nionios4 Δημ. September 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2016 Επίσης έχω αλλάξει τρια tempered glass και της Nillkin και κανένα δεν εφαρμόζει καλά στις γωνίες,όλα κάνουν φυσαλίδα γκρρρρρ δεν γνωριζω αν θα σε βοηθησει αλλα οταν βαλεις την καινουργια με λιγο σελοτειπ πιασε της ακρες και κολλατες σφιχτα για μερικες ωρες ----- προσθήκη μηνύματος 8 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Περίμενε ρε άνθρωπε δηλαδή βάζεις τα ακουστικά και ενεργοποιητε μόνο του; Sent from mTalk το εκανα και εγω αλλα τιποτα :mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. September 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2016 Βάζοντας τα ακουστικά και πατώντας volume + ή -, ανοίγει η καρτέλα του ραδιοφώνου. Πατάω play και παίζει. Αυτό συμβαίναι γιατί τελευταία φορά είχες ανοιχτό το ράδιο. Αν πχ ανοίξεις ένα κομμάτι mp3 να ακούσεις τότε όποτε πατάς το πλήκτρο έντασης, θα σου βγάζει το mp3 και όχι το ράδιο Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jean07 Δημ. September 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2016 Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει πως στα κομμάτια δουλεύει το πανόραμα στην κάμερα που ενσωματώθηκε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgb Δημ. September 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2016 Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει πως στα κομμάτια δουλεύει το πανόραμα στην κάμερα που ενσωματώθηκε; Ξεκινάς να τραβάς σαν βιντεάκι το πανόραμα στρίβοντας το κινητο πχ προς τα δεξιά και αυτό σου δίνει οδηγίες για να μην φύγει η κάμερα ούτε πολύ πάνω ούτε πολύ κάτω και μόλις τελειώσεις το σταματάς και ότι σάρωσε στο ενδιάμεσο το φωτεινό ορθογώνιο πλαίσιο που φαινόταν στην οθόνη το κάνει ενιαία φωτογραφία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giwrgos_Gk Δημ. September 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2016 Κατάφερα και έβαλα ένα απλό tempered glass και εφάρμοσε τέλεια,ούτε φυσαλίδες ούτε τίποτα προς το παρόν,αν εμφανίσει ξανά έχει φύγει από το παράθυρο το κινητό :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jean07 Δημ. September 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2016 Ξεκινάς να τραβάς σαν βιντεάκι το πανόραμα στρίβοντας το κινητο πχ προς τα δεξιά και αυτό σου δίνει οδηγίες για να μην φύγει η κάμερα ούτε πολύ πάνω ούτε πολύ κάτω και μόλις τελειώσεις το σταματάς και ότι σάρωσε στο ενδιάμεσο το φωτεινό ορθογώνιο πλαίσιο που φαινόταν στην οθόνη το κάνει ενιαία φωτογραφία. Να με πάρει η ευχή βρε παιδιά, μέχρι να ξεκινήσω ας πούμε να γυρίσω γύρω από τον εαυτό μου για να σαρώσω το χώρο, αμέσως κλείνει το ορθογώνιο και το αποτέλεσμα απλά είναι μάπα, μόνο για πανόραμα δε μοιάζει αλλά μια κακατραβηγμένη στατική φωτογραφία. Θυμάμαι στο Ν8 που είχα και είχε μια τέτοια εφαρμογή το αποτέλεσμα ήταν εκπληκτικό. Κάνω κάτι τόσο λάθος; Υπάρχει καλύτερη εφαρμογή στο στορι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgb Δημ. September 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2016 Μήπως κανεις την περιστροφή πολύ γρήγορα? Στο 930 που τραβηξα μερικες μου βγηκε πολυ στοιχισμενη και φαινοταν ενιαιο το αποτελεσμα. Το ορθογώνιο σε καθοδηγει για να μην βγεις απο τα κατακορυφα ορια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jean07 Δημ. September 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2016 Υπάρχει μια κάθετη γραμμή στη μέση της οθόνης και ένα μοιρασμένο ορθογώνιο στη βάση της κάθετης αυτής γραμμής, σωστά; Πατάω το κουμπί για να ξεκινήσει και περιστρέφομαι κοιτώντας και το ορθογώνιο το οποίο μετακινείται προς τα δεξιά κι όταν φτάσει η αριστερή πλευρά του ορθογωνίου στην κάθετη γραμμή της οθόνης μου ολοκληρώνει το τράβηγμα της φωτο και την αποθηκεύει. Τι στην ευχή κάνω λάθος; Εννοείται ότι δεν προλαβαίνω να ολοκληρώσω τη λήψη σωστά διότι το ορθογώνιο φτάνει στην κάθετη και τέλος. Κάτι δεν κάνω καλά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgb Δημ. September 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2016 Υπάρχει μια κάθετη γραμμή στη μέση της οθόνης και ένα μοιρασμένο ορθογώνιο στη βάση της κάθετης αυτής γραμμής, σωστά; Πατάω το κουμπί για να ξεκινήσει και περιστρέφομαι κοιτώντας και το ορθογώνιο το οποίο μετακινείται προς τα δεξιά κι όταν φτάσει η αριστερή πλευρά του ορθογωνίου στην κάθετη γραμμή της οθόνης μου ολοκληρώνει το τράβηγμα της φωτο και την αποθηκεύει. Τι στην ευχή κάνω λάθος; Εννοείται ότι δεν προλαβαίνω να ολοκληρώσω τη λήψη σωστά διότι το ορθογώνιο φτάνει στην κάθετη και τέλος. Κάτι δεν κάνω καλά; Μηπως προσπαθεις να τραβηξεις panorama κρατωντας το τηλεφωνο οπως οταν βγαζεις φωτος , δηλαδη landscape? Στην panorama πρεπει η καθετη γραμμη που μου περιγραφεις να ειναι οριζοντια. Δες και το βιντεακι του youtube. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jean07 Δημ. September 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2016 Μηπως προσπαθεις να τραβηξεις panorama κρατωντας το τηλεφωνο οπως οταν βγαζεις φωτος , δηλαδη landscape? Στην panorama πρεπει η καθετη γραμμη που μου περιγραφεις να ειναι οριζοντια. Δες και το βιντεακι του youtube. Αυτό είναι έχεις δίκιο. Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giwrgos_Gk Δημ. September 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2016 (edited) Για ποιο λόγο δεν μου εμφανίζει τα γεγονότα του fb στο ημερολόγιο (γενέθλια,εκδηλώσεις κλπ),γνωρίζει κανείς;Mόνο επαφές από outlook εμφανίζει και με εκνευρίζει αφάνταστα γιατί εμφανίζει γενέθλια από ένα σωρό άσχετους που δεν τους έχω καν στο fb.Δεν βλέπω για επιλογή από εμφάνιση γενεθλίων από το facebooκ ενώ παλιότερα υπήρχε,συγχρονισμός έχει γίνει..Ελπίζω να μην είναι ο μόνος τρόπος η απενεργοποίηση και του Outlook για απαλλαγή από τις ενοχλητικές υπενθυμίσεις ότι έχει γενέθλια η κυρία Μαριγώ Edited September 3, 2016 by Giwrgos_Gk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. September 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2016 Για ποιο λόγο δεν μου εμφανίζει τα γεγονότα του fb στο ημερολόγιο (γενέθλια,εκδηλώσεις κλπ),γνωρίζει κανείς;Mόνο επαφές από outlook εμφανίζει και με εκνευρίζει αφάνταστα γιατί εμφανίζει γενέθλια από ένα σωρό άσχετους που δεν τους έχω καν στο fb.Δεν βλέπω για επιλογή από εμφάνιση γενεθλίων από το facebooκ ενώ παλιότερα υπήρχε,συγχρονισμός έχει γίνει..Ελπίζω να μην είναι ο μόνος τρόπος η απενεργοποίηση και του Outlook για απαλλαγή από τις ενοχλητικές υπενθυμίσεις ότι έχει γενέθλια η κυρία Μαριγώ Μήπως αν την αφαιρέσεις και την ξαναεγκαταστήσεις να στρώσει! Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
st1313 Δημ. September 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2016 (edited) Υπαρχει τροπος να μην σβηνει ποτε η οθονη κλειδωματος;αναφερομαι στην περιπτωση που χρησιμοποιω την πλοηγηση της microsoft χωρις προορισμο. Στην οθονη κλειδωματος εχει μεχρι 5 λεπτα λειτουργεια. Στο 640 υπαρχει και το ποτε σαν επιλογή . Δε νομιζω το 950 να διαφερει σε αυτό. Edited September 3, 2016 by st1313 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggef1973 Δημ. September 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2016 Δεν βρισκω τον τροπο ωστε να μην σβηνει η οθονη. Οι live φωτο εξαφανιστηκαν;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggef1973 Δημ. September 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2016 Η φωτεινοτητα εξακολουθει α αυξομειωνεται μονη της. Η ενδειξη της μπαταριας εχει κολλησει στο 54. Οι live photo εξαφανιστηκαν. Τι αλλο θα μου τυχει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
b16b Δημ. September 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2016 Η φωτεινοτητα εξακολουθει α αυξομειωνεται μονη της. Η ενδειξη της μπαταριας εχει κολλησει στο 54. Οι live photo εξαφανιστηκαν. Τι αλλο θα μου τυχει. Η φωτεινότητα ειναι στοβαυτοματο στις φωτογραφίες πήγαινε στις ρυθμίσεις και εκεί στο live tile βάλε να παίρνει φωτογραφίες από τα αγαπημένα βάλε μετα ξανά τις πρόσφατες και θα ξεκολλήσει το 54 ειναι περίεργο άμα κρατάει κανονικά η μπαταρια σου απλα μάλλον κάτι κόλλησε Κάνε soft reset πάτα ταυτόχρονα power + volume down για 15 δευτερόλεπτα Sent from mTalk Παράθεση Κωνσταντινος WP7 Developer : Errorholic Developers APPS: EZInput 2.0 Greek TyTNii Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.1 | Rhodium Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.5 | LEO ROM:AthineOS: WM6.5 , WM6.5.5\ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rufous Δημ. September 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2016 Καλησπέρα. Έχει καταφέρει κανείς να εγκαταστήσει εφαρμογές που υπάρχουν μόνο για την πλατφόρα Android; Με ενδιαφέρει πολύ το wpa finder. Παράθεση "Never make anyone a priority in your life when you're only an option in theirs..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
b16b Δημ. September 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2016 Καλησπέρα. Έχει καταφέρει κανείς να εγκαταστήσει εφαρμογές που υπάρχουν μόνο για την πλατφόρα Android; Με ενδιαφέρει πολύ το wpa finder. Αυτό γινόταν για λίγα build γιατί σκεφτοταν η Microsoft να μπορούν οι developers να μπορούν να μεταφέρουν ευκολα τις εφαρμογές από αντροιντ σε Windows κάτι που τελικά το αφαιρεσαι γιατί γινόταν βάρη το λειτουργικό και τώρα πια δεν γίνεται.. Sent from mTalk Παράθεση Κωνσταντινος WP7 Developer : Errorholic Developers APPS: EZInput 2.0 Greek TyTNii Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.1 | Rhodium Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.5 | LEO ROM:AthineOS: WM6.5 , WM6.5.5\ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. September 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2016 Η φωτεινοτητα εξακολουθει α αυξομειωνεται μονη της. Η ενδειξη της μπαταριας εχει κολλησει στο 54. Οι live photo εξαφανιστηκαν. Τι αλλο θα μου τυχει. Για live φωτογραφίες θα πρέπει να πας στις εφαρμογές παρασκηνίου και να επιτρέπεις να τρέχουν οι εφαρμογές "κάμερα" και "φωτογραφίες". Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatzivas Δημ. September 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2016 Από σέρβις Ελλάδα τι παίζει παιδιά; ξερει καποιος παρακαλω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. September 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2016 ξερει καποιος παρακαλω? Ποια περιοχή σε ενδιαφέρει; Αν δε θες να το γράψεις εδώ, πες μου σε πμ. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatzivas Δημ. September 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2016 Αθηνα είμαι.Κάτοχος note 4 αλλα σκέφτομαι να κάνω την μετακόμιση σε 950 και με ενδιαφέρει και αυτός ο παράγοντας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. September 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2016 Αθηνα είμαι.Κάτοχος note 4 αλλα σκέφτομαι να κάνω την μετακόμιση σε 950 και με ενδιαφέρει και αυτός ο παράγοντας. Στα καταστήματα Nokia Care πηγαίνεις. :) Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatzivas Δημ. September 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2016 (edited) Ευχαριστώ για την απάντηση. Χωρις καμία δίαθεση τρολλαρίσμος, υπάρχουν ακόμα αυτά? Μπράααβο. Ειστε ευχαριστημένοι απο την υποστήριξή? Ισχύει και σε αγορά από σκρουτζομάγαζο αντικατάσταση? Edited September 5, 2016 by skatzivas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. September 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2016 Ευχαριστώ για την απάντηση. Χωρις καμία δίαθεση τρολλαρίσμος, υπάρχουν ακόμα αυτά? Μπράααβο. Ειστε ευχαριστημένοι απο την υποστήριξή? Ισχύει και σε αγορά από σκρουτζομάγαζο αντικατάσταση? Κι όμως υπάρχουν. :P Για service ακόμα δεν έχω χρειαστεί. Πολλοί που τα έχουν χρειαστεί, έχουν γράψει καλά λόγια, εδώ στο myphone. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts