cybton Δημ. August 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2016 Παίδες καλημέρα, Παλεύω εδώ και ώρα να βρω πως να κάνω debrand το 950XL αλλά δεν έχω βγάλει ακόμα άκρη.. Έχω βαρεθεί να βλέπω το λόγκο της Voda στη κινητάρα μου και ελπίζω να πάρω και το anniversary update πιο νωρίς γιατί ακόμα το περιμένω.. Υπάρχει κάποιο tutorial εδώ στο forum? Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. August 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2016 Καλημέρα Πως μπορώ να φλασάρω στη συσκευή μου rom άλλης χώρας (να της αλλάξω firmware) ή να την κάνω unbranded; Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. August 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2016 Μου λειπει η ηχογραφηση κλησης με κουμπι απο την οθονη κλησης. Με βολευει για οδηγιες οταν ειμαι εκτος. Τι εννοείς? Υπάρχει κανονικά στο 950. Απλα όρισε το πρόγραμμα που θα κάνει την ηχογράφηση Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cybton Δημ. August 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2016 Καλημέρα Πως μπορώ να φλασάρω στη συσκευή μου rom άλλης χώρας (να της αλλάξω firmware) ή να την κάνω unbranded; Ευχαριστώ για την γρήγορη απάντηση αλλά νομίζω ότι στα Microsoft πλέον έχει αλλάξει η διαδικασία.. Με αναζητήσεις που έκανα είδα ότι όλοι χρησιμοποιούν το windows phone image designer για την διαδικασία πλέον απλά μέχρι στιγμής δεν έχω βρει κάποια λίστα με τις roms που υπάρχουν για 950XL .. Κάποια πρόταση?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niotheros Δημ. August 13, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2016 Ευχαριστώ για την γρήγορη απάντηση αλλά νομίζω ότι στα Microsoft πλέον έχει αλλάξει η διαδικασία.. Με αναζητήσεις που έκανα είδα ότι όλοι χρησιμοποιούν το windows phone image designer για την διαδικασία πλέον απλά μέχρι στιγμής δεν έχω βρει κάποια λίστα με τις roms που υπάρχουν για 950XL .. Κάποια πρόταση?? Ρίξε μια ματιά σε αυτό το ποστ από το θέμα του Microsoft Lumia 535 που απαντάω στην ίδια απορία φίλου. Παράθεση Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TWINDROP2 Δημ. August 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2016 Παιδιά έχει τίποτα privacy settings το κινητό για να κριβεις φωτογραφίες όπως πχ κανει το Samsung? Sent from my SM-N915FY using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. August 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2016 Η επετειακη ξεκινησε πιστευω την περνατε Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PIT Δημ. August 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2016 Φιλε μου εμενα ακομη τιποτε,περιμενω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 17, 2016 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2016 Έχει ήδη αρχίσει να φτάνει στις πρώτες συσκευές. Όσοι δεν την έχετε δει ακόμα... check again. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mmosgr Δημ. August 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2016 Καλημέρα μόλις έκανα την εγκατάσταση, δεν κατάλαβα γιατί αφαίρεσαν το ραδιόφωνο !!!!!!!! Παράθεση N9 Best phone ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. August 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2016 (edited) Μηλο-φέρνουν όλες οι εταιρείες πλέον ::lol::lol: Κατά την γνώμη μου, καμία από τις 3 Αμερικανικές εταιρείες Apple, Google, Microsoft δεν γνωρίζει ότι για να έχεις στην Ελλάδα (αλλά και σε άλλες χώρες υποθέτω...) απεριόριστες κλήσεις και απεριόριστα data χρειάζεσαι συμβόλαιο κόστους μηνιαίου μισθού :mad: Κρίνουν με τα δικά τους δεδομένα, σύμφωνα με τα οποία το ιντερνετικό ραδιόφωνο είναι πιο βολικό και πάντα και παντού διαθέσιμο σε αντίθεση με την λήψη FM. Λάθος. Αφού κανείς δε σταμάτησε να παίρνει τις συσκευές που δεν είχαν ραδιόφωνο και πλήρωναν (και πληρώνουν) και αδρά γι' αυτές (iPhone, Galaxy/Note), συνεχίζουν και το κάνουν. Κάτι που γίνεται και τώρα με το Anniversary Update. Όλοι θα το κατεβάσουν, άσχετα που ακυρώνει το ραδιόφωνο. Από αυτά που είδα, δε με έχει πείσει για να το κατεβάσω και στη συσκευή μου. Edited August 17, 2016 by mr_47 Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chocbhed_6630 Δημ. August 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2016 Παιδιά αν δεν κάνω λάθος ή εφαρμογή αφαιρέθηκε μόνο......από το store μπορεί να κατέβει νέα εφαρμογή ( οχι της Microsoft) καινα δουλεύει το ράδιο σχεδόν όπως πριν.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asikis Δημ. August 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2016 Καλημέρα μόλις έκανα την εγκατάσταση, δεν κατάλαβα γιατί αφαίρεσαν το ραδιόφωνο !!!!!!!! Δυστηχως δεν υπαρχει λογικη εξηγηση απο την MSFT.....απλα το αφαιρεσαν λεγοντας στο twiter οτι δεν μπορουσαν να κανουν maintain την εφαρμογη.....τριχες θα πω εγω.... Μηλο-φέρνουν όλες οι εταιρείες πλέον ::lol::lol: Κατά την γνώμη μου, καμία από τις 3 Αμερικανικές εταιρείες Apple, Google, Microsoft δεν γνωρίζει ότι για να έχεις στην Ελλάδα (αλλά και σε άλλες χώρες υποθέτω...) απεριόριστες κλήσεις και απεριόριστα data χρειάζεσαι συμβόλαιο κόστους μηνιαίου μισθού :mad: Κρίνουν με τα δικά τους δεδομένα, σύμφωνα με τα οποία το ιντερνετικό ραδιόφωνο είναι πιο βολικό και πάντα και παντού διαθέσιμο σε αντίθεση με την λήψη FM. Καπως ετσι ειναι θα ελεγα και εγω. Αλλα καομ ακαι αν ειχα απεριοριστο data παλι θα υπηρχαν περιπτωσεις που το κλασικο FM radio θα ηταν χρησιμο. Και μην ξεχναμε οτι το FM radio εχει πολυ χαμηλοτερη καταναλωση μπαταριας απο το internet radio που ρουφαει την μπαταρια για πλακα.... Λάθος. Αφού κανείς δε σταμάτησε να παίρνει τις συσκευές που δεν είχαν ραδιόφωνο και πλήρωναν (και πληρώνουν) και αδρά γι' αυτές (iPhone, Galaxy/Note), συνεχίζουν και το κάνουν. Κάτι που γίνεται και τώρα με το Anniversary Update. Όλοι θα το κατεβάσουν, άσχετα που ακυρώνει το ραδιόφωνο. Από αυτά που είδα, δε με έχει πείσει για να το κατεβάσω και στη συσκευή μου. Το κακο με την MSFT ειναι οτι δεν ενημερωνει τον πελατη της οτι με την Anniversary θα αφαιρεθει η εφαρμογη του ραδιοφωνου. Απλα το βλεπει μετα και απορει τι εχει συμβει....Επισης ειναι οξυμορο το γεγονος της αφαιρεσης οταν στην Αμερικη δινεται πλεον update σε ολα τα flagships (πλην iphone) οπου ενεργοποιεται το ραδιοφωνο και μετα μεσω 3rd party εφαρμογης οπως το next gen radio μπορεις να καουσεις FM radio και μεσω ηχειου. Οποτε λιγο χαζο να το αφαιρεσει, απογοητευοντας εστω και ενα μικρο ποσοστο χρηστων απο αυτο το μικρο που της εχει μεινει....Για μενα ενας λογος που εφυγα απο τα windows ειναι ακι η αφαιρεση ραδιοφωνου και η μη αξιοπιστη 3rd party εφαρμογη (τις ειχα δοκιμασει ολες και ηταν μετριες)..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jamesc Δημ. August 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2016 Από αυτά που είδα, δε με έχει πείσει για να το κατεβάσω και στη συσκευή μου. Λάθος κάνεις... Παράθεση - There is no place like 127.0.0.1 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. August 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2016 Το κακο με την MSFT ειναι οτι δεν ενημερωνει τον πελατη της οτι με την Anniversary θα αφαιρεθει η εφαρμογη του ραδιοφωνου. Απλα το βλεπει μετα και απορει τι εχει συμβει....Επισης ειναι οξυμορο το γεγονος της αφαιρεσης οταν στην Αμερικη δινεται πλεον update σε ολα τα flagships (πλην iphone) οπου ενεργοποιεται το ραδιοφωνο και μετα μεσω 3rd party εφαρμογης οπως το next gen radio μπορεις να καουσεις FM radio και μεσω ηχειου. Οποτε λιγο χαζο να το αφαιρεσει, απογοητευοντας εστω και ενα μικρο ποσοστο χρηστων απο αυτο το μικρο που της εχει μεινει....Για μενα ενας λογος που εφυγα απο τα windows ειναι ακι η αφαιρεση ραδιοφωνου και η μη αξιοπιστη 3rd party εφαρμογη (τις ειχα δοκιμασει ολες και ηταν μετριες)..... Λες να ενημέρωνε, για κάτι που θα είχε αρνητικό αντίκτυπο στην ίδια; Πες μου ότι στα WM γίνεται αυτό το update...... Προσωπικά, για άλλα έφυγα, αλλά θα μπορούσες να κάνεις αυτό που έκανα εγώ. Δε θα κάνω το Anniversary update, επειδή δε δίνει και τίποτα το τόσο σημαντικό, αναλογικά και με τη "φασαρία" που έκανε. Λάθος κάνεις... Ειλικρινά, θέλω να μου πεις τι το διαφορετικό έχει από την 10586.494 και είναι πραγματικά σημαντικό, πέρα από την οπτική αλλαγή του skype (που αναφερόταν εδώ και 1 τουλάχιστον χρόνο στο store και δεν το βλέπαμε) και μερικές ακόμα, πάλι οπτικές αλλαγές. Επειδή είμαστε off-topic όμως, αν μπορείς στείλε μου πμ. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. August 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2016 Δυστηχως δεν υπαρχει λογικη εξηγηση απο την MSFT.....απλα το αφαιρεσαν λεγοντας στο twiter οτι δεν μπορουσαν να κανουν maintain την εφαρμογη.....τριχες θα πω εγω.... Καπως ετσι ειναι θα ελεγα και εγω. Αλλα καομ ακαι αν ειχα απεριοριστο data παλι θα υπηρχαν περιπτωσεις που το κλασικο FM radio θα ηταν χρησιμο. Και μην ξεχναμε οτι το FM radio εχει πολυ χαμηλοτερη καταναλωση μπαταριας απο το internet radio που ρουφαει την μπαταρια για πλακα.... Το κακο με την MSFT ειναι οτι δεν ενημερωνει τον πελατη της οτι με την Anniversary θα αφαιρεθει η εφαρμογη του ραδιοφωνου. Απλα το βλεπει μετα και απορει τι εχει συμβει....Επισης ειναι οξυμορο το γεγονος της αφαιρεσης οταν στην Αμερικη δινεται πλεον update σε ολα τα flagships (πλην iphone) οπου ενεργοποιεται το ραδιοφωνο και μετα μεσω 3rd party εφαρμογης οπως το next gen radio μπορεις να καουσεις FM radio και μεσω ηχειου. Οποτε λιγο χαζο να το αφαιρεσει, απογοητευοντας εστω και ενα μικρο ποσοστο χρηστων απο αυτο το μικρο που της εχει μεινει....Για μενα ενας λογος που εφυγα απο τα windows ειναι ακι η αφαιρεση ραδιοφωνου και η μη αξιοπιστη 3rd party εφαρμογη (τις ειχα δοκιμασει ολες και ηταν μετριες)..... Το ραδιόφωνο δεν ακυρώθηκε (όπως έχει συμβεί σε άλλες ναυαρχίδες). Κατεβάσεις μια εφαρμογή και είσαι οκ (χωρίς να περιμένεις έξτρα update). Δεν παίζει το ηχείο, σαφώς και είναι αρνητικό αλλά η κατάργηση της μαμάς εφαρμογής μόλις έγινε και προφανώς το κενό θα καλυφθεί από εφαρμογές Τρίτων. Το ίδιο δεν έγινε και με την απουσία YouTube? Κατά τα άλλα ο καθένας πράττει κατά το δοκούν..... ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ειλικρινά, θέλω να μου πεις τι το διαφορετικό έχει από την 10586.494 και είναι πραγματικά σημαντικό, πέρα από την οπτική αλλαγή του skype (που αναφερόταν εδώ και 1 τουλάχιστον χρόνο στο store και δεν το βλέπαμε) και μερικές ακόμα, πάλι οπτικές αλλαγές. Μπρος/πισω στον edge με swipe, καλύτερη κατανάλωση μπαταρίας, Cortana χωρίς να αλλάξεις γλώσσα, ανανέωση του store κλπ ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Προσωπικά, για άλλα έφυγα Μωρέ καλά έκανες και έφυγες άλλα τώρα απέκτησες άλλα άγχη......:lol: :lol: Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgb Δημ. August 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2016 Περα απο τις διαφορες προσθηκες και την διορθωση αλλων σοβαρων προβληματων οπως πχ το οτι το 535 δεν ειχε σωστο scaling σε πολλα παιχνιδια, το update ειναι η μερα με την νυχτα στην διαχειρηση μνημης. Ειδικα οσοι εχουν συσκευες με 1 gb αν δεν ειδαν διαφορες στην μεταβαση μεταξυ εφαρμογων, στο αν κρατιωνται ανοικτες σελιδες στον edge , στο οτι δεν κρασαρει πλεον η cortana οταν ειναι ταυτοχρονα ανοικτες και αλλες εφαρμογες κτλ μαλλον δεν ειναι πολυ παρατηρητικοι. Εχει γινει πολυ δουλεια στο παρασκηνιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asikis Δημ. August 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2016 Το ραδιόφωνο δεν ακυρώθηκε (όπως έχει συμβεί σε άλλες ναυαρχίδες). Κατεβάσεις μια εφαρμογή και είσαι οκ (χωρίς να περιμένεις έξτρα update). Δεν παίζει το ηχείο, σαφώς και είναι αρνητικό αλλά η κατάργηση της μαμάς εφαρμογής μόλις έγινε και προφανώς το κενό θα καλυφθεί από εφαρμογές Τρίτων. Το ίδιο δεν έγινε και με την απουσία YouTube? Κατά τα άλλα ο καθένας πράττει κατά το δοκούν..... Φιλε montoya μην προσπαθεις ολα ν ατα κανεις στρογγυλα και ωραια, και δεν εγινε κατι. Σεβομαι οτι εσενα μπορει να μην σε νοιαζει οτι αφαιρεσαν την δικη τους εφαρμογη, η οποια επαιζε μια χαρα, γιατι δεν ακους ραδιοφωνο. Αλλα μην μου λες για εφαρμογες τριτων για το ραδιοφωνο, γιατι ειναι ολες μετριοτατες. Τις δοκιμασα ολες. Και δεν ειναι μονο το ραδιοφωνο που με απομακρυνε, απλα ανεφερα αυτο γιατι το ρωτησε καποιος φιλος. Το λειτουργικο εχει πολλα θεματα. Δεν ειναι δυνατον το ιδιο λειτουργικο, σε συσκευες της ιδιας της MSFT και ακομα ακομα ματαξυ ιδιων μοντελων, να εχει διαφορετικες συμπεριφορες στην σταθεροτητα (επανεκιννησεις, διαβασμα καρτας sd κτλ). Αυτο δειχνει οτι δεν υπηρχε σωστο πλανο απο την αρχη. Και οσο ηταν η ΝΟΚΙΑ στο παιχνιδι δεν ειχαμε τετοια θεματα. Ειχαμε να λεμε μονο για τις ελλειψεις του λειτουργικου οπου ακομα και αυτες η ΝΟΚΙΑ προσπαθουσε με δικες της εφαρμογες να δωσει λυσεις. Φευγωντας η ΝΟΚΙΑ απο την μεση ξεκινησε η κατρακυλα.....Δεν νοειται να εχω Lumia 950, να μπαινω σε WebEx meeting με την εφαμρογη απο το Store και να μην μπορω να δω τι κανει share ο αλλος γιατι "your device is not supported". Αυτα επι ΝΟΚΙΑ δεν θα γινονταν ποτε. η MSFT ακομα και στα ουσιωδη απετυχε, μεχρι στιγμης. Το λειτουργικο, σαν λειτουργικο ειναι πολυ ευχρηστο, το εχω ξαναπει. ΑΛΛΑ η ολη εικονα που σου αφηνει εχει αρνητικο προσημο..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariakyria Δημ. August 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2016 Καλησπέρα, Μόλις γράφτηκα στο forum και νομίζω θα το παρακολουθώ συχνά. Αιτία η αγορά του lumia 950 που με έσπρωξε να κάνω ο άντρας μου. Πείστηκα να περάσω μετά από χρόνια στο Android ( τελευταίο τηλέφωνο LG VU ). Ακόμα προσαρμόζομαι στο νέο περιβάλλον και διαβάζω εδώ για τις αναβαθμίσεις και απορώ. Διαβάζω για τελευταία έκδοση την 01078.00053.16236.35xxx ( στην υποστήριξη της MS ) τώρα για Aniversary και εγώ έχω την 01078.00017.15452.59008 που την βλέπω για π.Χ. ( προ Χριστού ) και επι πλέον δεν δείχνει να υπάρχει διαθέσιμη αναβάθμιση στις ενημερώσεις. Το τηλέφωνο αγοράστηκε από της προσφορά της Voadafone πριν 15 μέρες. Κάποια βοήθεια??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. August 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2016 Φιλε montoya μην προσπαθεις ολα ν ατα κανεις στρογγυλα και ωραια, και δεν εγινε κατι. Σεβομαι οτι εσενα μπορει να μην σε νοιαζει οτι αφαιρεσαν την δικη τους εφαρμογη, η οποια επαιζε μια χαρα, γιατι δεν ακους ραδιοφωνο. Αλλα μην μου λες για εφαρμογες τριτων για το ραδιοφωνο, γιατι ειναι ολες μετριοτατες. Τις δοκιμασα ολες. Και δεν ειναι μονο το ραδιοφωνο που με απομακρυνε, απλα ανεφερα αυτο γιατι το ρωτησε καποιος φιλος. Το λειτουργικο εχει πολλα θεματα. Δεν ειναι δυνατον το ιδιο λειτουργικο, σε συσκευες της ιδιας της MSFT και ακομα ακομα ματαξυ ιδιων μοντελων, να εχει διαφορετικες συμπεριφορες στην σταθεροτητα (επανεκιννησεις, διαβασμα καρτας sd κτλ). Αυτο δειχνει οτι δεν υπηρχε σωστο πλανο απο την αρχη. Και οσο ηταν η ΝΟΚΙΑ στο παιχνιδι δεν ειχαμε τετοια θεματα. Ειχαμε να λεμε μονο για τις ελλειψεις του λειτουργικου οπου ακομα και αυτες η ΝΟΚΙΑ προσπαθουσε με δικες της εφαρμογες να δωσει λυσεις. Φευγωντας η ΝΟΚΙΑ απο την μεση ξεκινησε η κατρακυλα.....Δεν νοειται να εχω Lumia 950, να μπαινω σε WebEx meeting με την εφαμρογη απο το Store και να μην μπορω να δω τι κανει share ο αλλος γιατι "your device is not supported". Αυτα επι ΝΟΚΙΑ δεν θα γινονταν ποτε. η MSFT ακομα και στα ουσιωδη απετυχε, μεχρι στιγμης. Το λειτουργικο, σαν λειτουργικο ειναι πολυ ευχρηστο, το εχω ξαναπει. ΑΛΛΑ η ολη εικονα που σου αφηνει εχει αρνητικο προσημο..... Μισό λεπτό, να μιλάμε συγκεκριμένα. Είπα ξεκάθαρα πως κακώς αφαιρέθηκε (και τότε που έσκασε η ειδηση το τόνισα αν και εδώ αναφέρθηκε πως δεν ήταν γνωστό.....). Επίσης ξεκάθαρα είπα πως το κενό μόλις δημιουργήθηκε οπότε θα έρθουν μελλοντικά καλες εφαρμογές. Δεν μίλησα για τις υπάρχουσες. Δεν είναι θέμα "στρογγυλέματος". Δεν είμαι μέτοχος (δυστυχώς....) ----- προσθήκη μηνύματος 16 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Καλησπέρα, Μόλις γράφτηκα στο forum και νομίζω θα το παρακολουθώ συχνά. Αιτία η αγορά του lumia 950 που με έσπρωξε να κάνω ο άντρας μου. Πείστηκα να περάσω μετά από χρόνια στο Android ( τελευταίο τηλέφωνο LG VU ). Ακόμα προσαρμόζομαι στο νέο περιβάλλον και διαβάζω εδώ για τις αναβαθμίσεις και απορώ. Διαβάζω για τελευταία έκδοση την 01078.00053.16236.35xxx ( στην υποστήριξη της MS ) τώρα για Aniversary και εγώ έχω την 01078.00017.15452.59008 που την βλέπω για π.Χ. ( προ Χριστού ) και επι πλέον δεν δείχνει να υπάρχει διαθέσιμη αναβάθμιση στις ενημερώσεις. Το τηλέφωνο αγοράστηκε από της προσφορά της Voadafone πριν 15 μέρες. Κάποια βοήθεια??? Απλά περιμένεις. Αν έχεις το "απλό" 950 και όχι το xl τότε γράψε εδώ: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6859363# Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgb Δημ. August 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2016 Ραδιοφωνο βαλτε καποια εφαρμογη απο το store. Ολες το ιδιο api των windows 8 χρησιμοποιουνε. Στα windows 10 δεν εχει καθολου api για ραδιοφωνο. Η μονη διαφορα με την προηγουμενη εφαρμογη της microsoft ειναι στο τι σχημα θα εχουν τα κουμπακια και το οτι δεν εχουν δικαιωματα να παιζουν απο το μεγαφωνακι. Δεν υπαρχει καμια διαφορα στην ποιοτητα ληψης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. August 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2016 Ραδιοφωνο βαλτε καποια εφαρμογη απο το store. Ολες το ιδιο api των windows 8 χρησιμοποιουνε. Στα windows 10 δεν εχει καθολου api για ραδιοφωνο. Η μονη διαφορα με την προηγουμενη εφαρμογη της microsoft ειναι στο τι σχημα θα εχουν τα κουμπακια και το οτι δεν εχουν δικαιωματα να παιζουν απο το μεγαφωνακι. Δεν υπαρχει καμια διαφορα στην ποιοτητα ληψης. Ναι άλλα κάποιοι θέλουν μεγάφωνο και αυτό είναι έλλειψη. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PIT Δημ. August 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2016 παιδια σε μενα δεν εχει ερθει τιποτε ακομη και δεν ειναι εταιριας,την εχεται παρει ολοι την αναβαθμιση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Katsaras_John Δημ. August 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2016 (edited) Ραδιοφωνο βαλτε καποια εφαρμογη απο το store. Ολες το ιδιο api των windows 8 χρησιμοποιουνε. Στα windows 10 δεν εχει καθολου api για ραδιοφωνο. Η μονη διαφορα με την προηγουμενη εφαρμογη της microsoft ειναι στο τι σχημα θα εχουν τα κουμπακια και το οτι δεν εχουν δικαιωματα να παιζουν απο το μεγαφωνακι. Δεν υπαρχει καμια διαφορα στην ποιοτητα ληψης. Ναι άλλα κάποιοι θέλουν μεγάφωνο και αυτό είναι έλλειψη. "Ράδιο". Νέα Ελληνική εφαρμογή για ραδιόφωνο. Την ανέβασε πριν από λίγες μέρες στο store Έλληνας developer. :) https://www.microsoft.com/el-gr/store/p/%CE%A1%CE%AC%CE%B4%CE%B9%CE%BF/9nblggh4t57f Σημείωση: Στα σχετικά της εφαρμογής o developer αναφέρεται στον περιορισμό που έχει κάνει η microsoft για ακρόαση από το ηχείο του τηλεφώνου και μας εξηγεί πως μπορούμε να κάνουμε ένα απλό "τρικ" ώστε να παίζει κι από το μεγάφωνο. Edited August 17, 2016 by Katsaras_John Παράθεση ✔ Android: Xiaomi PocoPhone F1 (6/128) ✔ Xiaomi Redmi Note 8 Pro (6/128) ✔ Xiaomi Mi Smart Band 6 NFC ✔ iOS: iPhone X (3/256) ✔ Microsoft LUMIA 950 XL & 950 XL Dual Sim (Black & White) ✔ Microsoft BAND 2 ✔ Other: Display Dock HD-500 Continuum/Qi DT-904/Screen Sharing HD-10/Wireless Display Adapter V3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jamesc Δημ. August 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2016 Καλησπέρα, Μόλις γράφτηκα στο forum και νομίζω θα το παρακολουθώ συχνά. Αιτία η αγορά του lumia 950 που με έσπρωξε να κάνω ο άντρας μου. Πείστηκα να περάσω μετά από χρόνια στο Android ( τελευταίο τηλέφωνο LG VU ). Ακόμα προσαρμόζομαι στο νέο περιβάλλον και διαβάζω εδώ για τις αναβαθμίσεις και απορώ. Διαβάζω για τελευταία έκδοση την 01078.00053.16236.35xxx ( στην υποστήριξη της MS ) τώρα για Aniversary και εγώ έχω την 01078.00017.15452.59008 που την βλέπω για π.Χ. ( προ Χριστού ) και επι πλέον δεν δείχνει να υπάρχει διαθέσιμη αναβάθμιση στις ενημερώσεις. Το τηλέφωνο αγοράστηκε από της προσφορά της Voadafone πριν 15 μέρες. Κάποια βοήθεια??? Έκδοση λειτουργικού τι έχεις; Παράθεση - There is no place like 127.0.0.1 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts