dkat Δημ. August 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2016 H εφαρμογή δεν μιλούσε και έκλεισε επειδή ήταν κλειστή η ο οθόνη που είναι τον περίεργο; Όλες οι εφαρμογές GPS που ξέρω ανεξαρτήτως λειτουργικού έτσι λειτουργούν... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. August 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2016 Κάνεις λάθος. Όλες οι εφαρμογές gps λειτουργούν με κλειστή οθόνη και υπάρχει εκφώνηση. Αυτό ισχύει τόσο για την συγκεκριμένη εφαρμογή όσο και για το here στα windows 8.1. Ακόμα και να βγεις με το home button η εκφώνηση λειτουργεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggef1973 Δημ. August 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2016 Λοιπόν. Η πλοήγηση off line στο εξωτερικό δουλεύει άψογα. Σαν τους here maps. Το πρόβλημα είναι πως δεν αλλάζει το φόντο σε νύχτα από μέρα ενώ το έχω στο αυτόματο. Μήπως φταίει το γεγονός ότι έχω απενεργοποιήσει την αυτόματη ενημέρωση της ώρας;;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. August 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2016 Δε νομίζω να παίζει ρόλο η ώρα.. ίσως με την αυτόματη φωτεινότητα να έχει να κάνει. Πάντως γενικά σαν λειτουργία συνεχίζει να υπάρχει. Σε δοκιμές που έκανα ακόμα και σε τούνελ όταν έμπαινα γινόταν μαύρο και μετά πάλι άσπρο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. August 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2016 Λοιπόν. Η πλοήγηση off line στο εξωτερικό δουλεύει άψογα. Σαν τους here maps. Το πρόβλημα είναι πως δεν αλλάζει το φόντο σε νύχτα από μέρα ενώ το έχω στο αυτόματο. Μήπως φταίει το γεγονός ότι έχω απενεργοποιήσει την αυτόματη ενημέρωση της ώρας;;;; Έχεις τους χάρτες να τρέχουν στο παρασκήνιο; Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggef1973 Δημ. August 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2016 Έχεις τους χάρτες να τρέχουν στο παρασκήνιο; Ναι. Γιατί;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. August 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2016 Υποθέτω στις ρυθμίσεις της εφαρμογής είναι επιλεγμένο φόντο χάρτη αυτόματο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. August 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2016 Δε νομίζω να παίζει ρόλο η ώρα.. ίσως με την αυτόματη φωτεινότητα να έχει να κάνει. Πάντως γενικά σαν λειτουργία συνεχίζει να υπάρχει. Σε δοκιμές που έκανα ακόμα και σε τούνελ όταν έμπαινα γινόταν μαύρο και μετά πάλι άσπρο. Δεν έχει σχέση η φωτεινότητα. Δοκίμασε το και θα το διαπιστώσεις ότι αλλάζει με την ώρα. Π.χ. κατά τις 8 και η εφαρμογή μπαίνει σε προφίλ νυκτός. Αυτό με το τούνελ σκοτινιαζει γιατί γνωρίζει η εφαρμογή ότι μπαίνεις σε τούνελ και προσαρμόζεται αναλόγως. Αν δεις στον χάρτη τα τούνελ είναι πιο σκουρόχρωμα από τον δρόμο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dekaohtoura Δημ. August 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2016 στους χάρτες δε μου αποθηκεύει τίποτα στα αγαπημένα, γιατί; Κι εμένα σήμερα τα ίδια. Ήρθα Πάτρα, στο χωριό (το οποίο για κάποιο λόγο δεν είχε μεταφερθεί στα αγαπημένα από τους Here) και δοκιμάζοντας να το αποθηκεύσω, άκυρο. Δεν υπάρχει πουθενά η επιλογή. Υπάρχει κάποιος τρόπος και έχει κολλήσει το μυαλό μου ή είναι πρόβλημα της τελευταίας έκδοσης? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggef1973 Δημ. August 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2016 Φίλε είχα αποθηκεύσει την διεύθυνση ξενοδοχείου σε κάποιο χωριουδάκι έξω από την Βέρνη και δεν μπορώ να την βρω με τίποτα. Δεν ξέρω που θα μείνω σήμερα. Φρίκη................. ----- προσθήκη μηνύματος 39 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Υποθέτω στις ρυθμίσεις της εφαρμογής είναι επιλεγμένο φόντο χάρτη αυτόματο. Εννοείται!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kakos Δημ. August 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2016 Κι εμένα σήμερα τα ίδια. Ήρθα Πάτρα, στο χωριό (το οποίο για κάποιο λόγο δεν είχε μεταφερθεί στα αγαπημένα από τους Here) και δοκιμάζοντας να το αποθηκεύσω, άκυρο. Δεν υπάρχει πουθενά η επιλογή. Υπάρχει κάποιος τρόπος και έχει κολλήσει το μυαλό μου ή είναι πρόβλημα της τελευταίας έκδοσης? 1) γράφουμε τη διεύθυνση μετάβασης. 2) πατάμε επεξεργασία (εικόνα μολύβι) 3) πατάμε αποθήκευση ή καρφίτσωμα ή και τα δύο. Παράθεση Samsung galaxy s8 duos. Surface Pro 4. DOD LS430W. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dekaohtoura Δημ. August 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2016 1) γράφουμε τη διεύθυνση μετάβασης. 2) πατάμε επεξεργασία (εικόνα μολύβι) 3) πατάμε αποθήκευση ή καρφίτσωμα ή και τα δύο. Ευχαριστώ για τη βοήθεια. Δυστυχώς, δεν λειτουργεί. Με το μολύβι, οι μόνες επιλογές αφορούν στο να αλλάξω τη διεύθυνση κλπ. Αν πατήσω παρατεταμένα στο σημείο στο χάρτη, μου βγάζει επιλογή για καρφίτσα, αλλά κι όταν τη βάλω, τζίφος. Δεν εμφανίζεται η τοποθεσία στα αγαπημένα. Θεωρώ πως κάποιο κόλλημα της εφαρμογής είναι. Δεν έχει και πολλή λογική να ψάχνω καρφίτσες γενικά στο χάρτη. Πραγματικά αισθάνομαι πως κάτι δεν "πιάνω". Αν θέλεις, εξήγησέ μου σα να είμαι 5χρονο :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snapp Δημ. August 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2016 2 κινητά 640 το 1 με 8.1 και το άλλο με 10. Στο πρώτο ο πλοηγός άψογος. Στα 10 σκέτη απογοήτευση. Δεν βρίσκει με τίποτα την τοποθεσία μου. Μονίμως η ένδειξη ότι δεν μπορεί να με βρει. Σπάνια με ανοιχτά τα δεδομένα υπάρχει περίπτωση να με εντοπίσει αλλά μετά δεν ξεκινάει να μου λέει τι να κάνω. Σαν να είμαι σταματημένος. Αν δουλέψει στις 20 προσπάθειες λέει ακριβώς τα ίδια με το άλλο κινητό στα 8.1 με ένα δευτερόλεπτο διαφορά. Για να δουλέψει σωστά ο πλοηγός στα 10 πάλι hard reset χρειάζεται; με soft reset καμία διάφορα δεν είχε. Παράθεση TCL 40 NXTPAPER Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. August 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2016 2 κινητά 640 το 1 με 8.1 και το άλλο με 10. Στο πρώτο ο πλοηγός άψογος. Στα 10 σκέτη απογοήτευση. Δεν βρίσκει με τίποτα την τοποθεσία μου. Μονίμως η ένδειξη ότι δεν μπορεί να με βρει. Σπάνια με ανοιχτά τα δεδομένα υπάρχει περίπτωση να με εντοπίσει αλλά μετά δεν ξεκινάει να μου λέει τι να κάνω. Σαν να είμαι σταματημένος. Αν δουλέψει στις 20 προσπάθειες λέει ακριβώς τα ίδια με το άλλο κινητό στα 8.1 με ένα δευτερόλεπτο διαφορά. Για να δουλέψει σωστά ο πλοηγός στα 10 πάλι hard reset χρειάζεται; με soft reset καμία διάφορα δεν είχε. Εμενα η πλοήγηση δουλεύει άψογα! Τα αποθηκεύει όλα! Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kakos Δημ. August 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2016 Ευχαριστώ για τη βοήθεια. Δυστυχώς, δεν λειτουργεί. Με το μολύβι, οι μόνες επιλογές αφορούν στο να αλλάξω τη διεύθυνση κλπ. Αν πατήσω παρατεταμένα στο σημείο στο χάρτη, μου βγάζει επιλογή για καρφίτσα, αλλά κι όταν τη βάλω, τζίφος. Δεν εμφανίζεται η τοποθεσία στα αγαπημένα. Θεωρώ πως κάποιο κόλλημα της εφαρμογής είναι. Δεν έχει και πολλή λογική να ψάχνω καρφίτσες γενικά στο χάρτη. Πραγματικά αισθάνομαι πως κάτι δεν "πιάνω". Αν θέλεις, εξήγησέ μου σα να είμαι 5χρονο :p Εννοείς πως δε σου δείχνει κάτι σαν την παρακάτω εικόνα; [ATTACH]65941[/ATTACH] Παράθεση Samsung galaxy s8 duos. Surface Pro 4. DOD LS430W. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jamesc Δημ. August 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2016 2 κινητά 640 το 1 με 8.1 και το άλλο με 10. Στο πρώτο ο πλοηγός άψογος. Στα 10 σκέτη απογοήτευση. Δεν βρίσκει με τίποτα την τοποθεσία μου. Μονίμως η ένδειξη ότι δεν μπορεί να με βρει. Σπάνια με ανοιχτά τα δεδομένα υπάρχει περίπτωση να με εντοπίσει αλλά μετά δεν ξεκινάει να μου λέει τι να κάνω. Σαν να είμαι σταματημένος. Αν δουλέψει στις 20 προσπάθειες λέει ακριβώς τα ίδια με το άλλο κινητό στα 8.1 με ένα δευτερόλεπτο διαφορά. Για να δουλέψει σωστά ο πλοηγός στα 10 πάλι hard reset χρειάζεται; με soft reset καμία διάφορα δεν είχε. Μου θυμίζεις ενα προβλημα που χα παλιά με ενα 925 που παιδευόμουν και τελικα ειχε προβλημα δέκτη.. Αν δε φτιάξει με hard πήγαινε για service. Παράθεση - There is no place like 127.0.0.1 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dekaohtoura Δημ. August 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2016 Εννοείς πως δε σου δείχνει κάτι σαν την παρακάτω εικόνα; [ATTACH]65941[/ATTACH] Mέχρι το soft reset που μόλις έκανα, δεν το έβγαζε... Τελικά τα κατάφερα. Ευχαριστώ για την υπόδειξη. Παραμένει πάντως χαζός τρόπος. Θα έπρεπε να υπήρχε η δυνατότητα για παρατεταμένο "κλικ" οπουδήποτε κλπ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snapp Δημ. August 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2016 Μου θυμίζεις ενα προβλημα που χα παλιά με ενα 925 που παιδευόμουν και τελικα ειχε προβλημα δέκτη.. Αν δε φτιάξει με hard πήγαινε για service. Με τα 8.1 η πλοήγηση λειτουργεί κανονικά στο ίδιο κινητό. Μετά την επετειακή αναβάθμηση θα πάω για hard reset και βλέπουμε. Παράθεση TCL 40 NXTPAPER Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. August 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2016 Με τα 8.1 η πλοήγηση λειτουργεί κανονικά στο ίδιο κινητό. Μετά την επετειακή αναβάθμηση θα πάω για hard reset και βλέπουμε. Εγώ νομίζω ότι η αναβάθμιση πρέπει να γίνει και στους χάρτες! Να πάρουν περισσότερα στοιχεία απ' τους here! Η Anniversary απο μονη της δεν θα κάνει και πολλά στους χάρτες! ;) Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zeppelin68 Δημ. August 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2016 Καλημέρα και Χρόνια πολλά. Υπάρχει τρόπος να απενεργοποιηθεί η φωνητική πλοήγηση. Σε LUMIA 930 Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snapp Δημ. August 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2016 Εγώ νομίζω ότι η αναβάθμιση πρέπει να γίνει και στους χάρτες! Να πάρουν περισσότερα στοιχεία απ' τους here! Η Anniversary απο μονη της δεν θα κάνει και πολλά στους χάρτες! ;) Εννοώ οτι από την στιγμή που πρέπει να κάνω hard reset μηπως και διορθωθεί η πλοήγηση θα το κάνω μετά την επετειακή αναβάθμιση σε περίπτωση που δεν κάτσει σωστά κάτι λόγω αναβάθμισης και εμφανιστούν νέα προβλήματα. Παράθεση TCL 40 NXTPAPER Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kakos Δημ. August 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2016 Mέχρι το soft reset που μόλις έκανα, δεν το έβγαζε... Τελικά τα κατάφερα. Ευχαριστώ για την υπόδειξη. Παραμένει πάντως χαζός τρόπος. Θα έπρεπε να υπήρχε η δυνατότητα για παρατεταμένο "κλικ" οπουδήποτε κλπ. συμφωνώ και πιστεύω στην επόμενη αναβάθμιση θα το έχουν διορθώσει. Παράθεση Samsung galaxy s8 duos. Surface Pro 4. DOD LS430W. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasw Δημ. August 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2016 Δεν έχει χρειαστεί να δουλέψω πολύ τούς χάρτες. Ήθελα να ρωτήσω μιας και είμαι διακοπές υπάρχει κάποια ρύθμιση για να εμφανίζει μαγαζιά κοντά σου όταν κάνεις ζουμ στο σημείο που είσαι όπως έχει το google maps; Πιστεύω να καταλάβατε τι εννοώ. Αλλιώς υπάρχει κάποια εφαρμογή που να το κάνει αυτό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
st1313 Δημ. August 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2016 Δεν έχει χρειαστεί να δουλέψω πολύ τούς χάρτες. Ήθελα να ρωτήσω μιας και είμαι διακοπές υπάρχει κάποια ρύθμιση για να εμφανίζει μαγαζιά κοντά σου όταν κάνεις ζουμ στο σημείο που είσαι όπως έχει το google maps; Πιστεύω να καταλάβατε τι εννοώ. Αλλιώς υπάρχει κάποια εφαρμογή που να το κάνει αυτό; Το κανει αυτό. Πατας αναζητηση και πληκτρολογείς αυτό που ψάχνεις. Μετα ζουμαρεις πανω σε αυτό και αν θες λαμβανεις και οδηγιες για να πας. Το μονο πρόβλημα είναι ότι πρεπει να κανεις την αναζητηση στα αγγλικα με τα ελληνικα μπορει να κανει λαθος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgb Δημ. August 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2016 Δεν έχει χρειαστεί να δουλέψω πολύ τούς χάρτες. Ήθελα να ρωτήσω μιας και είμαι διακοπές υπάρχει κάποια ρύθμιση για να εμφανίζει μαγαζιά κοντά σου όταν κάνεις ζουμ στο σημείο που είσαι όπως έχει το google maps; Πιστεύω να καταλάβατε τι εννοώ. Αλλιώς υπάρχει κάποια εφαρμογή που να το κάνει αυτό; Sygic gps navigation . εχει offline χαρτες και POIs. Το μονο αρνητικο ειναι οτι η φωνητικη πλοηγηση ειναι επι πληρωμη. Στους ενσωματωμενους χαρτες για να σου δειξει τα POIs στο χαρτη πρεπει να βαλεις στο search τι ψαχνεις. Πχ για βανζιναδικα βαζεις gas stations κτλ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts