montoya_42 Δημ. July 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2016 Εγώ δεν είχα ποτέ θέμα με το άνοιγμα του fb. Δεν ξέρω αν είναι θέμα ram ή ότι πάντα τις εφαρμογές τις εγκαθιστώ στη μνήμη του τηλεφώνου. Ωραίες οι νέες προσθήκες του fb και βελτιώθηκαν οι ειδοποιήσεις (όπως παρατήρησα μέχρι τώρα) Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. July 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2016 Ξέρη κανείς γιατί το Viber (ενός φίλου που έχει windows phone 10) δεν έχει επιλογή για video κλήση? Έχει σημασία που το κινητό του είναι με 2 κάρτες? Δεν έχει ακόμη τέτοια δυνατότητα. Προσεχώς.... ----- προσθήκη μηνύματος 98 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μπορεί κάποιος να ανεβάσει screenshots με τις ρυθμίσεις για το yahoo.gr, από τα 10ρια και μετά δεν κατάφερα να στείλω ποτέ μήνυμα (εξερχόμενο). Δεν έχει κάποιο πρόβλημα, δουλεύει κανονικά. Δεν έκανα κάτι τι ιδιαίτερο. Μήπως σου δημιουργεί πρόβλημα η εξτρα επιβεβαίωση που ζητάει; Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harrispas Δημ. July 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2016 Δεν έχει κάποιο πρόβλημα, δουλεύει κανονικά. Δεν έκανα κάτι τι ιδιαίτερο. Μήπως σου δημιουργεί πρόβλημα η εξτρα επιβεβαίωση που ζητάει; Πως αντιμετωπίζω το πρόβλημα με την επιβεβαίωση, αν υποθέσω ότι αυτό φταίει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasose Δημ. July 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2016 Viber αναβάθμιση,μπήκε βίντεο κλήση και άλλα δεν το έψαξα πολύ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. July 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2016 Viber αναβάθμιση,μπήκε βίντεο κλήση και άλλα δεν το έψαξα πολύ. Ακόμη σε μένα..... Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. July 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2016 Πως αντιμετωπίζω το πρόβλημα με την επιβεβαίωση, αν υποθέσω ότι αυτό φταίει? Ή καταργείς την διπλή επιβεβαίωση ή παίρνεις τον κωδικό επιβεβαιωσης από το pc και το βάζεις στο κινητό στη θέση του κωδικού σου. Βάζεις δηλαδή στο κινητό, στο λογαριασμό σου το mail σου xxx@yahoo.gr και αντί του κωδικού σου βάζεις αυτό που σου δίνει το pc από την επιλογή κωδικός για άλλη συσκευή (κάπως έτσι, δεν θυμάμαι) Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasose Δημ. July 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2016 Έκανα δοκιμή την βίντεο κλήση ( Viber) σε διαφορετική πόλη και τα πήγε πολύ καλά,δεν περίμενα τόσο καλά. Επίσης άλλη αλλαγή είναι ότι κάναν κάπως διαφανές το tile. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. July 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2016 Είσαι insider στο viber? δεν βλέπω κάτι... Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasose Δημ. July 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2016 Ήμουν insider στο Viber αλλά νομίζω αυτό είχε λήξει. Πάντως μετά από τρείς βίντεο κλήσεις πολύωρες,μηνύματα κτλ. όλα είναι πάρα πολύ καλά,μένουν ακόμα λίγα πράγματα στις ρυθμίσεις και η γλώσσα. Το tile λειτουργεί κανονικά (το κάναν λίγο διαφανές)και οι ειδοποιήσεις,όλα καλά πλέον. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dantspet Δημ. July 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2016 Και σε μένα ήρθε αναβάθμιση του Viber με βιντεοκλιση,χωρίς να είμαι insider Παράθεση Htc wilfire,samsung galaxy ace s5839i,galaxy core i8260, lumia 640 ds 8gb,samsung galaxy j5(2016) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stewe Δημ. July 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2016 Επειδή το Viber το χρησιμοποιώ μόνο με μία από τις επαφές μου, και δεν μπορώ να το επιβεβαιώσω, αλλά διάβασα ότι ενεργοποιήθηκε και η απάντηση μέσα από το Notification Centre. Παράθεση Τα Windows Phone ήταν αποτυχία!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasose Δημ. July 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2016 Επειδή το Viber το χρησιμοποιώ μόνο με μία από τις επαφές μου, και δεν μπορώ να το επιβεβαιώσω, αλλά διάβασα ότι ενεργοποιήθηκε και η απάντηση μέσα από το Notification Centre. Γίνεται όντως,αλλά ούτως η άλλος η εφαρμογή ανοίγει γρήγορα και είναι καλυτέρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jamesc Δημ. July 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2016 Μόνο facebook beta βλέπω vider πουθενά ακόμα.. Παράθεση - There is no place like 127.0.0.1 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
b16b Δημ. July 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2016 Για το Viber πρέπει να εισαι στην Redstone νομίζω Αναβαθμίστηκε και το realarm και λείπουν κάποια ελληνικά κείμενα που πρέπει να προσθέσω επίσης θέλει αρκετές διορθώσεις στα παλαιά ότι βρείτε στείλτε το λάθος και πιο θεωρείτε το σωστό υπόψιν σε μερικές περιπτώσεις δεν χωράει κατι καλύτερο Παράθεση Κωνσταντινος WP7 Developer : Errorholic Developers APPS: EZInput 2.0 Greek TyTNii Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.1 | Rhodium Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.5 | LEO ROM:AthineOS: WM6.5 , WM6.5.5\ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. July 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2016 Ναι μόνο όσοι είναι με Redstone πήραν update στο Viber. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zurabi_97 Δημ. July 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2016 Ναι μόνο όσοι είναι με Redstone πήραν update στο Viber. Και στη TH2 10586.494 έχω λάβει την ενημέρωση, δεν παίζει ρόλο σε ποια version είσαι. Παράθεση [img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BURNIN_AMBITION Δημ. July 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2016 κατα τυχη (ακομα την λουμια καμερα χρησιμοποιω) ανακαλυψα πως στην μαμα εφαρμογη καμερα, δεν τραβα 2 φωτος, μια 5 μεγκαπιξελ και μια raw...αληθευει αυτο ή καποια βλακεια κανω? γιατι δεν βλεπω κατι στις ρυθμισεις ρε παιδια. που ειναι το πορτ των ρυθμισεων που ελεγαν απο λουμια καμερα στην μαμα? θα μας τρελανουν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hatzisnik Δημ. July 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2016 Εγώ πάλι παιδιά σε Redstone αλλά update viber γιοκ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasose Δημ. July 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2016 Viber πήραμε όσοι είμασταν Viber testers, Δεν έχουν σχέση τα windows. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. July 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2016 Εγώ δεν είμαι στην Redstone, την αναβάθμιση στο Viber με την κλήση βίντεο την πήρα. Sent from mTalk Κώστας!! Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. July 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2016 Ενημερώσω για κάμερα και μουσική Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. July 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2016 Στο 950 υπάρχει η επιλογή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasose Δημ. July 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2016 Δοκίμασα την κάμερα μετά την αναβάθμιση της και κάτι δεν μου πάει καλά τρώει κόλλημα μετά από 4 φωτογραφίες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BURNIN_AMBITION Δημ. July 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2016 σε ευχαριστω φιλε. εχει αρχισει στο 1020 να μη δουλευει ουτε η λουμια καμερα σωστα. τραβαω φωτοζ και δεντις αποθηκευει. κανουν τα παντα γιανα παρω το 950... και δεν θελω.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
st1313 Δημ. July 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2016 Δοκίμασα την κάμερα μετά την αναβάθμιση της και κάτι δεν μου πάει καλά τρώει κόλλημα μετά από 4 φωτογραφίες. Δωδεκα απανωτες τραβηξα με το 640 και αποθηκευση στην καρτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts