WPerty Δημ. August 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2017 Πάντως στις πρόσφατες δραστηριότητες του store οι εφαρμογές ειναι μόλις 6!!! Ενώ παλιά κάτω απο 10 δεν κατέβαιναν ποτέ! :( Χωράνε δηλαδή χωρίς να κάνω scroll για να τις δω όλες. Στις 5,7" τουλάχιστον....Δεν σημαίνει κάτι αυτό. Από μέσα Αυγούστου οι devs πάνε για τα μπάνια τους. Ερημιά είναι και δίπλα :P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. August 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2017 Δεν σημαίνει κάτι αυτό. Από μέσα Αυγούστου οι devs πάνε για τα μπάνια τους. Ερημιά είναι και δίπλα :P Πέρσι τέτοιο καιρό πιο πολλές είχε! ;) Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WPerty Δημ. August 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2017 Πέρσι τέτοιο καιρό πιο πολλές είχε! ;) Τότε το πρόβλημα είναι πολύ σοβαρό. Επικοινώνησες με τη Microsoft; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. August 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2017 Τότε το πρόβλημα είναι πολύ σοβαρό. Επικοινώνησες με τη Microsoft; Γιατί να επικοινωνήσω; Να τους πω τι; Αναβαθμίστε περισσότερες εφαρμογές μη σας κάνω ντα... :lol: Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cult Δημ. August 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2017 Σε ποια εισαι τώρα; Εχω την .540 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. August 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2017 Ενημέρωση για το Telegram! Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rafalef1 Δημ. August 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2017 Εχω την .540 Aυτην εχω κ εγω...τσεκαρε με μια διαφορετικη καρτα μνημης αλλιως Hard reset...δεν ειναι κατι φοβερο.Απλα θα κρατησει κανα διωρο πανω κατω. ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Γιατί να επικοινωνήσω; Να τους πω τι; Αναβαθμίστε περισσότερες εφαρμογές μη σας κάνω ντα... :lol: Και αυτες που ενημερωνονται πολλες ειναι βρε...ειπαμε πεθαναμε κ δεν το καταλαβαμε :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pazu Δημ. August 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2017 Καλημέρα σε όλους! Έχω ένα πρόβλημα.Δεν δουλεύει το power button του τηλ μου και Θέλω μια εφαρμογή που να μπορώ να κλείνω και να ανοίγω το τηλ μου.Για screen of Έχω βρει.Για να μπορώ να απενεργοποιω το τηλ όμως Όχι.Μήπως γνωρίζετε καμιά; Εάν υπάρχει βέβαια.Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alek1402 Δημ. August 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2017 λιγο ακομη και θα γινετε σαν κι εμας τους τυχερους με 8,1... για να δω ειδοποιηση για αναβαθμιση πρεπει να κανω hard reset:lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. August 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2017 λιγο ακομη και θα γινετε σαν κι εμας τους τυχερους με 8,1... για να δω ειδοποιηση για αναβαθμιση πρεπει να κανω hard reset:lol::lol: Από του χρόνου τέτοιο καιρό σίγουρα, αν δεν γίνει κάποιο θαύμα!!! ;) Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. August 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2017 κατάφερε κανείς να δουλέψει τo Pandora? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. August 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2017 Το outlook πήρε φόρα και αναβαθμίζετε συνεχώς τώρα τελευταία! Ενημέρωση και για το Skype! Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. August 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2017 Μόλις έγινε η ενημέρωση της εφαρμογής "ταινίες και τηλεόραση" στην έκδοση 10.17072.13112.0 Ενώ όταν πήγα στην εφαρμογή και είδα την έκδοση, έγραφε αυτο: http://imgur.com/OEh1d7F Ξέρει κανείς γιατί; :confused: Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rafalef1 Δημ. August 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2017 Καλημέρα σε όλους! Έχω ένα πρόβλημα.Δεν δουλεύει το power button του τηλ μου και Θέλω μια εφαρμογή που να μπορώ να κλείνω και να ανοίγω το τηλ μου.Για screen of Έχω βρει.Για να μπορώ να απενεργοποιω το τηλ όμως Όχι.Μήπως γνωρίζετε καμιά; Εάν υπάρχει βέβαια.Ευχαριστώ Δοκιμασε το Quick Shutdown υπαρχει στο store εχει trial version νομιζω για να το δοκιμασεις ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pazu Δημ. August 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2017 Δοκιμασε το Quick Shutdown υπαρχει στο store εχει trial version νομιζω για να το δοκιμασεις ... Σε ευχαριστώ πάρα πολύ!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cameranek Δημ. August 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2017 Μόλις έγινε η ενημέρωση της εφαρμογής "ταινίες και τηλεόραση" στην έκδοση 10.17072.13112.0 Ενώ όταν πήγα στην εφαρμογή και είδα την έκδοση, έγραφε αυτο: http://imgur.com/OEh1d7F Ξέρει κανείς γιατί; :confused: Και εμένα γράφει Αναγνωριστικό περιόδου λειτουργίας: Ma9/sKsi0ky+wQAB.3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. August 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2017 Και εμένα γράφει Αναγνωριστικό περιόδου λειτουργίας: Ma9/sKsi0ky+wQAB.3 Ναι αλλά ο τελευταίος αριθμός της έκδοσης ειναι 13111.0 αντί για 13112.0!!! Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cameranek Δημ. August 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2017 Τώρα που κοίταξα σε 2-3 κινητά έχουν μικρότερο και διαφορετικό νούμερο, και είμαι στην τελευταία φαστ. Μάλλον στην τύχη είναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. August 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2017 Τώρα που κοίταξα σε 2-3 κινητά έχουν μικρότερο και διαφορετικό νούμερο, και είμαι στην τελευταία φαστ. Μάλλον στην τύχη είναι. Πριν λίγο που ενημερώθηκαν οι store, OneNote και Telegram έχουν ίδιο αριθμό έκδοσης στις πρόσφατες δραστηριότητες και στην εφαρμογή! Ενώ στο ταινίες και τηλεόραση πρώτη φορά βλέπω χαμηλότερο αριθμό έκδοσης στην εφαρμογή, από ότι στις πρόσφατες δραστηριότητες! :confused: Δηλαδή πρώτη φορά είδα και μάλιστα native εφαρμογή, να έχει διαφορετικό αριθμό έκδοσης, από την έκδοση που κατέβηκε!!! :worry: Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
faasf Δημ. August 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2017 Υπάρχει τρόπος ώστε να εμφανίζονται αστείες ατάκες από ιστοσελίδες, τύπου hysteria.gr, σε live tile στην αρχική οθόνη; Υπάρχει κάποια εφαρμογή; Δεν έψαξα να δω αν τελικά υπάρχει, αλλά μιας και πήρα το laptop στην παραλία προχθές δες εδώ Στο live tile ανακτώνται(προς το παρόν) οι ατάκες μόνο της πρώτης σελίδας. Αν βρω χρόνο θα προσθέσω ό,τι άλλο έχει το site(π.χ. Κατηγορίες) ή και άλλα sites. Επειδή δεν ξέρω άλλα sites τέτοιου είδους, αν θες στείλε μου σε pm ποια είναι δημοφιλή. Οι εικόνες στο tile ανανεώνονται μόνο με wifi, οπότε αν έχεις data επίλεξε κείμενο. Τέλος ενδέχεται κάποια στιγμή να τη χρησιμοποίησω για κάποιες δοκιμές(π.χ. Push notifications), οπότε μη δώσεις σημασία σε καμιά άσχετη ειδοποίηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest27 Δημ. August 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2017 Συγχαρητήρια! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
faasf Δημ. August 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2017 Ευχαριστώ πολύ. Αν είναι κάτι που δεν απαιτεί ιδιαίτερο χρόνο και μπορώ να βοηθήσω, χαρά μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos9553 Δημ. August 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2017 Ευχαριστώ πολύ. Αν είναι κάτι που δεν απαιτεί ιδιαίτερο χρόνο και μπορώ να βοηθήσω, χαρά μου. Τα λόγια περιττά, ησουν και εισαι απιστευτος.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gvargiam Δημ. August 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2017 Δεν έψαξα να δω αν τελικά υπάρχει, αλλά μιας και πήρα το laptop στην παραλία προχθές δες εδώ Στο live tile ανακτώνται(προς το παρόν) οι ατάκες μόνο της πρώτης σελίδας. Αν βρω χρόνο θα προσθέσω ό,τι άλλο έχει το site(π.χ. Κατηγορίες) ή και άλλα sites. Επειδή δεν ξέρω άλλα sites τέτοιου είδους, αν θες στείλε μου σε pm ποια είναι δημοφιλή. Οι εικόνες στο tile ανανεώνονται μόνο με wifi, οπότε αν έχεις data επίλεξε κείμενο. Τέλος ενδέχεται κάποια στιγμή να τη χρησιμοποίησω για κάποιες δοκιμές(π.χ. Push notifications), οπότε μη δώσεις σημασία σε καμιά άσχετη ειδοποίηση. Το είπες, το έκανες. Το έψαξα πολύ και δεν βρήκα κάτι παρόμοιο. Θα σου έβγαζα το καπέλο, αν φορούσα.:D Είσαι φανταστικός! Μόλις βρω κι εγώ λίγο χρόνο θα σου στείλω pm. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. August 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2017 Υπάρχει τρόπος να δουλέψει το Pandora; Το έχει κάνει κανείς; Sent from my Nexus 6P using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts