dantspet Δημ. August 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2016 Δεν ξέρω τι λέτε,την πέρασα και πάλι χθες και δεν είδα καμία διαφορα από την beta και αυτη σέρνεται.Για μένα η παλιά δουλεύει πολύ καλύτερα. Παράθεση Htc wilfire,samsung galaxy ace s5839i,galaxy core i8260, lumia 640 ds 8gb,samsung galaxy j5(2016) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. August 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2016 Δεν ξέρω τι λέτε,την πέρασα και πάλι χθες και δεν είδα καμία διαφορα από την beta και αυτη σέρνεται.Για μένα η παλιά δουλεύει πολύ καλύτερα. ....στο scrolling μόνο!!!! ;) Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dantspet Δημ. August 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2016 ....στο scrolling μόνο!!!! ;) Ναι εννοείτε Παράθεση Htc wilfire,samsung galaxy ace s5839i,galaxy core i8260, lumia 640 ds 8gb,samsung galaxy j5(2016) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yannismar Δημ. August 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2016 τι εννοείς είναι καινούργια η απλά η beta έγινε σκέτο Facebook; ----- προσθήκη μηνύματος 11 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- μαλλον το βρήκα,λογικά είναι η τελική έκδοση! 101,9mb κατεβαστε απο εδω Έχει διαφορές; Παράθεση Μερικές φορές αναρωτιέμαι αν οι υπολογιστές σπρώχνουν την τεχνολογία για να μας κρατούν απασχολημένους. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. August 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2016 Έχει διαφορές; Δεν έχει..... Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AndreasQTEK Δημ. August 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2016 Έχετε την εφαρμογή εγκατεστημένη στο τηλέφωνο (και όχι στην SD) και σέρνεται το scrolling; Τι έγινε ρε παιδιά; Μόνο το δικό μου δουλεύει χωρίς πρόβλημα; Εκείνο που είδα, και ας το επιβεβαιώσει κάποιος, στις ρυθμίσεις/ειδοποιήσεις δεν βρίσκω την επιλογή της εφαρμογής του facebook για να ρυθμίσω τις ειδοποιήσεις του, ήχο κ.λπ. Πριν με τη beta υπήρχε κανονικά, τώρα δε τη βλέπω. Εσείς το βλέπετε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kkoletsis Δημ. August 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2016 Εξαφανίστηκε το tapatalk από το store... Χθες δεν μου δούλευε όλη μέρα και τώρα το έσβησα για να το ξανακατεβάσω και δεν υπάρχει πουθενά... Λέτε να το βγάλουν καινούργιο; Sent from mTalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sony76 Δημ. August 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2016 (edited) Έχετε την εφαρμογή εγκατεστημένη στο τηλέφωνο (και όχι στην SD) και σέρνεται το scrolling; Τι έγινε ρε παιδιά; Μόνο το δικό μου δουλεύει χωρίς πρόβλημα; Εκείνο που είδα, και ας το επιβεβαιώσει κάποιος, στις ρυθμίσεις/ειδοποιήσεις δεν βρίσκω την επιλογή της εφαρμογής του facebook για να ρυθμίσω τις ειδοποιήσεις του, ήχο κ.λπ. Πριν με τη beta υπήρχε κανονικά, τώρα δε τη βλέπω. Εσείς το βλέπετε; σε μένα δουλεύει μια χαρά! τι εννοείς ρυθμίσεις-συστημα-ειδοποιήσεις και ενέργειες; αν ναι σε μένα εμφανίζεται κανονικά το Facebook Edited August 19, 2016 by sony76 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jamesc Δημ. August 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2016 (edited) Εξαφανίστηκε το tapatalk από το store... Χθες δεν μου δούλευε όλη μέρα και τώρα το έσβησα για να το ξανακατεβάσω και δεν υπάρχει πουθενά... Λέτε να το βγάλουν καινούργιο; Sent from mTalk Εμένα δουλεύει κανονικά. Προφανώς ετοιμάζεται καινούριο. Μακάρι γιατί έχει πολύ καιρό χωρίς αναβάθμιση. Το facebook είναι μια χαρά. Μονο η ταχύτητα εκκινησης μένει να βελτιωθεί. Edited August 19, 2016 by Jamesc Παράθεση - There is no place like 127.0.0.1 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ikaros21 Δημ. August 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2016 Το Messenger μπορεί να μην είναι beta στα λόγια αλλά είναι στην πράξη μια χαρά. Είναι βαρύ όπως είπε ο φίλος πιο πάνω, σ εμένα αρκετές φορές δεν ανοίγει καν και θέλει επανεκκίνηση το κινητό, δεν έχει κλήσεις, δεν έχουν βάλει τη γρήγορη απάντηση όπως στα μηνύματα, στο skype και στο Viber και είναι απαραίτητο για μια τόσο βαριά εφαρμογή και τέλος δεν είναι καθόλου γρήγορο και smooth όπως θα έπρεπε για μια τέτοιου μεγέθους εφαρμογή. Σαν όνομα εννοώ. Δεν ξέρω, μόνο εγώ έχω αυτές τις παραξενιές; Παράθεση w 395 --> Nokia 6303i classic --> Nokia 3720 classic --> Nokia c2-01 --> Nokia c5-00 --> Nokia Lumia 735 τώρα: Nokia Lumia 930 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junior147 Δημ. August 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2016 Το Messenger μπορεί να μην είναι beta στα λόγια αλλά είναι στην πράξη μια χαρά. Είναι βαρύ όπως είπε ο φίλος πιο πάνω, σ εμένα αρκετές φορές δεν ανοίγει καν και θέλει επανεκκίνηση το κινητό, δεν έχει κλήσεις, δεν έχουν βάλει τη γρήγορη απάντηση όπως στα μηνύματα, στο skype και στο Viber και είναι απαραίτητο για μια τόσο βαριά εφαρμογή και τέλος δεν είναι καθόλου γρήγορο και smooth όπως θα έπρεπε για μια τέτοιου μεγέθους εφαρμογή. Σαν όνομα εννοώ. Δεν ξέρω, μόνο εγώ έχω αυτές τις παραξενιές; Τις ίδιες απαιτήσεις έχω και εγώ. Επειδή έχω και 930 και G4 από θέμα ταχύτητας το android αυτή την στιγμή στις εφαρμογές είναι πολύ πιο ταχύτερο. Από το τίποτα των περασμενών μηνών βέβαια να λέμε και πάλι καλά. Παράθεση Huawei Honor 8 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sony76 Δημ. August 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2016 Το Messenger μπορεί να μην είναι beta στα λόγια αλλά είναι στην πράξη μια χαρά. Είναι βαρύ όπως είπε ο φίλος πιο πάνω, σ εμένα αρκετές φορές δεν ανοίγει καν και θέλει επανεκκίνηση το κινητό, δεν έχει κλήσεις, δεν έχουν βάλει τη γρήγορη απάντηση όπως στα μηνύματα, στο skype και στο Viber και είναι απαραίτητο για μια τόσο βαριά εφαρμογή και τέλος δεν είναι καθόλου γρήγορο και smooth όπως θα έπρεπε για μια τέτοιου μεγέθους εφαρμογή. Σαν όνομα εννοώ. Δεν ξέρω, μόνο εγώ έχω αυτές τις παραξενιές; αυτό το πράγμα που τόσο καιρό δεν μπορείς να πάρεις τηλέφωνο με το Messenger με χαλάει πολύ! άσε που ακόμα δεν έχουν φτιάξει καν της προτεινόμενές λέξεις στα μηνύματα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AndreasQTEK Δημ. August 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2016 σε μένα δουλεύει μια χαρά! τι εννοείς ρυθμίσεις-συστημα-ειδοποιήσεις και ενέργειες; αν ναι σε μένα εμφανίζεται κανονικά το Facebook Γράψε άκυρο, το βλέπω και εγώ πλέον εκεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jamesc Δημ. August 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2016 Αυτό που έχει βελτιωθεί δραματικά με την αναβάθμιση είναι τα battery drains. Η μπαταρία πλέον συμπεριφέρεται πολύ ομαλότερα και η αυτονομία κατα συνέπεια έχει αυξηθεί. Έκλεισα ένα 24ωρο και η μπαταρία ήταν το πρωί στο 30%. Κανονικά θα είχα βάλει φορτιστή τη νύχτα με τη χρήση που κάνω. Πιστεύω οτι έχω κερδίσει ήδη ένα 10% αυτονομία και το κυριότερο ομαλότητα στη κατανάλωση. Παράθεση - There is no place like 127.0.0.1 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stewe Δημ. August 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2016 Γράψε άκυρο, το βλέπω και εγώ πλέον εκεί. Αν δεν κάνω λάθος, για να εμφανιστεί μία εφαρμογή στην λίστα θα πρέπει πρώτα να της έρθει η πρώτη ειδοποίηση. Δηλαδή με το που την κάνεις install δεν θα εμφανιστεί απευθείας. Ή απλά θέλει τον χρόνο της. Ακόμα δεν έχω βγάλει άκρη... Παράθεση Τα Windows Phone ήταν αποτυχία!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. August 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2016 Αν δεν κάνω λάθος, για να εμφανιστεί μία εφαρμογή στην λίστα θα πρέπει πρώτα να της έρθει η πρώτη ειδοποίηση. Δηλαδή με το που την κάνεις install δεν θα εμφανιστεί απευθείας. Ή απλά θέλει τον χρόνο της. Ακόμα δεν έχω βγάλει άκρη... Το να δεχτείς μια φορά ειδοποίηση και μετά να βλέπεις το app, στις ρυθμίσεις ειδοποιήσεων, είναι η εγγύηση. Ποτέ δεν είδα αν θέλει χρόνο, γιατί πάντα θα κάνω κάτι με κάθε app (μήνυμα, κλήση, άλλο), έτσι ώστε να χτυπήσει μια φορά ειδοποίηση. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dsx83 Δημ. August 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2016 Καλημέρα. Ερώτηση: έχει βρει κάποιος τρόπο ώστε να μην είναι loggαρισμένο το hotmail account του στον microsoft edge? Κάποιος? Όχι ε? :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. August 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2016 Κάποιος? Όχι ε? :) Μήπως να μπεις στο outlook.com και να κάνεις έξοδο από τον λογαριασμό σου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dsx83 Δημ. August 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2016 Μήπως να μπεις στο outlook.com και να κάνεις έξοδο από τον λογαριασμό σου; Έχω ήδη μπει. Δεν έχω βρει επιλογή να ξελογκάρω συγκεκριμένα από τον edge από κάποια συσκευή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. August 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2016 Στο mTalk, όλες φορές,η τελευταία σελίδα ενός θέματος είναι διπλή. Δηλαδή λέει πχ, 68 από 69 σελίδες και η 69 έχει τα ίδια μηνύματα με την 68. Ίσως δεν παρουσιάζεται σε όλα τα θέματα και δεν ξέρω αν φταίει το mTalk ή το myphone. Το παρατήρησε κάνεις άλλος; Sent from mTalk ----- προσθήκη μηνύματος 64 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Επίσης, δεν με αφήνει να κάνω edit στο προηγούμενο μήνυμα μου. Sent from mTalk ----- προσθήκη μηνύματος 36 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Όσο και αν προσπαθώ, τελικά ενώνει το φόρουμ αυτόματα τα μηνύματα, εγώ δεν μπορώ. Sent from mTalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. August 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2016 Στο mTalk, όλες φορές,η τελευταία σελίδα ενός θέματος είναι διπλή. Δηλαδή λέει πχ, 68 από 69 σελίδες και η 69 έχει τα ίδια μηνύματα με την 68. Ίσως δεν παρουσιάζεται σε όλα τα θέματα και δεν ξέρω αν φταίει το mTalk ή το myphone. Το παρατήρησε κάνεις άλλος; Sent from mTalk ----- προσθήκη μηνύματος 64 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Επίσης, δεν με αφήνει να κάνω edit στο προηγούμενο μήνυμα μου. Sent from mTalk ----- προσθήκη μηνύματος 36 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Όσο και αν προσπαθώ, τελικά ενώνει το φόρουμ αυτόματα τα μηνύματα, εγώ δεν μπορώ. Sent from mTalk Τα ίδια ακριβώς προβλήματα έχω κι εγώ, μάλλον το mTalk φταίει. Sent from mTalk Κώστας!! Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas1966 Δημ. August 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2016 Διέγραψα την Facebook beta και ξανά εγκατέστησα την Facebook που είναι ακριβώς ίδια εφαρμογή αλλά δείχνει να λειτουργεί καλύτερα. Θα επανέλθω αφού πρώτα την τεστάρω σκληρά. Στα πρώτα ανοίγματα πάει πολύ καλύτερα. Ελπίζω να διατηρηθεί αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. August 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2016 Διέγραψα την Facebook beta και ξανά εγκατέστησα την Facebook που είναι ακριβώς ίδια εφαρμογή αλλά δείχνει να λειτουργεί καλύτερα. Θα επανέλθω αφού πρώτα την τεστάρω σκληρά. Στα πρώτα ανοίγματα πάει πολύ καλύτερα. Ελπίζω να διατηρηθεί αυτό. Σε τι λειτουργεί καλύτερα; Εχει μόνο το like ακόμα ή πήρε και τα υπόλοιπα; Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. August 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2016 Σε τι λειτουργεί καλύτερα; Εχει μόνο το like ακόμα ή πήρε και τα υπόλοιπα; Είναι όπως η beta ακριβώς, αλλά τουλάχιστον σε εμένα ανοίγει με την πρώτη αν και το ίδιο αργά ακόμα και στην Κάρτα μνήμης που τη έχω περάσει. Sent from mTalk Κώστας!! Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sony76 Δημ. August 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2016 Σε τι λειτουργεί καλύτερα; Εχει μόνο το like ακόμα ή πήρε και τα υπόλοιπα; τι εννοείς με τα υπόλοιπα; για τα εικονίδια δίπλα στο like; εδώ και καιρό τα έχει όλα αυτά και μέσα στην εφαρμογή όλα είναι όπως στα android/ios δεν του λείπει κάτι. αιδιά μια χαρά δουλεύει το Facebook ιδικά αν είναι στην εσωτερική μνήμη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts