Jump to content

[Windows 10 Mobile] Προτάσεις και Απορίες Εφαρμογών

alex_gate_7
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εγώ δεν είχα ποτέ θέμα με το άνοιγμα του fb. Δεν ξέρω αν είναι θέμα ram ή ότι πάντα τις εφαρμογές τις εγκαθιστώ στη μνήμη του τηλεφώνου.

Ωραίες οι νέες προσθήκες του fb και βελτιώθηκαν οι ειδοποιήσεις (όπως παρατήρησα μέχρι τώρα)

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

• Απαντήσεις 7,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ξέρη κανείς γιατί το Viber (ενός φίλου που έχει windows phone 10) δεν έχει επιλογή για video κλήση? Έχει σημασία που το κινητό του είναι με 2 κάρτες?

Δεν έχει ακόμη τέτοια δυνατότητα. Προσεχώς....

----- προσθήκη μηνύματος 98 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Μπορεί κάποιος να ανεβάσει screenshots με τις ρυθμίσεις για το yahoo.gr, από τα 10ρια και μετά δεν κατάφερα να στείλω ποτέ μήνυμα (εξερχόμενο).

Δεν έχει κάποιο πρόβλημα, δουλεύει κανονικά. Δεν έκανα κάτι τι ιδιαίτερο. Μήπως σου δημιουργεί πρόβλημα η εξτρα επιβεβαίωση που ζητάει;

Δεν έχει κάποιο πρόβλημα, δουλεύει κανονικά. Δεν έκανα κάτι τι ιδιαίτερο. Μήπως σου δημιουργεί πρόβλημα η εξτρα επιβεβαίωση που ζητάει;

Πως αντιμετωπίζω το πρόβλημα με την επιβεβαίωση, αν υποθέσω ότι αυτό φταίει?

Viber αναβάθμιση,μπήκε βίντεο κλήση και άλλα δεν το έψαξα πολύ.

Ακόμη σε μένα.....

Πως αντιμετωπίζω το πρόβλημα με την επιβεβαίωση, αν υποθέσω ότι αυτό φταίει?

Ή καταργείς την διπλή επιβεβαίωση ή παίρνεις τον κωδικό επιβεβαιωσης από το pc και το βάζεις στο κινητό στη θέση του κωδικού σου. Βάζεις δηλαδή στο κινητό, στο λογαριασμό σου το mail σου xxx@yahoo.gr και αντί του κωδικού σου βάζεις αυτό που σου δίνει το pc από την επιλογή κωδικός για άλλη συσκευή (κάπως έτσι, δεν θυμάμαι)

Έκανα δοκιμή την βίντεο κλήση ( Viber) σε διαφορετική πόλη και τα πήγε πολύ καλά,δεν περίμενα τόσο καλά.

Επίσης άλλη αλλαγή είναι ότι κάναν κάπως διαφανές το tile.

Ήμουν insider στο Viber αλλά νομίζω αυτό είχε λήξει.

Πάντως μετά από τρείς βίντεο κλήσεις πολύωρες,μηνύματα κτλ. όλα είναι πάρα πολύ καλά,μένουν ακόμα λίγα πράγματα στις ρυθμίσεις και η γλώσσα.

Το tile λειτουργεί κανονικά (το κάναν λίγο διαφανές)και οι ειδοποιήσεις,όλα καλά πλέον.

Και σε μένα ήρθε αναβάθμιση του Viber με βιντεοκλιση,χωρίς να είμαι insider
Htc wilfire,samsung galaxy ace s5839i,galaxy core i8260, lumia 640 ds 8gb,samsung galaxy j5(2016)

Επειδή το Viber το χρησιμοποιώ μόνο με μία από τις επαφές μου, και δεν μπορώ να το επιβεβαιώσω, αλλά διάβασα ότι ενεργοποιήθηκε και η απάντηση μέσα από το Notification Centre.
Τα Windows Phone ήταν αποτυχία!!!

Επειδή το Viber το χρησιμοποιώ μόνο με μία από τις επαφές μου, και δεν μπορώ να το επιβεβαιώσω, αλλά διάβασα ότι ενεργοποιήθηκε και η απάντηση μέσα από το Notification Centre.

Γίνεται όντως,αλλά ούτως η άλλος η εφαρμογή ανοίγει γρήγορα και είναι καλυτέρα.

Για το Viber πρέπει να εισαι στην Redstone νομίζω

Αναβαθμίστηκε και το realarm και λείπουν κάποια ελληνικά κείμενα που πρέπει να προσθέσω επίσης θέλει αρκετές διορθώσεις στα παλαιά ότι βρείτε στείλτε το λάθος και πιο θεωρείτε το σωστό υπόψιν σε μερικές περιπτώσεις δεν χωράει κατι καλύτερο

Κωνσταντινος

WP7 Developer : Errorholic Developers

APPS: EZInput 2.0 Greek

TyTNii Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.1 | Rhodium Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.5 | LEO ROM:AthineOS: WM6.5 , WM6.5.5\

Ναι μόνο όσοι είναι με Redstone πήραν update στο Viber.

Και στη TH2 10586.494 έχω λάβει την ενημέρωση, δεν παίζει ρόλο σε ποια version είσαι.

[img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img]

κατα τυχη (ακομα την λουμια καμερα χρησιμοποιω) ανακαλυψα πως στην μαμα εφαρμογη καμερα, δεν τραβα 2 φωτος, μια 5 μεγκαπιξελ και μια raw...αληθευει αυτο ή καποια βλακεια κανω? γιατι δεν βλεπω κατι στις ρυθμισεις ρε παιδια. που ειναι το πορτ των ρυθμισεων που ελεγαν απο λουμια καμερα στην μαμα? θα μας τρελανουν

Εγώ δεν είμαι στην Redstone, την αναβάθμιση στο Viber με την κλήση βίντεο την πήρα.

Sent from mTalk Κώστας!!

Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9

Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9

ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10

Δοκίμασα την κάμερα μετά την αναβάθμιση της και κάτι δεν μου πάει καλά τρώει κόλλημα μετά από 4 φωτογραφίες.

σε ευχαριστω φιλε. εχει αρχισει στο 1020 να μη δουλευει ουτε η λουμια καμερα σωστα. τραβαω φωτοζ και δεντις αποθηκευει. κανουν τα παντα γιανα παρω το 950... και δεν θελω....

Δοκίμασα την κάμερα μετά την αναβάθμιση της και κάτι δεν μου πάει καλά τρώει κόλλημα μετά από 4 φωτογραφίες.

Δωδεκα απανωτες τραβηξα με το 640 και αποθηκευση στην καρτα

• The title was changed to [Windows 10 Mobile] Προτάσεις και Απορίες Εφαρμογών