alextrela Δημ. November 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2015 Στο γερμανικο Amazon θα σου βγει 1044 λογω μετατροπής ΦΠΑ στο ελληνικό 23%. Ενω στο ms store(γαλλικό-γερμανικο) η τιμή ειναι τελική 999 με δωρεάν μεταφορικά με UPS. Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kek Δημ. November 21, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2015 Και στο e-shop με...καπελο 200 ευρω !!! :lol::lol::lol: http://www.e-shop.gr/tablet-microsoft-surface-pro-4-123-quad-hd-intel-core-m-4gb-128gb-ssd-windows-10-pro-p-PER.903369 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. November 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2015 Εδω ενα εξαιρετικό review συγκριτικό σε video rendering οπου αποτυπώνεται η αξιοσημειωτη διαφορα σε επίπεδο επιδόσεων και throttling ανάμεσα σε Haswell i5 του Pro 3 και το αντίστοιχο Skylake i5 του Pro 4. Επίσης υπαρχει μια αξιοσημειωτη διαφορα και στο επίπεδο fan noise και στην διασπορά θερμοκρασίας οπου απο την μια πλευρά έχουμε στο Pro 3 επικέντρωση heat development στο 1/2 του σώματος και πιο αργή ενεργοποίηση του fan noise ενω στο Pro 4 η θερμοκρασια αναπτύσσετε στο ίδιο βαθμο στο σύνολο του σασί απο άκρη εις άκρη και πιο γρήγορη ανάπτυξη του fan noise. Φαινεται το active cooling σύστημα ψύξης κανει εξαιρετικη δουλεια στο Pro 4 βοηθώντας στο να αποδίδει το μέγιστο σε όλο το χρονικό διαστημα του test και επιτυγχάνοντας συνολικά αρκετα ανώτερες επιδόσεις. Δειτε το προσεχτικά. Surface Pro 4 vs Surface Pro 3 performance load test - Video rendering. Και ενα συγκριτικό ανάμεσα στο type cover 3 και 4 Microsoft Type Cover keyboard comparison (detailed) Και στο e-shop με...καπελο 200 ευρω !!! :lol::lol::lol: http://www.e-shop.gr/tablet-microsoft-surface-pro-4-123-quad-hd-intel-core-m-4gb-128gb-ssd-windows-10-pro-p-PER.903369 Θα τρέξουμε να προλάβουμε αμε :lol::lol: Ειναι η λεγόμενη Black Friday προσφορά by e-shop υπό την αντίθετη φορά αντί προς πιο χαμηλή τιμή,εδω βάζουμε υπέρ καπέλο 200 ευρω!!! Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexkokki Δημ. November 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2015 Οκ παιδες θα το παραγγειλω απο γερμανικο store... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. November 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2015 Μια άλλη σημαντική παράμετρο στο παραπάνω συγκριτικό ότι στην ουσία είναι εντυπωσιακό οτι ολοκλήρωσε σχεδόν 50% πιο γρήγορα το video rendering με την ολοκλήρωση του test και συνολικά σχεδόν 35% υψηλότερες επιδόσεις. Και εδώ ένα εξαιρετικο review που αποτυπώνει πάνω κάτω τις διαφορές στις επιδόσεις ανάμεσα στο m3 version και i5/8/256 όπως αναφέραμε πάνω πάνω και πίσω. One more useful benchmark test i5/8/256 vs m3/4/128 Ενω σε αυτονομία κερδίσει κάπου 1 ώρα παραπάνω το m3 στο video rendering όμως που εκεί παίζει σημαντικο ρολο η διπλάσια μνήμη και οι 2 με 4 φορές πιο ταχύς SSD το i5/8/256 κερδίζει κατά κράτος με χαρακτηριστική άνεση. Πιστεύω θα λύσει τις απορίες στο μέγιστο βαθμό για το ποια έκδοση είναι προτιμότερη ανάλογα με των είδος των εργασιών και δραστηριοτήτων που θα επιτελεί ο καθένας με την κάθε έκδοση του Pro 4.:) Και εδώ αντίστοιχα gaming συγκριτικό Στην ουσία οι διαφορές μεταξύ 515 και 520 είναι αμελητέες στην πράξη σε επίπεδο GPU. Surface Pro 4 i5 8GB Vs SP4 M3 4GB Resident Evil Benchmark Οκ παιδες θα το παραγγειλω απο γερμανικο store... Με το καλό τότε :p Πιστεύω η χρυσή τομή είναι το m3 version σε σχέση με το i5/4/128. Πιο ισορροπημένη έκδοση. Σε όσους θέλουν το αρκετά παραπάνω σε κάποιες εργασίες αυτό το δίνει πολύ περισσότερο το 8/256. Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexkokki Δημ. November 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2015 Παιδια πηγα να κανω παραγγελια στο γερμανικο στορ αλλα δεν δεχεται την καρτα παρολο που ειναι απεξω...και μου πε ο πατερας μου οτι μερικες φορες οταν εχουν ελληνικο αντιπροσωπο δεν σαφηνουν απο αλλο να παρεις...ισχυει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. November 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2015 (edited) Παιδια πηγα να κανω παραγγελια στο γερμανικο στορ αλλα δεν δεχεται την καρτα παρολο που ειναι απεξω...και μου πε ο πατερας μου οτι μερικες φορες οταν εχουν ελληνικο αντιπροσωπο δεν σαφηνουν απο αλλο να παρεις...ισχυει? Περίεργο αυτό. Εγώ μόλις πριν μια εβδομάδα έκανα κανονικά αγορά με virtual pre paid Κάρτα(ελληνική) που την έχω δηλωμένη στο MS account μου και που έχω κάνει αγορές εφαρμογών στο store. Στο απέρριψε από την αρχή της προσπάθειας η ελαβες κατόπιν mail από MS ότι δεν κατέστη δυνατή η ολοκλήρωση της παραγγελίας; Για δοκίμασε στο γαλλικο store. Μπες από chrome για μετάφραση σελίδας στα αγγλικά. Αλλά μικρή αλλά υπαρκτή πιθανότητα να υπάρχει θέμα από πλευράς MS στο σταδιο της παραγγελίας με το on line σύστημα αγορών. Μου έχει τύχει στο παρελθόν και μετά μια εβδομάδα που ξαναεπιχειρησα όλα μέλι γάλα Edited November 22, 2015 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexkokki Δημ. November 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2015 Ναι μετα απο το μνμ που σας εγραψα το παρηγγειλα απο γαλλια γιατι δεν μαφηνε στο γερμανικο απτην αρχη...τωρα περιμενω επιβεβαιωση... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. November 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2015 Μετα απο το αναλυτικό review του m3 version,ήρθε και το φρέσκο αντίστοιχο i5/128 οπου πανω πανω αποτυπώνει αυτα που αναφέραμε πανω. Οτι πιο ισορροπημενη και ολοκληρωμένη πρόταση αποτελει το entry level m3 version οπου στους τομείς επιδόσεων,αυτονομίας,θερμοκρασιών και θορύβου εχει ξεκάθαρα πιο ανώτερη συμπεριφορά σαν σύνολο. Οι μετρήσεις που έκανε το Notebookcheck ειναι αποκαλυπτικές και ξεκαθαρίζουν την εικόνα σε μεγάλο βαθμο. Εντύπωση μαλιστα προκαλουν οι αξιοσημείωτες διαφορες στις τιμές του ίδιο του panel της οθόνης με κατώτερες τιμές contrast και επιπεδα μαύρου σε σχέση με το m3. Η μόνη λογική εξήγηση ειναι μήπως το m3 version οπου έκανε το review χρησιμοποιεί νεότερο revision του panel έναντι του i5. http://www.notebookcheck.net/Microsoft-Surface-Pro-4-Core-i5-128-GB-Tablet-Review.154419.0.html Pro + brightness and contrast + restrained fan control + improved Type Cover + reworked Surface Pen (inlcuded) + sophisticated build quality and appealing design + high system performance + surprisingly powerful integrated GPU + no throttling in practice + much improved rear camera Cons - comparatively short battery runtimes - only 1x USB 3.0; no USB-C - no maintainability (clean the fan?) - very warm surfaces under load - high price ----- προσθήκη μηνύματος 10 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ναι μετα απο το μνμ που σας εγραψα το παρηγγειλα απο γαλλια γιατι δεν μαφηνε στο γερμανικο απτην αρχη...τωρα περιμενω επιβεβαιωση... Λογικα εφόσον προχωρήσει η διαδικασία παιζει και σήμερα να γίνει η αποστολή απογευματινές ώρες η στην χειρότερη αύριο. Εγω αναμένω εως Πέμπτη-Παρασκευή να παραλάβω το νέο type cove 4 απο το ιρλανδικό store οπου έκανε την παραγγελία την προηγούμενη εβδομάδα. Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. November 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2015 Να τα μας και η γνωστή και μη εξερετεα Erica που ενω περσι δεν της πολυ αρεσε το Pro 3 και έριχνε καρφιά(κάποια εκτός τόπου και χρονου) φετος μάλλον το καλυτερο χριστουγεννιάτικο δώρο λοιπον:lol: Surface Pro 4 !!!! || AWESOME STUFF WEEK: GIFT GRAB Και gaming comparison μεταξύ i5 vs i7 Surface Pro 4 i7 vs i5 Real World Gaming Showdown + Undervolting Results! Surface Pro 4 i7 vs i5 (Intel 540 Graphics vs. Intel 520 Graphics) Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chros26_ Δημ. November 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2015 Παιδιά θέλω να το πάρω αλλά με εταιρικό ΑΦΜ για να το περάσω στα έξοδα και να μην έχει ΦΠΑ αν είναι από Ευρώπη, ή να εκπέσει αν είναι εσωτερικό. Από το microsoft store Ιρλανδίας αλλά και Ιταλίας δεν βρήκα επιλογή για τιμολόγιο. Έχετε υπόψη κάποιο Ευρωπαϊκό κατάστημα που να στέλνει με τιμολόγιο; Ή αν μπορώ κάπως να το πάρω μέσω MS αλλά με τιμολόγιο. (Προφανώς όχι με καπέλο 200€ σαν το eshop) Θυμάμαι πιο παλιά ήταν ένα γαλλικό site που έστελνε χωρίς ΦΠΑ αν είχες εταιρικό ΑΦΜ αλλά κόλλησα και δεν το θυμάμαι με τίποτα. Ευχαριστώ :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. November 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2015 Παιδιά θέλω να το πάρω αλλά με εταιρικό ΑΦΜ για να το περάσω στα έξοδα και να μην έχει ΦΠΑ αν είναι από Ευρώπη, ή να εκπέσει αν είναι εσωτερικό. Από το microsoft store Ιρλανδίας αλλά και Ιταλίας δεν βρήκα επιλογή για τιμολόγιο. Έχετε υπόψη κάποιο Ευρωπαϊκό κατάστημα που να στέλνει με τιμολόγιο; Ή αν μπορώ κάπως να το πάρω μέσω MS αλλά με τιμολόγιο. (Προφανώς όχι με καπέλο 200€ σαν το eshop) Θυμάμαι πιο παλιά ήταν ένα γαλλικό site που έστελνε χωρίς ΦΠΑ αν είχες εταιρικό ΑΦΜ αλλά κόλλησα και δεν το θυμάμαι με τίποτα. Ευχαριστώ :) Από expansys η Amazon μονο. http://www.expansys.com.gr/microsoft-surface-pro-4-12-3-intel-core-m3-4gb-ram-128gb-ssd-win-10-pro-284487/ http://www.amazon.de/Microsoft-Surface-Tablet-PC-Graphics-Windows/dp/B01690TB68/ref=sr_1_6?s=computers&ie=UTF8&qid=1448735062&sr=1-6&keywords=surface+pro+4 Μέσω ms store οχι. Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chros26_ Δημ. November 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2015 Από expansys η Amazon μονο. http://www.expansys.com.gr/microsoft-surface-pro-4-12-3-intel-core-m3-4gb-ram-128gb-ssd-win-10-pro-284487/ http://www.amazon.de/Microsoft-Surface-Tablet-PC-Graphics-Windows/dp/B01690TB68/ref=sr_1_6?s=computers&ie=UTF8&qid=1448735062&sr=1-6&keywords=surface+pro+4 Μέσω ms store οχι. Expansys!! Αυτό έψαχνα. Ευχαριστώ πολύ. Σε 2 μέρες λέει απόθεμα στο i5 8G 256, που σε αυτό προσανατολίζομαι. Να ρωτήσω και την άποψή σου, ποιο λες να πάρω; Θέλω να μου πάει αρκετό καιρό, αλλά δεν έχω και τρομερές απαιτήσεις, καθώς τα πιο πολλά τα κάνω μέσω απομακρυσμένης και vpn. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. November 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2015 Expansys!! Αυτό έψαχνα. Ευχαριστώ πολύ. Σε 2 μέρες λέει απόθεμα στο i5 8G 256, που σε αυτό προσανατολίζομαι. Να ρωτήσω και την άποψή σου, ποιο λες να πάρω; Θέλω να μου πάει αρκετό καιρό, αλλά δεν έχω και τρομερές απαιτήσεις, καθώς τα πιο πολλά τα κάνω μέσω απομακρυσμένης και vpn. Αμα δεν εχεις απαιτήσεις υψηλές πχ editing photo/video βαρβάτο οχι light προς μέση χρηση και το m3 θα σε καλύψει απόλυτα στα παντα. Αλλιως αν θες το αρκετα παραπάνω αυστηρά το 8/256 θα στο δωσει διοτι το 4/128 με i5 δεν εχει ιδιαίτερη και αισθητή διαφορα με το m3. Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. December 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2015 (edited) Λοιπον τα κεφάλια μέσα και έπεσε η παραγγελία στο Surface Pro 4:p Εντος της ημέρας θα λάβω confirmations email απο Amazon απο τη χθεσινοβραδινή παραγγελία για την αποστολή του προϊόντος. Άντε να δούμε τι ψάρια θα πιάνει!! Edited December 5, 2015 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kek Δημ. December 5, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2015 Με το καλο να παραλαβεις,παντα πρωτοπορος Αλεξ μου,ετσι,ετσι...περιμενουμε τις εντυπωσεις αλλα και φωτο οταν μπορεσεις,για δωσε λινκ αγορας..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. December 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2015 Με το καλο Αλεξ!! Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. December 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2015 Χα χα χα χα... Πολύ κρατήθηκες ρε... Με το καλο να παραλάβεις... Ποιο μοντέλο πήρες? Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. December 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2015 :lol::lol: Ευχαριστώ παιδιά αν και το Amazon ακόμα δεν το εχει αποστείλει(με μπέρδεψε το confirmation email που αντί να το λάβω εχθες επιτόπου αφού πάτησα για παραγγελία το έλαβα σήμερα μεσημέρι,ενω πίστευα οτι ήταν το Mail που μου γνωστοποιούσε οτι έφυγε απο αυτους:p) Αρα σε αναμμένα κάρβουνα μας εχουν :D Λογικα πρεπει μέσα στις επόμενες ώρες να αποσταλεί μιας και γράφει σήμερα οτι θα γίνει στο λογαριασμό μου. Το fanless m3 και θα του αλλάξω τα φώτα κανονικότατα :p Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. December 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2015 Έλαβα επιτέλους χθες βραδινές ώρες το πολυπόθητο email οτι έγινε η αποστολη:) Hello, We thought you'd like to know that we dispatched your order. Your order is on the way, and can no longer be changed. If you need to return an item or manage other orders, please visit Your Orders on Amazon.de. Estimated delivery date: Friday, 11. December Your order was sent to: Greece Your item(s) is (are) being sent by UPS. Your tracking number is: 1ZE4********** Microsoft Surface Pro 4 31,24 cm (12,3 Zoll) Tablet-PC (Intel Core m3, 4GB RAM, 128 GB, Intel HD Graphics, Windows 10 Pro) Sold by: Amazon EU S.a.r.L. EUR 1.032,59 Item Subtotal: EUR 839,50 Delivery & Handling: EUR 13,03 Total before VAT: EUR 852,53 VAT: EUR 196,09 Total including VAT: EUR 1.048,62 Paid by Visa: EUR 1.048,62 Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. December 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2015 Από ότι φαίνεται ο κόσμος αντιδρά θετικά στα SP4 και SB Η Microsoft ξεπέρασε την Apple στις online πωλήσεις tablet Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. December 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2015 Από ότι φαίνεται ο κόσμος αντιδρά θετικά στα SP4 και SB Η Microsoft ξεπέρασε την Apple στις online πωλήσεις tablet Για να λεμε την αληθεια, η απλ εχει καθυστερησει να παρουσιασει νεο mbp. Τελειωνει το 2015 και δεν εχει βγαλει ουτε mid, ουτε late 2015 μοντελο. Κατι μαγειρευουν, αλλα πιστευω οτι ξαφνιαστηκαν απο το sp4 και αλλαξαν τα σχεδια τους, εξου και η καθυστερηση Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. December 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2015 (edited) Για να λεμε την αληθεια, η απλ εχει καθυστερησει να παρουσιασει νεο mbp. Τελειωνει το 2015 και δεν εχει βγαλει ουτε mid, ουτε late 2015 μοντελο. Κατι μαγειρευουν, αλλα πιστευω οτι ξαφνιαστηκαν απο το sp4 και αλλαξαν τα σχεδια τους, εξου και η καθυστερηση Ναι όντως δεν εχει βγάλει με Skylake CPU προτάσεις με εξαίρεση iMac στις 27 ίντσες σε AIO κατηγορία.:p Αλλα δεν πιστεύω οτι ξαφνιάστηκαν(απο το Book ισως ναι) απλά αποφάσισαν οτι θα μπορούσαν να χτυπήσουν πιο αποτελεσματικά με το iPad pro θεωρώντας οτι θα εχει ισχυρότερη επίδραση στην αγορά απο τα παραδοσιακά Mac προϊόντα που βρέξει/χιονίσει εχουν ενα σταθερό πελατολόγιο και που αν εξαιρέσουμε το MacBook 12 κυριως λογο πρώτης γενιάς fanless υλοποιηςη(που ήταν σχετικα αρκετα πισω σε επιδόσεις σε σχέση με τα αντίστοιχα με Intel core CPU)όλα τα υπολοιπα σε επίπεδο πληρότητας εως την άνοιξη του 15 που παρουσίασαν ήταν εξαιρετικα. Άσχετα αν είχαν μια γενια πισω σε CPU παλι πολυ δυνατές προτάσεις ήταν. Edited December 6, 2015 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. December 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2015 Για να λεμε την αληθεια, η απλ εχει καθυστερησει να παρουσιασει νεο mbp. Τελειωνει το 2015 και δεν εχει βγαλει ουτε mid, ουτε late 2015 μοντελο. Κατι μαγειρευουν, αλλα πιστευω οτι ξαφνιαστηκαν απο το sp4 και αλλαξαν τα σχεδια τους, εξου και η καθυστερηση Γιάννη δεν έχει σχέση αυτό που λες.. Το άρθρο αναφέρεται σε tablets και υβριδικά... Δεν είναι κάτι από τα δύο τα mbp :p Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. December 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2015 (edited) Alex με το καλό να παραλαβεις Εννοειται ότι ενημερώνεις για τα πάντα μόλις το τσιμπήσεις. Με ενδιαφέρει ιδιαίτερα αναφορά στην οθόνη. Και μια καλή τιμή, για λίγες μέρες, από το eshop.gr http://www.e-shop.gr/tablet-microsoft-surface-pro-4-123-quad-hd-intel-core-m-4gb-128gb-ssd-windows-10-pro-p-PER.903369 Μου ήρθε email στα 1059, κάπου στα 10 ευρω πάνω από την τιμη που τσιμπησε ο Αλεξ το δικό του... Αν δε βγαζει κατευθείαν την τιμη αυτή, βάλτε στο καλάθι κωδικό 1549 Edited December 7, 2015 by v@gelis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts