Jump to content

[Windows 10 Mobile] Εφαρμογές Πλοήγησης

alex_gate_7
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

H εφαρμογή δεν μιλούσε και έκλεισε επειδή ήταν κλειστή η ο οθόνη που είναι τον περίεργο;

Όλες οι εφαρμογές GPS που ξέρω ανεξαρτήτως λειτουργικού έτσι λειτουργούν...

• Απαντήσεις 908
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Κάνεις λάθος. Όλες οι εφαρμογές gps λειτουργούν με κλειστή οθόνη και υπάρχει εκφώνηση. Αυτό ισχύει τόσο για την συγκεκριμένη εφαρμογή όσο και για το here στα windows 8.1.

Ακόμα και να βγεις με το home button η εκφώνηση λειτουργεί.

Λοιπόν. Η πλοήγηση off line στο εξωτερικό δουλεύει άψογα. Σαν τους here maps. Το πρόβλημα είναι πως δεν αλλάζει το φόντο σε νύχτα από μέρα ενώ το έχω στο αυτόματο. Μήπως φταίει το γεγονός ότι έχω απενεργοποιήσει την αυτόματη ενημέρωση της ώρας;;;;

Δε νομίζω να παίζει ρόλο η ώρα.. ίσως με την αυτόματη φωτεινότητα να έχει να κάνει. Πάντως γενικά σαν λειτουργία συνεχίζει να υπάρχει. Σε δοκιμές που έκανα ακόμα και σε τούνελ όταν έμπαινα γινόταν μαύρο και μετά πάλι άσπρο.

Λοιπόν. Η πλοήγηση off line στο εξωτερικό δουλεύει άψογα. Σαν τους here maps. Το πρόβλημα είναι πως δεν αλλάζει το φόντο σε νύχτα από μέρα ενώ το έχω στο αυτόματο. Μήπως φταίει το γεγονός ότι έχω απενεργοποιήσει την αυτόματη ενημέρωση της ώρας;;;;

Έχεις τους χάρτες να τρέχουν στο παρασκήνιο;

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

Δε νομίζω να παίζει ρόλο η ώρα.. ίσως με την αυτόματη φωτεινότητα να έχει να κάνει. Πάντως γενικά σαν λειτουργία συνεχίζει να υπάρχει. Σε δοκιμές που έκανα ακόμα και σε τούνελ όταν έμπαινα γινόταν μαύρο και μετά πάλι άσπρο.

Δεν έχει σχέση η φωτεινότητα. Δοκίμασε το και θα το διαπιστώσεις ότι αλλάζει με την ώρα. Π.χ. κατά τις 8 και η εφαρμογή μπαίνει σε προφίλ νυκτός. Αυτό με το τούνελ σκοτινιαζει γιατί γνωρίζει η εφαρμογή ότι μπαίνεις σε τούνελ και προσαρμόζεται αναλόγως. Αν δεις στον χάρτη τα τούνελ είναι πιο σκουρόχρωμα από τον δρόμο.

στους χάρτες δε μου αποθηκεύει τίποτα στα αγαπημένα, γιατί;

Κι εμένα σήμερα τα ίδια.

Ήρθα Πάτρα, στο χωριό (το οποίο για κάποιο λόγο δεν είχε μεταφερθεί στα αγαπημένα από τους Here) και δοκιμάζοντας να το αποθηκεύσω, άκυρο.

Δεν υπάρχει πουθενά η επιλογή.

Υπάρχει κάποιος τρόπος και έχει κολλήσει το μυαλό μου ή είναι πρόβλημα της τελευταίας έκδοσης?

Φίλε είχα αποθηκεύσει την διεύθυνση ξενοδοχείου σε κάποιο χωριουδάκι έξω από την Βέρνη και δεν μπορώ να την βρω με τίποτα. Δεν ξέρω που θα μείνω σήμερα. Φρίκη.................

----- προσθήκη μηνύματος 39 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Υποθέτω στις ρυθμίσεις της εφαρμογής είναι επιλεγμένο φόντο χάρτη αυτόματο.

Εννοείται!!!!!!

Κι εμένα σήμερα τα ίδια.

Ήρθα Πάτρα, στο χωριό (το οποίο για κάποιο λόγο δεν είχε μεταφερθεί στα αγαπημένα από τους Here) και δοκιμάζοντας να το αποθηκεύσω, άκυρο.

Δεν υπάρχει πουθενά η επιλογή.

Υπάρχει κάποιος τρόπος και έχει κολλήσει το μυαλό μου ή είναι πρόβλημα της τελευταίας έκδοσης?

1) γράφουμε τη διεύθυνση μετάβασης.

2) πατάμε επεξεργασία (εικόνα μολύβι)

3) πατάμε αποθήκευση ή καρφίτσωμα ή και τα δύο.

Samsung galaxy s8 duos. Surface Pro 4. DOD LS430W.

1) γράφουμε τη διεύθυνση μετάβασης.

2) πατάμε επεξεργασία (εικόνα μολύβι)

3) πατάμε αποθήκευση ή καρφίτσωμα ή και τα δύο.

Ευχαριστώ για τη βοήθεια.

Δυστυχώς, δεν λειτουργεί.

Με το μολύβι, οι μόνες επιλογές αφορούν στο να αλλάξω τη διεύθυνση κλπ.

Αν πατήσω παρατεταμένα στο σημείο στο χάρτη, μου βγάζει επιλογή για καρφίτσα, αλλά κι όταν τη βάλω, τζίφος. Δεν εμφανίζεται η τοποθεσία στα αγαπημένα. Θεωρώ πως κάποιο κόλλημα της εφαρμογής είναι. Δεν έχει και πολλή λογική να ψάχνω καρφίτσες γενικά στο χάρτη.

Πραγματικά αισθάνομαι πως κάτι δεν "πιάνω".

Αν θέλεις, εξήγησέ μου σα να είμαι 5χρονο :p

2 κινητά 640 το 1 με 8.1 και το άλλο με 10. Στο πρώτο ο πλοηγός άψογος. Στα 10 σκέτη απογοήτευση. Δεν βρίσκει με τίποτα την τοποθεσία μου. Μονίμως η ένδειξη ότι δεν μπορεί να με βρει. Σπάνια με ανοιχτά τα δεδομένα υπάρχει περίπτωση να με εντοπίσει αλλά μετά δεν ξεκινάει να μου λέει τι να κάνω. Σαν να είμαι σταματημένος. Αν δουλέψει στις 20 προσπάθειες λέει ακριβώς τα ίδια με το άλλο κινητό στα 8.1 με ένα δευτερόλεπτο διαφορά. Για να δουλέψει σωστά ο πλοηγός στα 10 πάλι hard reset χρειάζεται; με soft reset καμία διάφορα δεν είχε.

TCL 40 NXTPAPER

2 κινητά 640 το 1 με 8.1 και το άλλο με 10. Στο πρώτο ο πλοηγός άψογος. Στα 10 σκέτη απογοήτευση. Δεν βρίσκει με τίποτα την τοποθεσία μου. Μονίμως η ένδειξη ότι δεν μπορεί να με βρει. Σπάνια με ανοιχτά τα δεδομένα υπάρχει περίπτωση να με εντοπίσει αλλά μετά δεν ξεκινάει να μου λέει τι να κάνω. Σαν να είμαι σταματημένος. Αν δουλέψει στις 20 προσπάθειες λέει ακριβώς τα ίδια με το άλλο κινητό στα 8.1 με ένα δευτερόλεπτο διαφορά. Για να δουλέψει σωστά ο πλοηγός στα 10 πάλι hard reset χρειάζεται; με soft reset καμία διάφορα δεν είχε.

Εμενα η πλοήγηση δουλεύει άψογα! Τα αποθηκεύει όλα!

Samsung Galaxy  A52s 128/6GB 🙂

Ευχαριστώ για τη βοήθεια.

Δυστυχώς, δεν λειτουργεί.

Με το μολύβι, οι μόνες επιλογές αφορούν στο να αλλάξω τη διεύθυνση κλπ.

Αν πατήσω παρατεταμένα στο σημείο στο χάρτη, μου βγάζει επιλογή για καρφίτσα, αλλά κι όταν τη βάλω, τζίφος. Δεν εμφανίζεται η τοποθεσία στα αγαπημένα. Θεωρώ πως κάποιο κόλλημα της εφαρμογής είναι. Δεν έχει και πολλή λογική να ψάχνω καρφίτσες γενικά στο χάρτη.

Πραγματικά αισθάνομαι πως κάτι δεν "πιάνω".

Αν θέλεις, εξήγησέ μου σα να είμαι 5χρονο :p

Εννοείς πως δε σου δείχνει κάτι σαν την παρακάτω εικόνα;

[ATTACH]65941[/ATTACH]

Μου θυμίζεις ενα προβλημα που χα παλιά με ενα 925 που παιδευόμουν και τελικα ειχε προβλημα δέκτη.. Αν δε φτιάξει με hard πήγαινε για service.

- There is no place like 127.0.0.1 -

Εννοείς πως δε σου δείχνει κάτι σαν την παρακάτω εικόνα;

[ATTACH]65941[/ATTACH]

Mέχρι το soft reset που μόλις έκανα, δεν το έβγαζε...

Τελικά τα κατάφερα.

Ευχαριστώ για την υπόδειξη.

Παραμένει πάντως χαζός τρόπος.

Θα έπρεπε να υπήρχε η δυνατότητα για παρατεταμένο "κλικ" οπουδήποτε κλπ.

Μου θυμίζεις ενα προβλημα που χα παλιά με ενα 925 που παιδευόμουν και τελικα ειχε προβλημα δέκτη.. Αν δε φτιάξει με hard πήγαινε για service.

Με τα 8.1 η πλοήγηση λειτουργεί κανονικά στο ίδιο κινητό. Μετά την επετειακή αναβάθμηση θα πάω για hard reset και βλέπουμε.

TCL 40 NXTPAPER

Με τα 8.1 η πλοήγηση λειτουργεί κανονικά στο ίδιο κινητό. Μετά την επετειακή αναβάθμηση θα πάω για hard reset και βλέπουμε.

Εγώ νομίζω ότι η αναβάθμιση πρέπει να γίνει και στους χάρτες! Να πάρουν περισσότερα στοιχεία απ' τους here! Η Anniversary απο μονη της δεν θα κάνει και πολλά στους χάρτες! ;)

Samsung Galaxy  A52s 128/6GB 🙂

Εγώ νομίζω ότι η αναβάθμιση πρέπει να γίνει και στους χάρτες! Να πάρουν περισσότερα στοιχεία απ' τους here! Η Anniversary απο μονη της δεν θα κάνει και πολλά στους χάρτες! ;)

Εννοώ οτι από την στιγμή που πρέπει να κάνω hard reset μηπως και διορθωθεί η πλοήγηση θα το κάνω μετά την επετειακή αναβάθμιση σε περίπτωση που δεν κάτσει σωστά κάτι λόγω αναβάθμισης και εμφανιστούν νέα προβλήματα.

TCL 40 NXTPAPER

Mέχρι το soft reset που μόλις έκανα, δεν το έβγαζε...

Τελικά τα κατάφερα.

Ευχαριστώ για την υπόδειξη.

Παραμένει πάντως χαζός τρόπος.

Θα έπρεπε να υπήρχε η δυνατότητα για παρατεταμένο "κλικ" οπουδήποτε κλπ.

συμφωνώ και πιστεύω στην επόμενη αναβάθμιση θα το έχουν διορθώσει.

Δεν έχει χρειαστεί να δουλέψω πολύ τούς χάρτες.

Ήθελα να ρωτήσω μιας και είμαι διακοπές υπάρχει κάποια ρύθμιση για να εμφανίζει μαγαζιά κοντά σου όταν κάνεις ζουμ στο σημείο που είσαι όπως έχει το google maps;

Πιστεύω να καταλάβατε τι εννοώ. Αλλιώς υπάρχει κάποια εφαρμογή που να το κάνει αυτό;

Ήθελα να ρωτήσω μιας και είμαι διακοπές υπάρχει κάποια ρύθμιση για να εμφανίζει μαγαζιά κοντά σου όταν κάνεις ζουμ στο σημείο που είσαι όπως έχει το google maps;

Πιστεύω να καταλάβατε τι εννοώ. Αλλιώς υπάρχει κάποια εφαρμογή που να το κάνει αυτό;

Το κανει αυτό. Πατας αναζητηση και πληκτρολογείς αυτό που ψάχνεις. Μετα ζουμαρεις πανω σε αυτό και αν θες λαμβανεις και οδηγιες για να πας.

Το μονο πρόβλημα είναι ότι πρεπει να κανεις την αναζητηση στα αγγλικα με τα ελληνικα μπορει να κανει λαθος.

Sygic gps navigation . εχει offline χαρτες και POIs. Το μονο αρνητικο ειναι οτι η φωνητικη πλοηγηση ειναι επι πληρωμη. Στους ενσωματωμενους χαρτες για να σου δειξει τα POIs στο χαρτη πρεπει να βαλεις στο search τι ψαχνεις. Πχ για βανζιναδικα βαζεις gas stations κτλ