Jump to content

Google Nexus 6P (by Huawei)

paris_89
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Νομίζω παίζει αν δεν κάνω λάθος... Εγγύηση δεν θα παίζει εδώ

Google Pixel 9 Pro XL

• Απαντήσεις 5,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

καλημερα σας.σκεφτομαι να το φερω απο αμερικη,θα παιζει το 4g εδω?

Με κάθε επιφύλαξη.

Νομίζω ότι θα έχεις 4G κανονικά αλλά δεν θα έχεις εγγύηση.

"It's nice to be important but it's more important to be nice"

Nexus 6P Graphite Black 64gb

HTC Nexus 9

Κανονικά παίζει, εγγύηση το στέλνεις Αμερική Edited by Stef08
Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p

Καλησπέρα παιδιά

Ενδιαφέρομαι για τη συσκευή και θα ήθελα να ρωτήσω από που πιστεύετε πως είναι η πιο συμφέρουσα επιλογή για αγορά

για εγγυηση το ξερω,λογικο αλλωστε.για το σημα ειμαστε σιγουροι?ολες οι μπαντες?
Vamos Aris

Καλησπέρα παιδιά

Ενδιαφέρομαι για τη συσκευή και θα ήθελα να ρωτήσω από που πιστεύετε πως είναι η πιο συμφέρουσα επιλογή για αγορά

Amazon Ισπανίας για το ασημί

για εγγυηση το ξερω,λογικο αλλωστε.για το σημα ειμαστε σιγουροι?ολες οι μπαντες?

Παίζει ναι, το χρησιμοποιώ εγώ. Vodafone 4g αλλά και της cosmote οι μπάντες παίζουν.

Παιδιά το πουλάνε στο eshop . ποιος ο λογος να το παραγγειλεις απεξω

Γτ είναι πιο φθηνό!

Samsung Omnia windows mobile 6.0, Iphone 3gs, Iphone 5, Moto X 2014, Motorola Nexus 6, NVIDIA shield tablet 16GB,Huawei Nexus 6p, Pixel C, NVIDIA SHIELD TV(2017), Google Pixel 2 XL, Google Pixel 4 XL,

και τώρα Samsung NOTE 20 ULTRA 5G.

Σε σχέση με το eshop ναι αλλά Skroutz είναι αμελητέα η διαφορά.

525 amazon Ιταλίας έχει τώρα αλλά δεν ξέρω αν στέλνει ο πωλητής

Για 10-20 ευρώ το παίρνεις από Ελλάδα ρε παιδιά! Για παραπάνω το αγοραζεις από εκτός Ελλάδος.

Εγώ πάντως το πήρα από αμαζον γιατί το πήρα πολύ φθηνα, γιατί είχε βγάλει Huawei day ( ευχαριστώ τον chris1984 για την ενημέρωση ). Αλλά ο κυρίως λόγος είναι ότι ή αμαζον είναι εγγύηση και εμπιστοσύνη μαζί και έχεις το κεφάλι σου ήσυχο

παιδια συσκευη nexus 6p απο dubai δουλευει κανονικα στην ελλαδα; θεμα με εγγυηση ;;
«Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ»

Κανονικά θα δουλεύει αλλά εγγύηση όχι

αν χαλασει κατι τι κανω μετα το φτιαχνει καποιος εδω ελλαδα;;

«Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ»

αν χαλασει κατι τι κανω μετα το φτιαχνει καποιος εδω ελλαδα;;

Άλλο service άλλο εγγύηση. Service έχεις κανονικά. Αλλά πληρώνεις. Εγγύηση στην Ελλάδα μόνο ότι είναι αγορασμένο εντός EU.

Google Pixel 9 Pro XL

Άλλο service άλλο εγγύηση. Service έχεις κανονικά. Αλλά πληρώνεις. Εγγύηση στην Ελλάδα μόνο ότι είναι αγορασμένο εντός EU.

ok ευχαριστω παιδια.

«Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ»

παιδες εχω ερωτηση. ειμαι ετοιμος να πουλησω το note 4 μου και να παω στο nexus. Το ειδα το public και μου αρεσε και σε μεγεθος και σε ομορφια αλλα τρομαξα οταν ειδα πανω απο τα soft keys μια πλ μικρη ροζ γραμμη σαν να καηκε η οθονη. Το κινητο ειναι στο καταστημα σχεδον μια βδομαδα και εχει προβλημα στην οθονη. Εχετε δει τπτ παρομοιο;

Επιπλεον, πως τα παει ως προς την συνδεσιμοτητα με wifi και 3g/4g; Και τελος ειδα προηγουμενα ποστ με χρονο SOT κοντα στις 5 ωρες πραγμα που δεν ειναι και οι καλυτεροι χρονοι.

Ψάχνω carbon original case για το oneplus 3/3t.

Εγώ από μέσα Νοεμβρίου που το έχω δεν έχω δει ούτε ροζ ούτε μπλε ούτε τυρκουάζ γραμμές ή συνδεσιμότητα είναι μια χαρά δεν έχω παρατηρήσει κάτι μη φυσιολογικό όσο για τους χρόνους οθόνης παίζουν πολλοί παράγοντες ρόλο μάλλον δεν ειδες όλα τα ποστ γιατί υπάρχουν και 6ωρα και 7ωρα sot

Εγώ από μέσα Νοεμβρίου που το έχω δεν έχω δει ούτε ροζ ούτε μπλε ούτε τυρκουάζ γραμμές ή συνδεσιμότητα είναι μια χαρά δεν έχω παρατηρήσει κάτι μη φυσιολογικό όσο για τους χρόνους οθόνης παίζουν πολλοί παράγοντες ρόλο μάλλον δεν ειδες όλα τα ποστ γιατί υπάρχουν και 6ωρα και 7ωρα sot

Για τους χρονους εχεις δικιο παιζουν αρκετα ρολο..αλλα για την γραμμη θα ειναι προβλημα..γενικα κανενα μειωνεκτημα που εχεις δει;

Φίλε μου δεν υπάρχει το τέλειο κινητό τα πάντα εξαρτούνται από τι χρήση θέλεις να κανείς στο τηλέφωνο σου

Φίλε μου δεν υπάρχει το τέλειο κινητό τα πάντα εξαρτούνται από τι χρήση θέλεις να κανείς στο τηλέφωνο σου

Δεν διαφωνω..απλα ρωταω για μειονεκτηματα/αδυναμιες που εχετε παρατηρησει σαν χρηστες του κινητου(πχ θερμοκρασια με τον 810, με το burn in της οθονης) που προφανως δεν μπορω να τεσταρω ο ιδιος σε καποιο εκθεσιακο μοντελο..Δεν ψαχνω το τελειο, απλα ζηταω την εμπειρια σας.

Φιλικα.

ΥΓ:τα πλεονεκτηματα τα γνωριζω και τα εχω δει στο εκθεσιακο ή στο youtube, το θεμα ειναι στα μειονεκτηματα. ;)

Edited by MrGeo

Αν ψαξεις μέσα στο νήμα από προηγούμενες αναρτήσεις χρηστών θα δεις τις εμπειρίες του καθενός εύκολα. Σε αυτά που Ρώτας δεν έχει αναφερθεί κάτι από κανεναν εδώ μέσα.

Samsung Omnia windows mobile 6.0, Iphone 3gs, Iphone 5, Moto X 2014, Motorola Nexus 6, NVIDIA shield tablet 16GB,Huawei Nexus 6p, Pixel C, NVIDIA SHIELD TV(2017), Google Pixel 2 XL, Google Pixel 4 XL,

και τώρα Samsung NOTE 20 ULTRA 5G.