moderndrummer Δημ. December 14, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2003 gia P800 den einai edw ? :S Παράθεση NO DAY BUT TODAY Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bel Δημ. December 14, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2003 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Pasxos_C (14th December 2003, 23:27 ) Ποιό BLUETOOTH USB Connector προτείνεται για το Ρ800/Ρ900??????είδα στο φυλλάδιο της Vodafone το αντιστοιχο της Motorola στην τιμή των 69€,είναι καλή τιμή????? Ακούω τις προτάσεις σας!!!!!!!!!!!! Φιλε δεν γνωριζω για το USB της motorola αλλα υπαρχει και στο Γερμανο με 49€, της OMNIUS εγω παντως που το αγορασα δεν αντιμετωπισα καποιο ιδιαιτερο προβλημα εως τωρα. Παράθεση http://img404.imageshack.us/img404/9686/bestiolnv6nd7.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fabo114 Δημ. December 15, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2003 Παιδια για το msduo δεν υπαρχει καποιο νεο.....εχω παρει ολα τα καταστηματα του Γερμανου στο κεντρο και σχεδον ολα δεν ηξεραν τιποτα για msduo 128 (μερικοι δεν ηξεραν καν τι ειναι αυτο).....στη Στουρναρη μου ειπαν ξαναπαρε απο δευτερα να ρωτησεις.......Πατησιων ξαναπαρε παρασκευη........τελικα θα τους ξαναπαρω αυριο να δουμε.....(μου φαινεται θα το παρω απο την Λαρισα τελικα - πηρα και εκει και αυτος που το σηκωσε λεει παρε το απογευμα.....ουτε που ηξερε τι ηταν - ειπα και στον ξαδερφο μου που μενει εκει να ρωτησει) Ενα εχω να πω.....καλα κρασια..... Για το αυτοκινητακι το ειδα κι εγω στο φυλλαδιο.....η τιμη φαινεται πιο λογικη απο τα 49€που μου ειπαν στη βοντα Στουρναρη....αφηστε που τους πηρα τηλεφωνο και μου λενε οτι δεν ξερουν τιποτα.......περιεργα πραγματα........;) Παράθεση facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
htrul18 Δημ. December 15, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2003 Παιδια για το msduo δεν υπαρχει καποιο νεο.....εχω παρει ολα τα καταστηματα του Γερμανου στο κεντρο και σχεδον ολα δεν ηξεραν τιποτα για msduo 128 (μερικοι δεν ηξεραν καν τι ειναι αυτο).....στη Στουρναρη μου ειπαν ξαναπαρε απο δευτερα να ρωτησεις.......Πατησιων ξαναπαρε παρασκευη........τελικα θα τους ξαναπαρω αυριο να δουμε.....(μου φαινεται θα το παρω απο την Λαρισα τελικα - πηρα και εκει και αυτος που το σηκωσε λεει παρε το απογευμα.....ουτε που ηξερε τι ηταν - ειπα και στον ξαδερφο μου που μενει εκει να ρωτησει) Ενα εχω να πω.....καλα κρασια..... Για το αυτοκινητακι το ειδα κι εγω στο φυλλαδιο.....η τιμη φαινεται πιο λογικη απο τα 49€που μου ειπαν στη βοντα Στουρναρη....αφηστε που τους πηρα τηλεφωνο και μου λενε οτι δεν ξερουν τιποτα.......περιεργα πραγματα........ Χαχαχα... ;) εγώ πήγα σήμερα στο Γερμανό Ευόσμου και τους ρώτησα αν έχουν msduo 128 μου είπαν πως είχαν μόνο 64άρα αλλά αν ήθελα 128 μπορούσα να παραγγείλω... Έτσι κι έκανα και την Πέμπτη το απόγευμα θα την έχω στα χέρια μου... (τουλάχιστον έτσι μου είπαν :p ) Τιμές: Memory Stick Duo 64MB: 55€ Memory Stick Duo 128MB: 75€ Edit: Α, και κάτι άλλο είδα το radio handsfree προς 38€. Είναι καλή τιμή αυτή? Παράθεση Μη γκρινιάζεις που δε σου 'ρθε η ζαριά, τζογάρισε στο όνειρο κι είσαι έτοιμος για όλα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grigoris_a Δημ. December 15, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2003 Re paidia ginetai na uparxoun diafores sti times apo germano se germano??Egw phra thn 64MB ms-duo magicgate 75euro apo ton Germano sth filadelfeia.Mou eipan oti h 128MB exei 125. :wacko: Παράθεση Η σιωπή είναι χρυσός :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pasxos_C Δημ. December 15, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2003 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος grigoris_a (15 Δεκ. 2003 , 22:11) Re paidia ginetai na uparxoun diafores sti times apo germano se germano??Egw phra thn 64MB ms-duo magicgate 75euro apo ton Germano sth filadelfeia.Mou eipan oti h 128MB exei 125. :wacko: ΤΙ???????????????????????????????????? :wacko: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: 75 € KANEI TO MS DUO ΤΩΝ 128ΜΒ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :angry: :angry: :angry: Παράθεση NO ONE LIVES FOREVER http://briefcase.pathfinder.gr/download/pasxos/16349/209847/0/vba0de3e06e.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pasxos_C Δημ. December 15, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2003 :angry: :angry: :angry: :angry: ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΟ ΠΑΣ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΠΕΙΛΗΣΕΙΣ ΜΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ!!!!!!!!!!!!!!ΜΕ ΕΒΓΑΛΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΒΡΑΔΥΑΤΙΚΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :confused: :confused: :angry: Παράθεση NO ONE LIVES FOREVER http://briefcase.pathfinder.gr/download/pasxos/16349/209847/0/vba0de3e06e.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
florinaperis Δημ. December 15, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2003 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Pasxos_C (15 Δεκ. 2003 , 22:41) :angry: :angry: :angry: :angry: ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΟ ΠΑΣ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΠΕΙΛΗΣΕΙΣ ΜΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ!!!!!!!!!!!!!!ΜΕ ΕΒΓΑΛΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΒΡΑΔΥΑΤΙΚΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :confused: :confused: :angry: Καλά βρε :) ηρέμησε :rolleyes: Παράθεση 30+ Years Radio Producer at ERT A.E. https://www.tiktok.com/@pericles_moulis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stratos Δημ. December 15, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2003 to car100 den douleuei me tpt sto p800 to dokimasa tis proalles me ena z600 kai doulepse apsoga... to eixa panw se ena pagko kai prospathousa na to sigxoroniso, ksafnika pairnei mpros, voutaei sto keno, peftei katw kai arxizei na trexei san trello... exei tin plaka tou alla meta apo kanena misawro to psilovariesai.. 69 euro i timi se vodashop Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
porcupine Δημ. December 15, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2003 http://www.p900er.com απο εκει παρηγγειλα,screen protectors & mem.stick duo 128.Δεν θα περιμενω ποτε θα φιλοτιμηθει ο Γερμανος να φερει... Αλλωστε 115 ηταν η τιμη που μου εδινε το καταστημα της Κλαυθμωνος και το καταστημα του Μοναστηρακιου.... φιλικα Παράθεση "Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatulûk agh burzum-ishi krimpatul." [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xaris Δημ. December 16, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2003 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Pasxos_C ( 9 Δεκ. 2003 , 16:26) Spydoc σου υπενθυμίζω όμως ότι μετάτην τελευταία αναβάθμιση υποστηρίζονται όλες οι λειτουργίες και δυνατότητες του Handsfree πλήν την δυνατότητα "call list" δηλ.δεν μπορείς να δεις μια τυχόν αναπάντητη ή τις τελευταίες κλήσεις που έγιναν απο το κινητό(αδυναμία δηλ. εισαγωγής τις λίστας κλήσεων απο το Ρ900 στην οθόνη του ΗΒΗ)!!! Προσωπικά δεν με πειράζει αφού οι φωνητικές κλήσεις λειτουργούν άψογα!!!!!!Εξάλλου σε κάποια μελλοντική αναβάθμιση θα υποστηριχτεί και η παραπάνω λειτουργία!!!!! Το πηρα και εγω πριν καμια βδομαδα αλλα δεν μου εμφανιζει καμια ενδειξη στην αναγνωριση κλησεων! Ποια ειναι η τελευταια αναβαθμιση που εχεις κανει φιλε Pasxos? Εννοεις αυτην απο το internet(η οποια υπαρχει περιπτωση να μην υποστηριζονται τα ελληνικα μετα)? :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grigoris_a Δημ. December 16, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2003 Loipon phga apo to germano na ksekatharisw thn katastash.Mou eipe oti 55 exei h 64mb me kwdiko MSH-M64A,75 h MSH-M128A.Auth pou exw egw einai h MSG-M64A(75).Symfwna de me thn SE oi 2 prwtoi tupoi DEN kanoun gia to P800.Exei parei kapoios na mou pei an tou douleuei? Παράθεση Η σιωπή είναι χρυσός :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spydoc Δημ. December 16, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2003 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος grigoris_a (16 Δεκ. 2003 , 17:19) Loipon phga apo to germano na ksekatharisw thn katastash.Mou eipe oti 55 exei h 64mb me kwdiko MSH-M64A,75 h MSH-M128A.Auth pou exw egw einai h MSG-M64A(75).Symfwna de me thn SE oi 2 prwtoi tupoi DEN kanoun gia to P800.Exei parei kapoios na mou pei an tou douleuei? Εγω εχω την MSH-M128 και δουλευει μια χαρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpampir Δημ. December 17, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2003 λοιπον σε οτι αφορα στα mem stick 128 mb εγω εχω ρωτησει 2-3 φορες στο sony center στην αλεξανδρας, μου εχουν πει οτι εχουμ μεμορυ στικ 128αρι (duo παντα) στα 75 ευρα τελικη τιμη! μαλιστα μου λενε αν θελω να δωσω προκαταβολα να μου κρατησουν , γιατι παντα τους εχουν τελειωσει.τι ακριβως παιζει δεν ξερω, αλλα αν οντως τα εχουν τοσο, εγω τα χριστουγεννα θα χτυπησω ενα, γιατι ο χωρος του ρ800 δεν μου φτανει με τπτ ! Παράθεση mpampir has spoken Νέο Blog! : www.mpampir.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
somade Δημ. December 17, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2003 PROS SPYDOC pira apo germano 120 mb (den thimame kodiko) gia 75 eyro kai ine mia xara me to p800 Παράθεση sotiris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
somade Δημ. December 17, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2003 sorry 128 mb Παράθεση sotiris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spydoc Δημ. December 17, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2003 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος somade (17 Δεκ. 2003 , 08:12) PROS SPYDOC pira apo germano 120 mb (den thimame kodiko) gia 75 eyro kai ine mia xara me to p800 Όσο θέλει την πουλάει ο καθένας.Πόλυ καλά την πήρες! ;) Έγω την είχα πάρει απο το εξωτερικό για 100 περίπου ευρώ αλλά πριν δυόμιση μήνες για το τότε P800 μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fabo114 Δημ. December 17, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2003 Παιδια χθες κατεβηκα Στουρναρη.... Ο πωλητης μου ειπε οτι το μεσημερι τους εστειλαν 1 128αρι και εφυγε αμεσως ενω ειχε ζητησει 20-30 μνημες.....μου ειπε πως δεν του εστειλαν τοσα λογω αδυναμιας της Σονυ (δεν εχει πολλα κομματια) Οντως το 64αρι εχει 50,κατι € και το 128 75€ Οσο για το αμαξακι το πηρα 84,90€ απο το Γερμανο.....ξερω οτι ειναι λιγο τσιμπιμενο αλλα η βοντα ειχε κλεισει και δεν ηξερα καν αν το εχει.......ενα αμαξακι ειχε ολο κι ολο και λεω ας το παρω αφου το βρηκα...με Τ630 δουλευει αψογα.....με το δικο μας αντε το πολυ πολυ να το φορτισουμε.....γκρρρρ Επισης το ΗΒΗ-20 Ηandsfree Raδιακι κυκλοφορει ανανεωμενο με ασπρο χρωμα (για να ταιριαζει με το Τ630 προφανως) στην ιδια παντα τιμη (38€ στο Γερμανο-φθηνοτερα δεν το εχω βρει πουθενα) Τελικα γμτ και ακριβα το πηρα το CAR-100 και δεν δουλευει με το κινητο....παλι καλα που η αδερφη μου πηρε το Τ630 και θα παιζω που και που....:p Παράθεση facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johnies Δημ. December 17, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2003 Exo fotographio kai exo 10 ms duo 128 mb edo kai kati eones kai den exi o germanos? alla tora teleftea pira ena filadio kai ida oti exi alla 75euro einai panakriva !!! Παράθεση ~ If YoU ArEn'T EuRo YoU ArE ZeRo!! ~ :up: http://img29.imageshack.us/img29/3507/SEbabe.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobile-gr Δημ. December 17, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2003 Ποιο από τα 2 συνιστάτε? Το Martin Fields OverlayPlus Screen Protector ή το Brando ? Το Martin fields είναι πιο διαυγές από ότι έχω δει συγκριτικά στο site του. Υπάρχει κάποιος φίλος με προσωπική εμπειρία? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. December 17, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2003 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος fabo114 (17 Δεκ. 2003 , 15:12) Επισης το ΗΒΗ-20 Ηandsfree Raδιακι κυκλοφορει ανανεωμενο με ασπρο χρωμα (για να ταιριαζει με το Τ630 προφανως) στην ιδια παντα τιμη (38€ στο Γερμανο-φθηνοτερα δεν το εχω βρει πουθενα) Σήμερα το πήρα από Πλαίσιο το ραδιοφωνάκι σε άσπρο χρώμα για το Ρ800 μου.Και είναι πολύ ωραίο γιατί κάνει όμορφη αντίθεση το άσπρο με τον μπλε φωτισμό της οθόνης του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpampir Δημ. December 18, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2003 Johnies Exo fotographio kai exo 10 ms duo 128 mb edo kai kati eones kai den exi o germanos? alla tora teleftea pira ena filadio kai ida oti exi alla 75euro einai panakriva !!! δλδ εσυ πόσο τα δίνεις???? Παράθεση mpampir has spoken Νέο Blog! : www.mpampir.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PAMAN Δημ. December 18, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2003 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος fabo114 (17 Δεκ. 2003 , 15:12) Τελικα γμτ και ακριβα το πηρα το CAR-100 και δεν δουλευει με το κινητο....παλι καλα που η αδερφη μου πηρε το Τ630 και θα παιζω που και που....:p GIA DOKIMASE AYTH THN EFARMOGH AN MPOREIS NA MOU PEIS AN DOULEVEI ME TO P800 Java Tips, Tricks & Code December 2003 Controlling Bluetooth Mini Race Car from the P900 Below is a brief description of the software. The Bluetooth CAR-100 is controlled by a string of AT commands. For example, to make the car go forward you need to send the command string "+CKEV: u,1" and the string "+CKEV: d,1" will make it go backward. So the job of the software is to convert the GUI commands from the user to the correct AT commands. The Bluetooth Car demo application was written in J2ME MIDP 2.0 with the JSR-82 Bluetooth API and contains the following classes: BluetoothCar - The main program that contains the standard MIDP startApp(), pauseApp(), and destroyApp() methods. The startApp() method creates the Car API, GUI, and SPPServer objects. Article Link http://www.sonyericsson.com/developer/images/bluetooth_screen.jpg Download Application Παράθεση ----------------------------------------------- Current Multimedia BOX.: HTC ARTEMIS - P3300 :tease: ----------------------------------------------- (mou kopsane ta polla polla.... ;-(( ) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
htrul18 Δημ. December 19, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2003 Χαχαχα... εγώ πήγα σήμερα στο Γερμανό Ευόσμου και τους ρώτησα αν έχουν msduo 128 μου είπαν πως είχαν μόνο 64άρα αλλά αν ήθελα 128 μπορούσα να παραγγείλω... Έτσι κι έκανα και την Πέμπτη το απόγευμα θα την έχω στα χέρια μου... (τουλάχιστον έτσι μου είπαν ) Τι αφελής που είμαι..... τους πίστεψα.... Χθες πήρα τηλ. και μου είπαν ότι λόγω προβλήματος της αποθήκης θα έρθει μέχρι το Σάββατο.... :mad: Παράθεση Μη γκρινιάζεις που δε σου 'ρθε η ζαριά, τζογάρισε στο όνειρο κι είσαι έτοιμος για όλα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fabo114 Δημ. December 19, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2003 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος PAMAN (18 Δεκ. 2003 , 11:23) GIA DOKIMASE AYTH THN EFARMOGH AN MPOREIS NA MOU PEIS AN DOULEVEI ME TO P800 Java Tips, Tricks & Code December 2003 Controlling Bluetooth Mini Race Car from the P900 Below is a brief description of the software. The Bluetooth CAR-100 is controlled by a string of AT commands. For example, to make the car go forward you need to send the command string "+CKEV: u,1" and the string "+CKEV: d,1" will make it go backward. So the job of the software is to convert the GUI commands from the user to the correct AT commands. The Bluetooth Car demo application was written in J2ME MIDP 2.0 with the JSR-82 Bluetooth API and contains the following classes: BluetoothCar - The main program that contains the standard MIDP startApp(), pauseApp(), and destroyApp() methods. The startApp() method creates the Car API, GUI, and SPPServer objects. Article Link http://www.sonyericsson.com/developer/images/bluetooth_screen.jpg Download Application Πωπω....δεν τους πιστευω....εβγαλαν τετοια εφαρμογη και ΜΟΝΟ για Ρ900....ειναι πολυ καραγκιοζηδες....τα εχω παρει πολυ αγρια....παντως δεν νομιζω να δουλεψει γιατι ειδα τo Java MIDP 2.0 και κολλωσα....τωρα κανω ενα backup (ποτε δεν ξερεις) και θα το φορτωσω.....αληθεια...την εφαρμογη αυτη ποιος την εχει φτιαξει....μπορουμε να στειλουμε μαιλ να ζητησουμε μια και για το Ρ800? ;) Παράθεση facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts