω. Βαζει τους Sygic και τους χρησιμοποιει γι αυτή την δουλειά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
st1313 Δημ. August 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2016 Ανοίγεις τους χαρτες και εχεις ελευθερη περιηγηση. Η κουκιδα παει οπου πας και εσυ. Για να μην σβηνει η οθονη την ρυθμίζεις. Μια χαρα δουλευουν οι χαρτες σε αυτόν τον τομεα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. August 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2016 Ανοίγεις τους χαρτες και εχεις ελευθερη περιηγηση. Η κουκιδα παει οπου πας και εσυ. Για να μην σβηνει η οθονη την ρυθμίζεις. Μια χαρα δουλευουν οι χαρτες σε αυτόν τον τομεα. Από που την ρυθμίζεις; Εγώ δεν είδα πουθενά τέτοια ρύθμιση! :( Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
st1313 Δημ. August 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2016 Από που την ρυθμίζεις; Εγώ δεν είδα πουθενά τέτοια ρύθμιση! :( ολες οι ρυθμισεις-εξατομικευση-οθονη κλειδώματος-το χρονικο οριο οθονης ληγει μετα από -ποτε. Το οθονη κλειδώματος το καρφιτσωνης αμα θες για γρηγορα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. August 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2016 ολες οι ρυθμισεις-εξατομικευση-οθονη κλειδώματος-το χρονικο οριο οθονης ληγει μετα από -ποτε. Το οθονη κλειδώματος το καρφιτσωνης αμα θες για γρηγορα. Αυτη είναι γενική ρύθμιση. Για τους χάρτες μόνο, λέω! Στους here είχε! ;) Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
st1313 Δημ. August 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2016 (edited) Αυτη είναι γενική ρύθμιση. Για τους χάρτες μόνο, λέω! Στους here είχε! ;) Ετσι όπως σου ειπα δεν κανεις τη δουλεια που θελεις ? Η εφαρμογή που υπαρχει τωρα κανει την δουλεια των here και είναι πολύ καλυτερη σε εμφανιση και στη διαχειρηση ενεργειας. Το πρόβλημα του προγραμματος είναι στην αναζητηση σημειων ενδιαφέροντος(poi) στην ελληνικη γλωσσα στα αγγλικα είναι αψογο. Edited August 26, 2016 by st1313 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. August 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2016 Όπως και να 'χει για μένα τους here δεν τους έχει φτάσει, ειδικά στο θέμα περιήγησης! Για αγγλικά μη μου λες γιατί δεν ξέρω.... :( Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
st1313 Δημ. August 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2016 Όπως και να 'χει για μένα τους here δεν τους έχει φτάσει, ειδικά στο θέμα περιήγησης! Για αγγλικά μη μου λες γιατί δεν ξέρω.... :( Ο κάθε ενας εχει την γνωμη του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. August 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2016 Πάντως σε κάθε αναβάθμιση, πάνε και λίγο μπροστά! ;) Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggef1973 Δημ. August 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2016 Ελπιζω να προσθεσει σε επομενο update την λειτουργεια οδηγησης χωρις προορισμο συγκεκριμενο. Θα ηθελα να οδηγαω και να βλεπω τι υπαρχει διπλα μου. Σε ταξιδι στην ευρωπη μου ελειψε πολυ. Σε στοχευμενο προορισμο ομως η πλοηγηση της microsoft δουλευει super. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. August 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2016 Ελπιζω να προσθεσει σε επομενο update την λειτουργεια οδηγησης χωρις προορισμο συγκεκριμενο. Θα ηθελα να οδηγαω και να βλεπω τι υπαρχει διπλα μου. Σε ταξιδι στην ευρωπη μου ελειψε πολυ. Σε στοχευμενο προορισμο ομως η πλοηγηση της microsoft δουλευει super. Αυτό θέλω κι εγώ. Χωρίς προορισμό να δείχνει σωστά όπου πάω. Αλλά δεν το κάνει! :( Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgb Δημ. August 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2016 βάλε προσωρινά και το sygic στο τηλέφωνο να το χρησιμοποιείς γι αυτή την περίπτωση https://www.microsoft.com/store/apps/9nblggh16nlv Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts