alex_gate_7 Δημ. December 16, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2015 (edited) Για updates και γενικά σχόλια εφαρμογών χρησιμοποιούμε το παρακάτω θέμα: [Windows 10 Mobile] Προτάσεις Εφαρμογών Edited December 16, 2015 by alex_gate_7 Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AgelosMo Δημ. December 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2015 Πολλα updates χτες και σημερα για Μηνυματα+Skype (προστεθηκε υποστηριξη των animated emoji του Skype), Επαφες, Facebook. Επισης βλεπω τις τελευταιες μερες οτι οι Universal εφαρμογες ανακοινωνται κατα ριπας απο διαφορες εταιρειες. Ισως τελικα να ξεκιναει να αλλαζει το τοπιο με τις εφαρμογες/παιχνιδια Είναι μεγάλο το δελεαρ. Ήδη έβαλα το accuweather στο laptop και στο tablet, και περιμένω και την έκδοση για κινητά, για να την προσθέσω. Επίσης, δεν ξέρω αν το προσέξατε, αλλά στο store πλέον βγάζει όλες τις εφαρμογές όχι μόνο τις διαθέσιμες σε κινητό, αλλά και σε υπολογιστή. Και είναι και πολύ γρήγορο πλέον. Υγ. Alex αν θέλεις μετέφερε το μήνυμα, δεν είδα το από πάνω μήνυμα..! :) Παράθεση SE k700i - w810i, NOKIA 5310 express music, HTC TynII (Kaiser), SE Xperia mini, Google Nexus S, Nokia Lumia 930, HTC One M8 (Gunmetal Gray), MS Lumia 950 XL White, HTC 10, LG G6, Samsung Galaxy S9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. December 16, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2015 Ας μην εγκαινιάσουμε το νέο θέμα με μετακινήσεις/διαγραφές :p Απλά προσοχή την επόμενη φορά. Το θέμα αυτό θα χρησιμοποιείται για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε με τις εφαρμογές των Windows 10 Mobile (επίσημες εκδόσεις)... Ότι έχει να κάνει με προτάσεις/αναζήτηση/updates εφαρμογών παρακαλώ να ποστάρεται στο τόπικ των Προτάσεων.... Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AgelosMo Δημ. December 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2015 Πήρε και το skroutz μεγάλη αναβάθμιση. Δεν ξέρω πόσοι το είδατε. Εγώ εντυπωσιάστηκα. Παράθεση SE k700i - w810i, NOKIA 5310 express music, HTC TynII (Kaiser), SE Xperia mini, Google Nexus S, Nokia Lumia 930, HTC One M8 (Gunmetal Gray), MS Lumia 950 XL White, HTC 10, LG G6, Samsung Galaxy S9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickgt7 Δημ. December 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2015 Επιτέλους! Το κακό με το Facebook είναι ότι ούτε ο Internet Explorer συνεργάζεται σωστά καθώς όταν πατάω στις τρεις παύλες πάνω δεξιά και επιλέγω να μπω στο προφίλ μου αντί να το κάνει, απλά επιλέγει αυτό που γράφει η σελίδα ενώ μόνο η αλλαγή εικόνας προφίλ είναι δυνατή, το κουμπί της αλλαγής στο εξώφυλλο δεν το πιάνει είτε σε portrait είτε σε landscape. επειδη διαβαζω οτι έχει προβληματα ο explorer, τι αλλη εφαρμογη explorer υπαρχει δαιθεσιμη? πχ UC browser, etc Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cna Δημ. December 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2015 Υπάρχει UC browser, opera καθώς και διάφορα ports του chrome από τρίτους developer... Παράθεση 1) Οδηγός καταναλωτή (περί εγγυήσεων) -> http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=357763 2) Backup της rom χωρίς root -> http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=357312. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. December 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2015 Υπάρχει UC browser, opera καθώς και διάφορα ports του chrome από τρίτους developer... Ο opera έχει τα ίδια χάλια με τα 8.1?? Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ector7 Δημ. December 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2015 (edited) Είναι σίγουρα universal? Στο site γράφει μόνο το «Υπολογιστής» και όχι και το «Κινητό»... Ναι, και σε μένα το ίδιο, και στο store από κινητό φαίνεται να υπάρχουν δύο εφαρμογές, μια για κινητό και μια για υπολογιστή. Σύμφωνα με τον Daniel Rubino από το windowscentral.com "One app, different builds." Μπορει να γραψει μια εφαρμογη και να την ανεβασει 2 φορες στο store με διαφορετικο build ,για καθε πλατφορμα,για να ελεγχει καλυτερα της αναβαθμησεις και τα φιξ που θελει να κανει. Στο store παντος ειναι ως ΜΙΑ εφαρμογη,δηλαδή γραφει και mobile και PC. Edited December 16, 2015 by niotheros Απαγορεύεται η γραφή τύπου SMS Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niotheros Δημ. December 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2015 Μπορει να γραψει μια εφαρμογη και να την ανεβασει 2 φορες στο store με διαφορετικο build ,για καθε πλατφορμα,για να ελεγχει καλυτερα της αναβαθμησεις και τα φιξ που θελει να κανει. Στο store παντος ειναι ως ΜΙΑ εφαρμογη,δηλαδή γραφει και mobile και PC. Χθες ανοίγοντας το link της εφαρμογής δεν εμφάνιζε το mobile εξού και η απορία των παιδιών. Σήμερα εμφανίζει και το PC αλλά και το mobile. Παράθεση Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ector7 Δημ. December 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2015 (edited) Χθες ανοίγοντας το link της εφαρμογής δεν εμφάνιζε το mobile εξού και η απορία των παιδιών. Σήμερα εμφανίζει και το PC αλλά και το mobile. Απο την στιγμη που ειναι ακριβως οι ιδιες εφαρμογες,ανα πασα στιγμη,ο diveloper μπορει να αφαιρεσει την μια και να δωσει προσβαση και στις δυο πλατφορμες, απο αυτη που εχει αφησει,με καποια μικρη τροποποιηση λογικα. Στα νεα universal apps,αυτο που ειναι χαρακτηριστικο ειναι οτι η εφαρμογη διαθετει ΟΛΑ τα UI,για να δουλευει το continuum και δεν εχει σημασια αν ανεβει σαν 2 ξεχωριστες ή ως μια. Ως "μια" εφαρμογη ειναι συμαντικο μονο,οταν εχουμε να κανουμε με PAID app,που εκει χρειαζεται να ειναι μια στο store για να ξερει και ο χρηστης οτι θα την αγορασει για ολες τις συσκευες του και να να καταγραφεται στο library του,οτι του ανηκει και για τις δυο πλατφορμες. Edited December 16, 2015 by ector7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kipreosomonoiati Δημ. December 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2015 Το skroutz μου λέει not available έχω technical preview.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_tz Δημ. December 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2015 Το skroutz μου λέει not available έχω technical preview.. Αν έχεις TP θα απευθυνθείς στο θέμα της TP και όχι εδώ. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kkoletsis Δημ. December 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2015 Υπάρχει καμία εφαρμογή για glance screen που να δουλεύει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stoupi Δημ. December 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2015 Το skroutz μου λέει not available έχω technical preview.. Και εμένα το ίδιο. Και είμαι με την 8.4. Παράθεση 3>4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. December 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2015 Μπορεί να φαίνομαι υπερβολικός. Αλλά μήπως υπάρχει εφαρμογή που να απενεργοποιεί το πλήκτρο αναζήτησης; :) Παράθεση Creek A50i R | Denon TU-530 | Dynavox TC-750 | Huawei MediaPad T3 10 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_tz Δημ. December 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2015 Μπορεί να φαίνομαι υπερβολικός. Αλλά μήπως υπάρχει εφαρμογή που να απενεργοποιεί το πλήκτρο αναζήτησης; :) Δεν νομίζω να γίνεται αυτό. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moyro Δημ. December 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2015 Δεν νομίζω να γίνεται αυτό. :) η εφαρμογη gestures beta τι εγινε την καταργησανε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. December 18, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2015 (edited) @moyro Έχεις ρωτήσει πάνω από 10 φορές και σου έχουμε απαντήσει... Η εφαρμογή gestures beta δεν είναι διαθέσιμη στα Widnows 10 προς το παρόν... Edited December 18, 2015 by alex_gate_7 Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AgelosMo Δημ. December 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2015 Καμμιά καλή εφαρμογή για διαχείρηση εξόδων ξέρουμε? Αν είναι και universal ακόμα καλύτερα. Το Wallet με πετάει στο store για να κατεβάσω κάποια άλλη. Παράθεση SE k700i - w810i, NOKIA 5310 express music, HTC TynII (Kaiser), SE Xperia mini, Google Nexus S, Nokia Lumia 930, HTC One M8 (Gunmetal Gray), MS Lumia 950 XL White, HTC 10, LG G6, Samsung Galaxy S9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
b16b Δημ. December 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2015 Εδώ η καινούργια μου εφαρμογή uwp για προσφορές των super market "market deal" https://www.microsoft.com/store/apps/9NBLGGH58G5C. Απλό αλλά χρήσιμο δοκιμάστε κάθε σχόλιο δεκτό Παράθεση Κωνσταντινος WP7 Developer : Errorholic Developers APPS: EZInput 2.0 Greek TyTNii Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.1 | Rhodium Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.5 | LEO ROM:AthineOS: WM6.5 , WM6.5.5\ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. December 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2015 Ψάχνω δύο εφαρμογές. Μια να σώζει την καθημερινή εικόνα του Bing στην κάρτα μνήμης. Μια να σώζει mp3 από το Youtube στην κάρτα μνήμης. Παράθεση Creek A50i R | Denon TU-530 | Dynavox TC-750 | Huawei MediaPad T3 10 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steliosk Δημ. December 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2015 (edited) Εδώ η καινούργια μου εφαρμογή uwp για προσφορές των super market "market deal" https://www.microsoft.com/store/apps/9NBLGGH58G5C. Απλό αλλά χρήσιμο δοκιμάστε κάθε σχόλιο δεκτό Την κατέβασα και φαινεται πολύ καλη! Μια παρατήρηση, όταν έγραψα Market Deal στο "μεγεθυντικό φακό" του Store (search) δεν έβγαλε κάτι, μπόρεσα και την βρήκα από το δικό σου link, δεν ξέρω γιατί... Edited December 20, 2015 by steliosk Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
b16b Δημ. December 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2015 Την κατέβασα και φαινεται πολύ καλη! Μια παρατήρηση, όταν έγραψα Market Deal στο "μεγεθυντικό φακό" του Store (search) μπόρεσα και την βρήκα από το δικό σου link, δεν ξέρω γιατί... Αν κατάλαβα καλά δεν την βρήκες στην αναζήτηση αλλά μόνο μέσω του λίνκ μάλλον επειδή είναι πολύ φρέσκο το κάνει αυτό τις δύο πρώτες μέρες.. Ευχαριστώ πολύ πάντως ελπίζω να σου φανεί χρήσιμη Παράθεση Κωνσταντινος WP7 Developer : Errorholic Developers APPS: EZInput 2.0 Greek TyTNii Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.1 | Rhodium Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.5 | LEO ROM:AthineOS: WM6.5 , WM6.5.5\ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. December 20, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2015 Ψάχνω δύο εφαρμογές. Μια να σώζει την καθημερινή εικόνα του Bing στην κάρτα μνήμης. Μια να σώζει mp3 από το Youtube στην κάρτα μνήμης. Daily Pic (αν θες τη ρυθμίζεις να στη βάζει και εικόνα κλειδώματος κάθε μέρα) MusicTube Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shinig Δημ. December 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2015 Αν κατάλαβα καλά δεν την βρήκες στην αναζήτηση αλλά μόνο μέσω του λίνκ μάλλον επειδή είναι πολύ φρέσκο το κάνει αυτό τις δύο πρώτες μέρες.. Ευχαριστώ πολύ πάντως ελπίζω να σου φανεί χρήσιμη την κατεβασα στο pc βεβαια,πολυ ωραια μονο γραφει συνεχεια απαιτειται συνδεση στον δικτυο ενω ειμαι οnline παντως τελεια εφαρμογη! Παράθεση Xiaomi Mi8 Global 6/128 Xiaomi.eu Dev Rom Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts