djkostas20 Δημ. February 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2016 Νομίζω παίζει αν δεν κάνω λάθος... Εγγύηση δεν θα παίζει εδώ Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DanteGR Δημ. February 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2016 καλημερα σας.σκεφτομαι να το φερω απο αμερικη,θα παιζει το 4g εδω? Με κάθε επιφύλαξη. Νομίζω ότι θα έχεις 4G κανονικά αλλά δεν θα έχεις εγγύηση. Παράθεση "It's nice to be important but it's more important to be nice" Nexus 6P Graphite Black 64gb HTC Nexus 9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stef08 Δημ. February 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2016 (edited) Κανονικά παίζει, εγγύηση το στέλνεις Αμερική Edited February 19, 2016 by Stef08 Παράθεση Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio27 Δημ. February 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2016 Καλησπέρα παιδιά Ενδιαφέρομαι για τη συσκευή και θα ήθελα να ρωτήσω από που πιστεύετε πως είναι η πιο συμφέρουσα επιλογή για αγορά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. February 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2016 για εγγυηση το ξερω,λογικο αλλωστε.για το σημα ειμαστε σιγουροι?ολες οι μπαντες? Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
than0s7 Δημ. February 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2016 Καλησπέρα παιδιά Ενδιαφέρομαι για τη συσκευή και θα ήθελα να ρωτήσω από που πιστεύετε πως είναι η πιο συμφέρουσα επιλογή για αγορά Amazon Ισπανίας για το ασημί Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. February 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2016 Παιδιά το πουλάνε στο eshop . ποιος ο λογος να το παραγγειλεις απεξω Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. February 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2016 για εγγυηση το ξερω,λογικο αλλωστε.για το σημα ειμαστε σιγουροι?ολες οι μπαντες? Παίζει ναι, το χρησιμοποιώ εγώ. Vodafone 4g αλλά και της cosmote οι μπάντες παίζουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris1984 Δημ. February 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2016 Παιδιά το πουλάνε στο eshop . ποιος ο λογος να το παραγγειλεις απεξω Γτ είναι πιο φθηνό! Παράθεση Samsung Omnia windows mobile 6.0, Iphone 3gs, Iphone 5, Moto X 2014, Motorola Nexus 6, NVIDIA shield tablet 16GB,Huawei Nexus 6p, Pixel C, NVIDIA SHIELD TV(2017), Google Pixel 2 XL, Google Pixel 4 XL, και τώρα Samsung NOTE 20 ULTRA 5G. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
firekostas Δημ. February 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2016 Γτ είναι πιο φθηνό! Σε σχέση με το eshop ναι αλλά Skroutz είναι αμελητέα η διαφορά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
than0s7 Δημ. February 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2016 Σε σχέση με το eshop ναι αλλά Skroutz είναι αμελητέα η διαφορά. 525 amazon Ιταλίας έχει τώρα αλλά δεν ξέρω αν στέλνει ο πωλητής Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill1984aggelidi Δημ. February 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2016 Για 10-20 ευρώ το παίρνεις από Ελλάδα ρε παιδιά! Για παραπάνω το αγοραζεις από εκτός Ελλάδος. Εγώ πάντως το πήρα από αμαζον γιατί το πήρα πολύ φθηνα, γιατί είχε βγάλει Huawei day ( ευχαριστώ τον chris1984 για την ενημέρωση ). Αλλά ο κυρίως λόγος είναι ότι ή αμαζον είναι εγγύηση και εμπιστοσύνη μαζί και έχεις το κεφάλι σου ήσυχο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. February 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2016 Crazy Sundays το εβαλε 566 ευρω το 32 Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
than0s7 Δημ. February 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2016 Crazy Sundays το εβαλε 566 ευρω το 32 Matchare τις τιμές από τσιγκουνη ουσιαστικά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosz75013 Δημ. February 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2016 παιδια συσκευη nexus 6p απο dubai δουλευει κανονικα στην ελλαδα; θεμα με εγγυηση ;; Παράθεση «Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ» Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stef08 Δημ. February 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2016 Κανονικά θα δουλεύει αλλά εγγύηση όχι Παράθεση Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosz75013 Δημ. February 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2016 Κανονικά θα δουλεύει αλλά εγγύηση όχι αν χαλασει κατι τι κανω μετα το φτιαχνει καποιος εδω ελλαδα;; Παράθεση «Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ» Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. February 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2016 αν χαλασει κατι τι κανω μετα το φτιαχνει καποιος εδω ελλαδα;; Άλλο service άλλο εγγύηση. Service έχεις κανονικά. Αλλά πληρώνεις. Εγγύηση στην Ελλάδα μόνο ότι είναι αγορασμένο εντός EU. Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosz75013 Δημ. February 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2016 Άλλο service άλλο εγγύηση. Service έχεις κανονικά. Αλλά πληρώνεις. Εγγύηση στην Ελλάδα μόνο ότι είναι αγορασμένο εντός EU. ok ευχαριστω παιδια. Παράθεση «Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ» Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MrGeo Δημ. February 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2016 παιδες εχω ερωτηση. ειμαι ετοιμος να πουλησω το note 4 μου και να παω στο nexus. Το ειδα το public και μου αρεσε και σε μεγεθος και σε ομορφια αλλα τρομαξα οταν ειδα πανω απο τα soft keys μια πλ μικρη ροζ γραμμη σαν να καηκε η οθονη. Το κινητο ειναι στο καταστημα σχεδον μια βδομαδα και εχει προβλημα στην οθονη. Εχετε δει τπτ παρομοιο; Επιπλεον, πως τα παει ως προς την συνδεσιμοτητα με wifi και 3g/4g; Και τελος ειδα προηγουμενα ποστ με χρονο SOT κοντα στις 5 ωρες πραγμα που δεν ειναι και οι καλυτεροι χρονοι. Παράθεση Ψάχνω carbon original case για το oneplus 3/3t. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stef08 Δημ. February 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2016 Εγώ από μέσα Νοεμβρίου που το έχω δεν έχω δει ούτε ροζ ούτε μπλε ούτε τυρκουάζ γραμμές ή συνδεσιμότητα είναι μια χαρά δεν έχω παρατηρήσει κάτι μη φυσιολογικό όσο για τους χρόνους οθόνης παίζουν πολλοί παράγοντες ρόλο μάλλον δεν ειδες όλα τα ποστ γιατί υπάρχουν και 6ωρα και 7ωρα sot Παράθεση Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MrGeo Δημ. February 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2016 Εγώ από μέσα Νοεμβρίου που το έχω δεν έχω δει ούτε ροζ ούτε μπλε ούτε τυρκουάζ γραμμές ή συνδεσιμότητα είναι μια χαρά δεν έχω παρατηρήσει κάτι μη φυσιολογικό όσο για τους χρόνους οθόνης παίζουν πολλοί παράγοντες ρόλο μάλλον δεν ειδες όλα τα ποστ γιατί υπάρχουν και 6ωρα και 7ωρα sot Για τους χρονους εχεις δικιο παιζουν αρκετα ρολο..αλλα για την γραμμη θα ειναι προβλημα..γενικα κανενα μειωνεκτημα που εχεις δει; Παράθεση Ψάχνω carbon original case για το oneplus 3/3t. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stef08 Δημ. February 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2016 Φίλε μου δεν υπάρχει το τέλειο κινητό τα πάντα εξαρτούνται από τι χρήση θέλεις να κανείς στο τηλέφωνο σου Παράθεση Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MrGeo Δημ. February 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2016 (edited) Φίλε μου δεν υπάρχει το τέλειο κινητό τα πάντα εξαρτούνται από τι χρήση θέλεις να κανείς στο τηλέφωνο σου Δεν διαφωνω..απλα ρωταω για μειονεκτηματα/αδυναμιες που εχετε παρατηρησει σαν χρηστες του κινητου(πχ θερμοκρασια με τον 810, με το burn in της οθονης) που προφανως δεν μπορω να τεσταρω ο ιδιος σε καποιο εκθεσιακο μοντελο..Δεν ψαχνω το τελειο, απλα ζηταω την εμπειρια σας. Φιλικα. ΥΓ:τα πλεονεκτηματα τα γνωριζω και τα εχω δει στο εκθεσιακο ή στο youtube, το θεμα ειναι στα μειονεκτηματα. ;) Edited February 22, 2016 by MrGeo Παράθεση Ψάχνω carbon original case για το oneplus 3/3t. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris1984 Δημ. February 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2016 Αν ψαξεις μέσα στο νήμα από προηγούμενες αναρτήσεις χρηστών θα δεις τις εμπειρίες του καθενός εύκολα. Σε αυτά που Ρώτας δεν έχει αναφερθεί κάτι από κανεναν εδώ μέσα. Παράθεση Samsung Omnia windows mobile 6.0, Iphone 3gs, Iphone 5, Moto X 2014, Motorola Nexus 6, NVIDIA shield tablet 16GB,Huawei Nexus 6p, Pixel C, NVIDIA SHIELD TV(2017), Google Pixel 2 XL, Google Pixel 4 XL, και τώρα Samsung NOTE 20 ULTRA 5G. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts