evris2013 Δημ. July 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2016 Ειναι η τιμωρια σου γιατι αργησες να βαλεις 10αρια. Σβησε την εφαρμογη και ξαναβαλτην αφου κανεις επαννεκινηση το τηλ. Χάχα! Αυτό θα κάνω! Τι avatar είναι αυτό; Καλοδούλευτο!!! :) Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
colossus_r Δημ. July 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2016 Χάχα! Αυτό θα κάνω! Τι avatar είναι αυτό; Καλοδούλευτο!!! :) Ναι αλλαξα προσφατα. Ευχαριστω. Παράθεση Share the KnowHow: Lumia 950-930, Surface 3, Yoga 3 Pro 8/512MB [Το δικο μου 930][Προσθήκη εορτών στο ημερ/γιο] [Aπο Android σε Windows Phone ] [Mango ROM με Ελληνικά-RSPL/HSPL] http://i831.photobucket.com/albums/zz234/colossusr/Avatar4.jpg~original Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasose Δημ. July 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2016 Και τα φωνητικά μηνύματα λειτουργούν,πρέπει να είσαι στο άτομο που θέλεις να στείλεις,πατάς συνέχεια όσο γράφεις το μήνυμα και όταν το αφήνεις αποστέλλετε μόνο του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snapp Δημ. July 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2016 Καλησπέρα! Παίρνω back up φωτό και τραγούδια από το 640DS και σε λίγο θα κάνω καθαρή εγκατάσταση στα 10 ξανά. Για facebook και messenger ποια εφαρμογή να κατεβάσω; Έχω χάσει λίγο το θέμα με τις εφαρμογές. Να αλλάξω region και να κατεβάσω τις BETA ή να κατεβάσω αυτές που έχω; Παράθεση TCL 40 NXTPAPER Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jamesc Δημ. July 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2016 Παιδια κατέβασα PicsArt ,απίστευτη εφαρμογή. Αξίζει με χίλια και να τη πληρώσεις. Παράθεση - There is no place like 127.0.0.1 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. July 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2016 Παιδια κατέβασα PicsArt ,απίστευτη εφαρμογή. Αξίζει με χίλια και να τη πληρώσεις. Την είχε δωρεάν πριν λίγες ημέρες. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. July 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2016 Ναι αλλαξα προσφατα. Ευχαριστω. Πάλι Wm πήρες βρε κολοσσέ; Έλεος....:lol: :lol: Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. July 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2016 (edited) Και τα φωνητικά μηνύματα λειτουργούν,πρέπει να είσαι στο άτομο που θέλεις να στείλεις,πατάς συνέχεια όσο γράφεις το μήνυμα και όταν το αφήνεις αποστέλλετε μόνο του. Αυτό έκανα.... Διορθώθηκε όμως με διαγραφή και επανεγκατάσταση της εφαρμογής! Τώρα μένει να αλλάξω γλώσσα, γιατί ακόμα στα γερμανικά έμεινε και δεν έχει ρύθμιση για αλλαγή γλώσσας! Πίστευα ότι θα διορθωνόταν κι αυτό έτσι, αλλά... Edited July 23, 2016 by evris2013 Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasose Δημ. July 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2016 Το δοκίμασα και λειτουργεί κανονικά,όλα στο Viber (εκτός από γλώσσα και ειδοποιήσεις που δεν έχουν μπει)λειτουργούν κανονικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. July 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2016 Το δοκίμασα και λειτουργεί κανονικά,όλα στο Viber (εκτός από γλώσσα και ειδοποιήσεις που δεν έχουν μπει)λειτουργούν κανονικά. Τι εννοείς δεν έχουν μπει ειδοποιήσεις; Από πάνω έρχονται κανονικά και στο tile που είναι διάφανο, σου δείχνει και ποιος σε έστειλε μήνυμα τελευταία! Αλλαγή γλώσσας ναι, δεν έχουν βάλει ακόμα. Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. July 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2016 MSN καιρός παρουσιάζει σφάλμα και δεν ανοίγει αυτη τη στιγμή! :( Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasose Δημ. July 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2016 (edited) Τι εννοείς δεν έχουν μπει ειδοποιήσεις; Από πάνω έρχονται κανονικά και στο tile που είναι διάφανο, σου δείχνει και ποιος σε έστειλε μήνυμα τελευταία! Αλλαγή γλώσσας ναι, δεν έχουν βάλει ακόμα. Το έγραψα λάθος,λέω ήχους στις ειδοποιήσεις να βάλεις όποιους θες. ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- MSN καιρός παρουσιάζει σφάλμα και δεν ανοίγει αυτη τη στιγμή! :( Δουλεύει κανονικά σε εμένα, χθες όλα τα ΜSN (καιρός, αθλητισμός, ειδήσεις, κ.τ.λ.) πήραν αναβάθμιση. Edited July 24, 2016 by navi55 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. July 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2016 (edited) Δουλεύει κανονικά σε εμένα, χθες όλα τα ΜSN (καιρός, αθλητισμός, ειδήσεις, κ.τ.λ.) πήραν αναβάθμιση. Χθες ναι. Τωρα πριν από λίγο με έβγαζε συνέχεια σφαλματα! :( Ακόμα και τωρα... Edited July 24, 2016 by navi55 Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dantspet Δημ. July 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2016 Εμένα δουλεύει καλά ο καιρός Παράθεση Htc wilfire,samsung galaxy ace s5839i,galaxy core i8260, lumia 640 ds 8gb,samsung galaxy j5(2016) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. July 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2016 Ακόμα και τώρα δεν λειτουργεί σε μένα. Σφάλμα μου βγάζει συνέχεια! Εχω την έκδοση 4.11.156.0!!! Δεν μπορώ να τη κάνω διαγραφή και να τη ξαναπεράσω κιόλας! :( Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasose Δημ. July 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2016 Έχω την 4..12.184.0 Πήγαινε στο store στην εφαρμογή και δες για αναβάθμιση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. July 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2016 Έχω την 4..12.184.0 Πήγαινε στο store στην εφαρμογή και δες για αναβάθμιση. Δεν ξέρω τι έπαθε. Απο πουθενά δεν μου κάνει ενημέρωση τον καιρό! Ούτε απο το store, ούτε απο την εφαρμογή! :( :( Ακόμα και soft reset έκανα βγάζοντας την μπαταρία!!!! Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
4444 Δημ. July 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2016 καλησπερα ,υπαρχει καποια εφαρμογη που να κλειδωνω το τηλεφωνο ,ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kkoletsis Δημ. July 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2016 καλησπερα ,υπαρχει καποια εφαρμογη που να κλειδωνω το τηλεφωνο ,ευχαριστω Δοκίμασε αυτό, εμένα με έχει βολέψει.. Nice Lock https://www.microsoft.com/store/apps/9wzdncrdlgzp Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. July 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2016 Τελικά αρχησε να λειτουργεί, αλλά δεν μου κάνει ενημέρωση την επόμενη έκδοση! Έμεινε με την 4.11.156.0! Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. July 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2016 Πάλι τα ίδια η εφαρμογή MSN καιρός! :( http://imgur.com/Mpgehfh Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. July 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2016 Με την εφαρμογή του καιρού δεν είχα ποτέ πρόβλημα. Μήπως έχει να κάνει με την σύνδεση στο internet? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. July 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2016 Δεν νομίζω. Πριν γιατί δεν το έκανε ποτέ, οτι σύνδεση και να είχα; Ακόμα και στην καλύτερη! Όταν έστειλα το πιο πάνω μήνυμα, μετά που δοκίμασα άνοιξε. Τώρα που γράφω παλι, λιγο πριν μου πέταξε σφάλμα! Το ωραίο είναι ενώ υπάρχει κι άλλη έκδοση, δεν μου το ανανεώνει μέσα απ' το store!!!! :( Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. July 25, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2016 Έχεις δοκιμάσει να τη σβήσεις, να κάνεις soft reset και να την ξαναβάλεις? Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. July 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2016 Έχεις δοκιμάσει να τη σβήσεις, να κάνεις soft reset και να την ξαναβάλεις? Πως να το κάνω; Δεν μου βγάζει επιλογή για κατάργηση. Επίσης το εικονίδιο διπλα στο μενού ειναι μπλε χωρίς το εικονίδιο του ήλιου μέσα στο τετράγωνο. Ειναι κενό!!!! Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts