v@gelis Δημ. December 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2015 Φουλ μέταλλο βαμμένο λευκό είναι το κινητό... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemvg Δημ. December 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2015 Ποιος να την παλεύει φίλε; O reviewer που έβαλες... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akizaki Δημ. December 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2015 Παίζει να έχω και το μοναδικό κομμάτι στην Ελλάδα; δεν βλέπω κίνηση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. December 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2015 Παίζει να έχω και το μοναδικό κομμάτι στην Ελλάδα; δεν βλέπω κίνηση Κι ένα εδώ Ακη, το οποιο όμως όπως ηρθε φευγει ανεγγιχτο, καθως αναμενεται παραλαβη Meizu Pro 5... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemvg Δημ. December 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2015 Kαι ένα αυτός που έκανε το video review και του έστειλαν πλαστικο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akizaki Δημ. December 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2015 Kαι ένα αυτός που έκανε το video review και του έστειλαν πλαστικο... Σε στίγματησε αυτό το βίντεο ε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemvg Δημ. December 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2015 Σε στίγματησε αυτό το βίντεο ε; Ασε, αφού ήμουν έτοιμος να το πάρω...Τώρα θα περιμένω την μεταλλική έκδοση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alekoss Δημ. December 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2015 Ασε, αφού ήμουν έτοιμος να το πάρω...Τώρα θα περιμένω την μεταλλική έκδοση. Αν δεν κάνω λάθος είναι μεταλλικό απλά έχει 2 πλαστικά παραθυράκια πάνω και κάτω gια κεραίες κλπ, φαίνεται απλά πλαστικό γιατί ή το χρώμα είναι αρκετά παχιά η στρώση ή έχουν κάνει επικάλυψη με πλαστικό το πίσω μέρος. Στο youtube υπάρχουν βίντεο που ο άλλος το καίει με αναπτήρα για να δεί αν είναι μέταλλο ή πλαστικό και φαίνεται όπως είπα ( ). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akizaki Δημ. December 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2015 Η συσκευή είναι εξαιρετική κ για τα λεφτά της αλλά και για αρκετά παραπάνω αν το συγκρίνουμε με άλλες ναυαρχίδες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. December 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2015 Αν δεν κάνω λάθος είναι μεταλλικό απλά έχει 2 πλαστικά παραθυράκια πάνω και κάτω gια κεραίες κλπ, φαίνεται απλά πλαστικό γιατί ή το χρώμα είναι αρκετά παχιά η στρώση ή έχουν κάνει επικάλυψη με πλαστικό το πίσω μέρος. Στο youtube υπάρχουν βίντεο που ο άλλος το καίει με αναπτήρα για να δεί αν είναι μέταλλο ή πλαστικό και φαίνεται όπως είπα ( ). Ακριβώς, όπως και τα mx4,5, pro κλπ, απλά είναι βαμμένο και ξεγελα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexyari Δημ. December 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2015 Κι αλλο ενα εδω!!! Καλημερα, χρονια πολλα σε ολους!! Εχω το 16αρι, δεν υπαρχει international rom (ακομη τουλαχιστον). Στιβαρη κατασκευη και ποιοτικη ταυτοχρονα. Φωτεινη οθονη, υποδειγματικο fingerprint. Δε φαινεται το βαρος του, παρολο που ειναι μεταλλικο. Full σημα κινητης (δοκιμασμενο σε δυσκολα σημεια) και πολυ καλη ηχητικη ακουστικου. Ηλθε με Play store προεγκατεστημενο, αλλα για την ωρα, δεν εχω βρει τον τον τροπο να περασω google play services. Αυτα για την ωρα, θα επανελθω, οταν βρω περισσοτερο χρονο να ασχοληθω μαζι του.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sav4ever Δημ. January 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2016 Γεια σας και απο εμένα..Λεω να παρω το meizu metal απλως με αγχωνει λιγο οτι δεν αναφέρει κατι για τα ελληνικα ξερεις τπτ για αυτο??Επισης εχει καθολου κινεζικα αυτη η version μιας και δεν εχει βγει ακόμη η international?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexyari Δημ. January 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2016 Γεια σας και απο εμένα..Λεω να παρω το meizu metal απλως με αγχωνει λιγο οτι δεν αναφέρει κατι για τα ελληνικα ξερεις τπτ για αυτο??Επισης εχει καθολου κινεζικα αυτη η version μιας και δεν εχει βγει ακόμη η international?? Καλημερα και καλη χρονια φιλε μου, χρονια πολλα!! Ελληνικο menu, δεν υπαρχει για την ωρα. Εχει ομως ελληνικο πληκτρολογιο, κανονικα. Οσον αφορα τα κινεζικα, δεν εχει, παρολο που ερχονται ειδοποιησεις στα κινεζικα για καποιες εφαρμογες, κατι που ευκολα παραβλεπεις και διαγραφεις. Σα συσκευη, το θεωρω πολυ ποιοτικο & μαζεμενο σε διαστασεις, με φωτεινη οθονη κι αρκετα καλη διαρκεια μπαταριας. Οτι αλλο θελεις να ρωτησεις, στη διαθεση σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkp Δημ. January 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2016 Ασε, αφού ήμουν έτοιμος να το πάρω...Τώρα θα περιμένω την μεταλλική έκδοση. Την παλεύει; Νομίζω το κινητό λέγεται "μετάλ", γιατί είναι μεταλλικο!!!! Είμαι αυτός που δεν την παλεύει και εξακολουθώ να λέω ότι το κινητο είναι πλαστικό στο πίσω μέρος. Ας λέγεται όπως θέλει το πίσω είναι πλαστικό. Παράθεση Ο καλύτερος μου φίλος FLEX (9/4/2000 - 19/06/2010). Θα σε θυμόμαστε για πάντα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alekoss Δημ. January 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2016 Είμαι αυτός που δεν την παλεύει και εξακολουθώ να λέω ότι το κινητο είναι πλαστικό στο πίσω μέρος. Ας λέγεται όπως θέλει το πίσω είναι πλαστικό. Φίλε μου δεν είναι πλαστικό, είναι μεταλλικό με δύο παράθυρα πάνω και κάτω για κεραίες. Από εκεί και έπειτα έχει μια χοντρή επικάλυψη πλαστικής μπογιάς πάνω από το μέταλλο που το κάνει να φαίνεται έτσι. Δές πιό πάνω το βιντεάκι που έβαλα και θα το δείς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkp Δημ. January 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2016 (edited) Ακόμα και έτσι να είναι το κινητό στο πίσω μέρος δίνει την αίσθηση πλαστικού. Ακόμα και όταν το χτυπας ο θόρυβος είναι πλαστικού. Edited January 9, 2016 by gkp Παράθεση Ο καλύτερος μου φίλος FLEX (9/4/2000 - 19/06/2010). Θα σε θυμόμαστε για πάντα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
focusinos Δημ. February 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2016 Κανένα νέο με τη συσκευή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ziaba Δημ. February 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2016 Φίλε μου δεν είναι πλαστικό, είναι μεταλλικό με δύο παράθυρα πάνω και κάτω για κεραίες. Από εκεί και έπειτα έχει μια χοντρή επικάλυψη πλαστικής μπογιάς πάνω από το μέταλλο που το κάνει να φαίνεται έτσι. Δές πιό πάνω το βιντεάκι που έβαλα και θα το δείς. οπως και το μχ5 πανω κατω το πισω μερος ειναι πλαστικο και δεν δινει καμια αισθηση πλαστικουρας Παράθεση Xperiaλόγος Optimuλόγος Motoλόγος Μηλοφωνολόγος Ascendολόγος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
focusinos Δημ. February 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2016 Το παρήγγειλα και εγώ παίδες. Το περιμένω από geekbuying. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ziaba Δημ. February 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2016 ωραιος γραψε μετα εντυπωσεις η συσκευη παντως πρεπει να ναι αρκρτα δυνατη Παράθεση Xperiaλόγος Optimuλόγος Motoλόγος Μηλοφωνολόγος Ascendολόγος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexyari Δημ. February 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2016 Η συσκευη ειναι οντως δυνατη (συγκρινομενη με Xiaomi Redmi Note 3 & Meizu MX5), με εντυπωσιακα φωτεινη οθονη και μεγαλη διαρκεια μπαταριας. Κριμα που πρεπει να την αποχωριστω, μιας κι εχω ηδη 4 smartphones... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
focusinos Δημ. February 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2016 Δεν το έλεγες από την Παρασκευή φιλε μου. Θα το είχα πάρει ήδη. Όχι ότι δεν θα πουληθει αμέσως. Τι χρώμα είναι; Να ρωτήσω και κάτι άλλο. Το playstore είναι περασμένο ή χρειάζεται να το περάσω; Αν χρειάζεται, υπάρχει κάποιος οδηγός; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexyari Δημ. February 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2016 Δεν το έλεγες από την Παρασκευή φιλε μου. Θα το είχα πάρει ήδη. Όχι ότι δεν θα πουληθει αμέσως. Τι χρώμα είναι; Να ρωτήσω και κάτι άλλο. Το playstore είναι περασμένο ή χρειάζεται να το περάσω; Αν χρειάζεται, υπάρχει κάποιος οδηγός; Που να ξερω οτι υπαρχει ενδιαφερομενος!!:) Ειναι λευκου χρωματος, μπρος-πισω. Playstore, δεν ειχε μεσα, αλλα το περασα παρα πολυ ευκολα, χωρις ιδιαιτερες γνωσεις. Αν σε ενδιαφερει, μου το λες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
focusinos Δημ. February 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2016 Σε ευχαριστώ φίλε μου αλλά τοωέχω παραγγείλει ήδη. Το playstore πως το περνάς; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexyari Δημ. February 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2016 Σε ευχαριστώ φίλε μου αλλά τοωέχω παραγγείλει ήδη. Το playstore πως το περνάς; Κατεβαζεις απο το κινεζικο App Store που εχει μεσα η συσκευη το Google Installer apk, και το εγκαθιστας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts