Jump to content

Google Nexus 6P (by Huawei)

paris_89
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μια ερώτηση παρακαλώ. Όταν προσπαθώ να αλλάξω τα δικαιώματα εφαρμογών (app permissions αν βοηθάει), μου κρασαρει ή επιλογη στο μενου και δεν ανοίγουν οι επιλογές. Είμαι με στοκ ρομ. Έκανα και επαναφορά του τηλεφώνου. Μόλις μπουταρει δουλεύει κανονικά ή επιλογή, αλλά μόλις κάνουν update οι εφαρμογές μετά κρασαρει. Έχει παρατηρήσει κανείς αυτή την συμπεριφορά?

Στο δικό μου όχι. Μόλις το δοκίμασα.

• Απαντήσεις 5,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Έλα το update του Φεβρουαρίου....

Στέφανε τι φλάσαρες ακριβώς? Αρκεί το vendor μιας και bootloader-radio είναι τα ίδια, ή φλάσαρες και system?:)

Λογικά το systemless root θα μείνει, αλλά και αν όχι, το ξαναβάζω..:p

Edited by Nikos_s3

Νίκο λόγο χρόνου και αρρώστιας (με το φλασαρισμα) φλασαρα όλο το image αλλά μιας και δεν είναι μεγάλο update το vendor μόνο αρκεί και ναι αν φλασαρεις μόνο vendor δεν χάνεις τίποτα
Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p

Καλησπερα παιδιά . Μπορείτε να μου πείτε απο μαγαζιά που πήρατε το κινητό για να γίνει η αγορά και απο εμένα ;πάντως στο Amazon δεν βλέπω πτώση της τιμής όπως υποσχέθηκε η Google για Ευρώπη

Καλησπερα παιδιά . Μπορείτε να μου πείτε απο μαγαζιά που πήρατε το κινητό για να γίνει η αγορά και απο εμένα ;πάντως στο Amazon δεν βλέπω πτώση της τιμής όπως υποσχέθηκε η Google για Ευρώπη

Vodafone, public ,skroutz

Δημήτρης

Υπάρχουν θήκες αν μπορείς να αγορασεις από play store τα dbrand είναι πιο πολύ για αισθητικούς λόγους δεν παρέχουν και μεγάλη προστασία

Δυστυχώς δεν υπαρχει δυνατότητα αγοράς απο play storeεκτός και αν ήρθε Ελλάδα και μου διέφυγε .stef08 εντυπώσεις απο το κινητό ;μπαταρία ;

Όχι δέν ήρθε Ελλάδα το play δεν σου διέφυγε απλά επειδή ρωτησες αν υπάρχουν θήκες στο play store σου απάντησα όσο για το κινητό αν είχες κάποιο από τα προηγούμενα nexus αυτό είναι κατά την γνώμη μου μακράν το καλύτερο ως ώρας

ειχα το nexus 4 .πολυ καλο κινητο.αυτη τη στιγμη ειμαι με 6plus.απο οτι βλεπω σε διαφορα reviews η μπαταρια ειναι απο τις καλυτερες της αγορας.οποτε μαλλον θα το στηριξω.τα σκρουτζομαγαζα αυτα που φερνουν εχουν και ακουστικα μεσα?γνωριζει κανεις?

Μόνο αν τυχεις σε συσκευή που προορίζεται για Γαλλία θα βρεις ακουστικά μέσα Edited by Stef08

απο σκρουτζομαγαζο εχει κανονικα εγγυησ;; εχει καμια διαφορα με την αγορα απο public;;
«Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ»

Εντάξει παιδιά και τα ακουστικά μη φανταστείτε ότι είναι και κάτι ποιοτικό , είναι απλά και μεγαλα δηλαδή άχρηστα

έσπασε σε κανέναν το τζαμάκι τις κάμερας??

όλοι φωνάζουνε το nexus 6p ότι είναι κινεζια...

Αμα το πετας οπως να' ναι στο τραπεζι, επομενο ειναι να σπασει.

Οσο για την κινεζια, πιο κινητο δεν ειναι κινεζικο? :worry:

Αμα το πετας οπως να' ναι στο τραπεζι, επομενο ειναι να σπασει.

Οσο για την κινεζια, πιο κινητο δεν ειναι κινεζικο? :worry:

είμαι από τα άτομα που προσέχουνε παρα πολύ τα κινητά...!!! δεν μου έσπασε προσωπικά εμενα το τζαμάκι... απλά ακούω που το λένε πολλοί ότι σπάει πολύ εύκολα...

δεν έχεις και άδικο... τα πάντα είναι κινεζικα... αλλα κάποια φαίνονται πολύ περισσότερο... :)

Όπως έχουμε ξαναπει ένας κινέζος έβγαλε το καλύτερο νεξους ως ώρας φαντάζομαι αυτοί που λένε για το τζαμακι είναι οι ίδιοι που έλεγαν ότι λυγίζει κιόλας ,αν διαβάσεις όμως στα σοβαρα sites τις αξιολογήσεις των χρηστών η συντριπτική πλειοψηφία λέει ότι είναι το ποιοτικότερο νεξους

Καλά ο "Κινέζος", δεν είναι οποιοσδήποτε Κινέζος! Είναι η Huawei. Νομίζω είναι ο μεγαλύτερος κατασκευαστης αυτή τη στιγμή στην κινα. Πάντως θεωρώ αδιανόητο να αφήσω τη συσκευή χωρίς θήκη, ειδικά όταν είναι τόσο εκτεθιμενη η κάμερα. Μεγαλώνει αρκετά με την θήκη αλλά δεν έχουμε άλλη επιλογή για να αποφυγουμε το ρίσκο της -ακριβης - ζημιας από πτώση!

Πάντως το κινητό το έχω 16 μέρες αναμμένο και πάει μια χαρά και από ραμ και από ταχύτητα και από μπαταρία!

Καλημέρα σε όλους. Νέος κάτοχος της συσκευής (2 μέρες) και νομίζω πως η συσκευή έχει ένα πρόβλημα. Νιώθω πως το πάνω ηχείο είναι πιο δυνατό σε ένταση από το κάτω. Διάβασα μερικές σελίδες πιο πίσω πως και κάποιο άλλο μέλος είχε το ίδιο πρόβλημα. Το κινητό είναι αγορασμένο από Ελλάδα (μεγάλη αλυσίδα). Να το πάω για αντικατάσταση ή υπάρχει το ίδιο πρόβλημα σε όλους. Ρωτάω περισσότερο γιατί δεν είμαι σίγουρος πως υπάρχει διαφορά και δεν φταίνε τα αυτιά μου!

Καλά ο "Κινέζος", δεν είναι οποιοσδήποτε Κινέζος! Είναι η Huawei. Νομίζω είναι ο μεγαλύτερος κατασκευαστης αυτή τη στιγμή στην κινα. Πάντως θεωρώ αδιανόητο να αφήσω τη συσκευή χωρίς θήκη, ειδικά όταν είναι τόσο εκτεθιμενη η κάμερα. Μεγαλώνει αρκετά με την θήκη αλλά δεν έχουμε άλλη επιλογή για να αποφυγουμε το ρίσκο της -ακριβης - ζημιας από πτώση!

Πάντως το κινητό το έχω 16 μέρες αναμμένο και πάει μια χαρά και από ραμ και από ταχύτητα και από μπαταρία!

Καθαρά θέμα ρίσκου είναι. Εμένα από την άλλη δεν μου πάει καρδιά να το βάλω σε θήκη ακόμα. Θέλω να νιώθω την premium κατασκευή του και να την βλέπω. Παίρνω το ανάλογο ρίσκο αλλά έτσι είναι αυτά. Τώρα αν μου πέσει, το ξέρω ότι θα κλαίω αλλά είναι ένα κόστος που πρέπει να ζήσω.

Google Pixel 9 Pro XL

Αυτή την στιγμή τα σκρουτζομάγαζα το έχουν ρίξει κάτω από το ψυχολογικό φράγμα των 600€

Μέσα σε 15 μέρες, από 650€ που ήρθε είναι τώρα στα 592€.

Πίστευω μέσα Φλεβάρη θα είναι κάτω από τα 550€...

Αποστόλης

Αυτή την στιγμή τα σκρουτζομάγαζα το έχουν ρίξει κάτω από το ψυχολογικό φράγμα των 600€

Μέσα σε 15 μέρες, από 650€ που ήρθε είναι τώρα στα 592€.

Πίστευω μέσα Φλεβάρη θα είναι κάτω από τα 550€...

Αυτό σκέφτομαι και εγώ και κρατιέμαι οριακά να μην τσιμπήσω το g4 στα 340. Ήδη το 5x έχει φτάσει 360 το 32gb οπότε θεωρώ ότι το 6p πρέπει να βρίσκεται 100€ επάνω.