Jump to content

Μαργαριτάρια πωλητών

cmvr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αν και όχι τόσο μαργαριτάρι, θα το πω. Όπως ίσως ξέρετε το World of Warcraft κυκλοφόρησε στις 11 του μήνα. Όμως τα περισσότερα (σχεδόν όλα) τα κομμάτια που υπήρχαν είχαν εξαντληθεί από την προηγούμενη λόγω preorders. Κατεβαίνω εγώ μαζί με δύο φίλους μου στην ΑΘήνα, αποφασισμένοι να βρόυμε το game. Περνάμε λοιπόν πρώτα από τα Virgin στο Σύνταγμα (τα οποία ξέρω ότι δεν έχουν κίνηση όσον αφορά τα παιχνίδια), και βρίσκω εκεί την Collectors Edition (και ο ένας φίλος μου μία κανονική). Έμενε λοιπόν το άλλο παιδί. Και κατεβαίνουμε προς Στουρνάρη. Περνόντας από τα PMW, μπαίνουμε μέσα και ρωτάμε αν έχουν το WoW. Και ο υπάλληλος όλο καμάρι μας λέει "Αν βρείτε πουθενά στην Ελλάδα το WoW, πάρτε μου και μένα ένα" :Ρ. Και εκείνη τη στιγμή βγάζουμε 2 WoW από τις σακούλες μας και μας κοίταζαν όλοι με γουρλωμένα μάτια.

Για την ιστορία τελικά βρήκε και το άλλο παιδί WoW (είχα αφήσει το όνομά μου σε ένα πλαίσιο και το τηλέφωνο μου ώστε να με πάρουν αν φέρουν κανένα, και με πήραν :Ρ).

http://card.mygamercard.net/sig/shodangr.jpg

New York, Neeeeeeeeeeeeeeeeeew York!

• Απαντήσεις 109
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Wirelessly posted (Nokia6630/1.0 (2.39.15) SymbianOS/8.0 Series60/2.6 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.1)

Το θέμα δεν προορίζετε σε αυτούς που δεν γνωρίζουν! Προορίζετε στους πωλητές που νομίζουν ότι γνωρίζουν.;)

The "unwired" revolution began...

_http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=6201&dateline=1272991407

Θέλω να αναφέρω ένα περιστατικό που δεν ξέρω τι ακριβώς είναι ελπίζω κάποιος από εσάς να με βοηθήσει να καταλάβω....Τεσπά πριν κανά δίμηνο έψαχνα για ένα mp3 player πολύ μικρό.Κατέληξα σε ένα της sony το ΝW E75 το οποίο το είχα σταμπάρει από το internet στη σελίδα του Πλαισίου.Πάω λοιπόν στο Πλαίσιο της Καλλιθέας έχοντας συγκρατήσει το όνομα και πηγαίνω εκεί που έχει τα mp3 players το βλέπω στη βιτρίνα στο κουτί του.Του λέω 'Θέλω αυτό το Mp3' μου απαντάει:Aυτό είναι με cd δεν είναι mp3.Σίγουρα του λέω γιατί εγώ θυμάμαι αυτό που είχα δει στη σελίδα σας και είναι ολόιδιο.Κάτσε μου λέει να μπούμε.Μπαίνουμε,το βρίσκουμε και του λέω αυτό είναι.Μου λέει αυτό δεν το έχουμε δεν μας το έχουν φέρει.Κι όμως ήταν το ίδιο με αυτό στο κουτί.Με τα πολλά τα παίρνω εγώ τον ευχαριστώ και πάω σε άλλον και του λέω 'Μπορείς να μου δείξεις αυτό;'εννοώντας φυσικά το προαναφερθέν.Μου λέει φυσικά.Πάει να το ανοίξει και μας βλέπει ο άλλος ο άσχετος και ξανάρχεται και λέει:Ρε Τάκη αυτά δεν είναι κανονικά είναι imitation για να τα δοκιμάσουμε.Ξαφνικά το sony από cd player έγινε imitation mp3 player.Του λέει:Τι λες ρε συ;Nαι,αυτό δεν είναι κανονικό είναι πλαστικό. :wacko: :wacko: :wacko: Έρχεται κι ένας υπεύθυνος γιατί του είχε φανεί περίεργο όλο αυτό και ρωτάει τι έγινε.Tου εξηγώ εγώ και πάει επιτέλους να το βγάλει και πετάγεται η π..ρδη και λέει 'μα δεν είναι μέσα το mp3' :wacko: :wacko: :wacko: κι εκεί που το έλεγε νατο το mp3 εμφανίστηκε μαγικά!Μετά μου λένε 'μισό λεπτό να το πάμε κάτω να δούμε αν είναι κανονικό' :wacko: :wacko: :wacko: τους λέω εντάξει.Περιμένω κανά 5λεπτο κι έρχονται και μου λένε ότι είναι εντάξει και μπορώ να το πάρω...Τώρα τι να πει κανείς με όλες αυτές τις μπούρδες που άκουσαν τα αυτάκια μου εκείνη τη μέρα.... :mad:

Θέλω να αναφέρω ένα περιστατικό που δεν ξέρω τι ακριβώς είναι ελπίζω κάποιος από εσάς να με βοηθήσει να καταλάβω....Τεσπά πριν κανά δίμηνο έψαχνα για ένα mp3 player πολύ μικρό.Κατέληξα σε ένα της sony το ΝW E75 το οποίο το είχα σταμπάρει από το internet στη σελίδα του Πλαισίου.Πάω λοιπόν στο Πλαίσιο της Καλλιθέας έχοντας συγκρατήσει το όνομα και πηγαίνω εκεί που έχει τα mp3 players το βλέπω στη βιτρίνα στο κουτί του.Του λέω 'Θέλω αυτό το Mp3' μου απαντάει:Aυτό είναι με cd δεν είναι mp3.Σίγουρα του λέω γιατί εγώ θυμάμαι αυτό που είχα δει στη σελίδα σας και είναι ολόιδιο.Κάτσε μου λέει να μπούμε.Μπαίνουμε,το βρίσκουμε και του λέω αυτό είναι.Μου λέει αυτό δεν το έχουμε δεν μας το έχουν φέρει.Κι όμως ήταν το ίδιο με αυτό στο κουτί.Με τα πολλά τα παίρνω εγώ τον ευχαριστώ και πάω σε άλλον και του λέω 'Μπορείς να μου δείξεις αυτό;'εννοώντας φυσικά το προαναφερθέν.Μου λέει φυσικά.Πάει να το ανοίξει και μας βλέπει ο άλλος ο άσχετος και ξανάρχεται και λέει:Ρε Τάκη αυτά δεν είναι κανονικά είναι imitation για να τα δοκιμάσουμε.Ξαφνικά το sony από cd player έγινε imitation mp3 player.Του λέει:Τι λες ρε συ;Nαι,αυτό δεν είναι κανονικό είναι πλαστικό. :wacko: Έρχεται κι ένας υπεύθυνος γιατί του είχε φανεί περίεργο όλο αυτό και ρωτάει τι έγινε.Tου εξηγώ εγώ και πάει επιτέλους να το βγάλει και πετάγεται η π..ρδη και λέει 'μα δεν είναι μέσα το mp3' κι εκεί που το έλεγε νατο το mp3 εμφανίστηκε μαγικά!Μετά μου λένε 'μισό λεπτό να το πάμε κάτω να δούμε αν είναι κανονικό' :wacko: :wacko: :wacko: τους λέω εντάξει.Περιμένω κανά 5λεπτο κι έρχονται και μου λένε ότι είναι εντάξει και μπορώ να το πάρω...Τώρα τι να πει κανείς με όλες αυτές τις μπούρδες που άκουσαν τα αυτάκια μου εκείνη τη μέρα.... :mad:
προφανώς εννοούσε dummy, όπως τα κινητά, βέβαια από πότε βγάζουν dummies mp3 players, δεν το ξέρω :p

[imgalign]http://www.rigasplastika.gr/nicolas/320ci.jpg[/imgalign]

rigasnic :: The ex-night shift ::

Κάτι που δν είναι μαργαριτάρι αλλά θα το πω.

HM/NIA:Δν θυμάμαι, έχει καιρό

ΠΟΛΗ: Θεσ/νικη

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟΥ: Πώληση κινητού απο πωλητή Voda

ΤΟ ΚΟΥΦΟ: Μπαίνει που λέτε ένας άντρας στο κατάστημα που φαινόταν ότι ήταν ψαγμένος και ήξερε τι ήθελε και λέει στον υπάλληλο: Θα ήθελα να δω το Νοκια 7650 (καταλαβαίνετε για πότε μιλάω :p ) Τρέχουν τότε όλοι οι υπάληλλοι (3) τον περικυκλώνουν και αρχίζουν να του λένε το πόσο καλύτερο είναι το Sharp GX10 κι ότι θα έκανε μέγα λάθος αν έπαιρνε το 7650 κλπ. Τελικά δν ξέρω τι αποφάσισε ο άνθρωπος αλλά τι άλλο θα κάνουν ρε αυτοί για να πουλήσουν Live! συσκευές;

Μη γκρινιάζεις που δε σου 'ρθε η ζαριά, τζογάρισε στο όνειρο κι είσαι έτοιμος για όλα!

:lol: Aς αναφερω και εγω καποια πραγματα που εχω ακουση κανοντας μια ερευνα αγορας για το 6630

Θεσ/νικη

Καταστημα Γερ___ος :p

Ερωτηση:Θα ηθελα να ρωτησω τι λειτουργικο συστημα εχει το 6630?

(γνωριζοντας βεβαια απο πριν ολα οσα εχουν αναφερθει εδω μεσα ;) )

Απαντηση:Οταν λες λειτουργικο τι ενοεις?

ΕΓΩ:Ποια εκδοση του Symbian εχει σαν Smartphone?

YΠΑΛΛΗΛΟΣ:δεν ειμαι σιγουρος αλλα νομιζω την 2004 :X (Παλι καλα που δεν ειπε την xp

EΓΩ:ΟΚ ευχαριστω.Επισης θα ηθελα να ρωτησω τιο γινετε με την memory cards θα μπορεσω να βρω μεγαλυτερες χωρητικοτιτες?(Εχοντας διαβασει προηγουμενος εδω μεσα τι παιζετε :) )

ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ:Δεν νομιζω να αντιμετωπισεις προβλημα μιας και οι καρτες μνημης κυκλοφορουν στην αγορα πριν ακομα την συσκευη ωστε να αγοραζοντε μαζι με αυτην :lol:

ΕΓΩ:Μου εχουν πει οτι το 6630 δεν περιεχει παιχνιδια σαν συσκευη γινετε να περασω μερικα μεσω του υπολογιστη?

ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ:Αυτο ειναι αδυνατον μια και ενα παιχνιδι στο υπολογιστη ειναι τουλαχιστον 400mb :lol: Το μονο που μπορεις να κανεις ειναι εκεινα που σου στελνουν η ποροχεις δικτυου με την εκαστοτε χρεωση.

ΕΓΩ:Ααα.Γιατι καποιοι γνωστη μου μου εχουν πει οτι εχουν βαλει.Τελος θα ηθελα να ρωτησω τη γινετε με το 3G και την κοσμοκαρτα δουλευει κανονικα?

ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ:Κοιτα αν δεν δεις με τα ματια σου μην πιστευεις :lol: Για το 3g θα πρεπει να εφοδιαστης την αναλογη καρτα σιμ αλλιως δεν θα δουλευει το τηλεφωνο.

ΕΓΩ:Καλα ευχαριστω πολυ για τις πληροφοριες θα περασω αυριο μαλλον να το παραγγηλω.

Φυσικα δεν πατησα ποτε και το πηρα απο club νοκια οπου βρηκα ενα παληκαρι που ηξερε τα παντα.

ΥΓ.Πολυ ενδιαφερον θεμα

Μια παρενθεση

Να ξερετε οτι οι πωλητες δεν ειναι αναγκη να μαθουν καινουργια για αυτους πραματα για να βγαλουν το κατωτατο ημερομισθιο στην Ευρωπη

Τα νανισμενα αφεντικα τους ειναι τελικα οι γελοιοι που δεν επενδυουν και μονο στη τσεπη βαζουν.

Efoson plironontai gia afto pou kanoun ofeiloun na to kanoun kala.Diladi giati pigan ekei,gia na perasei i ora tous kai na vgei kai to merokamato e?

As pane na poulane handsfree sta panigiria.

Περνάμε λοιπόν πρώτα από τα Virgin στο Σύνταγμα (τα οποία ξέρω ότι δεν έχουν κίνηση όσον αφορά τα παιχνίδια), και βρίσκω εκεί την Collectors Edition (και ο ένας φίλος μου μία κανονική)..

Pou exei virgin sto Sintagma?

Mutilator :shifty:

Ti mas les re aggelopas giati den pas esy na poulhseis patates sthn laikh, ante giati ola eukola ta exete kai dedomena. Exete anarwth8ei enas pwlhths tou germanou gia paradeigma ti gnwseis prepei na exei? 8a sas dwsw ena deigma:

- Oles ths etairies kinhths thlefwnias (cosmo,voda,tim), ola tous ta programata (flat,etairika, kartokinhta, yphresies), diadikasies (graptes, hlektonikes)

- Etairies internet

- Sta8erhs thlefwnias

- Suskeues kinhtwn, pc, laptops, scanners, printers, pshfiakes, ka8e loghs a3esouar, video games ktl ktl ktl ktl

Autos den prepei na einai an8rwpos alla yperan8rwpos. Logiko einai na yparxei hmima8eia. Afhste loipon tis e3ypnades tou styl poia ekdosh tou symbian exei.

P.S: Na deite oi pwlhtes pws gelane me pelates san tou logou sas.

Ti mas les re aggelopas giati den pas esy na poulhseis patates sthn laikh, ante giati ola eukola ta exete kai dedomena......

Autos den prepei na einai an8rwpos alla yperan8rwpos. Logiko einai na yparxei hmima8eia. Afhste loipon tis e3ypnades tou styl poia ekdosh tou symbian exei.

aaaa δεν τα λες καλα (μαλλον καθολου καλα) δεν ειπε κ.α.ν.ε.ν.α.ς απο μας οτι πρεπει να ειναι υπερανθρωπος αλλα η ιδια αλυσηδα καταστηματων διαφημιζη ((ΕΛΑΤΕ ΣΤΟΝ ΕΙΔΙΚΟ)) εαν δεν ξερει ο ειδικος να απαντηση, ποιος θα απαντηση

στην ερωτησ.:π.χ. Ποια εκδοση του Symbian εχει σαν Smartphone?

η γιαγια μου? δεν νομιζω!

το απεναντη μαγαζακη κινητων της γειτονιας μου? δεν νομιζω!

γιαυτο να πανε αυτοι οι πωλητες να πουλανε πατατες παρα ο ''aggelopas''

Ti mas les re aggelopas giati den pas esy na poulhseis patates sthn laikh, ante giati ola eukola ta exete kai dedomena. Exete anarwth8ei enas pwlhths tou germanou gia paradeigma ti gnwseis prepei na exei? 8a sas dwsw ena deigma:

[....]

Nai tha pao na pouliso patates sti laiki,an den mporo na kano alli douleia.

Exo mathei se opoia douleia exo kanei na eimai ipefthinos osa kai na pairno oti kai na kano.

Prota apo ola na po oti ftaiei o germanos(deite kai stis aggelies ti zitaei).

Alla kai oi polites den paizontai!!!

Entaksei ase ta symbian kai ta posa bytes einai ena giga,alla kapoia vasika re file prepei na ta ksereis.Allios ti kaneis edo?

Prosfata ekana mia sindesi kai epeidi o ipallilos tikare lathos tetragona apo afta pou tou elega ego tora trexei o pateras mou na kanei analitikes,ksehoristous logariasmous,kai diorthosi tou onomatos tou.

Apo taftotita kai to antegrapse lathos!!

Oso gia esena citiz mallon san laiki agora ta vlepeis ola,afou oti vlepeis pairneis ishiei kai sta 2.Ego den mporo na to do etsi.

Mutilator :shifty:

- Oles ths etairies kinhths thlefwnias (cosmo,voda,tim), ola tous ta programata (flat,etairika, kartokinhta, yphresies), diadikasies (graptes, hlektonikes)

- Etairies internet

- Sta8erhs thlefwnias

- Suskeues kinhtwn, pc, laptops, scanners, printers, pshfiakes, ka8e loghs a3esouar, video games ktl ktl ktl ktl

Θα στο θέσω ως εξής...το 95% των παραπάνω το γνωρίζω εγώ...και δεν πληρώνομαι καν για αυτό...

Και γιατι δεν κανεις ενα βιογραφικο?? Ασχημα θα σου επεφτε??

1ον γιατί προσφέρω την γνώση μου απλόχειρα χωρίς χρέωση σε αυτό το forum :P

2ον γιατί πρέπει να τελειώσω και το πανεπιστήμιο :Ρ

Θα στο θέσω ως εξής...το 95% των παραπάνω το γνωρίζω εγώ...και δεν πληρώνομαι καν για αυτό...

Εσένα είναι το hobby σου. Εσύ έχεις αρκετές ώρες τη μέρα για να χαζεύεις στo internet και να ενημερώνεσαι.

Ο υπάλληλος, όταν πάει σπίτι του το τελευταίο που θα έχει όρεξη να κάνει είναι να ψάχνει από δω κι από κει για το μέχρι πόσα mb mmc υποστηρίζει το τελευταίο μοντέλο της Nokia.

Κακώς βέβαια, αλλά δεν είναι υποχρέωση του. Άνθρωποι είναι κι αυτοί και δε μπορούν να τρώνε στη μάπα όλη μέρα τα ίδια και τα ίδια... Αρκεί το 8ωρο...

Wirelessly posted (Nokia6630/1.0 (2.39.15) SymbianOS/8.0 Series60/2.6 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.1)

Και γιατι δεν κανεις ενα βιογραφικο?? Ασχημα θα σου επεφτε??

Και που έκανα τι κατάλαβα! Βασικές προηποθεσεις να έχεις πάει στρατό,να είσαι διαθέσιμος πρωί-βράδυ και όχι μειωμένο ωράριο.Οπότε για έναν φοιτητή είναι αδύνατο. Εκτός άμα η σχολή του έρχεται σε δεύτερη μοίρα.Αν παντός κανείς θέλει να με προσλάβει για πρωινή εργασία είμαι διαθέσιμος... (σοβαρά μιλάω,):p

επαγγελματική αποκατάσταση myphone:)

The "unwired" revolution began...

_http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=6201&dateline=1272991407

Δεν είναι απαραίτητο να χαζεύει αρκετές ώρες την μέρα...ένα-δύο περιοδικά το μήνα να διαβάζει να ξεστραβωθεί...και είναι υποχρέωσή του. Μπορεί να μην είναι στο συμβόλαιό του, αλλά τουλάχιστον ηθικά πρέπει να είναι...Ο υπάλληλος δεν πρέπει να γεμίζει τον πελάτη μλκίες...

Και βέβαια όταν ο άλλος πάει υπάλληλος σε κατάστημα πχ. πληροφορικής, δεν θα έπρεπε να έχει και κάποιο υπόβαθρο σε θέματα πληροφορικής;;;;;

Έτσι όπως τρέχουν οι εξελίξεις στην τεχνολογία τα 1-2 περιοδικά το μήνα δεν είναι τίποτα.

Φυσικά και είναι υποχρέωσή του αυτά που λες, αλλά η θεωρία από την πράξη απέχει κατά πολύ... Όπως ειπώθηκε πριν, δε φταίνε αυτοί, αλλά οι εταιρίες με τα ελάχιστα προσόντα που ζητάν για να τους πάρουν και που ούτε καν μπαίνουν στον κόπο να τους παρέχουν εκπαίδευση/ενημέρωση κτλ στη συνέχεια. Οι τελευταίοι λοιπόν που έχουν την ευθύνη είναι οι υπάλληλοι.

Sas kanoun entypwsh oi pwlhtes tou Germanou?Am oi pelates tou germanou?Otan dinei to 90-95% twn syskeuwn kata poly akriboteres se sxesh me alles alysides pws agorazei o kosmos:Ma apla kai o kosmos ta idia mesanyxta exei.Aplws se mas tous 30-40 xil ypopsiasmenous xrhstes kakofainetai.Ta ypoloipa ekatomyria einai exisou asxeta me tous pwlhtes

Ρε παιδες μην φωναζετε. Το θεμα ενα απλο. Αν καποιος πωλητης διαβαζε το εγχειριδιο χρησης καθε κινητου τηλεφωνου, καινουριου, που περνανε θα ηξερε δυο τρια πραγματακια.

Μετα? Μετα συνδεετε στο διαδικτυο, μπαινει στο εδω φορουμ και περνει και αλλες 2-3 πληροφοριες παραπανω. Δεν ειναι δυσκολο καποιος πωλητης να κοιταξει σε ενα φορουμ που ασχολειται αποκλειστικα με αυτο το θεμα, και στο κατω κατω της γραφης βλεπει και τις γνωμες των διαφορων ανθρωπων σχετικα με καποια τηλεφωνα.

Ετσι δεν ειναι?

Μεσημεριανό περασμένης βδομάδας στον ΚΩΤΣΟΒΟΛΟ της Φειδιππίδου.

Είπα να περάσω μια βόλτα να κοιτάξω για DVD-Players. Με ενδιέφερε να παίζει και ταινίες DivX. Όσοι είστε γνώστες γνωρίζετε. Είναι μορφή κωδικοποίησης που παίζει ταινίες, συνήθως στο PC, αλλά υπάρχουν και επιτραπέζια πλέον που παίζουν τον συγκεκριμένο τύπο. Κανένα μηχάνημα δεν έγραφε στην ταμπέλα του ότι παίζει τον συγκεκριμένο τύπο. Ήμουν σίγουρος ότι κάναν λάθος. Δεν μπορεί να αγοράσεις DVD-Player με 500 ευρώ και να μην παίζει DivX.

Βλέπω μια υπάλληλο εκεί και αφού ήμουν σίγουρος ότι δεν θα μου απαντήσει είπα να δοκιμάσω απλά.

- Κυρία μου μπορείτε να μου πείτε ποιο από αυτά τα DVD παίζει DivX;

- (με αυθάδη τρόπο) Όποια γράφουν κύριέ μου! :blink:

- (προσπαθώ να κρατήσω την ψυχραιμία μου...) Δε νομίζω να μη δε παίζει κανένα ταινίες DivX. Δεν μπορεί, το βρίσκω αδύνατον.

- Α! Μήπως λέτε αυτά που παίζουν σε κομπιούτερ; (το pc το λέμε κομπιούτερ, ξέρετε δεκαετία 80'...)

- Ναι. (με ύφος από μένα που είμαι έτοιμος να τα πάρω...)

- Λογικά θα παίζουν όλα. Άσχετα αν δε το γράφει. :wacko: :cry:

- Έγινε, σας ευχαριστώ πολύ!!! Και φυσικά είπα ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΚΩΤΣΟΒΟΛΕ.

2ο περιστατικό από το συγκεκριμένο υποκατάστημα:

ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΣΚΙΖΟΥΝ γράφει απέξω. Ουδεμία έκπτωση μέσα αν δείτε. :lol: :lol:

Αγοράζω ένα αερόθερμο. Το δοκιμάζω σπίτι τις μέρες που είχε κρύα και διαπίστωσα ότι κάθε 10 λεπτά έσβηνε από μόνο του λες και είχα 30 βαθμούς στο δωμάτιο. Να σημειώσω ότι ο θερμοστάτης ήταν στο φουλ, οπότε λογικά δεν έπρεπε να κλείνει ποτέ.

Την επόμενη μέρα το επιστρέφω φυσικά πίσω στο εν λόγω κατάστημα. Λέω το πρόβλημά μου και ζητώ ή αντικατάσταση ή τα λεφτά μου πίσω.

- Το αερόθερμο έχει πρόβλημα. Σβήνει στα 5-10 πρώτα λεπτά και μετά ανά 5λεπτα σβήνει και πάλι χωρίς λόγο και αφού έχω στο φουλ τον θερμοστάτη. Δεν είναι φυσιολογικό αυτό.

- (Με ύφος λες και μιλούσε σε κανέναν παππού 80 χρονών) Δεν ξέρεις να το ρυθμίζεις καλά αγόρι μου. (τώρα μιλάμε και στον ενικό...) Μάλλον θα το έχεις πίσω από τοίχο ή πολύ κοντά σε κάτι άλλο.

- (αρχίζω να τα παίρνω κρανιακώς αλλά και πάλι συγκρατούμαι) Δεν συμβαίνει κάτι τέτοιο. Το έχω σε ελεύθερο χώρο χωρίς εμπόδια.

- Αποκλείεται. Να ας το δοκιμάσουμε και εδώ να δεις ότι δεν σβήνει. Έχουμε δώσει πάρα πολλά συγκεκριμένα και κανένας δεν είχε παράπονο. (το βάζει για δοκιμή στην πρίζα και περιμένουμε τώρα...)

Περνάνε 5 λεπτά και συνεχίζει να λειτουργεί το αερόθερμο. (τα νεύρα μου λέω, τρελό θα με βγάλει το μηχάνημα;;; Σε μένα πώς έσβηνε;) Οι υπάλληλοι χαζομιλάνε ψιθυριστά και χαζογελάνε. Κάνω πως δεν τους βλέπω. Έρχεται για μια φάση ένας περαστικός υπάλληλος και αναρωτιέται γιατί κάθομαι μπροστά από ένα αερόθερμο που λειτουργεί.

- Τι συμβαίνει εδώ; Γιατί είναι ανοιχτό το αερόθερμο;

- Κρύωσα και είπα να ζεσταθώ λιγάκι, του απάντησα. Και λέω δεν ανάβω κανά αερόθερμο; (και μετά έρχεται η σοβαρή απάντηση) Τι ρωτάς κύριε; Δε βλέπεις που το δοκιμάζουμε; Έχει πρόβλημα και επειδή η κυρά που έχετε δεν με πιστεύει με έχει και κάθομαι να παρακαλάω από μέσα μου πότε θα σβήσει.

- Α εντάξει. (και φεύγει)

Τέλος πάντων μετά από 10 λεπτά σβήνει. Ε εντάξει λέει η θερμοκρασία συμπληρώθηκε.

- :mad: :mad: Μας δουλεύεις κυρία μου; Τα λεφτά μου πίσω.

Για να μη σας τα πολυλογώ μου έβαλε μετά για δοκιμή και το δείγμα αερόθερμου που είχαν (ε βέβαια τα πολλά που πούλησαν όπως μου είπε ήταν μόνο το δείγμα και το δικό μου.) και είχε και αυτό το ίδιο πρόβλημα.

Για την ιστορία πήγα στον υπεύθυνο και αφού απείλησα ότι θα τους καταγγείλω στις προστασίες του καταναλωτή μου δώσαν με τα 1000 ζόρια τα 18 ευρώ!! Έλεος δηλαδή! Για 18 ευρώ να μου κάνουν νούμερα.

- Τέτοιους πελάτες δεν τους θέλουμε!!!(ο υπεύθυνος πωλήσεων μου είπε αυτό!)

- Γι'αυτό δεν έχετε και κανέναν, του λέω!!!

Και πραγματικά. Προτείνω όποιον περνάει από ΚΩΤΣΟΒΟΛΟ Φειδιππίδου να μπει μια βόλτα εκεί μέσα. Πελάτη δεν βλέπει ποτέ. Βαράνε μύγες. Απορώ πώς συντηρείται. Δεν ξαναπατάω με τίποτα σε ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΥΣ. Μόνο για κανά πλυντήριο αξίζει εκεί.

Ρε παιδες μην φωναζετε. Το θεμα ενα απλο. Αν καποιος πωλητης διαβαζε το εγχειριδιο χρησης καθε κινητου τηλεφωνου, καινουριου, που περνανε θα ηξερε δυο τρια πραγματακια.

Μετα? Μετα συνδεετε στο διαδικτυο, μπαινει στο εδω φορουμ και περνει και αλλες 2-3 πληροφοριες παραπανω. Δεν ειναι δυσκολο καποιος πωλητης να κοιταξει σε ενα φορουμ που ασχολειται αποκλειστικα με αυτο το θεμα, και στο κατω κατω της γραφης βλεπει και τις γνωμες των διαφορων ανθρωπων σχετικα με καποια τηλεφωνα.

Ετσι δεν ειναι?

Ας πούμε λοιπόν ότι εσένα σε λένε Γιάννη και τα κάνεις όλα αυτά και τον συνάδελφό σου στο κατάστημα τον λένε Γιώργο και δεν κάνει τίποτα από αυτά.

Όχι μόνο θα πάρετε τα ίδια λεφτά στο τέλος του μήνα, αλλά όποτε έρχονται απορίες θα στις στέλνει πακέτο ο Γιωργάκης να τις απαντήσεις.

Για ποιο λόγο θα συνεχίσεις εσύ να ενημερώνεσαι; Εγώ το μόνο που βλέπω ως απάντηση είναι αν παίρνεις περισσότερα χρήματα και επειδή δεν μπορούμε να κάνουμε τεστ κάθε μήνα, ας έπαιρναν οι πωλητές ένα (έστω ελάχιστο) ποσοστό επί των πωλήσεων.

Τότε όλοι θα ενδιαφέρονταν να ενημερωθούν για να μην χάνουν τους πελάτες τους. Αλλά εάν προσφέρεται μονάχα βασικός μισθός και κανονισμοί του στυλ "υπερωρίες ξέχνα τις" και "άμα γουστάρεις μάγκα μου" το επίπεδο θα παραμείνει ως έχει.

Και μην ακούω βλακείες για προσόντα. Δεν χρειάζεται διδακτορικό για να ξέρεις τα πράγματα αυτά. Ίσα - ίσα που αν έχεις πτυχία νιώθεις ότι χαραμίζεσαι και είναι ακόμη χειρότερο. Στα μαγαζιά αυτά χρειάονται άνθρωποι που να τους αρέσει ο χώρος και να αμοίβονται ανάλογα με αυτά που προσφέρουν στην αλυσίδα.

Όλα τα άλλα είναι περιττά...

http://skopia.digitalrice.com/ads/myphone-skopia.jpg

Ελληνικός στρατός και στρατιωτική θητεία - http://www.ellinikos-stratos.com/

Collecting coins - http://www.fleur-de-coin.com/

Citiz οταν λες "Afhste loipon tis e3ypnades tou styl poia ekdosh tou symbian exei. "

Που την βρισκεις την εξυπναδα :O .Οπως σου ειπα εκανα ερευνα αγορας και γυρισα μερικα μαγαζια μιας και τα περιπου ~580Ε που εδωσα δεν τα βρηκα στο δρομο.Σε πληροφορο λοιπον οτι απο τους 10 πωλητες οι 3 δεν ηξεραν τιποτα αλλοι 4 ηξεραν τα βασικα τουλαχιστον.Και 2 ηξεραν τα παντα ο ενας ηταν στο Πλαισιο και ο αλλος σε ΝΟΚΙΑ shop μου ειπαν ολα ακομα και για σπασμενες εφαρμογες,για radio handfree,memory.Τελος κατεληξα στον ΝΟΚΙΑ μιας και θα του πηγαινω και για service,αναβαθμισεις κ πιστευω θα εχω καλυτερη εξυπηρετηση.

TOPOS:ATHINA

KATASTIMA :PLAISIO.

imoun dipla kai perimena na paro mnimi gia to kinito mou(nokia 6600)opote itan ena palikari pou eithele na agorasei ena M/B kai eipe ston politi pos exei karta grafikon me to geforce .opote o politis reixnei tin korifea ataka.h ge force paei mono me nforce M/B.to leei kai to onoma tous