Avadonmod Δημ. September 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2016 Την είδα σήμερα την συσκευή στον Κοτσόβολο. Μου έκανε τρομερή εντύπωση, φάνηκε να πολύ στιβαρή, πολύ καλό build quality. Καλά το χρώμα σκούρο γκρι όλα τα λεφτά. Και έχει και φοβερές καμπύλες που το κάνουν να φαίνεται και να το νιώθεις πολύ πιο λεπτό από τι είναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. September 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2016 Εδω ειναι το προβλημα μου: Δεν κανει κλικ κλικ αλλά δουλεύει σωστά όμως έτσι; Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzotzotzo Δημ. September 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2016 Δεν κανει κλικ κλικ αλλά δουλεύει σωστά όμως έτσι; Δουλευει, αλλα οχι σωστα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. September 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2016 Δουλευει, αλλα οχι σωστα. Τοτε μηπως γινεται αντικατασταση;δε ξερω απο αυτα τα μαγαζια που ψωνιζετε την πολιτικη τους!! Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzotzotzo Δημ. September 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2016 Σήμερα παρέλλαβα το δικό μου, από aliexpress. Όλα άριστα χωρίς προβλήματα. Ήμουν έτοιμος να φλασάρω κλπ, είχα κατεβάσει τις απαραίτητες εφαρμογές, το ανοίγω και τι βλέπω; Μία ευρωπαiκή rom με αριθμό έκδοσης p1c58_272_160506_row (android 6.01). Ψάχνω στο internet και δεν βρίσκω πουθενά πληροφορίες γι΄αυτή τη rom. Μενού όλα στα Ελληνικά, χωρίς κνέζικα, είναι φανερό ότι είναι γνήσια row. Αυτό που δε βρίσκω είναι από που κάνει update, δεν κατάφερα ακόμη να το ανακαλύψω... ρυθμισεις-> Σχετικα με το τηλεφωνο-> Ενημερωση Συστηματος η rom που φορας υπαρχει παντως εδω https://yadi.sk/d/hY3kNWJGrnpCU?ncrnd=5389 ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Τοτε μηπως γινεται αντικατασταση;δε ξερω απο αυτα τα μαγαζια που ψωνιζετε την πολιτικη τους!! χαχαχαχα κοιτα να δεις ειρωνια, ημουν απο αυτους που σου ελεγαν οτι αμα χαλασει παιρνεις αλλο. και ετυχε σε εμενα. εφοσον υπαρχει paypal, νομιζω οτι δεν παιζουν εφοσον ειναι καινουριο. τους ενημερωσα και βλεπουμε. ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Όχι δεν έχω θέματα τέτοια,μόνο οπτικό είναι το προβλημα το double tap δεν πιανει σε ολη την οθονη για καποιο λογο, μονο στο πανω μερος της. καποιος που να εχει ΤΖΑΜΑΚΙ να μας πει αν εχουν φουσκαλες οι πανω γωνιες;;;;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trinoo Δημ. September 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2016 'Εχω τζαμάκι. Οι πάνω γωνίες είναι μια χαρά. Στις κάτω έχω πρόβλημα, αλλά νομίζω ότι είναι θέμα τοποθέτησης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzotzotzo Δημ. September 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2016 'Εχω τζαμάκι. Οι πάνω γωνίες είναι μια χαρά. Στις κάτω έχω πρόβλημα, αλλά νομίζω ότι είναι θέμα τοποθέτησης thanx εχεις μια φωτο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aegean32 Δημ. September 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2016 Για το tempered glass που είχε η συσκευασία του Vickmall. Οι γωνίες είναι εντάξει, υπάρχει όμως ένα μικρό πρόβλημα στο κέντρο, πάνω-πάνω στο λεπτότερο σημείο, πάνω από την μακρόστενη οπή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Athens16 Δημ. September 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2016 Την είδα σήμερα την συσκευή στον Κοτσόβολο. Μου έκανε τρομερή εντύπωση, φάνηκε να πολύ στιβαρή, πολύ καλό build quality. Καλά το χρώμα σκούρο γκρι όλα τα λεφτά. Και έχει και φοβερές καμπύλες που το κάνουν να φαίνεται και να το νιώθεις πολύ πιο λεπτό από τι είναι. Γι αυτό μαλιασε η γλώσσα μου να το λέω και να το ξαναλεω να πάνε να το δούμε απο κοντά όσοι ενδιαφέρονται. Μόνο τότε θα καταλάβουν για τι συσκευη μιλάμε. Εκπλήσσει πραγματικά θετικά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzotzotzo Δημ. September 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2016 (edited) Για το tempered glass που είχε η συσκευασία του Vickmall. Οι γωνίες είναι εντάξει, υπάρχει όμως ένα μικρό πρόβλημα στο κέντρο, πάνω-πάνω στο λεπτότερο σημείο, πάνω από την μακρόστενη οπή. thanks, εχει και εμενα εκει, αλλα εκει δεν πολυφαινεται, στις γωνιες ειναι τεραστιο το προβλημα. Αν κρινω απο το σχημα της κουρμπας στις γωνιες μαλλον ειναι απο αλλο κινητο που απλα ταιριαζε σε αυτο, αλλιως δεν εξηγειται. Μαλλον nillkin ειναι και αυτο που παρεχουν γιατι ειναι ολοιδιο με το nilkin που αγορασα. http://i.imgur.com/BYSUhqS.jpg http://i.imgur.com/GN03fds.jpg Edited September 19, 2016 by tzotzotzo προσθηκη φωτογραφιων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
basdel Δημ. September 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2016 (edited) ρυθμισεις-> Σχετικα με το τηλεφωνο-> Ενημερωση Συστηματος η rom που φορας υπαρχει παντως εδω https://yadi.sk/d/hY3kNWJGrnpCU?ncrnd=5389 ; Δεν πρόσεξες κάτι. Η rom είναι p1c58_s272_160506_row κι όχι p1a42. Και ενώ δεν είναι root, είναι row κανονική, το πεδίο Ενημέρωση συστήματος δε το βλέπω πουθενά. Edited September 20, 2016 by basdel συμπληρωση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzotzotzo Δημ. September 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2016 (edited) Αν δεν κάνω λάθος η rom αυτή είναι της ευρωπαϊκής έκδοσης Edited September 20, 2016 by tzotzotzo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
basdel Δημ. September 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2016 Αν δεν κάνω λάθος η rom αυτή είναι της ευρωπαϊκής έκδοσης Έτσι φαίνεται, αλλά όλοι οι χρήστες εδώ στο μοντέλο p1c58 (2gb/16gb) έχουν περάσει την Ευρωπαϊκή έκδοση p1a42 (από το μοντέλο το ευρωπαικό). Επειδή είχα το μοντέλο p1c72 και το έδωσα κι εγώ σε εκείνο είχα περάσει την p1ac42 row. Αυτή το rom πρώτη φορά τη συναντάω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. September 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2016 Υπάρχει πουθενά η Ευρωπαϊκή έκδοση στά 3GB που να υποστηρίζει την 20 μπάντα? Sent from my 1+1 Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trinoo Δημ. September 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2016 thanx εχεις μια φωτο; http://i.imgur.com/0U19HuR.jpg http://i.imgur.com/fI0AOKO.jpg http://i.imgur.com/hLjnahV.jpg Sorry για την ποιότητα των φωτό, αλλά εδώ που είμαι δεν μπορούσα καλύτερες. Νομίζω αυτό που θέλεις φαίνεται. Άσχετο: Κανένα τρόπο να routάρουμε το P1 Vibe χωρίς αλλαγή ROM έχει βρει κανείς; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikekmp Δημ. September 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2016 Παιδιά κι εγώ έχω το nillkin tempered glass αλλά είναι μία χαρά!Απλά απευθυνθηκα σε γνωστό μου που δουλεύει σε κατάστημα γνωστής κινητής και μου το σενιαρε!Είναι άψογο.Ουτε κουρμπες ούτε τπτ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Avadonmod Δημ. September 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2016 Γι αυτό μαλιασε η γλώσσα μου να το λέω και να το ξαναλεω να πάνε να το δούμε απο κοντά όσοι ενδιαφέρονται. Μόνο τότε θα καταλάβουν για τι συσκευη μιλάμε. Εκπλήσσει πραγματικά θετικά! Ισχύει! Όσον αφορά στις κλασσικές λειτουργίες, ήχο,μικρόφωνο,ηχείο,ακουστικό, σήμα Wi-Fi / Data κ.λπ. Όλα λειτουργούν ρολόι ή έχει προσέξει κανείς κανένα θέμα? Πάντως αν και με αδύναμο επεξεργαστή σαν κατασκευή φαίνεται να μπορεί να κοντράρει το RN3 Pro, το RN3 έχει και το θετικό ότι έχει MIUI και ειδικά την 8 την έχουν κάνει πολύ ωραία! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosaitis Δημ. September 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2016 http://www.phonearena.com/phones/compare/Lenovo-Vibe-K5-Plus,Lenovo-Vibe-P1/phones/9976,9589 οχι το LENOVO Vibe K5 Plus αλλά Lenovo K5 Note. Εδώ το βρίσκω http://www.vickmall.com/original-lenovo-k5-note-android-5-1-mobile-phone-mtk-helio-p10-octa-core-dual-sim-5-5-fhd-3g-ram-32g-rom-metal-body-fingerprint.html Τι λεει σε σχεση με το LENOVO Vibe P1 2GB+16GB. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Athens16 Δημ. September 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2016 οχι το LENOVO Vibe K5 Plus αλλά Lenovo K5 Note. Εδώ το βρίσκω http://www.vickmall.com/original-lenovo-k5-note-android-5-1-mobile-phone-mtk-helio-p10-octa-core-dual-sim-5-5-fhd-3g-ram-32g-rom-metal-body-fingerprint.html Τι λεει σε σχεση με το LENOVO Vibe P1 2GB+16GB. Ουπς έχεις δίκιο δεν το πρόσεξα. http://www.gizbot.com/new-mobiles/compare/lenovo-vibe-p1-vs-lenovo-vibe-k5-note/ ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ισχύει! Όσον αφορά στις κλασσικές λειτουργίες, ήχο,μικρόφωνο,ηχείο,ακουστικό, σήμα Wi-Fi / Data κ.λπ. Όλα λειτουργούν ρολόι ή έχει προσέξει κανείς κανένα θέμα? Πάντως αν και με αδύναμο επεξεργαστή σαν κατασκευή φαίνεται να μπορεί να κοντράρει το RN3 Pro, το RN3 έχει και το θετικό ότι έχει MIUI και ειδικά την 8 την έχουν κάνει πολύ ωραία! Όχι και αδύναμος ο snapdragon!! Απλά είναι ο 615 εναντυ του 650 που φοράει το xiaomi rn3p. Σε μένα όλα δουλεύουν ρολόι. Κανένα πρόβλημα προς το παρών. Το έχω καταευχαριστηθει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. September 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2016 Υπάρχει πουθενά η Ευρωπαϊκή έκδοση στά 3GB που να υποστηρίζει την 20 μπάντα? Sent from my 1+1 To παραθέτω ξανά , μήπως και δεν το είδατε το μήνυμά μου, φυσικά μιλάω για μαγαζί εκτός Ελλάδος Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. September 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2016 Και εγώ επίσης όλα δουλεύουν ρολόι. Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Athens16 Δημ. September 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2016 To παραθέτω ξανά , μήπως και δεν το είδατε το μήνυμά μου, φυσικά μιλάω για μαγαζί εκτός Ελλάδος Το είδαμε αλλά δεν καταλαβαίνω την ερώτηση σου....γιατί να μην υποστηρίζει την 20? Ειναι η 800 της Wind σωστά? Με την ευρωπαϊκή ρομ λογικά θα την υποστηρίζει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. September 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2016 Παιδιά έχετε πάρει χαμπαρι ότι το ξυπνητήρι λειτουργεί και με απενεργοποιημένο το κινητό έτσι; Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. September 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2016 Το είδαμε αλλά δεν καταλαβαίνω την ερώτηση σου....γιατί να μην υποστηρίζει την 20? Ειναι η 800 της Wind σωστά? Με την ευρωπαϊκή ρομ λογικά θα την υποστηρίζει. το θέμα είναι να είναι τσεκαρισμένο, πχ στο vick αναφέρει international rom αλλά στις υποστηριζόμενες πάντες δεν έχει την 20 Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Athens16 Δημ. September 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2016 το θέμα είναι να είναι τσεκαρισμένο, πχ στο vick αναφέρει international rom αλλά στις υποστηριζόμενες πάντες δεν έχει την 20 Ε τότε πρέπει να σου απαντήσει κάποιο παιδί που το χει πάρει από vickmall, αλλιώς υπάρχει εδώ μέσα πλήρης οδηγός περάσματος της oficial ευρωπαϊκής ρομ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts