Jump to content

Lenovo A319


nodasz
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Γεια σας φιλοι. Ειμαι ενα νεο μελος και δεν ειμαι σιγουρος οτι ποσταρω στο σωστο μερος. Επιζω να με διορθωσει ενας moderator αν υπαρχει προβλημα.

Ειμαι ενας νεος χρηστης του android , αγόρασα ενα lenovo a319 και προσπαθω να μαθω το android και τη χρηση του. Εχω ενα προβλημα. Προσπαθω να εγκαταστησω μια εφαρμογη που διαβαζει bar codes και δεν μου δουλευει καμια. Δεν καταλαβαινω γιατι , αναρωτιεμαι αν ειναι καποια ρυθμιση της φωτογραφικης μηχανης και θα ηθελα τη βοηθεια σας. ( η φωτογραφικη ειναι 5ΜΡ και εννοειται οτι την εχω στη μεγιστη αναλυση)

Ευχαριστω. Περιμενω τη βοηθεια σας.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...
Καλησπέρα, είχα αγοράσει τη συσκευή για τη μάνα μου και χτες το βράδυ εκεί που χάζευε στο ίντερνετ το τηλ της ζήτησε επανεκκίνηση ή απενεργοποίηση. Πατάει επανεκκίνηση και το τηλέφωνο δεν ξανάνοιξε ποτέ. Όταν το επεξεργάστηκα φτάνει μέχρι το λογότυπο της εκκίνησης Lenovo από κει και πέρα δεν κάνει τίποτα. Του αφαίρεσα σιμ και sd άνοιξε αλλά όταν το ξαναπροσπάθησα πάλι τα ίδια. Πάτησα παρατεταμένα το κουμπί εκκίνησης τίποτα. έβγαλα τη μπαταρία τίποτα μπαίνει μέχρι το λογότυπο. όταν το βάζω στη φόρτιση μου βγάζει συνέχεια ότι είναι ξεφόρτιστο και φορτίζει ( αλλά αυτό το δείχνει μόνο όταν είναι κλειστή η συσκευή). Μήπως έχει πάρει η ραμ;
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...