Xander Δημ. December 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2014 ναι μωρε κανενας δεν χρησιμοποιει internet explorer τι άλλο θα διαβασουμε παλι εδώ μεσα http://www.netmarketshare.com/browser-market-share.aspx?qprid=2&qpcustomd=0 Πρέπει να είναι ανίδεος κάποιος για να μην χρησιμοποιεί ΙΕ11 σε Win8.1 Με διαφορά ο πιο optimized x64 browser. οκ οκ μην με φάτε, εγώ δεν ξέρω κανέναν που να χρησιμοποιεί τον internet explorer.. και αν χτυπάει τέτοια ποσοστά είναι γιατί απλά οι περισσότεροι δεν ασχολούνται. και ανίδεος δεν είναι κανείς. ο καθένας ότι τον βολεύει περισσότερο και εμένα ο explorer ειδικά στην metro εκδοχή του δεν με βόλεψε καθόλου. chrome και πάλι chrome Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnt Δημ. December 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2014 Μέρες που είναι δεν χρειάζεται να υπάρχουν εντάσεις. Ας παραμείνουμε στο θέμα μας. Παράθεση http://imageshack.com/a/img854/9724/9yva.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. December 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2014 Μπράβο Άλεξ. Πολύ καλή δουλειά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dexter Δημ. December 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2014 Μπράβο παιδιά για το αφιέρωμα! Πράγματι πολυ χρήσιμο! Αυτο που θα ήθελα να ξερω ειναι με τι συσκευές εχουν δοκιμαστεί όλες αυτές οι εφαρμογές; Καλή χρόνια σε όλους!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Break your TV. Enter the unwired revolution. -Dexter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Redragon7 Δημ. December 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2014 Άριστο άρθρο, ευχαριστούμε για την ενημέρωση!! Παράθεση iPhone 3GS - iPhone 4s - Nokia Lumia 735 - Nokia Lumia 930 - Lumia 650 - Lumia 950 XL iPad 2 Samsung Galaxy Tab Pro 8.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. December 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2014 οκ οκ μην με φάτε, εγώ δεν ξέρω κανέναν που να χρησιμοποιεί τον internet explorer.. και αν χτυπάει τέτοια ποσοστά είναι γιατί απλά οι περισσότεροι δεν ασχολούνται. και ανίδεος δεν είναι κανείς. ο καθένας ότι τον βολεύει περισσότερο και εμένα ο explorer ειδικά στην metro εκδοχή του δεν με βόλεψε καθόλου. chrome και πάλι chrome Προσωπικά έχω κάτι αιώνες κολλημένος στον Firefox. Εδω και κάτι μήνες με windows 8 (8.1) στο pc μου, άρχισα να χρησιμοποιώ το ie. Στην αρχή ελάχιστα αλλά στην συνέχεια ολο και περισσότερο. Τώρα τον έχω ως προεπιλεγμένο..... Υ.Γ. Πραγματικά ο συγχρονισμός bookmarks βολεύει απίστευτα.....;) ----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- ναι μωρε κανενας δεν χρησιμοποιει internet explorer τι άλλο θα διαβασουμε παλι εδώ μεσα http://www.netmarketshare.com/browser-market-share.aspx?qprid=2&qpcustomd=0 Να πω την αλήθεια κι εγώ έχω εκπλαγεί με τα ποσοστά του ie 11 και γενικότερα με τα αθροιστικά ποσοστά του ie. Υ.Γ. Ο φίλος έγραψε την (αντίθετη) γνώμη του με ωραίο τρόπο οποτε δεν πρέπει να πυροβολούμε (γενικα μιλάω). Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_tz Δημ. December 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2014 Μπράβο παιδιά για το αφιέρωμα! Πράγματι πολυ χρήσιμο! Αυτο που θα ήθελα να ξερω ειναι με τι συσκευές εχουν δοκιμαστεί όλες αυτές οι εφαρμογές; Καλή χρόνια σε όλους!! Σε Lumia 620, 625, 920 και 1020. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xander Δημ. December 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2014 Προσωπικά έχω κάτι αιώνες κολλημένος στον Firefox. Εδω και κάτι μήνες με windows 8 (8.1) στο pc μου, άρχισα να χρησιμοποιώ το ie. Στην αρχή ελάχιστα αλλά στην συνέχεια ολο και περισσότερο. Τώρα τον έχω ως προεπιλεγμένο..... Υ.Γ. Πραγματικά ο συγχρονισμός bookmarks βολεύει απίστευτα.....;) καλά δεν το συζητάω ότι αν χρησιμοποιείς ie στον υπολογιστή βολεύει να έχεις συγχρονισμένα τα bookmarks σου και στο κινητό.. το ίδιο κάνω και εγώ με τον chrome σε υπολογιστή και κινητό.. εμένα μου φάνηκε αστείο γιατί πίστευα ότι δεν τον χρησιμοποιεί σχεδόν κανένας πια.. αποδείχτηκα λάθος όμως έχει ακόμα οπαδούς! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nirvana19 Δημ. December 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2014 άψογο αφιέρωμα , βοηθησε αρκετα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. December 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2014 Ξανά συγχαρητήρια από μένα για την πολύ καλή δουλειά σας. Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pre7dator Δημ. December 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2014 Πεσατε να φατε το παιδι που ειπε την αληθεια πιο πανω?? Ουτε εγω ξερω κανεναν που να χρησιμοποιεί I.e. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. December 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2014 πολυ καλη δουλεια.στα αθλητικα στα live score πιστευω ειμαστε μια χαρα αλλα για ενημερωση δυστυχως πολυ πισω.αν δεν βγουν gazzetta.gr,sport24 κτλ αναλογα καλα με τα αλλα μαρκετ θα ειναι μεγαλο μειον δυστυχως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. December 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2014 (edited) Θα ήθελα να προσθέσω και την εφαρμογή musicXmatch. Γρήγορη αναζήτηση τραγουδιού μαζί με τους υπότιτλους του. Επίσης και την εφαρμογή myAppFree για διαθέσιμες δωρεάν εφαρμογές που είναι με πληρωμή. Η γνώμη σας; Edited December 31, 2014 by cb600f Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zerga08 Δημ. December 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2014 πολυ καλη δουλεια.στα αθλητικα στα live score πιστευω ειμαστε μια χαρα αλλα για ενημερωση δυστυχως πολυ πισω.αν δεν βγουν gazzetta.gr,sport24 κτλ αναλογα καλα με τα αλλα μαρκετ θα ειναι μεγαλο μειον δυστυχως. Το sport24 υπάρχει από τα win8 ακομα... Για διεθνή τύπο κτλ μην ξεχνάμε ότι υπάρχει και το zinio. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. December 31, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2014 Προσωπικά όλα τα αυτά τα sites προτιμώ να τα έχω σε ένα rss reader... Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolaos1977 Δημ. December 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2014 καλά τόσο ........ είμαστε ;;;; το παλικάρι έκανε προσωπικές δοκιμές και έβγαλε προσωπικά συμπεράσματα και μας τα παραθέτει με τα + & - κάθε εφαρμογής αν δεν σας αρέσουν ή δεν σας αντιπροσωπεύουν κάντε δικιά σας λίστα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. December 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2014 καλά τόσο ........ είμαστε ;;;; το παλικάρι έκανε προσωπικές δοκιμές και έβγαλε προσωπικά συμπεράσματα και μας τα παραθέτει με τα + & - κάθε εφαρμογής αν δεν σας αρέσουν ή δεν σας αντιπροσωπεύουν κάντε δικιά σας λίστα Νίκο έχεις δίκιο. Απλά υπάρχει μια οικειότητα με τα παιδιά που ίδρωσαν γι αυτό το αποτέλεσμα (ειδικά με τον niotheros και τον γαύρο) που προσπεράσαμε τις ευχαριστίες (κακως) και πήγαμε κατευθείαν στη γκρίνια..... Είναι αυτό που λένε "δώσε θάρρος στον χωριατη"...... Ευχαριστούμε πολύ παιδιά για τις ώρες που ξοδέψατε για πάρτη μας. Οχι πόνο για το παρόν θέμα αλλά και για όλα τα άλλα. Καλη χρονιά σε όλους. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolaos1977 Δημ. December 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2014 παιδιά συνεχίστε την πολύ ωραία δουλειά το μεράκι σας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dalailama1 Δημ. December 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2014 Πολύ καλή δουλειά! Συγχαρητήρια Παράθεση :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. December 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2014 Καλή χρονιά σε όλους. http://www.insomnia.gr/_/articles/operating-systems-browsers/windows-10/%cf%84%cf%81%cf%8c%cf%80%ce%bf%cf%85%cf%82-%ce%bc%ce%b5%cf%84%ce%b1%ce%be%cf%8d-%cf%84%cf%89%ce%bd-%ce%bf%cf%80%ce%bf%ce%af%cf%89%ce%bd-%ce%ba%ce%b1%ce%b9-%ce%b7-%cf%85%cf%80%ce%bf%cf%83%cf%84%ce%ae%cf%81%ce%b9%ce%be%ce%b7-andr-r8199 Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kek Δημ. January 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2015 ευχαριστουμε και παλι παιδια..... προσπαθω να ρυθμισω το MoliPlayer Pro αλλα δυσκολευομαι....που αποθηκευει τα αρχεια ? δε βλεπει τους default φακελους VIDEO η MUSIC ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. January 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2015 Το sport24 υπάρχει από τα win8 ακομα... Για διεθνή τύπο κτλ μην ξεχνάμε ότι υπάρχει και το zinio. ειναι χαλια καμια σχεση με του android δυστυχως :mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
serfistas1 Δημ. January 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2015 Πολύ κατατοπιστικό άρθρο.. Παράθεση http://phonegr.blogspot.com -Mobile news http://peloponnisoslive.blogspot.gr- F1 Kart for ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. January 2, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2015 ευχαριστουμε και παλι παιδια..... προσπαθω να ρυθμισω το MoliPlayer Pro αλλα δυσκολευομαι....που αποθηκευει τα αρχεια ? δε βλεπει τους default φακελους VIDEO η MUSIC ? Στο Camera Roll βάλτα... Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zakailiou Δημ. January 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2015 Πολύ καλή δουλειά! Bravo !!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts