Jump to content

[Windows 10 Mobile] Εφαρμογές Πλοήγησης

alex_gate_7
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Sygic

παίδες μια ερώτηση . το πρόγραμμα αυτό μετά της 8 μέρες σου αφαιρεί την premium έκδοση αλλά σε αφήνει να βρεις offline διευθυνσης

κάτι που μόνο αυτό με νοιάζει . και να πω πως ξέρω υπάρχει της microsoft η χάρτες αλλά είναι πολύ ποιο γρήγορο το sygic

στο WP μετά της 8 μέρες σε αφήνει ? η κλειδώνεται όλο το πρόγραμμα ?

Δεν κλειδωνει , λειτουργει κανονικα αλλα δεν εχει φωνητικη πλοηγηση και ενα δυο ακομα επιλογες.

• Απαντήσεις 908
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Αμα βαλουμε ένα προορισμο στο χαρτη ξεκινήσουμε την πλοηγηση και κλεισουμε τη φωνη τι γινεται ?

Αμα δε μας αρεσει αυτό, το πρόγραμμα που αναφερα ποιο πανω κανει ελευθερη περιηγηση.

Ετσι κι αλλοιως στους here δυο προγράμματα χρησιμοποιούσαμε here maps(ελευθερη περιηγηση) και heredrive (κανονικη πλοηγηση)

Αμα βαλουμε ένα προορισμο στο χαρτη ξεκινήσουμε την πλοηγηση και κλεισουμε τη φωνη τι γινεται ?

Αμα δε μας αρεσει αυτό, το πρόγραμμα που αναφερα ποιο πανω κανει ελευθερη περιηγηση.

Ετσι κι αλλοιως στους here δυο προγράμματα χρησιμοποιούσαμε here maps(ελευθερη περιηγηση) και heredrive (κανονικη πλοηγηση)

Εγώ με here drive έκανα ελεύθερη περιήγηση! ;)

Samsung Galaxy  A52s 128/6GB 🙂

Δεν κλειδωνει , λειτουργει κανονικα αλλα δεν εχει φωνητικη πλοηγηση και ενα δυο ακομα επιλογες.

α ωραία σε ευχαριστώ . δεν με ενδιαφέρει η πλοήγηση μόνο για της οδούς το θέλω

[sIGPIC][/sIGPIC]

Εγώ με here drive έκανα ελεύθερη περιήγηση! ;)

Κλεισε την φωνη και μια χαρα περιηγηση κανεις.Αλλα είναι τα προβλήματα των maps(κατά την γνωμη μου παντα)

Για όσους δεν είχαν φωνητική πλοήγηση τι κάνατε?

Έχει μια φίλη μου το 930 και από τότε που αναβάθμισε σε windows 10 δεν έχει φωνή. Η γλώσσα είναι στα ελληνικά με κατεβασμένους τους χάρτες και με ανοιχτή ένταση.

Έχει μια φίλη μου το 930 και από τότε που αναβάθμισε σε windows 10 δεν έχει φωνή. Η γλώσσα είναι στα ελληνικά με κατεβασμένους τους χάρτες και με ανοιχτή ένταση.

Το εγραψα και παραδίπλα. Δεν κλειδωνει το gps όπως πρεπει στην 67. Εμενα περιέργως εστρωσε μετα από 2-3 μερες.

Αν η αποκλιση που εχει το gps από την πραγματικη σου θεση είναι πανω από 20-25μετρα η φωνητικη πλοηγηση δεν δουλευει.

Πατωντας πανω στο κυκλακι της τοποθεσιας βλέπεις στα ποσα μετρα εχει κλειδωσει.

Διαγραφει τους χάρτες, κάνει ένα soft reset και τους ξανακατεβάζει.

Περιμένω αποτελέσματα.

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

Σε κάποιο από τα τελευταία updates προσθεσαν τη πυξίδα και ο χάρτης περιστρέφετε όπως συνέβαινε στους Here.
- There is no place like 127.0.0.1 -

Όπως ακριβώς το γράφει ο James...προστέθηκε η περιήγηση στην τελευταία αναβάθμιση της εφαρμογής.

Δυστυχώς, εδώ πάνω που είμαι (Καβάλα - Δράμα - Θάσο), διαπίστωσα τις μεγάλες ελλείψεις σε ΡΟΙ.

Η πλοήγηση είναι εξαιρετική (οι gmaps στο g3 της κοπελιάς είναι τραγικοί ή στην καλύτερη αλλά αντί άλλων), αλλά για τα περισσότερα μέρη, αναγκάζομαι να βάζω διεύθυνση αφού στην αναζήτηση είτε ελληνικά είτε αγγλικά δεν υπάρχουν.

Πρέπει να το δουλέψει αυτή η ΜS μαζί με τη Here.

Παρ' όλα αυτά πάλι μπερδεύεται. Ο στόχος έρχεται προς εμένα όταν πάω ευθεία και όταν στριβω πάει λοξά σαν τον κάβουρα! :(

Η οθόνη συνεχίζει να σβήνει... Έχει πολύ δρόμο η περιηγηση ακόμα για να φτάσει τους here! ;)

Σε πλοήγηση σβήνει η οθόνη. Και δεν στριβει και ο χάρτης?κάτι αλλο φταίει...εμας μια χαρα δουλευει
KTLK

Μάλλον εννοεί ότι θέλει να το κανει και όταν δεν είναι σε πλοήγηση. Σε αυτή την περιπτωση του εδωσα την λυση παραπανω. Βαζει τους Sygic και τους χρησιμοποιει γι αυτή την δουλειά.

Ανοίγεις τους χαρτες και εχεις ελευθερη περιηγηση. Η κουκιδα παει οπου πας και εσυ.

Για να μην σβηνει η οθονη την ρυθμίζεις.

Μια χαρα δουλευουν οι χαρτες σε αυτόν τον τομεα.

Ανοίγεις τους χαρτες και εχεις ελευθερη περιηγηση. Η κουκιδα παει οπου πας και εσυ.

Για να μην σβηνει η οθονη την ρυθμίζεις.

Μια χαρα δουλευουν οι χαρτες σε αυτόν τον τομεα.

Από που την ρυθμίζεις; Εγώ δεν είδα πουθενά τέτοια ρύθμιση! :(

Από που την ρυθμίζεις; Εγώ δεν είδα πουθενά τέτοια ρύθμιση! :(

ολες οι ρυθμισεις-εξατομικευση-οθονη κλειδώματος-το χρονικο οριο οθονης ληγει μετα από -ποτε.

Το οθονη κλειδώματος το καρφιτσωνης αμα θες για γρηγορα.

ολες οι ρυθμισεις-εξατομικευση-οθονη κλειδώματος-το χρονικο οριο οθονης ληγει μετα από -ποτε.

Το οθονη κλειδώματος το καρφιτσωνης αμα θες για γρηγορα.

Αυτη είναι γενική ρύθμιση. Για τους χάρτες μόνο, λέω!

Στους here είχε! ;)

Αυτη είναι γενική ρύθμιση. Για τους χάρτες μόνο, λέω!

Στους here είχε! ;)

Ετσι όπως σου ειπα δεν κανεις τη δουλεια που θελεις ?

Η εφαρμογή που υπαρχει τωρα κανει την δουλεια των here και

είναι πολύ καλυτερη σε εμφανιση και στη διαχειρηση ενεργειας.

Το πρόβλημα του προγραμματος είναι στην αναζητηση σημειων ενδιαφέροντος(poi) στην ελληνικη γλωσσα στα αγγλικα είναι αψογο.

Edited by st1313

Όπως και να 'χει για μένα τους here δεν τους έχει φτάσει, ειδικά στο θέμα περιήγησης!

Για αγγλικά μη μου λες γιατί δεν ξέρω.... :(

Όπως και να 'χει για μένα τους here δεν τους έχει φτάσει, ειδικά στο θέμα περιήγησης!

Για αγγλικά μη μου λες γιατί δεν ξέρω.... :(

Ο κάθε ενας εχει την γνωμη του.

Ελπιζω να προσθεσει σε επομενο update την λειτουργεια οδηγησης χωρις προορισμο συγκεκριμενο. Θα ηθελα να οδηγαω και να βλεπω τι υπαρχει διπλα μου. Σε ταξιδι στην ευρωπη μου ελειψε πολυ. Σε στοχευμενο προορισμο ομως η πλοηγηση της microsoft δουλευει super.

Ελπιζω να προσθεσει σε επομενο update την λειτουργεια οδηγησης χωρις προορισμο συγκεκριμενο. Θα ηθελα να οδηγαω και να βλεπω τι υπαρχει διπλα μου. Σε ταξιδι στην ευρωπη μου ελειψε πολυ. Σε στοχευμενο προορισμο ομως η πλοηγηση της microsoft δουλευει super.

Αυτό θέλω κι εγώ. Χωρίς προορισμό να δείχνει σωστά όπου πάω. Αλλά δεν το κάνει! :(