Jump to content

Google Nexus 6P (by Huawei)

paris_89
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αν είχε τον 820 και καλύτερη ακόμη μπαταρία, δεν θα υπήρχε λόγος να αγοράσει κανείς άλλο κινητό. Νομίζω τέτοιο αυτογκόλ από τα αποδυτήρια δεν βάζει κανείς.

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

• Απαντήσεις 5,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Μα άμα είχε τον 820 ή έστω και τον 805 θα είχε καλύτερη μπαταρία

Στάλθηκε από το Nexus 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ας ελπίσουμε το επόμενο pixel να έχει μία λογική τιμή, αν και δεν το βλέπω δυστυχώς. Συνεχίζει τα αυτογκόλ η Google

Στάλθηκε από το Nexus 6P μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Προφανώς​ είναι επιλογή της όλο αυτό. Αποφάσισε να βγάζει κάθε χρόνο την συσκευή-πρότυπο αλλα για να μην γίνει ανταγωνιστική εις βάρος​ των υπολοίπων θα έχει χαμηλή​ διαθεσιμότητα και τιμή στο θεό.

Sent from my Nexus 10 using Tapatalk

Προφανώς​ είναι επιλογή της όλο αυτό. Αποφάσισε να βγάζει κάθε χρόνο την συσκευή-πρότυπο αλλα για να μην γίνει ανταγωνιστική εις βάρος​ των υπολοίπων θα έχει χαμηλή​ διαθεσιμότητα και τιμή στο θεό.

Sent from my Nexus 10 using Tapatalk

Δεν μπορώ να καταλάβω τη λογική της επιλογής της. Τα Nexus ήταν αρκετά φθηνά σε σχέση με τις άλλες ναυαρχίδες, αλλά και πάλι πουλούσε λιγότερο σε σχέση με αυτές. Οπότε δεν τίθεται θέμα ανταγωνισμού.

• 2 weeks later...
Τώρα τελευταία νομίζω μετά την αναβάθμιση της εφαρμογής του τηλεφώνου αν δεν κάνω λάθος όταν υπάρχει αναπάντητη στο τέλος έχει δόνηση, στην συσκευή και στην εφαρμογή την έχω απενεργοποιημενη αλλά πάλι κάνει αυτήν την δόνηση όταν υπάρχει αναπάντητη,υπάρχει κάποιος τρόπος για απενεργοποιηση?

Εγώ πάντως δεν κατάλαβα τι εννοείς. Έχει δόνηση όταν σε καλούν? Κάνει μετά μια δόνηση?

Αν τελειώσει η κλήση που με κάνουν και δεν απαντήσω η αλλιώς αναπάντητη σαν λέμε την στιγμή που σταματάει κάνει και μια δόνηση,σαν ειδοποίηση θα το έλεγα παλιά δεν το είχα η δεν το είχα προσέξει

Αν τελειώσει η κλήση που με κάνουν και δεν απαντήσω η αλλιώς αναπάντητη σαν λέμε την στιγμή που σταματάει κάνει και μια δόνηση,σαν ειδοποίηση θα το έλεγα παλιά δεν το είχα η δεν το είχα προσέξει

Επιβεβαιώνω. Το πρόσεξα και εγώ. Δεν υπήρχε παλιότερα...

Επιβεβαιώνω. Το πρόσεξα και εγώ. Δεν υπήρχε παλιότερα...

Δεν βρήκα κάπου να απενεργοποιησω όμως και αρχίζει να με εκνευρίζει,νομίζω αυτό το παρατήρησα μετά την τελευταία ενημέρωση της εφαρμογής τηλεφώνου

Καλησπέρα στο team. Πρόσφατα απέκτησα κι εγώ τη συσκευή του θέματος κι έχω μείνει πολύ ευχαριστημένος γενικά αλλά πάρα πολύ δυσαρεστημένος από τη διάρκεια μπαταρίας. Σήμερα με οριακά 1 ώρα χρήσης, έφτασα 50% χωρίς να μου έχει "φάει" κάποια εφαρμογή τη μπαταρία. Υπάρχει κάποια έκδοση λογισμικού (στοκ) που να είναι απροβληματιστη και φιλική προς τη μπαταρία;

Στάλθηκε από το HTC One_M8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Από 100% στο 50 σε μια ώρα,τι χρήση έκανες?πολύ γρήγορα κατέβηκε

264c140a6e4c4edb3d8f1c42842cdb58.jpge4c9d5efcc6a4ca54445fbcc6afd7f35.jpg

Κυρίως στην τσέπη το είχα με ανοιχτά δεδομένα.

264c140a6e4c4edb3d8f1c42842cdb58.jpge4c9d5efcc6a4ca54445fbcc6afd7f35.jpg

Κυρίως στην τσέπη το είχα με ανοιχτά δεδομένα.

Από αυτό που ανέβασες φαίνεται ότι πήγε στο 50% μετά από 8 ώρες από την τελευταία φόρτιση μπορεί και να είναι νορμάλ

Από αυτό που ανέβασες φαίνεται ότι πήγε στο 50% μετά από 8 ώρες χρήσης όχι σε μία ώρα

Μάλλον δεν είδες ότι στο screen, γράφει 1 ώρα και 6 λεπτά

Το είδα,αυτό που θέλω να πω είναι μετά από 8 ώρες ίσως είναι φυσιολογικό στην αρχή κατάλαβα μια ώρα μετά την φόρτιση το διόρθωσα αυτό,μετά την οθόνη όλα είχαν την ίδια κατανάλωση πρόσεξε το να δεις πώς θα πάει

Το είδα,αυτό που θέλω να πω είναι μετά από 8 ώρες ίσως είναι φυσιολογικό στην αρχή κατάλαβα μια ώρα μετά την φόρτιση το διόρθωσα αυτό,μετά την οθόνη όλα είχαν την ίδια κατανάλωση πρόσεξε το να δεις πώς θα πάει

Δηλαδή αν το χρησιμοποιήσω 2 ώρες και η συσκευή μου σβήσει, να μην ανησυχώ, είναι φυσιολογικό....

Δηλαδή αν το χρησιμοποιήσω 2 ώρες και η συσκευή μου σβήσει, να μην ανησυχώ, είναι φυσιολογικό....

Κάνε χρήση μερικές μέρες και θα δεις πως πάει. Δε σημαίνει ότι θα κλείσει σε 2 ώρες οθόνη. Επίσης αν το πήρες μεταχειρισμένο μπορεί να έχει ταλαιπωρημένη μπαταρία.

OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro

OOS | DU 11.2

Kernel : Flash 1.27 | stock

Root MagiskSU

Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0

Κάνε χρήση μερικές μέρες και θα δεις πως πάει. Δε σημαίνει ότι θα κλείσει σε 2 ώρες οθόνη. Επίσης αν το πήρες μεταχειρισμένο μπορεί να έχει ταλαιπωρημένη μπαταρία.

Το έχω 4-5 μέρες και βλέπω ότι η μπαταρία πέφτει απελπιστικά γρήγορα... Και δεν μπορείς να πεις ότι έχει μικρή μπαταρία, ούτε ότι το λογισμικό τρώει... Καθαρό Android έχει. Είχα Motorola z play πριν και κακομαθα :(

Φυσικά και όχι ούτε σε είπα αυτό, μπορεί απλά να έτυχε για αυτό σου είπα να δεις πώς θα πάει

Το έχω 4-5 μέρες και βλέπω ότι η μπαταρία πέφτει απελπιστικά γρήγορα... Και δεν μπορείς να πεις ότι έχει μικρή μπαταρία, ούτε ότι το λογισμικό τρώει... Καθαρό Android έχει. Είχα Motorola z play πριν και κακομαθα :(

Εγώ το έχω 3 μήνες, οι δύο στο σέρβις. Από μπαταρία πάω πάνω από 15 ώρες με 4-5 οθόνη και καμιά ώρα κλήσεις. Ζ Play δεν είναι. Εδώ στη μπαταρία μας ρίχνει και το J5.

OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro

OOS | DU 11.2

Kernel : Flash 1.27 | stock

Root MagiskSU

Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0

Εγώ το έχω 3 μήνες, οι δύο στο σέρβις. Από μπαταρία πάω πάνω από 15 ώρες με 4-5 οθόνη και καμιά ώρα κλήσεις. Ζ Play δεν είναι. Εδώ στη μπαταρία μας ρίχνει και το J5.

Αν βγάζει 4-5 ώρες με χρήση φυσιολογική (όχι με τη φωτεινότητα στο 0 και μόνο να διαβάζεις κείμενα συνδεδεμένο σε WiFi), τότε θα είναι μια χαρά, υπερευχαριστημενος. Για μπαταρία πώς δικαιούμαστε αντικατάσταση και πόσο καιρό μετά την αγορά της συσκευής;

Αν βγάζει 4-5 ώρες με χρήση φυσιολογική (όχι με τη φωτεινότητα στο 0 και μόνο να διαβάζεις κείμενα συνδεδεμένο σε WiFi), τότε θα είναι μια χαρά, υπερευχαριστημενος. Για μπαταρία πώς δικαιούμαστε αντικατάσταση και πόσο καιρό μετά την αγορά της συσκευής;

Επίσης τέσσερις ώρες οθόνη με βγάζει,για αντικατάσταση μπαταρίας έχει απαντηθεί,αν θυμάται κάποιος ας πει αλλιώς πάρε τηλέφωνο να ρωτήσεις δεν χάνεις κάτι

Σϊγουρα πρέπει να το αφήσεις 2-3 μέρες ακόμα. Μπορεί και να έτυχε να είχε κακό σήμα π.χ. κλπ. Από εκεί και πέρα αν θες πας για αλλαγή μπαταρίας αλλά αν δεν βαριέσαι, ρουτάρεις και με BBS αρχίζεις να ψάχνεις την αιτία. Μπορεί π.χ. να φταίει εφαρμοή μεν, να μην εμφανίζεται δε. Αλλά να δημιοργεί ένα wakelock του συστήματος.

Εμένα κινητό 17 μηνών με ότι συνεπάγεται αυτό για την μπαταρία του μου βγάζει το 4ωρο μέσα στην μέρα ή το 2ωρο στις 2 μέρες με λίγες κλήσεις. Με τα πάντα ανοιχτά! π.χ. εσύ βλέπω δεν έχεις data. Εμένα δεν κλείνει ποτέ τπτ.

Google Pixel 6 Pro