al3x1k0 Δημ. May 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2016 4G και στα 10αρια στο Lumia 640 μου. Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nionios4 Δημ. May 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2016 (edited) Εμένα βγάζει H,H+,L βέβαια εδώ που μένω δεν ξέρω αν έχει 4G Edited May 23, 2016 by nionios4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. May 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2016 Εμένα μου έβγαζε 4g και τώρα μου βγάζει L Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nionios4 Δημ. May 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2016 Εμένα μου έβγαζε 4g και τώρα μου βγάζει L άρα L = 4G μάλλον Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. May 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2016 Το καθαρό 4g είναι το LTE. Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nionios4 Δημ. May 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2016 φορτιστης αυτοκινητου που μπορουμε να βρουμε , με μια γρηγορη ματια στο σκρουτζ δεν βρηκα :mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. May 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2016 (edited) φορτιστης αυτοκινητου που μπορουμε να βρουμε , με μια γρηγορη ματια στο σκρουτζ δεν βρηκα :mad: Μάλλον εδώ πρέπει να ρωτήσεις πρώτα! http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6726483#post6726483 Edited May 26, 2016 by evris2013 Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ryu80 Δημ. June 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2016 Καλησπέρα σε όλους. Κατοχος πλεον και γω του Lumia 950 XL επειτα απο χρονια χρήσης του android δε μπορω να πω οτι ενθουσιαστηκα. Ενω γενικα ηξερα τι να περιμενω καθως παρακολουθω το Ativ S του αδερφου μου, η μεγαλυτερη μου απογοητευση ειναι το store το οποιο το βλεπω μια απο τα ιδια. Λιγες καλες εφαρμογες και αυτες πολυ χειροτερες απο το android. Επισης μπορω να πω οτι τρωει και τα κολληματακια του γενικα. Το σωζει οτι υπερκορεστηκα το android σε σημειο που ηθελα να αλλαξω κινητο και ολα μου φαινοντουσαν "ιδια". Θελω να ρωτησω το εξης. Διαβασα οτι η MS δε θα βγάλει κατι αλλο σε smartphone γενικα εκτος αν αλλαξει κατι. Το 950 xl θα συνεχιζει να υποστηριζεται? Δευτερον, το πηρα απο σκρουτζομαγαζο και φανηκε απο τις προεγκαετστημενες εφαρμογες οτι ειναι Vodafone branded. Δημιουργει καποιο θεμα αυτο στις αναβαθμισεις πχ? Μπορω να βαλω το κανονικο software επισημα χωρις συνθετες διαδικασιες? Υ.Γ γυρισα ολη την Αθηνα για να βρω θηκη και screen protector πρεπει να ειμαστε μετρημενοι στα δαχτυλα οι κατοχοι :p: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AgelosMo Δημ. June 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2016 Καλησπέρα σε όλους. Κατοχος πλεον και γω του Lumia 950 XL επειτα απο χρονια χρήσης του android δε μπορω να πω οτι ενθουσιαστηκα. Ενω γενικα ηξερα τι να περιμενω καθως παρακολουθω το Ativ S του αδερφου μου, η μεγαλυτερη μου απογοητευση ειναι το store το οποιο το βλεπω μια απο τα ιδια. Λιγες καλες εφαρμογες και αυτες πολυ χειροτερες απο το android. Επισης μπορω να πω οτι τρωει και τα κολληματακια του γενικα. Το σωζει οτι υπερκορεστηκα το android σε σημειο που ηθελα να αλλαξω κινητο και ολα μου φαινοντουσαν "ιδια". Θελω να ρωτησω το εξης. Διαβασα οτι η MS δε θα βγάλει κατι αλλο σε smartphone γενικα εκτος αν αλλαξει κατι. Το 950 xl θα συνεχιζει να υποστηριζεται? Δευτερον, το πηρα απο σκρουτζομαγαζο και φανηκε απο τις προεγκαετστημενες εφαρμογες οτι ειναι Vodafone branded. Δημιουργει καποιο θεμα αυτο στις αναβαθμισεις πχ? Μπορω να βαλω το κανονικο software επισημα χωρις συνθετες διαδικασιες? Υ.Γ γυρισα ολη την Αθηνα για να βρω θηκη και screen protector πρεπει να ειμαστε μετρημενοι στα δαχτυλα οι κατοχοι :p: Καλημέρα και καλορίζικο. Κανονικά υποστηρίζεται, όπως και όλο το λειτουργικό με μηνιαία updates. Δεν θα βγάλει φέτος, όχι γενικά, συσκευή αφού πάει για το 2017 η επομένη συσκευή μάλλον. Το ότι είναι Vodafone branded ίσως να σου δημιουργήσει κάποιο θέμα στον χρόνο που θα πάρεις τις μεγάλες αναβαθμίσεις, ωστόσο η Microsoft είχε πεί ότι από το επόμενο μεγάλο update (καλοκαιριού) θα δίνει αυτή τις αναβαθμίσεις ανεξάρτητα αν είναι branded ή όχι. Δεν ξέρω να σου πώ ακριβώς όμως. Παράθεση SE k700i - w810i, NOKIA 5310 express music, HTC TynII (Kaiser), SE Xperia mini, Google Nexus S, Nokia Lumia 930, HTC One M8 (Gunmetal Gray), MS Lumia 950 XL White, HTC 10, LG G6, Samsung Galaxy S9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ryu80 Δημ. June 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2016 Καλημέρα και καλορίζικο. Κανονικά υποστηρίζεται, όπως και όλο το λειτουργικό με μηνιαία updates. Δεν θα βγάλει φέτος, όχι γενικά, συσκευή αφού πάει για το 2017 η επομένη συσκευή μάλλον. Το ότι είναι Vodafone branded ίσως να σου δημιουργήσει κάποιο θέμα στον χρόνο που θα πάρεις τις μεγάλες αναβαθμίσεις, ωστόσο η Microsoft είχε πεί ότι από το επόμενο μεγάλο update (καλοκαιριού) θα δίνει αυτή τις αναβαθμίσεις ανεξάρτητα αν είναι branded ή όχι. Δεν ξέρω να σου πώ ακριβώς όμως. Ευχαριστω για την απάντηση, ελπίζω να το υποστηριξουν και να το στρωσουν κι αλλο γιατι κατα τα αλλα μου αρεσει σα συσκευη και μου αρεσουν γενικα και τα WM. Υπάρχει τρόπος να γινει unbranded? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AgelosMo Δημ. June 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2016 Ευχαριστω για την απάντηση, ελπίζω να το υποστηριξουν και να το στρωσουν κι αλλο γιατι κατα τα αλλα μου αρεσει σα συσκευη και μου αρεσουν γενικα και τα WM. Υπάρχει τρόπος να γινει unbranded? Διαδικασία flashing και debranding Lumia WP8 συσκευής Υπάρχει αυτός ο οδηγός, αλλά δεν ξέρω κατά πόσο μπορείς να τον χρησιμοποιήσεις με το Lumia 950XL, γιατί είναι γραμμένος για συσκευές που ήρθαν με Windows 8-8.1! Παράθεση SE k700i - w810i, NOKIA 5310 express music, HTC TynII (Kaiser), SE Xperia mini, Google Nexus S, Nokia Lumia 930, HTC One M8 (Gunmetal Gray), MS Lumia 950 XL White, HTC 10, LG G6, Samsung Galaxy S9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ryu80 Δημ. June 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2016 Διαδικασία flashing και debranding Lumia WP8 συσκευής Υπάρχει αυτός ο οδηγός, αλλά δεν ξέρω κατά πόσο μπορείς να τον χρησιμοποιήσεις με το Lumia 950XL, γιατί είναι γραμμένος για συσκευές που ήρθαν με Windows 8-8.1! Ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgb Δημ. June 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2016 Εγω θα το αφηνα ετσι, δεν νομιζω οτι θα εχεις θεμα με τις αναβαθμισεις και οτι software ειναι προεγκατεστημενο απεγκαθισταται με ενα κλικ. Το φλασαρισμα μπορει να παει στραβα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
b16b Δημ. June 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2016 Μπορείς να πάρεις ιδέα για το τι έρχεται με το να γραφτείς σαν insider από εκει εχει επιλογές που παίρνεις την πιο καινούργια έκδοση που υπάρχει στα εργαστήρια με ότι πρόβλημα υπάρχει η πιο παλιά που είχε βγει αλλα δεν είχε δημιουργήσει ιδιετερα προβλήματα.. Το λογισμικό δεν θα το παρατήσουν όσοι είμαστε insider στο fast περνούμε καινούργια έκδοση κάθε βδομάδα Παράθεση Κωνσταντινος WP7 Developer : Errorholic Developers APPS: EZInput 2.0 Greek TyTNii Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.1 | Rhodium Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.5 | LEO ROM:AthineOS: WM6.5 , WM6.5.5\ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. June 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2016 Καλησπέρα σε όλους. Κατοχος πλεον και γω του Lumia 950 XL επειτα απο χρονια χρήσης του android δε μπορω να πω οτι ενθουσιαστηκα. Ενω γενικα ηξερα τι να περιμενω καθως παρακολουθω το Ativ S του αδερφου μου, η μεγαλυτερη μου απογοητευση ειναι το store το οποιο το βλεπω μια απο τα ιδια. Λιγες καλες εφαρμογες και αυτες πολυ χειροτερες απο το android. Επισης μπορω να πω οτι τρωει και τα κολληματακια του γενικα. Το σωζει οτι υπερκορεστηκα το android σε σημειο που ηθελα να αλλαξω κινητο και ολα μου φαινοντουσαν "ιδια".a Θελω να ρωτησω το εξης. Διαβασα οτι η MS δε θα βγάλει κατι αλλο σε smartphone γενικα εκτος αν αλλαξει κατι. Το 950 xl θα συνεχιζει να υποστηριζεται? Δευτερον, το πηρα απο σκρουτζομαγαζο και φανηκε απο τις προεγκαετστημενες εφαρμογες οτι ειναι Vodafone branded. Δημιουργει καποιο θεμα αυτο στις αναβαθμισεις πχ? Μπορω να βαλω το κανονικο software επισημα χωρις συνθετες διαδικασιες? Υ.Γ γυρισα ολη την Αθηνα για να βρω θηκη και screen protector πρεπει να ειμαστε μετρημενοι στα δαχτυλα οι κατοχοι :p: Καλορίζικο. Τα κολλήματα δεν δικαιολογούνται. Έκανε όλα τα update? Θήκες κλπ βρίσκεις εύκολα στο Σκρουτζ. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
b16b Δημ. June 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2016 Είδα στο Lumia highlights που λεει για free dock και έλεγξε το Lumia offer το οποιο σε μένα δεν δείχνει τιποτα τα έχω όλα στα ελληνικά Πιο τηλέφωνο πήρατε όσοι πήρατε στην Microsoft hellas? Παράθεση Κωνσταντινος WP7 Developer : Errorholic Developers APPS: EZInput 2.0 Greek TyTNii Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.1 | Rhodium Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.5 | LEO ROM:AthineOS: WM6.5 , WM6.5.5\ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ryu80 Δημ. June 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2016 Thanx Guys για τις πληροφορίες, ναι εχει παρει ολα τα updates απο οτι ειδα απο το wdrt tool. Βασικα κοληηματακια εννοω οτι οταν κανω το αριστερα να παω στις εφαρμογες παντα την πρωτη φορα σκαλωνει και μετα παει. Οπως επισης οταν γραφω ενα μηνυμα οπουδηποτε (viber whatsapp κλπ) ενω βλέπω οτι το γραμμα μου εχει πατηθει το πηδάει η βλεπω 2-3 γράμματα που πατησα να βγαινουν ξαφνικα ολα μαζι, σα να κομπιαζει δλδ σε αυτο το θεμα. Κατα τα αλλά ολα οκ δε το μετανιωνω καθολου που το πηρα :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas443 Δημ. June 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2016 Μου ήρθε από το ebay ένα OTG που είχα παραγγείλει και δουλεύει τέλεια με την συσκευή http://www.ebay.com/itm/181950066549 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill971 Δημ. June 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2016 Όταν αποσυνδέεται το ακουστικό Bluetooth από τη συσκευή,μετά μπαίνει στο αθόρυβο; Δηλαδή αν έχετε εισερχόμενη κλήση δεν ακούγεται ο ήχος; Γενικά έχει κάποια θέματα με το Bluetooth; Παράθεση Samsung S8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas443 Δημ. June 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2016 Όταν αποσυνδέεται το ακουστικό Bluetooth από τη συσκευή,μετά μπαίνει στο αθόρυβο; Δηλαδή αν έχετε εισερχόμενη κλήση δεν ακούγεται ο ήχος; Γενικά έχει κάποια θέματα με το Bluetooth; Καλησπέρα εγώ που έχω ακουστικά μεγάλα με BT δεν μου το γυρνα στο αθόρυβο μόλις κλείσω το BT Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
uoc Δημ. June 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2016 Έχουμε αναβάθμιση 10.0.10586.420 Παράθεση tosa lefta gia kagkela tosa kagkela gia ta lefta Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
b16b Δημ. June 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2016 Όποιος θέλει δει προσφορά τις mozo case στο mobilefun.com Παράθεση Κωνσταντινος WP7 Developer : Errorholic Developers APPS: EZInput 2.0 Greek TyTNii Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.1 | Rhodium Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.5 | LEO ROM:AthineOS: WM6.5 , WM6.5.5\ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keras Δημ. June 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2016 Έχουμε αναβάθμιση 10.0.10586.420 Με την αναβάθμιση άλλαξε το εικονίδιο του Rich Capture στην κάμερα. Απο ραβδί έγινε HDR. Άραγε πήρε και καμία ουσιαστική αναβάθμιση στην κάμερα που να επηρεάζει τις λήψεις;; Παράθεση HP 5710 θα την θυμάμαι πάντα... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. June 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2016 Με την αναβάθμιση άλλαξε το εικονίδιο του Rich Capture στην κάμερα. Απο ραβδί έγινε HDR. Άραγε πήρε και καμία ουσιαστική αναβάθμιση στην κάμερα που να επηρεάζει τις λήψεις;; Αν δεν κάνω λάθος, έτσι ήταν και πριν την .420 Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keras Δημ. June 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2016 Απο οτι βλέπω προφανώς πήρα προηγούμενη, γιατί το κοίταξα και την 420 την παίρνω τώρα. Οπότε έχεις δίκιο :) Παράθεση HP 5710 θα την θυμάμαι πάντα... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts