Jump to content

OnePlus X

asot
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αυτονομία και στα 2 είναι μέτρια αλλά με απλή χρήση μπορεί και να βγάζεις μέρα.

Στο κομμάτι της κάμερας ασυζητητί το G4.

Από επιδόσεις το G4 έχει καλύτερο επεξεργαστή αλλά έχει να διαχειριστεί περισσότερα pixels οπότε αν παίζεις βαριά παιχνίδια μπορεί και να ζοριστεί.

Αν ψάχνεσαι με custon rom τότε OPX.

Ποιότητα κατασκευής πάλι OPX.

Βάλε και τον παράγοντα μέγεθος γιατί έχουν και διαφορά στο χέρι.

Το G4 εχει καλύτερη οθoνη σε σχεση με το one plus x;

Στάλθηκε από το LG-D855 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Απαντήσεις 1,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Το G4 εχει καλύτερη οθoνη σε σχεση με το one plus x;

Στάλθηκε από το LG-D855 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Δεν τα έχω δει δίπλα δίπλα αλλά σε σχέση με άλλη 5άρα fhd amoled η οθόνη του G4 φαινόταν στα μάτια μου πολύ καλύτερη.

Πτώση τιμής

https://oneplus.net/gr/x

Mobile:Nokia 6130 --> Nokia 6230 --> Panasonic GD90 --> HTC P3600 --> Chinese hiphone dual sim --> Samsung E2652 Champ Duos --> Sony Ericsson xperia ray --> Samsung S4 mini duos --> Huawei honor 6(H60-L02) --> Meizu m2 -->Motorola Moto X Play --> Huawei Mate 10 pro --> Oneplus 7T pro

Είδα εχθές ένα εκθεσιακό στα public. Μου φάνηκαν λίγο θολά τα εικονίδια. Επειδή δεν έχω δει άλλο έχει κάποιος παράπονο από την οθόνη οποιασδήποτε φύσεως;

Nimbus 17

Είδα εχθές ένα εκθεσιακό στα public. Μου φάνηκαν λίγο θολά τα εικονίδια. Επειδή δεν έχω δει άλλο έχει κάποιος παράπονο από την οθόνη οποιασδήποτε φύσεως;

Nimbus 17

Δεν έχει θέμα μ αυτό που λες, ούτε και με άλλο βέβαια. Είναι άψογη η οθόνη του.

iphone 7 iOS 12.0

Μου ήρθε χθες το κινητό.

Είμαι ακόμα στα σεταρίσματα. Σαν κατασκευή και εμφάνιση είναι πολύ ωραίο. Μακάρι να είναι και τόσο απροβλημάτιστο όσο φαίνεται.

Επίσης το πήρα με την παλιά τιμή (270). Τώρα που ανακοινώθηκε νέα μειωμένη τιμή (230) περιμένω να μου στείλουν refund. Μου έκανε φοβερή εντύπωση αυτή η κίνηση τους.

https://forums.oneplus.net/threads/all-of-our-devices-are-now-available-at-a-lower-price.447710/

Edited by Rey_619
http://img.photobucket.com/albums/v508/rey620/Banner.png

Καλορίζικο , το συνηθίζουν αυτό με την επιστροφή χρημάτων όταν μειώνουν τις τιμές.

Send from my ONE E1003 using Tapatalk

iphone 7 iOS 12.0

Μου ήρθε χθες το κινητό.

Είμαι ακόμα στα σεταρίσματα. Σαν κατασκευή και εμφάνιση είναι πολύ ωραίο. Μακάρι να είναι και τόσο απροβλημάτιστο όσο φαίνεται.

Επίσης το πήρα με την παλιά τιμή (270). Τώρα που ανακοινώθηκε νέα μειωμένη τιμή (230) περιμένω να μου στείλουν refund. Μου έκανε φοβερή εντύπωση αυτή η κίνηση τους.

https://forums.oneplus.net/threads/all-of-our-devices-are-now-available-at-a-lower-price.447710/

Καλορίζικο.

Το έχουν κάνει κι άλλες φορές αυτό με την επιστροφή χρημάτων

Σε αυτά τα λεφτά είναι άψογο

Και εμφάνιση καλή και από θέμα ταχύτητας είναι πολύ καλό

Nokia 8800 Scirocco

Παιδιά πείτε λίγο τις εντυπώσεις σας από την μπαταρία, περίπου πόσο σας βγάζει και με τι χρήση; σκέφτομαι να το πάρω αλλά βλέπω σε σαιτ χαμηλά νουμερα...

Παιδιά πείτε λίγο τις εντυπώσεις σας από την μπαταρία, περίπου πόσο σας βγάζει και με τι χρήση; σκέφτομαι να το πάρω αλλά βλέπω σε σαιτ χαμηλά νουμερα...

Εγώ που το έχω ούτε μια βδομάδα παρατηρώ πως με μέτρια χρήση με 3G και data ανοιχτά σχεδόν την μισή μέρα, μου βγάζει ένα 24ωρο.

Με κλείσιμο data, σε 2G, battery saver, location, wifi και bluetooth να ανοίγουν μόνο όταν χρειάζονται μπορεί να μου βγάλει όλη τη μέρα και να έχω ένα 15% το επόμενο πρωί.

Δεν είμαι full ευχαριστημένος αλλά δεν θεωρώ ότι τα πάει και άσχημα στην διαχείρηση της μπαταρίας. Προς το παρόν βέβαια γιατί συνεχίζω και φορτώνω apps.

Edited by Rey_619

Καλησπέρα, πήγα και αγόρασα μια 64GB κάρτα Kingston σήμερα. Την έβαλα στο κινητό αλλά δεν την βλέπει.

Αρχίζω και το ψάχνω λίγο και καταλήγω στα forum της one+ όπου βρίσκω συζητήσεις για χοντρά προβλήματα με την ανίχνευση των microSD από τον Νοέμβριο του 2015. Επίσης από ότι φαίνται ακόμα δεν έχει λυθεί. Διάβασα να κάνω format σε ntfs και παρόλο που δεν θα εμφανίζεται στα system settings, θα ανιχνεύεται σε file manager και λοιπές εφαρμογές. Βέβαια λένε ότι δεν μπορείς να βάλεις apps στην κάρτα, δε μπορείς να πεις στην κάμερα να αποθηκεύει στη κάρτα και ένα σωρό προβλήματα.

Ισχύουν ακόμα όλα αυτά? Κανείς με 64 κάρτα για επιβεβαίωση?

Καλησπέρα, πήγα και αγόρασα μια 64GB κάρτα Kingston σήμερα. Την έβαλα στο κινητό αλλά δεν την βλέπει.

Αρχίζω και το ψάχνω λίγο και καταλήγω στα forum της one+ όπου βρίσκω συζητήσεις για χοντρά προβλήματα με την ανίχνευση των microSD από τον Νοέμβριο του 2015. Επίσης από ότι φαίνται ακόμα δεν έχει λυθεί. Διάβασα να κάνω format σε ntfs και παρόλο που δεν θα εμφανίζεται στα system settings, θα ανιχνεύεται σε file manager και λοιπές εφαρμογές. Βέβαια λένε ότι δεν μπορείς να βάλεις apps στην κάρτα, δε μπορείς να πεις στην κάμερα να αποθηκεύει στη κάρτα και ένα σωρό προβλήματα.

Ισχύουν ακόμα όλα αυτά? Κανείς με 64 κάρτα για επιβεβαίωση?

Φιλε μου εγω σαν πρωην κατοχος της συγκεκριμενης συσκευης του ειχα βαλει μια samsung evo 64gb και την εβλεπε χωρις κανενα προβλημα και ολες οι εφαρμογες μπορουσαν να περαστουν στην sd, οπως και οι φωτο να αποθηκευονται στην sd, βεβαια για τις kingston εχω τις αμφιβολιες μου γιατι εχω παρατηρησει οτι με την συσκεκριμενη εταιρια υπαρχουν πολλες ασυμβατοτητες απο ssd usb stick ram κτλ και ετσι δεν την προτιμω σαν μαρκα.Ποια εκδοση οξυγονου εχεις? Για δες εδω http://downloads.oneplus.net/devices/oneplus-x/ Γιατι αυτα που αναφερεις λυθηκαν με το επερχομενο hotfix που εδωσε η εταιρια.

Edited by giogio

Εγκατέστησα το OS 2.2.1 και την είδε την κάρτα. Διαβάζω ότι το 2.2.1 έχει κάποια ενοχλητικά προβλήματα, αλλά αυτό με την κάρτα ήταν πολύ χοντρό.

Ή κάρτα τώρα είναι σε NTFS, δε ξέρω αν είναι καλύτερα σε exfat.

• Administrators
Δεν ξέρω αν είναι τυχαίο αλλά έχουν αναφέρει πολλοί (παρόμοια) προβλήματα με τις κάρτες της kingston σε διάφορες συσκευές. Απεναντίας δεν έχει ακουστεί τίποτα για τις evo & pro της Samsung.

Modpic.gif

παιδα τραβει βιντεο 4κ? και αν ναι σε τι ποιτητα? βλεπεται? γιατι μ ενδιαφερει πολυ το βιντεο

Φίλε μου, συγνώμη κιόλας, αλλά αν θες με κινητό να τραβήξεις 4Κ, τότε κάτι λάθος συμβαίνει... Αν θες όντως 4Κ βίντεο, πρέπει να πάρεις κάμερα, όχι κινητό, γιατί και να λέει το κινητό ότι τραβάει σε τέτοια ανάλυση, και να μπορεί να σου παράγει τόσα pixel, εγώ σου πάω στοίχημα πως το αποτέλεσμα δεν είναι 4Κ βίντεο... Το πολύ να είναι 1080p που να έχουν προσταθεί τα υπόλοιπα pixel σε μορφή μουτζούρας, αλλά 4Κ δεν θα είναι.

Το 4Κ για την ώρα είναι ένα μεγάλο marketing trick. Δεν είναι τυχαίο ότι για να μπορέσεις να τραβήξεις ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ 4Κ ΜΕ ΚΑΜΕΡΑ, πρέπει να σκάσεις λεφτά. Οι περισσότερες για παράδειγμα entry level κάμερες εκεί έξω που υποτίθεται είναι ικανές για 4Κ, αν δεις το output, θα καταλάβεις ότι μόνο 4Κ δεν είναι...

Οπότε για 4K βίντεο, μην ψάχνεις κινητό... Just my 2 cents..

Καλησπέρα παίδες.

Κάτοχος OnePlus X από την πρώτη βδομάδα κυκλοφορίας του. Πολύ ευχαριστημένος γενικά με τη συσκευή σε όλα της.

Ώσπου σε μια πτώση της συσκευής το Gorilla Glass 3 πήγε περίπατο και η οθόνη ράγισε σε 100 κομμάτια. :cry:

Το touch δουλεύει κανονικά και δεν φαίνεται να υπάρχει κανένα άλλο λειτουργικό πρόβλημα.

Απο μια πρώτη έρευνα και απο τη μαμά εταιρεία και σε ιδιώτες εδώ Ελλάδα, με ενημέρωσαν ότι η αντικατάσταση οθόνης κυμαίνεται στα 140 - 160 ευρώ.

Και τώρα ρωτάω: Συμφέρει η επισκευή; Γνωρίζει κάποιος καλύτερη τιμή; Κάποιος που να έχει πάθει το ίδιο; :cry:

Καλησπέρα παιδιά.

Όσο πιο αντικειμενικά μπορείτε, τα αξιζει τα 239 € που παίζει τώρα ή να κοιτάξω κάτι άλλο;

Ευχαριστώ.

Σίγουρα τα αξίζει... Με μόνο ανταγωνιστή για μένα το Nexus 5X