AgelosMo Δημ. July 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2016 Ρυθμίσεις - σύστημα - τηλεφωνο - δρομολογήσει ηχου Με έσωσες. Έχω τόσες μέρες που με τα hands free δεν χτυπάει από το τηλέφωνο. Βρήκα την επιλογή σε αυτό το μενού (μαζί και την ανοιχτή ακρόαση βέβαια). Παράθεση SE k700i - w810i, NOKIA 5310 express music, HTC TynII (Kaiser), SE Xperia mini, Google Nexus S, Nokia Lumia 930, HTC One M8 (Gunmetal Gray), MS Lumia 950 XL White, HTC 10, LG G6, Samsung Galaxy S9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas443 Δημ. July 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2016 Ρυθμίσεις - σύστημα - τηλεφωνο - δρομολογήσει ηχου καλημέρα δεν έχω τέτοια επιλογή πες μου ότι δεν έχεις 950xl dual sim? γιατί εγώ με 950xl dual δεν έχω τέτοια ρύθμιση εκεί που μου είπες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chros26_ Δημ. July 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2016 καλημέρα δεν έχω τέτοια επιλογή πες μου ότι δεν έχεις 950xl dual sim? γιατί εγώ με 950xl dual δεν έχω τέτοια ρύθμιση εκεί που μου είπες Αυτή η ρύθμιση εμφανίζεται στην Redstone. Την έχουν όσοι έχουν preview Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggef1973 Δημ. July 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2016 Μου ήρθε και τώρα κατεβάζω ενημέρωση λογισμικού. 950XL Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dekaohtoura Δημ. July 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2016 Μου ήρθε και τώρα κατεβάζω ενημέρωση λογισμικού. 950XL Ενημέρωση f/w είναι. Προσθέτει το double tap to unlock και κάποιες άλλες μικρές βελτιώσεις. Διαθέσιμο επίσης για το 950 αλλά δεν ξέρω για τα υπόλοιπα χ50. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mmosgr Δημ. July 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2016 Μπορούμε κάπου να δούμε τι περιλαμβάνει αυτό το firmware update; Ευχαριστώ Παράθεση N9 Best phone ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niotheros Δημ. July 8, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2016 Μπορούμε κάπου να δούμε τι περιλαμβάνει αυτό το firmware update; Ευχαριστώ Wi-Fi connectivity improvements, including fixes for Wi-Fi connection dropping randomly and Wi-Fi scan occasionally not returning any results. Support for double tap to wake enabled. Bluetooth connectivity improvements. Stability and reliability improvements. Camera improvements, including improved image and video quality, improved Auto-focus and fix for a problem that was causing slow motion capture to skip frames for some users. Cellular connectivity improvements, including fix for a problem that caused occasional network loss for some users. Audio quality improvements, including fix for a problem that caused voice call audio to get scrambled for some users. Παράθεση Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nionios4 Δημ. July 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2016 Wi-Fi connectivity improvements, including fixes for Wi-Fi connection dropping randomly and Wi-Fi scan occasionally not returning any results. Support for double tap to wake enabled. Bluetooth connectivity improvements. Stability and reliability improvements. Camera improvements, including improved image and video quality, improved Auto-focus and fix for a problem that was causing slow motion capture to skip frames for some users. Cellular connectivity improvements, including fix for a problem that caused occasional network loss for some users. Audio quality improvements, including fix for a problem that caused voice call audio to get scrambled for some users. πάντως βλέπω και μεγάλη βελτίωση στην μπαταριά από χθες το μεσημέρι που το φόρτισα είναι στο 75% :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PIT Δημ. July 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2016 παιδια τι γινεται με το διπλο χτυπημα της οθονης οποτε θελει δουλευει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zurabi_97 Δημ. July 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2016 παιδια τι γινεται με το διπλο χτυπημα της οθονης οποτε θελει δουλευει. Έκανες το firmware update που δόθηκε πριν λίγες ημέρες; Παράθεση [img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
b16b Δημ. July 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2016 παιδια τι γινεται με το διπλο χτυπημα της οθονης οποτε θελει δουλευει. Έχω την αίσθηση ότι θέλει πολυ συγκεκριμένο ρυθμό, Παράθεση Κωνσταντινος WP7 Developer : Errorholic Developers APPS: EZInput 2.0 Greek TyTNii Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.1 | Rhodium Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.5 | LEO ROM:AthineOS: WM6.5 , WM6.5.5\ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PIT Δημ. July 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2016 με το update το απεκτισα, και συμφωνω με τον φιλο b16b ετσι εχω παρατηρησει.Καμια σχεση με το πως δουλευε στο 1020 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. July 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2016 Δουλεύει μια χαρά. Απλά νομίζω ότι θέλει λίγο πιο δυνατό χτύπημα...... Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. July 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2016 με το update το απεκτισα, και συμφωνω με τον φιλο b16b ετσι εχω παρατηρησει.Καμια σχεση με το πως δουλευε στο 1020 Έχεις ζελατίνη στην οθόνη; Παίζει ρόλο. Μερικές φορές μπορεί να μην ακούει στα χτυπήματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PIT Δημ. July 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2016 εχω τζαμι οπως και στο 1020 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
b16b Δημ. July 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2016 Εχει κανένας προβλημα με την εγράφη φωνής που δεν εγκαθίσταται με τίποτα; γράφει όλο fail? Παράθεση Κωνσταντινος WP7 Developer : Errorholic Developers APPS: EZInput 2.0 Greek TyTNii Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.1 | Rhodium Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.5 | LEO ROM:AthineOS: WM6.5 , WM6.5.5\ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgb Δημ. July 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2016 Εχει κανένας προβλημα με την εγράφη φωνής που δεν εγκαθίσταται με τίποτα; γράφει όλο fail? Στην επίσημη έκδοση είσαι ή στην redstone? Διάβαζα πριν σε άλλο φόρουμ ότι σε μερικούς κάνει τέτοιο πρόβλημα η συγκεκριμένη εφαρμογή στην redstone. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggef1973 Δημ. July 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2016 Νέα ενημέρωση.κατεβαζω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
b16b Δημ. July 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2016 (edited) Στην επίσημη έκδοση είσαι ή στην redstone? Διάβαζα πριν σε άλλο φόρουμ ότι σε μερικούς κάνει τέτοιο πρόβλημα η συγκεκριμένη εφαρμογή στην redstone. Redstone και όλο κάνει fail το update Edit Εχει κανένας προβλημα σε Redstone με κάποιες φορες να αργεί να ανοίξει η οθόνη είτε όταν σε καλούν είτε όταν εσύ πατάς το κουμπί να ανοίξει; εμενα το κάνει κάθε δεύτερη μερα και μόνο με επανεκινηση στρωνει Edited July 14, 2016 by b16b Παράθεση Κωνσταντινος WP7 Developer : Errorholic Developers APPS: EZInput 2.0 Greek TyTNii Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.1 | Rhodium Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.5 | LEO ROM:AthineOS: WM6.5 , WM6.5.5\ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_thes Δημ. July 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2016 Απίστευτη τιμή.. να υπήρχε απόθεμα κιόλας http://www.vodafone.gr/portal/eShop/Microsoft-Lumia-950XL Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Homer Δημ. July 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2016 Διαθεσιμο το εμφανιζει τωρα. Απιστευτη τιμη οντως. (Μακαρι να ηταν το dual sim :( ) Υπαρχει και το 950 στα 250. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. July 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2016 Διαθεσιμο το εμφανιζει τωρα. Απιστευτη τιμη οντως. (Μακαρι να ηταν το dual sim :( ) Υπαρχει και το 950 στα 250. Σε ποιο κατάστημα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Homer Δημ. July 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2016 (edited) Στη vodafone. Αλλα πλεον απο το eShop τα εμφανιζει μη διαθεσιμα και τα 2. Ρωτησε σε καποιο καταστημα καλυτερα. Edited July 15, 2016 by Homer Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikele123 Δημ. July 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2016 Διαθεσιμο το εμφανιζει τωρα. Απιστευτη τιμη οντως. (Μακαρι να ηταν το dual sim :( ) Υπαρχει και το 950 στα 250. To 950 δεν εχει μεγαλη διαφορα στο σκρουτζ,οποτε και στην vodafone να μην το βρεις,το παιρνεις απο σκρουτζ σε πολυ καλη τιμη επισης!! Το προβλημα ειναι το 950xl οπου στο σκρουτζ εχει 370..Ελπιζω συντομα να το δουμε και στο σκουτζ σε τετοια τιμη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aquarius1 Δημ. July 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2016 https://www.cosmote.gr/mobile/cosmoportal/cosmote.portal?_nfpb=true&_pageLabel=HDV&sku=20305897 καλη τιμη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts