Jump to content

Microsoft Lumia 950 XL

niotheros
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

4G και στα 10αρια στο Lumia 640 μου.

(σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης

Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3

φορτιστης αυτοκινητου που μπορουμε να βρουμε , με μια γρηγορη ματια στο σκρουτζ δεν βρηκα :mad:

Μάλλον εδώ πρέπει να ρωτήσεις πρώτα!

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6726483#post6726483

Edited by evris2013

Samsung Galaxy  A52s 128/6GB 🙂

• 2 weeks later...

Καλησπέρα σε όλους. Κατοχος πλεον και γω του Lumia 950 XL επειτα απο χρονια χρήσης του android δε μπορω να πω οτι ενθουσιαστηκα. Ενω γενικα ηξερα τι να περιμενω καθως παρακολουθω το Ativ S του αδερφου μου, η μεγαλυτερη μου απογοητευση ειναι το store το οποιο το βλεπω μια απο τα ιδια. Λιγες καλες εφαρμογες και αυτες πολυ χειροτερες απο το android. Επισης μπορω να πω οτι τρωει και τα κολληματακια του γενικα. Το σωζει οτι υπερκορεστηκα το android σε σημειο που ηθελα να αλλαξω κινητο και ολα μου φαινοντουσαν "ιδια".

Θελω να ρωτησω το εξης. Διαβασα οτι η MS δε θα βγάλει κατι αλλο σε smartphone γενικα εκτος αν αλλαξει κατι. Το 950 xl θα συνεχιζει να υποστηριζεται? Δευτερον, το πηρα απο σκρουτζομαγαζο και φανηκε απο τις προεγκαετστημενες εφαρμογες οτι ειναι Vodafone branded. Δημιουργει καποιο θεμα αυτο στις αναβαθμισεις πχ? Μπορω να βαλω το κανονικο software επισημα χωρις συνθετες διαδικασιες?

Υ.Γ γυρισα ολη την Αθηνα για να βρω θηκη και screen protector πρεπει να ειμαστε μετρημενοι στα δαχτυλα οι κατοχοι :p:

Καλησπέρα σε όλους. Κατοχος πλεον και γω του Lumia 950 XL επειτα απο χρονια χρήσης του android δε μπορω να πω οτι ενθουσιαστηκα. Ενω γενικα ηξερα τι να περιμενω καθως παρακολουθω το Ativ S του αδερφου μου, η μεγαλυτερη μου απογοητευση ειναι το store το οποιο το βλεπω μια απο τα ιδια. Λιγες καλες εφαρμογες και αυτες πολυ χειροτερες απο το android. Επισης μπορω να πω οτι τρωει και τα κολληματακια του γενικα. Το σωζει οτι υπερκορεστηκα το android σε σημειο που ηθελα να αλλαξω κινητο και ολα μου φαινοντουσαν "ιδια".

Θελω να ρωτησω το εξης. Διαβασα οτι η MS δε θα βγάλει κατι αλλο σε smartphone γενικα εκτος αν αλλαξει κατι. Το 950 xl θα συνεχιζει να υποστηριζεται? Δευτερον, το πηρα απο σκρουτζομαγαζο και φανηκε απο τις προεγκαετστημενες εφαρμογες οτι ειναι Vodafone branded. Δημιουργει καποιο θεμα αυτο στις αναβαθμισεις πχ? Μπορω να βαλω το κανονικο software επισημα χωρις συνθετες διαδικασιες?

Υ.Γ γυρισα ολη την Αθηνα για να βρω θηκη και screen protector πρεπει να ειμαστε μετρημενοι στα δαχτυλα οι κατοχοι :p:

Καλημέρα και καλορίζικο. Κανονικά υποστηρίζεται, όπως και όλο το λειτουργικό με μηνιαία updates. Δεν θα βγάλει φέτος, όχι γενικά, συσκευή αφού πάει για το 2017 η επομένη συσκευή μάλλον. Το ότι είναι Vodafone branded ίσως να σου δημιουργήσει κάποιο θέμα στον χρόνο που θα πάρεις τις μεγάλες αναβαθμίσεις, ωστόσο η Microsoft είχε πεί ότι από το επόμενο μεγάλο update (καλοκαιριού) θα δίνει αυτή τις αναβαθμίσεις ανεξάρτητα αν είναι branded ή όχι. Δεν ξέρω να σου πώ ακριβώς όμως.

SE k700i - w810i, NOKIA 5310 express music, HTC TynII (Kaiser), SE Xperia mini, Google Nexus S, Nokia Lumia 930, HTC One M8 (Gunmetal Gray), MS Lumia 950 XL White, HTC 10, LG G6, Samsung Galaxy S9

Καλημέρα και καλορίζικο. Κανονικά υποστηρίζεται, όπως και όλο το λειτουργικό με μηνιαία updates. Δεν θα βγάλει φέτος, όχι γενικά, συσκευή αφού πάει για το 2017 η επομένη συσκευή μάλλον. Το ότι είναι Vodafone branded ίσως να σου δημιουργήσει κάποιο θέμα στον χρόνο που θα πάρεις τις μεγάλες αναβαθμίσεις, ωστόσο η Microsoft είχε πεί ότι από το επόμενο μεγάλο update (καλοκαιριού) θα δίνει αυτή τις αναβαθμίσεις ανεξάρτητα αν είναι branded ή όχι. Δεν ξέρω να σου πώ ακριβώς όμως.

Ευχαριστω για την απάντηση, ελπίζω να το υποστηριξουν και να το στρωσουν κι αλλο γιατι κατα τα αλλα μου αρεσει σα συσκευη και μου αρεσουν γενικα και τα WM. Υπάρχει τρόπος να γινει unbranded?

Ευχαριστω για την απάντηση, ελπίζω να το υποστηριξουν και να το στρωσουν κι αλλο γιατι κατα τα αλλα μου αρεσει σα συσκευη και μου αρεσουν γενικα και τα WM. Υπάρχει τρόπος να γινει unbranded?

Διαδικασία flashing και debranding Lumia WP8 συσκευής

Υπάρχει αυτός ο οδηγός, αλλά δεν ξέρω κατά πόσο μπορείς να τον χρησιμοποιήσεις με το Lumia 950XL, γιατί είναι γραμμένος για συσκευές που ήρθαν με Windows 8-8.1!

SE k700i - w810i, NOKIA 5310 express music, HTC TynII (Kaiser), SE Xperia mini, Google Nexus S, Nokia Lumia 930, HTC One M8 (Gunmetal Gray), MS Lumia 950 XL White, HTC 10, LG G6, Samsung Galaxy S9

Διαδικασία flashing και debranding Lumia WP8 συσκευής

Υπάρχει αυτός ο οδηγός, αλλά δεν ξέρω κατά πόσο μπορείς να τον χρησιμοποιήσεις με το Lumia 950XL, γιατί είναι γραμμένος για συσκευές που ήρθαν με Windows 8-8.1!

Ευχαριστω!

Εγω θα το αφηνα ετσι, δεν νομιζω οτι θα εχεις θεμα με τις αναβαθμισεις και οτι software ειναι προεγκατεστημενο απεγκαθισταται με ενα κλικ. Το φλασαρισμα μπορει να παει στραβα.

Μπορείς να πάρεις ιδέα για το τι έρχεται με το να γραφτείς σαν insider από εκει εχει επιλογές που παίρνεις την πιο καινούργια έκδοση που υπάρχει στα εργαστήρια με ότι πρόβλημα υπάρχει η πιο παλιά που είχε βγει αλλα δεν είχε δημιουργήσει ιδιετερα προβλήματα.. Το λογισμικό δεν θα το παρατήσουν όσοι είμαστε insider στο fast περνούμε καινούργια έκδοση κάθε βδομάδα

Κωνσταντινος

WP7 Developer : Errorholic Developers

APPS: EZInput 2.0 Greek

TyTNii Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.1 | Rhodium Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.5 | LEO ROM:AthineOS: WM6.5 , WM6.5.5\

Καλησπέρα σε όλους. Κατοχος πλεον και γω του Lumia 950 XL επειτα απο χρονια χρήσης του android δε μπορω να πω οτι ενθουσιαστηκα. Ενω γενικα ηξερα τι να περιμενω καθως παρακολουθω το Ativ S του αδερφου μου, η μεγαλυτερη μου απογοητευση ειναι το store το οποιο το βλεπω μια απο τα ιδια. Λιγες καλες εφαρμογες και αυτες πολυ χειροτερες απο το android. Επισης μπορω να πω οτι τρωει και τα κολληματακια του γενικα. Το σωζει οτι υπερκορεστηκα το android σε σημειο που ηθελα να αλλαξω κινητο και ολα μου φαινοντουσαν "ιδια".a

Καλορίζικο.

Τα κολλήματα δεν δικαιολογούνται. Έκανε όλα τα update?

Θήκες κλπ βρίσκεις εύκολα στο Σκρουτζ.

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

Είδα στο Lumia highlights που λεει για free dock και έλεγξε το Lumia offer το οποιο σε μένα δεν δείχνει τιποτα τα έχω όλα στα ελληνικά

Πιο τηλέφωνο πήρατε όσοι πήρατε στην Microsoft hellas?

Κωνσταντινος

TyTNii Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.1 | Rhodium Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.5 | LEO ROM:AthineOS: WM6.5 , WM6.5.5\

Thanx Guys για τις πληροφορίες, ναι εχει παρει ολα τα updates απο οτι ειδα απο το wdrt tool. Βασικα κοληηματακια εννοω οτι οταν κανω το αριστερα να παω στις εφαρμογες παντα την πρωτη φορα σκαλωνει και μετα παει. Οπως επισης οταν γραφω ενα μηνυμα οπουδηποτε (viber whatsapp κλπ) ενω βλέπω οτι το γραμμα μου εχει πατηθει το πηδάει η βλεπω 2-3 γράμματα που πατησα να βγαινουν ξαφνικα ολα μαζι, σα να κομπιαζει δλδ σε αυτο το θεμα. Κατα τα αλλά ολα οκ δε το μετανιωνω καθολου που το πηρα :D

Μου ήρθε από το ebay ένα OTG που είχα παραγγείλει και δουλεύει τέλεια με την συσκευή

http://www.ebay.com/itm/181950066549

spacer.png

Όταν αποσυνδέεται το ακουστικό Bluetooth από τη συσκευή,μετά μπαίνει στο αθόρυβο; Δηλαδή αν έχετε εισερχόμενη κλήση δεν ακούγεται ο ήχος;

Γενικά έχει κάποια θέματα με το Bluetooth;

Samsung S8

Όταν αποσυνδέεται το ακουστικό Bluetooth από τη συσκευή,μετά μπαίνει στο αθόρυβο; Δηλαδή αν έχετε εισερχόμενη κλήση δεν ακούγεται ο ήχος;

Γενικά έχει κάποια θέματα με το Bluetooth;

Καλησπέρα εγώ που έχω ακουστικά μεγάλα με BT δεν μου το γυρνα στο αθόρυβο μόλις κλείσω το BT

spacer.png

Όποιος θέλει δει προσφορά τις mozo case στο mobilefun.com

Κωνσταντινος

Έχουμε αναβάθμιση 10.0.10586.420

Με την αναβάθμιση άλλαξε το εικονίδιο του Rich Capture στην κάμερα. Απο ραβδί έγινε HDR. Άραγε πήρε και καμία ουσιαστική αναβάθμιση στην κάμερα που να επηρεάζει τις λήψεις;;

HP 5710 θα την θυμάμαι πάντα...

Με την αναβάθμιση άλλαξε το εικονίδιο του Rich Capture στην κάμερα. Απο ραβδί έγινε HDR. Άραγε πήρε και καμία ουσιαστική αναβάθμιση στην κάμερα που να επηρεάζει τις λήψεις;;

Αν δεν κάνω λάθος, έτσι ήταν και πριν την .420

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

Απο οτι βλέπω προφανώς πήρα προηγούμενη, γιατί το κοίταξα και την 420 την παίρνω τώρα. Οπότε έχεις δίκιο :)
HP 5710 θα την θυμάμαι πάντα...

• The title was changed to Microsoft Lumia 950 XL