Jump to content

[Windows 10 Mobile] Προτάσεις και Απορίες Εφαρμογών

alex_gate_7
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Πάντως στις πρόσφατες δραστηριότητες του store οι εφαρμογές ειναι μόλις 6!!!

Ενώ παλιά κάτω απο 10 δεν κατέβαιναν ποτέ! :(

Χωράνε δηλαδή χωρίς να κάνω scroll για να τις δω όλες. Στις 5,7" τουλάχιστον....

Δεν σημαίνει κάτι αυτό. Από μέσα Αυγούστου οι devs πάνε για τα μπάνια τους. Ερημιά είναι και δίπλα :P

• Απαντήσεις 7,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Δεν σημαίνει κάτι αυτό. Από μέσα Αυγούστου οι devs πάνε για τα μπάνια τους. Ερημιά είναι και δίπλα :P

Πέρσι τέτοιο καιρό πιο πολλές είχε! ;)

Samsung Galaxy  A52s 128/6GB 🙂

Πέρσι τέτοιο καιρό πιο πολλές είχε! ;)

Τότε το πρόβλημα είναι πολύ σοβαρό. Επικοινώνησες με τη Microsoft;

Τότε το πρόβλημα είναι πολύ σοβαρό. Επικοινώνησες με τη Microsoft;

Γιατί να επικοινωνήσω; Να τους πω τι;

Αναβαθμίστε περισσότερες εφαρμογές μη σας κάνω ντα... :lol:

Εχω την .540

Aυτην εχω κ εγω...τσεκαρε με μια διαφορετικη καρτα μνημης αλλιως Hard reset...δεν ειναι κατι φοβερο.Απλα θα κρατησει κανα διωρο πανω κατω.

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Γιατί να επικοινωνήσω; Να τους πω τι;

Αναβαθμίστε περισσότερες εφαρμογές μη σας κάνω ντα... :lol:

Και αυτες που ενημερωνονται πολλες ειναι βρε...ειπαμε πεθαναμε κ δεν το καταλαβαμε :)

Καλημέρα σε όλους! Έχω ένα πρόβλημα.Δεν δουλεύει το power button του τηλ μου και Θέλω μια εφαρμογή που να μπορώ να κλείνω και να ανοίγω το τηλ μου.Για screen of Έχω βρει.Για να μπορώ να απενεργοποιω το τηλ όμως Όχι.Μήπως γνωρίζετε καμιά; Εάν υπάρχει βέβαια.Ευχαριστώ

λιγο ακομη και θα γινετε σαν κι εμας τους τυχερους με 8,1...

για να δω ειδοποιηση για αναβαθμιση πρεπει να κανω hard reset:lol::lol:

λιγο ακομη και θα γινετε σαν κι εμας τους τυχερους με 8,1...

για να δω ειδοποιηση για αναβαθμιση πρεπει να κανω hard reset:lol::lol:

Από του χρόνου τέτοιο καιρό σίγουρα, αν δεν γίνει κάποιο θαύμα!!! ;)

Το outlook πήρε φόρα και αναβαθμίζετε συνεχώς τώρα τελευταία! Ενημέρωση και για το Skype!

Μόλις έγινε η ενημέρωση της εφαρμογής "ταινίες και τηλεόραση" στην έκδοση 10.17072.13112.0

Ενώ όταν πήγα στην εφαρμογή και είδα την έκδοση, έγραφε αυτο:

http://imgur.com/OEh1d7F

Ξέρει κανείς γιατί; :confused:

Καλημέρα σε όλους! Έχω ένα πρόβλημα.Δεν δουλεύει το power button του τηλ μου και Θέλω μια εφαρμογή που να μπορώ να κλείνω και να ανοίγω το τηλ μου.Για screen of Έχω βρει.Για να μπορώ να απενεργοποιω το τηλ όμως Όχι.Μήπως γνωρίζετε καμιά; Εάν υπάρχει βέβαια.Ευχαριστώ

Δοκιμασε το Quick Shutdown υπαρχει στο store εχει trial version νομιζω για να το δοκιμασεις ...

Δοκιμασε το Quick Shutdown υπαρχει στο store εχει trial version νομιζω για να το δοκιμασεις ...

Σε ευχαριστώ πάρα πολύ!!!

Μόλις έγινε η ενημέρωση της εφαρμογής "ταινίες και τηλεόραση" στην έκδοση 10.17072.13112.0

Ενώ όταν πήγα στην εφαρμογή και είδα την έκδοση, έγραφε αυτο:

http://imgur.com/OEh1d7F

Ξέρει κανείς γιατί; :confused:

Και εμένα γράφει

Αναγνωριστικό περιόδου λειτουργίας: Ma9/sKsi0ky+wQAB.3

Και εμένα γράφει

Αναγνωριστικό περιόδου λειτουργίας: Ma9/sKsi0ky+wQAB.3

Ναι αλλά ο τελευταίος αριθμός της έκδοσης ειναι 13111.0 αντί για 13112.0!!!

Τώρα που κοίταξα σε 2-3 κινητά έχουν μικρότερο και διαφορετικό νούμερο, και είμαι στην τελευταία φαστ.

Μάλλον στην τύχη είναι.

Τώρα που κοίταξα σε 2-3 κινητά έχουν μικρότερο και διαφορετικό νούμερο, και είμαι στην τελευταία φαστ.

Μάλλον στην τύχη είναι.

Πριν λίγο που ενημερώθηκαν οι store, OneNote και Telegram έχουν ίδιο αριθμό έκδοσης στις πρόσφατες δραστηριότητες και στην εφαρμογή!

Ενώ στο ταινίες και τηλεόραση πρώτη φορά βλέπω χαμηλότερο αριθμό έκδοσης στην εφαρμογή, από ότι στις πρόσφατες δραστηριότητες! :confused:

Δηλαδή πρώτη φορά είδα και μάλιστα native εφαρμογή, να έχει διαφορετικό αριθμό έκδοσης, από την έκδοση που κατέβηκε!!! :worry:

Υπάρχει τρόπος ώστε να εμφανίζονται αστείες ατάκες από ιστοσελίδες, τύπου hysteria.gr, σε live tile στην αρχική οθόνη; Υπάρχει κάποια εφαρμογή;

Δεν έψαξα να δω αν τελικά υπάρχει, αλλά μιας και πήρα το laptop στην παραλία προχθές δες εδώ

Στο live tile ανακτώνται(προς το παρόν) οι ατάκες μόνο της πρώτης σελίδας. Αν βρω χρόνο θα προσθέσω ό,τι άλλο έχει το site(π.χ. Κατηγορίες) ή και άλλα sites. Επειδή δεν ξέρω άλλα sites τέτοιου είδους, αν θες στείλε μου σε pm ποια είναι δημοφιλή.

Οι εικόνες στο tile ανανεώνονται μόνο με wifi, οπότε αν έχεις data επίλεξε κείμενο.

Τέλος ενδέχεται κάποια στιγμή να τη χρησιμοποίησω για κάποιες δοκιμές(π.χ. Push notifications), οπότε μη δώσεις σημασία σε καμιά άσχετη ειδοποίηση.

Ευχαριστώ πολύ. Αν είναι κάτι που δεν απαιτεί ιδιαίτερο χρόνο και μπορώ να βοηθήσω, χαρά μου.

Τα λόγια περιττά, ησουν και εισαι απιστευτος..

Δεν έψαξα να δω αν τελικά υπάρχει, αλλά μιας και πήρα το laptop στην παραλία προχθές δες εδώ

Στο live tile ανακτώνται(προς το παρόν) οι ατάκες μόνο της πρώτης σελίδας. Αν βρω χρόνο θα προσθέσω ό,τι άλλο έχει το site(π.χ. Κατηγορίες) ή και άλλα sites. Επειδή δεν ξέρω άλλα sites τέτοιου είδους, αν θες στείλε μου σε pm ποια είναι δημοφιλή.

Οι εικόνες στο tile ανανεώνονται μόνο με wifi, οπότε αν έχεις data επίλεξε κείμενο.

Τέλος ενδέχεται κάποια στιγμή να τη χρησιμοποίησω για κάποιες δοκιμές(π.χ. Push notifications), οπότε μη δώσεις σημασία σε καμιά άσχετη ειδοποίηση.

Το είπες, το έκανες. Το έψαξα πολύ και δεν βρήκα κάτι παρόμοιο. Θα σου έβγαζα το καπέλο, αν φορούσα.:D Είσαι φανταστικός! Μόλις βρω κι εγώ λίγο χρόνο θα σου στείλω pm.

• The title was changed to [Windows 10 Mobile] Προτάσεις και Απορίες Εφαρμογών